krzysiozboj 06.03.15, 11:14 www.youtube.com/watch?v=3WucPfDXDQM To jakaś głupawa prowokacja czy tylko wyrazy miłości (części) bratniego narodu ukraińskiego do Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
humbak Re: Dekapitacja władcy szogunów 06.03.15, 13:45 Albo idioci, albo prowokatorzy. Na szczęście nieliczni. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_kryzysa "nieliczni" ahaha 06.03.15, 13:49 To twoi kumple i wlasnie krwawo demontuja swoja "samostijna" Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: "nieliczni" ahaha 06.03.15, 14:40 No nieliczni. Ilu tam tych przygłupów widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiozboj Re: Dekapitacja władcy szogunów 06.03.15, 14:36 Filmik nie wiem czy nie z przed kilku lat więc o prowokacji rosyjskiej (tylko taka miałaby sens) raczej nie będzie mowy. Wcześniej idioci, tyle że marnym pocieszeniem będzie że "nieliczni". Nie mnie idiotyczne było paradowanie pod flagą UPA studentów ukraińskich w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Dekapitacja władcy szogunów 06.03.15, 14:38 Trudno mi się przypieprzać do ukraińskich narodowców, kiedy wiem jakie debilizmy potrafią głosić nasi. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_kryzysa Re: Dekapitacja władcy szogunów 06.03.15, 14:55 Ja ciut znam Ukraine bylem tam i widzialem co nieco, sam w Truskawcu tez mialem nieprzyjemnosc poznac raz wlasciciela jednego lokalu ktoremu nie podobalo sie , ze rozmawiam po polsku:/ To zaden fake jestem na 100 @ pewien Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Dekapitacja władcy szogunów 06.03.15, 13:51 .. a kogo rezuny zarzynaly ? zydolaków ? Odpowiedz Link Zgłoś
tonor To raczej wyraz miłości Ukraińców do Polaków. 06.03.15, 16:24 2013: Ukrainian Banderites decapitate effigy of Polish president Odpowiedz Link Zgłoś
tonor Ale to jest stare z 2013 roku. 06.03.15, 16:27 Teraz trochę niektórzy przejrzeli na oczy. Było też nagranie z wizyty Komorowskiego na Ukrainie, gdzie został obrzucony zgniłymi jajkami. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiozboj Re: Ale to jest stare z 2013 roku. 06.03.15, 20:15 Też mi się wydawało ze z przed kilku lat to jest ale wtedy jakby odpada kwestia prowokacji, majdan i obecna wojna nic do tego nie ma, pozostaje "miłość" sąsiedniego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś