ewa-1.5 20.10.15, 21:47 Ludzie z różnych krajów skrzyknęli się w sieci i wystosowali do Putina list otwarty w wielu różnych językach, pod którym można się podpisywać. Jak dotąd jest już prawie 80 tys. podpisów: dearputin.com/pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eva15 Re: List otwarty do ..... 20.10.15, 21:51 Sorry, w międzyczasie jet już ponad 80 tys., szybko to idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: już ponad 80 tys. 20.10.15, 22:06 ...idiotów? No to faktycznie szybko to idzie Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: już ponad 80 tys. 20.10.15, 22:11 Ty podpisz sie w kiblu palcem ktorym wytarles dupe.... Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Nie podpisałem .... mam uwagi. 21.10.15, 00:18 Nie podpisałem . Takiej glorii nie sposób Putinowi/Rosji śpiewać. Autorów listu widzę na Kremlu. Wycinki nieprawdziwe (z fragmentów) listu, w które nie wierzę by były prawdziwe .... wytłuszczam kursywą: ..... chcielibyśmy wyrazić nasze uznanie i poparcie dla podjętej przez Federację Rosyjską decyzji udzielenia pomocy humanitarnej i wojskowej Syrii, jej siłom zbrojnym i jej demokratycznie wybranemu przywódcy, prezydentowi Baszarowi al-Asadowi, w ich walce z międzynarodowymi ? terrorystami, wspieranymi przez Stany Zjednoczone..... ..... głos rozsądku i siła stojąca po stronie sprawiedliwości, cieszy się Pan wdzięcznością i poparciem Syryjczyków, Rosjan i wszystkich świadomych ludzi na całym świecie...... .....Począwszy od 2011 roku, zachodni przywódcy z determinacją dążyli do zrobienia z Syrii państwa upadłego. ..... ....Posunęli się nawet do finansowania, szkolenia i zbrojenia zagranicznych najemników, którzy następnie prowadzili brutalną kampanię terroru przeciwko syryjskiemu narodowi i jego legalnemu rządowi.... .....Siły terrorystyczne i religijni fanatycy nie reprezentują woli narodu syryjskiego, który w większości wspiera prezydenta Asada. .... ....to naród syryjski i tylko on może decydować, kto będzie jego przywódcą. .....W 2013 roku, kiedy Zachód był gotów rozpocząć kampanię wojskową w Syrii, w sytuację ingerowała Rosja i zaproponowała pokojowe, dyplomatyczne rozwiązanie....... .....Podczas gdy Zachód dąży do destabilizacji, wojen i chaosu, Rosja stanowczo opowiada się za dialogiem, współpracą oraz przestrzeganiem prawa międzynarodowego i porządku. Pańska reakcja na kryzys w Syrii doskonale to potwierdza..... .....Podobnie jak Pan, prezydent Asad dowiódł, że jest człowiekiem inteligentnym, odważnym i ma dobrą wolę. .... .....I podobnie jak większość osób publicznych wyposażonych w takie cechy, jest nieustannie dyskredytowany i oczerniany przez zachodnie rządy i media. Jednym z tego przykładów jest masakra w Huli ..... .....To jest ta sama „umiarkowana opozycja”, której nielegalną walkę przeciwko Asadowi wspierają przedstawiciele zachodnich rządów i w którą według tychże rządów wymierzone są ataki rosyjskich sił powietrznych...... ....Wyraźnie widać tę nieludzkość w efektach polityki USA na Ukrainie i w Syrii. ..... .....Na Ukrainie neonaziści są członkami parlamentu i tworzą bataliony, które w Donbasie torturowały i mordowały mężczyzn, kobiety i dzieci, przy aprobacie rządu w Kijowie..... ...Jak długo światowi przywódcy będą wciąż podporządkowywać się woli politycznych psychopatów, ludzkość nie osiągnie pokoju na świecie. .... ..... to konsekwentne ubieranie się Rosji/Putina w szaty twórcy miru światowego, praworządnego władcy. Zapomina się jednak, że tymi hasłami kryją się rakiety dalekiego zasięgu, okręty wojenne, bazy wojskowe Rosji w Syrii, wojska specjalne Rosji .... walczące u boku/dla wsparcia armii Asada z Syryjczykami . Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Wy, flegma, już się po(d)pisaliście... 21.10.15, 02:30 Ta jest I ci moge teraz flegma splunac.... Odpowiedz Link Zgłoś
retrofred Nie wstydzisz się czegoś takiego wklejać? 20.10.15, 23:45 Zbiera na torsje! Odpowiedz Link Zgłoś
berek_p Re: List otwarty do ..... 20.10.15, 23:55 Dobry pomysł jeśli to petycja o wprowadzenie wojsk rosyjskich na tereny UE. Tylko Putin może zrobić porządek z tym bagnem jakie zgotowali ludziom unijni dygnitarze z Obamą na czele. W Putinie chwała. Cały świat klęka u jego stóp ! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: List otwarty do ..... 21.10.15, 00:01 berek_p napisał: > Dobry pomysł jeśli to petycja o wprowadzenie wojsk rosyjskich na tereny UE. Tyl > ko Putin może zrobić porządek z tym bagnem jakie zgotowali ludziom unijni dygni > tarze z Obamą na czele. > W Putinie chwała. Cały świat klęka u jego stóp ! --------------------------- co Obama z reszta jego pucybutów zrobili z światem to aż nie do wiary ze można zejść tak nisko jak to zrobili. pod kreska (na dole 2 link) masz list otwarty do Obamy. _______________________________________________________________ zeitgeist-online.de/exklusivonline/nachdenkliches-und-schoengeistiges/1026-als-trojanischer-esel-der-nato-in-den-3-weltkrieg.html quer-denken.tv/index.php/403-offener-brief-von-juergen-todenhoefer-an-obama Odpowiedz Link Zgłoś
berek_p Re: List otwarty do ..... 21.10.15, 00:10 Im osobiście w obecnej sytuacji nic nie grozi. Nawet jeśli w Syrii zginie 3 mln ludzi. Demokracja wymaga ofiary i obecnie jest na etapie rewolucji. Ale ta zwykle wraca do tych co sieją terror. Niech Obama pomyśli jak skończyli wielcy tego świata. Trocki,Lenin i Beria. Kiedyś czas przyjdzie i na nich. Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: lenin trocki beria, 21.10.15, 00:23 skonczyli sie stylowo I z honorami, Napoleonowi nawet dali wyspe. Dzis wieszaja , cwiartuja, truja , bardziej humanitarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
berek_p Re: lenin trocki beria, 21.10.15, 00:43 Można rzec,ich czas minął. Oni w przeszłości wielcy tego świata,ideolodzy,w ich rękach los setek narodów.Sami decydowali o ich losie. Obecnie setki narodów zmaga się z krucjatą Obamy i jego poprzedników. Chwała im jeśli zwyciężą ! Chwała kiedy pod ich ciężarem padną tyrańskie rządy warowni w Waszyngtonie ! Odpowiedz Link Zgłoś
5magna List otwarty 21.10.15, 04:37 do wszystkich uczciwych i dobrych ludzi..... www.schiffradio.com/death-of-a-patriot/ Odpowiedz Link Zgłoś
romad2447 Re: List otwarty 21.10.15, 05:03 Demokratyczne wybory w Syrji to tak samo jak wybory w Zwiazku Sowieckim, 99.5% glosow na towarzysza Lenina i.t.d. az po dzien dzisiejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acp20 Prawdziwy list otwarty 21.10.15, 04:58 List a właściwie listę to trzeba napisać tu. O ruskich agentach wpływu. Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Prawdziwy list otwarty 21.10.15, 05:21 Amerykanin chwali rosyjskie samoloty..... www.youtube.com/watch?v=K3fr02KWI_o Odpowiedz Link Zgłoś
banderom.nie Re: List otwarty do ..... 21.10.15, 11:16 ewa-1.5 napisał(a): > Ludzie z różnych krajów skrzyknęli się w sieci i wystosowali do Putina list otw > arty w wielu różnych językach, pod którym można się podpisywać. Jak dotąd jest > już prawie 80 tys. podpisów: > > dearputin.com/pl/ Jednym podpisem więcej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
drugiwojwa Re: List otwarty do ..... 21.10.15, 11:58 List podpisało już 82,026 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: List otwarty do ..... 21.10.15, 12:27 82 tysiące ..... to jest propaganda sukcesu . Świadczy o tym wyraz - JUŻ . Odpowiedz Link Zgłoś
czizus Re: List otwarty do ..... 21.10.15, 15:14 A po co w ogóle jakieś takie listy otwarte czy zamknięte? Wygląda to na taką kulawą, siermiężną propagandę rosyjską, tym bardziej że już wiadomo, ze w Syrii od bombardowań rosyjskich giną głównie cywile i niczego jak na razie te bombardowania nie rozwiązują. Wiadomo natomiast, że wejście Rosji do Syrii to promocja rosyjskiej broni i Rosja liczy na duże kontrakty. Ten list otwarty, to taka zakamuflowana reklama rosyjskiej broni? Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: List otwarty do ..... 21.10.15, 15:26 "Ten list otwarty, to taka zakamuflowana reklama rosyjskiej broni? " ............. też okazja do przypomnienia "zasług" Rosji w wojnie o przyszły pokój Asada i rosyjską strefę wpływów z jej bazami morskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Z szacunkiem dla sensu listu, ale... 21.10.15, 15:59 podpisac sie pod nim nie moge. Assad nie jest DEMOKRATYCZNIE wybranym Prezydentem. Jesz UZNANYM, legalnym Prezydentem - ale wybrany zostal na to stanowisko przez wlasny Klan, z polecenia Ojca - a nie przez caly Narod. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Z szacunkiem dla sensu listu, ale... 21.10.15, 18:51 Choć to prawda ale to wcale nie znaczy, że nie powinien słuchać narodu, nie służyć narodowi, nie układać się z narodem .... kiedy jest z rządów niezadowolony. Nie mówiąc, że ma prawo używać armię przeciwko niezadowolonemu narodowi. Jeśli został wybrany nie demokratycznie , to i tak samo niedemokratycznie może być obalony. Ten legalizm wyboru jest płytki, manipulowany. Formalnie uznaje go Putin, w swoim, rosyjskim interesie. Powszechnie, większość państw i ONZ uważa, że już w 2011 roku faktycznie stracił uprawnienia przywódcy narodowego Syrii , gdyż armię używa do zabijania ludności cywilnej , doprowadził do państwo do ruiny, duża część narodu musiała uciec przed nim w obawie utraty życia,.... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k staram sie zachowac zdrowy rozsadek 21.10.15, 23:02 Assad jesz powszechnie uznanym miedzynarodowo Prezydentem, gdyz Syria ma stosunki dyplomatyczne z wiekszoscia panstw Swiata... ale ma na swoich rekach krew opozycjonistow, jak wielu innych przywodcow na BW... z ciezkim sercem podpisalbym to oswiadczenie, bo Assad jest dla mnie mniejszym zlem, gdyby nie bylo tam oczywistego klamstwa, (przypinajacego mu laurke), ze Assad jest demokratycznie wybranym Prezydentem... Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: staram sie zachowac zdrowy rozsadek 21.10.15, 23:07 j-k napisał: > Assad jesz powszechnie uznanym miedzynarodowo Prezydentem, gdyz Syria ma stosun > ki dyplomatyczne z wiekszoscia panstw Swiata... > ale ma na swoich rekach krew opozycjonistow, jak wielu innych przywodcow na BW. --------------------- masz jakiś wiarygodny dowód na to czy tylko powtarzasz zawłaszczoną propagandę? _______________________________________________________________ zeitgeist-online.de/exklusivonline/nachdenkliches-und-schoengeistiges/1026-als-trojanischer-esel-der-nato-in-den-3-weltkrieg.html quer-denken.tv/index.php/403-offener-brief-von-juergen-todenhoefer-an-obama Odpowiedz Link Zgłoś
j-k I nadal kpisz, czy o droge pytasz ? 21.10.15, 23:37 nie-tak napisała: Jest tak samo "demokratycznie" wybranym Prezydentem, jak i Putin. - Tylko pozornie. Gdy opozycja nie ma jednakowych praw - to znaczy, ze takie wybory - to tylko gra pozorow. Odpowiedz Link Zgłoś
drugiwojwa Re: Z szacunkiem dla sensu listu, ale... 21.10.15, 21:50 zmianynaziemi.pl/wiadomosc/baszar-al-assad-wygral-wybory-prezydenckie-zachod-nie-uznaje-glosowania Assad faktycznie wygrał wybory. I to dobrym rezultatem. Jeżeli jego klan jest tak liczny to też dobrze. Na tym polega demokracja że wybory wygrywa ten co ma najwięcej głosów. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Z szacunkiem dla sensu listu, ale... 21.10.15, 22:03 Wygrał wybory. To może już dożywotnio utrzymywać się u władzy, być bezkarny, utrzymywać się przy władzy przy pomocy armii, nie oszczędzać ludności cywilnej. Nie może podjąć negocjacji z opozycją. A list w dużym stopniu ma treść nieprawdziwą. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Z szacunkiem dla sensu listu, ale... 21.10.15, 22:36 czuk1 napisał: > Wygrał wybory. To może już dożywotnio utrzymywać się u władzy, być bezkarny, u > trzymywać się przy władzy przy pomocy armii, nie oszczędzać ludności cywilnej. > Nie może podjąć negocjacji z opozycją. > A list w dużym stopniu ma treść nieprawdziwą. ------------------------------------------- przestań zaczadzać forum twoimi urojeniami. _______________________________________________________________ zeitgeist-online.de/exklusivonline/nachdenkliches-und-schoengeistiges/1026-als-trojanischer-esel-der-nato-in-den-3-weltkrieg.html quer-denken.tv/index.php/403-offener-brief-von-juergen-todenhoefer-an-obama Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Z szacunkiem dla sensu listu, ale... 21.10.15, 22:17 j-k napisał: > podpisac sie pod nim nie moge. > > Assad nie jest DEMOKRATYCZNIE wybranym Prezydentem. ----------------------------- Zabrakło mnie na forum i zaraz wykorzystujesz czas na twoje kłamstwa i kłamstewka? Juz ci raz udowodniłam kto wybrał Assada 3. czerwca 2014 na prezydenta, Marsjaninie czy sami Syryjczycy? de.wikipedia.org/wiki/Präsidentschaftswahl_in_Syrien_2014_______________________________________________________________ zeitgeist-online.de/exklusivonline/nachdenkliches-und-schoengeistiges/1026-als-trojanischer-esel-der-nato-in-den-3-weltkrieg.html quer-denken.tv/index.php/403-offener-brief-von-juergen-todenhoefer-an-obama Odpowiedz Link Zgłoś
j-k kpisz , czy o droge pytasz... ? 21.10.15, 23:07 nie-tak napisała: > Zabrakło mnie na forum i zaraz wykorzystujesz... x... mnie obchodzi, czy tu bylas, czy nie. zazwyczaj nie zwracam uwagi na twoje pismidelka. > Juz ci raz udowodniłam kto wybrał Assada 3. czerwca 2014 na prezydenta, Marsjan > inie czy sami Syryjczycy? - chyba sobie udowodnilas ? bylem w Syrii i wiem jak wyglada ta pozorowana demokracja... Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: kpisz , czy o droge pytasz... ? 21.10.15, 23:10 Jasiu gdzie ty już nie byleś, w koziej wólce tez? Powoli mam wrażenie ze z pefcia mamy tu do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nadal kpisz , czy o droge pytasz... ? 21.10.15, 23:34 nie-tak napisac chciała: Szanowny Panie Doctorze gdzie ty już nie byleś, w koziej wólce tez? w Koziej Woce nie, ale za to w Pacanowie i owszem widzialem nawet jak kozy tam kuja... mam w koncu swoje lata, conie ? zatem wyliczam dla jasnosci (kraje pozaeuropejskie): USA, Meksyk, Turcja, Syria , Rosja (az do Wladywostoku) PS. Moja Slubna byla jeszcze w wielu innych krajach Swiata - jak np. Kuba Chiny i Japonia :) Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Jasio-głuptasio znów nie śpi i plecie od rzeczy 21.10.15, 23:43 Jasio uparcie mnie nie słucha - powinien spać, duuużo spać! Odpowiedz Link Zgłoś
gobo2 Re: List otwarty do ..... 21.10.15, 19:59 dziekuje za link... podpis bez wahania...! ewa-1.5 napisał(a): > Ludzie z różnych krajów skrzyknęli się w sieci i wystosowali do Putina list otw > arty w wielu różnych językach, pod którym można się podpisywać. Jak dotąd jest > już prawie 80 tys. podpisów: > > dearputin.com/pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: List otwarty do ..... 21.10.15, 22:33 Nie ma za co. W międzyczasie jest prawie 84 tys. podpisów... Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Obłęd 21.10.15, 20:14 Komuniści od zawsze kochają aktualnego lokatora Kremla, ale to już wygląda na obłęd. Ja wiem, że Asad jest jedynym sojusznikiem Rosji w tamtych stronach ale... Odpowiedz Link Zgłoś
gobo2 kiedys, pisales tu fajne rzeczy, teraz 22.10.15, 19:09 tylko to, czyli nic... ! co sie stalo....? malkontent6 napisał: > Komuniści od zawsze kochają aktualnego lokatora Kremla, ale to już wygląda na o > błęd. > > Ja wiem, że Asad jest jedynym sojusznikiem Rosji w tamtych stronach ale... > > > Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: kiedys, pisales tu fajne rzeczy, teraz 22.10.15, 20:06 Nigdy nie napisałem tu niczego fajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
gobo2 kiedys, pisales tu fajne rzeczy, teraz 23.10.15, 17:03 fajne = ciekawe, interesujace, z polotem, z wena, ze znakiem zapytania...! teraz, piszesz jak pisoigoruk...czyli medialny oficer polityczny....! co sie stalo....? skad taka zmiana.....? malkontent6 napisał: > Nigdy nie napisałem tu niczego fajnego. > Odpowiedz Link Zgłoś
br0f Re: List otwarty do ..... 21.10.15, 22:39 www.zerohedge.com/news/2015-10-19/peter-schiff%E2%80%99s-father-dies-prison-shackled-hospital-bed www.youtube.com/watch?v=bYh1Py4Bc48 Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 GIYUS... 22.10.15, 04:37 ...ciekawym liczby piszacych propagandowe posty na miedzynarodowych forach , he,he... Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: admin - przenieś ten wątek na Forum Humorum 23.10.15, 21:51 Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś