Dodaj do ulubionych

Premier Iraku uścisnął dłoń szefa izraelskiej d...

24.09.04, 10:52
Swój swojego zawsze pozna, nawet jakby był w turbanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Prawda Prawda IP: *.do.pl / *.generacja.pl 24.09.04, 17:02
      • Gość: Kuimichino Oto Prawda IP: *.g.pppool.de 24.09.04, 19:10
        "Ten godny potępienia uścisk dłoni jest obelgą dla Irakijczyków, ich historii,
        kultury i tradycji muzułmańskich, jest znakiem pogardy dla cierpienia
        Palestyńczyków i nastrojów świata islamu."

Koniec cytatu. To chyba dobitnie swiadczy, jakie pacyfistyczne zamiary zywia
        bandy typu Hezbollah, Hamas czy OWP. Tak im zalezy na pokoju z Izraelem jak mi
        na wojnie
        Polski z Rosja.
        • hummer O co biega? Jaskra? 25.09.04, 00:00
          Gość portalu: Kuimichino napisał(a):

> "Ten godny potępienia uścisk dłoni jest obelgą dla Irakijczyków, ich historii,
          > kultury i tradycji muzułmańskich, jest znakiem pogardy dla cierpienia
          > Palestyńczyków i nastrojów świata islamu."
          >
          > Koniec cytatu. To chyba dobitnie swiadczy, jakie pacyfistyczne zamiary zywia
          > bandy typu Hezbollah, Hamas czy OWP. Tak im zalezy na pokoju z Izraelem jak mi
          > na wojnie
          > Polski z Rosja.

Co tu do rzeczy mają Hezbollah, Hamas czy OWP? Myślałem, że jasrka odbiera wzrok nie rozum jak w Twoim przypadku.
    • Gość: Jarek Re: Premier Iraku uścisnął dłoń szefa izraelskiej IP: *.anhmca.adelphia.net 24.09.04, 17:43
      Bo cala reszta ONZ-tu to skurwysyny. Wystarczy przeczytac Fox News:

For the sake of the man who's trying to help those people, in front of the same
      snickering bastards who only ended up ignoring them.

Watch Neil Cavuto weekdays at 4 p.m. ET on "Your World with Cavuto" and send
      your comments to cavuto@foxnews.com

www.foxnews.com/story/0,2933,133366,00.html
      Jarek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka