Dodaj do ulubionych

Propaganda przechodzi sama siebie

28.02.15, 14:14
Dzis korespondent TVN przekonywal, ze kategorycznie zadnego protestu kilka dni temu przed NBU ie byo, nie bylo zatrzyman i palowania ludzi, ze to rosyjskie klamstwa....zachdnia propaganda to nawet nie klamstwa to totalne dno i szambo
To tez nieprawda a wyrezyserwoany film w Studio "Moskwa"
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mz8GqDBDjcI
Obserwuj wątek
    • markvanreesk Re: Propaganda przechodzi sama siebie 28.02.15, 19:26
      wspolczuje ci ze ogladasz TVN,ja tego dziadostwa za doplata nie chcial bym ogladac ,zreszta TVP wcale nie lepsza, Media bedace wlasnoscia wszystkich ludzi powinny byc uczciwe ale TVP nie ma nic wspolnego z uczciwym przekazem informacji.Juz bardziej wole ogladac kanaly rosyjskie czy Ukrainskie chociaz tak naprawde o zgrozo najbardziej wiarygodne sa stacje chinskie po angielsku,nawet AlJazzera ze o stacjach niemieckich (nie wszystkie) czy angielskich juz nie wspomne.Nawet Euronews z Brukseli jest tysiac razy lepsze w podawaniu informacji niz wszystkie polskie telewizje razem wziete.Upadek i gnojstwo totalne !
      • kaszebe12 Eeee tam... 28.02.15, 20:06
        ...ja jednak wole komentarze naszych forumowych szlomkow.-Ostatnio bardzo lubie czytac pana "tirola"...-facet z niesamowita wyobraznia -goraco polecam.
        • karbat Re: Eeee tam... 01.03.15, 09:08
          kaszebe12 napisał:

> ...ja jednak wole komentarze naszych forumowych szlomkow.-Ostatnio bardzo lubie
          > czytac pana "tirola"...-facet z niesamowita wyobraznia -goraco polecam

o gustach , co kto lubi ... trudno dyskutowac . ale ..
          dlaczego goraco polecasz piszacych po polsku debili ... ? , pozostanie twoim problemem ;)
          • kaszebe12 Re: Eeee tam... 01.03.15, 09:29
            ...odrobina poczucia humoru , Karbat...czyz nie brzmi pieknie " Boze zniszcz Rosje!!!! Tak nam dopomoz Bog !! Sieg Heil !! God bless Amerik(?)a !! " ? - Wezmy , dla przykladu , takiego bluma czy pefcie , ktorzy pisza o uczciwosci , dumie i honorze.-Oni ostatni raz spotkali sie z tymi pojeciami w trakcie lektury przygod Winetu...potem bylo TPPR, he,he,he...
            • karbat Re: Eeee tam... 01.03.15, 09:46
              kaszebe12 napisał:

> ...odrobina poczucia humoru , Karbat...czyz nie brzmi pieknie " Boze zniszcz Ro
              > sje!!!! Tak nam dopomoz Bog !! Sieg Heil !! God bless Amerik(?)a !! " ? -

;)

>Wezmy , dla przykladu , takiego bluma czy pefcie , ktorzy pisza o uczciwosci ,
              > dumie i honorze.- Oni ostatni raz spotkali sie z tymi pojeciami w trakcie lektury prz
              > ygod Winetu...potem bylo TPPR, he,he,he...

uwielbiam , moralizarorow siedzacych przed komputerem za granica
              i piszacych na fs , pouczajach Polakow jak maja dokopac ruskiemu .

sami nie wpieprzaja na codzien kilku jablek , od tego sa ... Polacy w Polsce .

• brat_kryzysa Co to ma do wspolczucia?? 28.02.15, 20:37
        Ja to cos jak tvn ogladam tylko i wylacznie by zobaczyc do jakiego stopnia mozna upodlac ludzi propaganda, jestem ciekaw kiedy propaganda przekroczy punkt krytyczny...ja juz widze po tym co mowia "przecietniacy" do dla ktorych jest dedykowana , ze przekroczyla rubikon
    • brat_kryzysa Ahaha dokladnie moje slowa 28.02.15, 20:34
      propaganda jest bardzo latwo przewidywalna
      "Rosjanie wiedza ,ze to Putin", pare godz temu dokladnie to samo pislaem, ze propaganda tak zadziala
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/56,114944,17498039,__Putin_zabil_naszego_przyjaciela____Rosjanie_juz.html#Czolka3Img
      • kaszebe12 Tysiace przyjaciol... 01.03.15, 10:15
        -Wlasnie sluchalem ostatnich wiesci France-Info , ktore mowia o tysiacach Rosjach skladajacych hold ich zabitemu przyjacielowi...przegladam reportarze i nie moge sie doliczyc owych "tysiecy".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka