Dodaj do ulubionych

Post coitus

13.11.16, 21:15
Prezydent-elekt juz nie chce wywalic 11 mln nielegalnych emigrantow. Te liczbe zredukowal do 2-3 mln przestepczych emigrantow. I mur miedzy Meksykiem i Stanami tez dosc zmalal.

No, nie moze byc, ja myslalem ze tylko francuscy kandydaci na urzad prezydenta klamia jak najeci.

Na szczescie przescieradla (na ktorym sie mialem czolgac w strone cmentarza) jeszcze nie kupilem:)

PF
Obserwuj wątek
    • felusiak1 Re: Post coitus 13.11.16, 21:37
      ale wam wciskaja kit. Trump niczego takiego nie powiedział. Ten Zawacki zupełnie nie czuje bluesa.
      Słowa "I'm open to retaining some elements o Obamacare" comrade Zawacki tłumaczy jako odwołanie odwołania ustawy. Nie chce wywalić wszystkich nielegalnych od conajmniej roku. Dziwnym trafem Zawacki traktuje to jako nowość. Od dawna mówił, ze na pierwszy ogień pójdą przestepcy i albo się ich wyrzuci albo zamknie. Co do reszty, nimi zajmie się już po tym jak granica zostanie uszczelniona. To, ze Meksyk zapłaci nie ulega kwestii. Meksykanie transferują z USA do Meksyku 16-18 mld dolarów rocznie. 5% podatku daje sumę 800-900 mln.
      • kfugktru23 Re: Post coitus 13.11.16, 21:55
        Jak pobierze podatek od nielegalnych imigrantów? Oj nie wiedziałem że rednecki to tacy idioci...
        • felusiak1 Re: Post coitus 13.11.16, 22:48
          Przy transferze pieniedzy pobierze opłatę manipulacyjną qrwa. tera poniał?
          • kfugktru23 Re: Post coitus 13.11.16, 23:08
            Tylko jak odróżni legalnych od nielegalnych? Nie zaznaczasz przy przelewie czy jesteś w USA legalnie czy nielegalnie.
            • felusiak1 Re: Post coitus 13.11.16, 23:14
              a jakie to ma znaczenie?
              • kfugktru23 Re: Post coitus 13.11.16, 23:19
                No pomyśl. Poza tym otwieram biznes - transfery do Meksyku z USA przez Polskę. Jak znajdą które to?
                • felusiak1 Re: Post coitus 14.11.16, 02:36
                  wszystkie transfery przechodzą przez fed, zlapią cię raz dwa i pójdziesz siedzieć.
                  • czizus Re: Post coitus 14.11.16, 17:23
                    felusiak1 napisał:

> wszystkie transfery przechodzą przez fed, zlapią cię raz dwa i pójdziesz siedzi
                    > eć.

No dobra, fed złapie, . . . . . . ! Ale to 68 piętro i ten rzecznik Trumpa to jazda bez trzymanki.

My też kiedyś mieliśmy takiego bohatera ale tylko w literaturze. Nazywał się Nikodem Dyzma.
                    • felusiak1 Re: Post coitus 15.11.16, 02:45
                      Nie mam najmniejszego pojecia o czym piszesz. Jaki rzeczni na 68 pietrze?
                      • czizus Re: Post coitus 15.11.16, 08:40
                        felusiak1 napisał:

> Nie mam najmniejszego pojecia o czym piszesz. Jaki rzeczni na 68 pietrze?

Chodzi o to:
                        "Wiedziałem, że w latach 80. i 90. Trump udawał, że ma rzecznika o nazwisku John Barron albo John Miller. Podając się za niego – w rzeczywistości nikt taki nie istniał – sam wydzwaniał do dziennikarzy i przechwalał się im, że jego „szef” chodził z Włoszką Carlą Bruni, a chciała się z nim umawiać na randkę nawet Madonna. Kilka miesięcy temu „Washington Post” opublikował nagranie dźwiękowe jednej z takich rozmów – ewidentnie słychać, że rzekomy rzecznik miliardera to sam Trump."
                        i
                        "Ale ja przecież wiedziałem, że nowojorska Trump Tower ma tylko 58 pięter, ale na najwyższym guziku w windzie napisano „68”. Żeby wszystkim się wydawało, że flagowy wieżowiec miliardera, na którego ostatnich dwóch piętrach zresztą mieszka, jest wyższy, niż jest."

To z artykułu M. Zawadzkiego:
                        wyborcza.pl/7,75968,20972702,trump-okazal-sie-blagierem-zakwestionowal-wiekszosc-swoich.html
                        • felusiak1 Re: Post coitus 15.11.16, 13:26
                          nie rozśmieszaj mnie
      • polski_francuz Re: Post coitus 13.11.16, 22:26
        Nu charaszo. Nie mow mi tylko, zes taki sam durny jak ja sam. Dalem sie wyrolowac przez Sarkozjana w 2007 roku.

Good luck, mate.

PF
    • kfugktru23 Re: Post coitus 13.11.16, 21:54
      Jak jeszcze obamacare zachowa to leża i kwicza...
    • czizus Re: Post coitus 14.11.16, 13:27
      To było pewne, że Trump ubierze się w garnitur poprzedników. No bo i po co miałby narażać się jakimiś reformami czy wyrazistymi zmianami?? Trump to typ showmana, gwiazdora a ci cenią sobie "święty spokój". Z kolei reformy to ryzyko, niepewność i utrata popularności.
      On będzie żył w zgodzie z Pentagonem, CIA i FED.
    • szwampuch58 Re: TTIP w zamrażarce. 14.11.16, 14:13
      i to jest bardzo dobra wiadomosc,Vivat prezydent - elekt USA
      wyborcza.pl/7,75399,20973462,ue-przygotowuje-sie-na-wyjscie-amerykanow-z-europy-ma-powstac.html#BoxGWImg
      • 5magna Re: TTIP w zamrażarce. 15.11.16, 04:31
        moze tylko polozy te globalne ocieplenie,to wszystko......chinczyk juz go ustawil,zadnych taryf nie bedzie.
        • szwampuch58 Re: TTIP w zamrażarce. 15.11.16, 10:26
          To jest inna para kaloszy,tam obraduja pod haslem:Trump czy nie, emisje trzeba ograniczyc. Chiny jak na razie nie fikaja.
    • xystos Re: Post coitus 15.11.16, 12:37
      jeszcze niezaczoł rządzić a już go oceniacie

niezapominajcie że R.Regan też
      showmenem był
      • czizus Re: Post coitus 15.11.16, 12:50
        xystos napisał:

> jeszcze niezaczoł rządzić a już go oceniacie
        >
        > niezapominajcie że R.Regan też
        > showmenem był
        >

Na ocenę rządzenia to dopiero przyjdzie czas. A teraz oceniamy go na podstawie tego co o nim wiemy i jaki obraz siebie sam wykreował.

A Reagan nie był shomanem tylko aktorem a to zupełnie co innego. Raczej nie zanosi się się na to , że Trump powtórzy sukces Reagana.
        • szwampuch58 Re: Post coitus 15.11.16, 13:06
          a jaki sukces mial ten cowboy,mozesz przypomniec?
          www.youtube.com/watch?v=TlBIa8z_Mts
          • czizus Re: Post coitus 15.11.16, 14:03
            szwampuch58 napisał:

> a jaki sukces mial ten cowboy,mozesz przypomniec?
            > www.youtube.com/watch?v=TlBIa8z_Mts

Doprowadził do wzrostów w amerykańskiej gospodarce, uczynił z USA kraj silniejszy niż był wcześniej i co najważniejsze dla nas - pomógł "Solidarności" w obaleniu komuny w Polsce ale i w całej Europie z jednoczesnym rozwaleniem ZABORCY i kraju bandyckiego jakim był ZSRR.
            • szwampuch58 Re: Post coitus 15.11.16, 14:23
              To ze byl akurat prezydentem USA gdy komunistyczny gospodarka ZSRR padla wrescie na pysk,przeciazona wojna w Afganistanie, nie oznacza ze to jego zasluga a bez Gorbaczowa i 100 amerykanskich cowboji oraz 1000 polskich elektykow niczego by nie "obalono"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka