Dodaj do ulubionych

Były książe Andrzej w areszcie

19.02.26, 11:35
Dziwię się że nie uciekł do Budapesztu i nie poprosił Orbana o azyl. Pewnie by dostał☹️
Obserwuj wątek
    • boomerang Re: Były książe Andrzej w areszcie 19.02.26, 11:58
      Książę Andrzej to 100%-owy Niemiec, po matce Saxe-Coburg-Gotha, a po ojcu Glücksburg, więc mógłby poprosić o azyl kanclerza Merza właśnie.
      • marecky81 Re: Były książe Andrzej w areszcie 19.02.26, 13:12
        Ma obywatelstwo niemieckie?

boomerang napisał:

> Książę Andrzej to 100%-owy Niemiec, po matce Saxe-Coburg-Gotha, a po ojcu Glück
        > sburg, więc mógłby poprosić o azyl kanclerza Merza właśnie.
        • manhu Re: Były książe Andrzej w areszcie 19.02.26, 15:20
          > Ma obywatelstwo niemieckie?
          Ważniejsze jest to: w Niemczech wiek zgody to 14 lat. Zaś ten straszliwy pedofil Andrzej uprawiał seks z dzieckiem tzn. 17-latką i ją "zgwałcił".

USA to taki głupi kraj, że:
          -wiek zgody to 17 lub 18 lat
          -poniżej tego z automatu jest wykorzystanie seksualne.

Więc gdy 21-letni pedofil uprawia seks z niewinnym dzieckiem (dziewczynką 17 lat która miała już 10 partnerów i 100+ stosunków) to ma przechlapane i tylko od dziewczyny zależy czy trafi do więzienia. Choć oczywiście tak skrajne nadużycia są nieznane (tak jak u nas nieznane są kary za seks 14-letniej pedofilki z 14-letnim pedofilem, to w ogóle nie jest karane i słusznie). No ale kiedy facet ma dużo kasy i można go wydoić to sobie przypominają gwałt po 20-30 latach.
          • marecky81 Re: Były książe Andrzej w areszcie 20.02.26, 06:48
            Nie o to się pytałem zmywaka.
      • princesswhitewolf Re: Były książe Andrzej w areszcie 19.02.26, 13:24
        >Książę Andrzej to 100%-owy Niemiec

Jaki niemiec jak sie urodzil i wychowal w UK. W ogole po niemiecku nie mowia
        • stefan4 Re: Były książe Andrzej w areszcie 19.02.26, 13:49
          princesswhitewolf:
          > Jaki niemiec jak sie urodzil i wychowal w UK. W ogole po niemiecku nie mowia

Kiedy Boomerang ma dojść do samotnego dębu a potem skręcić prawo, to nie wierzy, że napotkane drzewo jest dębem, chociaż ma dębową rozłożystość, dębowe liście i rosną na nim żołędzie. Boomerang dokopuje mu się do korzeni i jeśli tam natrafi na starą króliczą norę, to mówi ,,— To nie dąb tylko królik!''. I idzie dalej prosto.

- Stefan
        • j-k doprawdy ? 19.02.26, 15:16
          princesswhitewolf napisała:

> >Książę Andrzej to 100%-owy Niemiec
          >
          > Jaki niemiec jak sie urodzil i wychowal w UK. W ogole po niemiecku nie mowia

doprawdy ?

cyt:
          "Dynastia Windsorów ma korzenie niemieckie, wywodząc się z rodu Wettynów (linia Sachsen-Coburg und Gotha). Nazwę przyjęto w 1917 roku, zmieniając ją z niemieckiego Sachsen-Coburg-Gotha na Windsor (od zamku Windsor), aby zdystansować monarchię od Niemiec podczas I wojny światowej.
          Jej protoplastą jest Jerzy V, syn królowej Wiktorii z dynastii Hanowerskiej."
      • polski_francuz Do roboty pognac 19.02.26, 15:46
        boomerang napisał:

" Książę Andrzej to 100%-owy Niemiec, po matce Saxe-Coburg-Gotha, a po ojcu Glücksburg, więc mógłby poprosić o azyl kanclerza Merza właśnie."

dziada bo mu sie troche nudzi...

PF
        • boomerang Re: Do roboty pognac 20.02.26, 02:49
          a do jakiej roboty można pognać trepa?
          • polski_francuz Re: Do roboty pognac 20.02.26, 06:45
            boomerang napisał:

" a do jakiej roboty można pognać trepa?"

Jest i durny i zdemoralizowany...moze sprzatacz albo czysciciel toalet?

PF
            • kaminska-j Re: Do roboty pognac 20.02.26, 07:28
              Brat go utrzymuje. Widocznie do głowy im nie przychodzi coś takiego jak praca☹️
    • boavista4 Re: Były książe Andrzej w areszcie 19.02.26, 12:02
      Nie rozpuszczaj klamstw, albo go fiend, jak by to powiedzial wielki Zelenski. Nie zaden ksiaze, ale Andrew Mountbatten Windsor.
      • boomerang Re: Były książe Andrzej w areszcie 19.02.26, 12:05
        Mountbatten i Windsor to nazwiska przybrane tylko.
        • stefan4 Re: Były książe Andrzej w areszcie 19.02.26, 12:24
          boomerang:
          > Mountbatten i Windsor to nazwiska przybrane tylko.

Wszystkie nazwiska są przybrane.

Na czym mogłoby polegać nazwisko ,,nieprzybrane''? Że przed Maćkiem od Bartków pojawił się Duch Święty w ognistym kwiecie i zawrzasnął
              ,,— Ty odtąd będziesz zwał się Bartkowski i to będzie Twoje nazwisko prawdziwe a nie przybrane!''

O ile wiem, ten książę nie został zaaresztowany za nazwisko, ale za inne delikty. Co w tym wątku ma do rzeczy legendarna ,,przybraność'' jego nazwiska?

- Stefan
          • boomerang Re: Były książe Andrzej w areszcie 19.02.26, 12:28
            Stefanie IV, a ty jak często przybierasz nowe nazwisko?
            • marecky81 Re: Były książe Andrzej w areszcie 19.02.26, 13:13
              A tu jakie przybrałeś w kraju wygnania?
            • stefan4 Re: Były książe Andrzej w areszcie 19.02.26, 13:37
              boomerang:
              > Stefanie IV, a ty jak często przybierasz nowe nazwisko?

A czy ja również jestem oskarżony o przybieranie nazwisk i przyjadą do mnie angielscy bobbies , żeby mnie przymknąć?

Ile razy były xiążę Andrzej przybrał sobie nazwisko Mountbatten Windsor? Bo wiesz, chciałbym porównać, który z nas popełnił cięższe przestępstwo.

- Stefan
              • boomerang Re: Były książe Andrzej w areszcie 19.02.26, 20:53
                Nic nie potrafię pomóc na twoje skołatane nerwy, Stefanie IV.
      • kaminska-j Re: Były książe Andrzej w areszcie 19.02.26, 12:25
        boavista4 napisał(a):

> Nie rozpuszczaj klamstw, albo go fiend, jak by to powiedzial wielki Zelenski. N
        > ie zaden ksiaze, ale Andrew Mountbatten Windsor.

Czytaj ze zrozumieniem. Napisałam - Były
    • senioryta13 Re: Były książe Andrzej w areszcie 19.02.26, 13:20
      ... XXI wiek w szoku.
    • boomerang Re: Były książe Andrzej w areszcie 20.02.26, 00:06
      Andrzej Glücksburg podważa sens istnienia brytyjskiej monarchii.
      • kaminska-j Re: Były książe Andrzej w areszcie 20.02.26, 00:09
        boomerang napisał:

> Andrzej Glücksburg podważa sens istnienia brytyjskiej monarchii.

A to już problem Anglików
        • perla.roztocza Re: Były książe Andrzej w areszcie 20.02.26, 00:14
          kaminska-j napisała:

> A to już problem Anglików

o ile w Anglii są jeszcze jacyś Anglicy właśnie.
          • princesswhitewolf Re: Były książe Andrzej w areszcie 20.02.26, 00:44
            A co wymarli?
            • perla.roztocza Re: Były książe Andrzej w areszcie 20.02.26, 09:41

> A co wymarli?

albo to ja nie wiem Kwiatuszku?
              Może wyjechali?
              Ostatnio podobno byli widziani w okolicach krakowskiego Rynku.
              Tak rzecze polska policja czego dowodem jest to, że kilku aresztowano za nieobyczajne zachowanie w miejscu publicznym właśnie.
              • princesswhitewolf Re: Były książe Andrzej w areszcie 20.02.26, 09:45
                No tak, tam i do Pragi od lat przyjezdza najgorsza cholota na tzw stag party
                • perla.roztocza Re: Były książe Andrzej w areszcie 20.02.26, 10:01

> No tak, tam i do Pragi od lat przyjezdza najgorsza cholota na tzw stag party

ale te wojaże hołoty angielskiej powoduję obudzenie starych polskich upiorów - rasizm, ksenofobię, lęk przed obcymi, ciemnotę, zacofanie, antyeuropejskość, i inne takie.
                  Bo wyobraź sobie Różyczko, w lokalach gastronomicznych w Polsce właściciele wywieszają obraźliwe informacje typu - Anglików nie obsługujemy.
                  Ale pewnikiem musi to być po polsku napisane gdyż Anglicy pewnie nie rozumieją i nie zwracają uwagi na taki drobiazg jak wola właściciela właśnie.
      • perla.roztocza Re: Były książe Andrzej w areszcie 20.02.26, 00:17
        boomerang napisał:

> Andrzej Glücksburg podważa sens istnienia brytyjskiej monarchii.

ale ty kangur to chyba jesteś poddanym brytyjskiej monarchii.
        No chyba, że twoje tropiki już się wyzwoliły spod korony.
        Tego dokładnie nie wiem właśnie.
        • boomerang Re: Były książe Andrzej w areszcie 20.02.26, 00:31
          Ponad Premierem Australii, który rządzi, stoi w hierarchii Generalny Gubernator (aktualnie kobieta), który może tego Premiera usunąć ze stanowiska.
          • boavista4 Nie martwcie się 20.02.26, 01:17
            byly ksiaze Andrzej ostanie krolem Wielkiego Izraela! Ksiaze Harry otrzyma Wielkie Zjednoczone Krolestwo Polski Litwy.. Lotwy. Estonii Bialorusii Ukrainy.Rosji,
            Meghan dostanie korone Zjednoczonej Afryki. Wielka Piramida Trumpa powstanie w Iranie..
          • perla.roztocza Re: Były książe Andrzej w areszcie 20.02.26, 09:44
            boomerang napisał:

> Ponad Premierem Australii, który rządzi, stoi w hierarchii Generalny Gubernator
            > (aktualnie kobieta), który może tego Premiera usunąć ze stanowiska.

znakiem tego, skoro jest gubernator to wy jesteście poddanymi Jego Królewskiej Mości.
            Kurde, przemierzyłeś pół globu ziemskiego aby zwiać od komunizmu a tu klops, i znów masz władców nad sobą właśnie.
            • boomerang Re: Były książe Andrzej w areszcie 20.02.26, 10:38
              Generalny Gubernator tylko raz w historii skorzystał z opcji usunięcia Premiera, ale ten premier zwracał się do swoich partyjnych współpracowników na per towarzyszu (comrade) i było to kilka lat przed moim przylotem do Australii.
              • perla.roztocza Re: Były książe Andrzej w areszcie 20.02.26, 11:02
                boomerang napisał:

> było to kilka lat przed moim przylotem do Australii.

no popatrz, a ja myślałem, że statkiem przybyłeś do tej ziemi wyzyskanej.
                A tu samolot.
                Sprawdziłem na stronie LOT-u i nie ma z Polski kursów do tamtych tropików.
                Więc jak?
                Swoją drogą, mógłbyś napisać jak się tam dostałeś, to byłby dobry materiał dla przyszłych wieszczów wieszczących o emigracji.
                Niemniej, zostawić Kraków dla nieznanych i odległych oraz obcych lądów to trzeba mieć potężną motywację.
                Rozumiem na wycieczkę aby puścić trochę gotówki, ale na stałe właśnie?

• boomerang Re: Były książe Andrzej w areszcie 20.02.26, 11:13
                  Pociągała mnie egzotyka + język angielski, a nie rosyjski, no i to że piwa nie brakowało tak jak w Krakowie, gdzie na drzwiach co rusz wisiała karteczka "wyszłam do biura". Samolot był z Frankfurtu. Boeing Jumbo-Jet zresztą, a nie Iliuszyn. Wtedy to wszystko była atrakcja, dziś już nie.
                  • perla.roztocza Re: Były książe Andrzej w areszcie 20.02.26, 11:26
                    boomerang napisał:

> Pociągała mnie egzotyka + język angielski, a nie rosyjski, no i to że piwa nie
                    > brakowało tak jak w Krakowie, gdzie na drzwiach co rusz wisiała karteczka "wysz
                    > łam do biura". Samolot był z Frankfurtu. Boeing Jumbo-Jet zresztą, a nie Iliusz
                    > yn. Wtedy to wszystko była atrakcja, dziś już nie.

to prawda jest, lepsza kiła od Iła.
                    Egzotyka jest super dopóki jest egzotyką a nie codziennością.
                    Niemniej kangur jesteś jedynym jak dotąd emigrantem z jakim miałem okoliczność, który rzetelnie uzasadnił swoje wybycie z kraju naszego biednego.
                    Wszyscy bredzili coś o wolności, niemożliwości rozwinięcia skrzydeł, i tym podobny bełkot.
                    A ty konkretnie - brak piwa.
                    Ja to kupuję właśnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka