Gość: rachelka IP: *.twcny.rr.com 27.08.04, 19:40 prosze o dobry przepis na pierogi takie,aby ciezko dyszacy cenzor nie wycial bo zamiast ruskich wyjda z gwiazdami a wtedy wytna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lodzianka rachelko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 20:09 masz kryzys czy sie nudzisz? pytam z ciekawosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: rachelko IP: *.twcny.rr.com 27.08.04, 20:29 Gość portalu: lodzianka napisał(a): > masz kryzys czy sie nudzisz? pytam z ciekawosci nie studiowalm w lodzi to nie wiem co przezywam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: rachelko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.04, 22:37 rachelko ty masz potencjal, po co niszczysz sie w maglu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: rachelko IP: *.twcny.rr.com 27.08.04, 22:40 Gość portalu: Monika napisał(a): > rachelko ty masz potencjal, po co niszczysz sie w maglu? moniko,ja w maglu nie pracuje,swoj potencjal zuzywam w 100%, pracuje na mnie dzien w dzien. dziekuje za zyczliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: rachelko IP: *.twcny.rr.com 27.08.04, 22:46 Gość portalu: Monika napisał(a): > ? to sie nazywa wolnosc wyboru zajec w godzinach ktorych chcesz i miejscu ktorym chcesz,gdyz stac cie na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: rachelko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.04, 22:52 gratulacje, tak mi sie wydaje, ze wiekszosc robi tu to co chce, kiedy chce i w dodatku stac ich na to, a lubisz sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: rachelko IP: *.twcny.rr.com 27.08.04, 22:57 Gość portalu: Monika napisał(a): > gratulacje, tak mi sie wydaje, ze wiekszosc robi tu to co chce, kiedy chce i w > dodatku stac ich na to, a lubisz sie? owszem nie widze powodu dla ktorego mialabym sie nie lubic. jednego czego nie lubie to ludzi piszacych pod roznymi nickami i zamieniajacych sie w kameleony. mysle,ze czesc lubienia sie polega na tym,ze nie musisz ciagle podszywac sie pod kogos innego,aby powiedziec co chcesz,komu chcesz i w formie jakiej chcesz tak, aby sie swych wpisow potem nie wstydzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: rachelko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.04, 23:07 zgadzam sie chociaz nie zawsze ocena musi byc tak kategoryczna, pytalam bo chcialam poznac dziewczyne, ktora duzo ma w sobie pasji i checi, ale metody stosujesz czesto ponizej poziomu, tak mysle, ps rzadko tu bywam i nieregularnie, od miesiaca podpisuje sie wylacznie moim imieniem Odpowiedz Link Zgłoś