Dodaj do ulubionych

Jedynie sluszna propaganda nabiera obroty.

18.04.14, 11:42
Kiedy wladze zdobywali w Kijowie zydozercy ze "Swobody" i "Prawego sektora",Zydzi dosc delikatnie tylko cos przypominali,zeby Zydkow nie ruszali ,ale zadnej kompanii,oskarzajacej majdaunow o antysemityzm nie bylo,chociaz tylko w Kijowie aktow antysemickich bylo tak duzo,ze wsrod Zydow rozeszla sie wiadomosc z Izraela,ze musza Ukraine opuscic dla wlasnego bezpieczenstwa,ale w mediach byla cisza.
Teraz w mediach zydowskich,a nie dlugo we wszystkich zachodnich,beda protestujacych na wschodzie Ukrainy oskarzac nie tylko o separatyzm,a i o antysemityzm.
Pierwszym byl fejk,ze niby rozporzadzeniem wladz Donieckiej Republiki Ludowej,wszysci Zydzi maja zarejestrowac sie ,ale to bylo tak glupie,ze po cichu z tego oskarzenia wycofali sie.Tym razem madrzejsza taktyke wybrali:
Сепaрaтиcты Дoнбacca прoдoлжaют aнтиcемитcкyю кaмпaнию
Obserwuj wątek
    • arkaf Pisalem o tych ciemnych stronach LRD juz wczoraj 18.04.14, 11:51
      forum.gazeta.pl/forum/w,50,150595657,150595657,Ludowa_Republika_Doniecka_prawdziwa_twarz.html
      • igor_uk Nu wlasnie,arkafowicz. 18.04.14, 11:55
        Widac wyraznie,ze dostaliscie nowe rozkazy.Bo to,ze setki tysiece mieszkancow Donbasa,ktore protestuja przeciwko majdaunam,to rosyjskie agenci specjalnie,juz wrazenia nie robi, to wymyslili ,ze to separatysci-antysemici i ty,akafowicz,to podtwierdziles.
        • arkaf ciesz sie 18.04.14, 12:01
          ze nie pisalem kilka dni temu o tym slawetnym rejestrowaniu sie

mordko, macie tam w kacapi od zawsze do Zydow tylko jedno podejscie, wiec nie dziwi mnie to wcale; im rosjanin biedniejszy tym bardziej podatny, a tam na wschodzie sama biedota mieszka. Pierwsze pogromy przez carksa sluzbe sterowane jakos tak ok 1905 roku sie zaczely chyba...
          • arkaf Przepraszam, juz w XIX wieku zaczeliscie 18.04.14, 12:02
            piotrbein.wordpress.com/2012/05/26/o-rosyjskich-pogromach-w-xix-wieku/
            • igor_uk Nie musisz przepraszac za kazdym razem, 18.04.14, 12:05
              jak napiszesz jakas glupote.Ty to robisz na okraglo i nikt juz nie zwraca na to uwage.
              • arkaf Przeczytaj linka kretynie i bedziesz mi wdzieczny 18.04.14, 12:07
                czasami warto posluchac innych i sie doksztalcic
                • igor_uk I znow,arkaf. 18.04.14, 12:18
                  Piszesz,jak blu,slowo w slowo i do tego to samo slownictwo.
                  Jak nie jestes jego klonem,to w takim razie jestes tylko botem,ktoremu w programu zalozyli posty blu.
                  • arkaf Re: I znow,arkaf. 18.04.14, 12:35
                    Jak chcesz
                    ale uwierz mi ze tekst by ci sie spodobal
          • igor_uk Ha,ha. 18.04.14, 12:04
            Was wszedzie tak traktuja,pomysl,biedaku -dla czego?
    • romrus Komentarzy swiadcza ze propaganda nie dziala, b/t 18.04.14, 11:56
      igor.z-uk napisał(a):

> Kiedy wladze zdobywali w Kijowie zydozercy ze "Swobody" i "Prawego sektora",Zy
      > dzi dosc delikatnie tylko cos przypominali,zeby Zydkow nie ruszali ,ale zadnej
      > kompanii,oskarzajacej majdaunow o antysemityzm nie bylo,chociaz tylko w Kijowi
      > e aktow antysemickich bylo tak duzo,ze wsrod Zydow rozeszla sie wiadomosc z Iz
      > raela,ze musza Ukraine opuscic dla wlasnego bezpieczenstwa,ale w mediach byla c
      > isza.
      > Teraz w mediach zydowskich,a nie dlugo we wszystkich zachodnich,beda protestuja
      > cych na wschodzie Ukrainy oskarzac nie tylko o separatyzm,a i o antysemityzm.
      > Pierwszym byl fejk,ze niby rozporzadzeniem wladz Donieckiej Republiki Ludowej,
      > wszysci Zydzi maja zarejestrowac sie ,ale to bylo tak glupie,ze po cichu z tego
      > oskarzenia wycofali sie.Tym razem madrzejsza taktyke wybrali:
      > Сепaрaти
      > cты Дoнбacca прoдoлж
      > ;aют aнтиcемитcкy&#
      > 1102; кaмпaнию

• igor_uk Re: Komentarzy swiadcza ze propaganda nie dziala, 18.04.14, 11:58
        Na rosyjsko-jezycznych nie dzial,bo maja dostep do informacji,ale na innych dzialac bedzie,jak widzisz,arkafowicz juz dziala.
        • arkaf wasza historia na mnie dziala 18.04.14, 12:03

• igor_uk Re: wasza historia na mnie dziala 18.04.14, 12:05
            To wiadomo,arkafowicz.
    • humbak Re: Jedynie sluszna propaganda nabiera obroty. 18.04.14, 12:19
      Co więcej, była nawet wypowiedź jakiegoś rabina (nie pomnę konkretów, chyba ze wschodniej Ukrainy), który mówił że nie ma realnego problemu antysemityzmu Majdanu.
      • igor_uk Re: Jedynie sluszna propaganda nabiera obroty. 18.04.14, 12:38
        Zgadza sie,Humbak. Rabini publicznie glosili jedno,a po cichu co innego,a jak to stalo sie upubliczniono,to zaczeli robic fortele:
        9tv.co.il/news/2014/02/23/169715.html
        • humbak Re: Jedynie sluszna propaganda nabiera obroty. 18.04.14, 12:41
          Przez Ciebie google zbija na mnie majątek. Mam na myśli tłumaczenia.
          • igor_uk Re: Jedynie sluszna propaganda nabiera obroty. 18.04.14, 12:44
            Cholera,nie pomyslalem,ze w ten sposob wspieram amrykanskich imperialistow :-)

Ale mam wyjscie z tej sytuacji,korystaj z yandexa -tlumacza :-)

translate.yandex.ru/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka