kaminska-j 03.03.26, 11:36 O co chodziło z tymi zasłonkami? Pytam, bo Ty wydajesz się najbliżej z Trumpem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felusiak1 Re: Pytanie do Seniority 03.03.26, 17:01 Z ciekawości zapytam, o jakie zasłonki chodzi. Ktoś coś zasłanial? Odpowiedz Link Zgłoś
kaminska-j Re: Pytanie do Seniority 03.03.26, 18:16 felusiak1 napisał: > Z ciekawości zapytam, o jakie zasłonki chodzi. Ktoś coś zasłanial? > wiadomosci.wp.pl/szokujace-zachowanie-trumpa-po-iranie-zaczal-mowic-o-zaslonach-7260041264732288a O te😏 Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa2016 Re: Pytanie do Seniority 03.03.26, 19:32 Tak jakby jego dekadenckie pomysly sali balowej z zlotymi zaslonami byly najwazniejsze dla Amerykanow. Odpowiedz Link Zgłoś
kaminska-j Re: Pytanie do Seniority 05.03.26, 15:52 Co szokującego! Jak ktoś najpierw mówi o wojnie a w drugim zdaniu o zasłonkach to ty się nie dziwisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Pytanie do Seniority 05.03.26, 16:19 Obejrzałem video z uroczystości. Nie zauważyłem nic szokujacego. Słowa o zasłonach wynikły z hałasu za nimi, który dochodził z budowy. Hałasują od 6:30 do 23:30 codziennie. Melanię to denerwuje. On jest zawsze taki to co tu szokujacego? Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Pytanie do Seniority 04.03.26, 08:14 kaminska-j napisała: > O co chodziło z tymi zasłonkami? > Pytam, bo Ty wydajesz się najbliżej z Trumpem Czy z Epsteinem? Odpowiedz Link Zgłoś
kaminska-j Re: Pytanie do Seniority 04.03.26, 09:18 bmc3i napisał: > kaminska-j napisała: > > Czy z Epsteinem? Pssssst.... O tym się teraz nie mówi!!!! Epsteina jest be, a tak w ogóle Trump go ledwo znał😁 Odpowiedz Link Zgłoś
kaminska-j Re: Pytanie do Seniority 04.03.26, 23:57 Pociągnę, bo problem nadal mnie trapi. Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Pytanie do Seniority 05.03.26, 01:28 kaminska-j napisała: > O co chodziło z tymi zasłonkami? > Pytam, bo Ty wydajesz się najbliżej z Trumpem Nie czytam artykulow w polskich gazetkach, wiec nie wiem, sorry. Wyjatek stanowi nasza polska gazetka - od czasu do czasu przeczytam cos tam, czasami wystarczy mi zlosliwy tytul aby się zniechecic do przeczytania textu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaminska-j Re: Pytanie do Seniority 05.03.26, 02:48 senioryta13 napisał: > > Nie czytam artykulow w polskich gazetkach, wiec nie wiem, sorry. > Wyjatek stanowi nasza polska gazetka - od czasu do czasu przeczytam cos tam, cz > asami wystarczy mi zlosliwy tytul aby się zniechecic do przeczytania textu. To może zainteresuj się. Twój faworyt coś p... i Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Pytanie do Seniority 05.03.26, 03:09 kaminska-j napisała: > senioryta13 napisał: > > > > Nie czytam artykulow w polskich gazetkach, wiec nie wiem, sorry. > > Wyjatek stanowi nasza polska gazetka - od czasu do czasu przeczytam cos t > am, cz > > asami wystarczy mi zlosliwy tytul aby się zniechecic do przeczytania text > u. > > To może zainteresuj się. Twój faworyt coś p... i wybacz, ale nie chce mi się, wystarczy, ze ty powtarzasz za zlosliwym dziennikarzem, który pisze artykuly o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Pytanie do Seniority 05.03.26, 04:16 senioryta13 napisał: > kaminska-j napisała: > > To może zainteresuj się. Twój faworyt coś p... i > > wybacz, ale nie chce mi się, wystarczy, ze ty powtarzasz za zlosliwym dziennika > rzem, który pisze artykuly o niczym. Właśnie dlatego, że posługujesz się wyłącznie mediami o ulubionym przez siebie profilu, żyjesz w bardzo wąskiej bańce informacyjnej. Nie docierają do Ciebie inne fakty i poglądy. Stąd masz skrzywione widzenie świata. Jak w pewnym dziecięcym komiksie, dwóch gości oskarżyło Boga o kolejny potop, podczas gdy na kolejnym obrazku widać było mapkę na której oni stali pod maleńką chmurką, podczas gdy dookoła nich było słońce i piękna pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Pytanie do bmc3i 05.03.26, 04:53 bmc3i napisał: >senioryta13 > > wybacz, ale nie chce mi się, wystarczy, ze ty powtarzasz za zlosliwym > > dziennikarzem, który pisze artykuly o niczym. > > > Właśnie dlatego, że posługujesz się wyłącznie mediami o ulubionym przez siebie > profilu, żyjesz w bardzo wąskiej bańce informacyjnej. Nie docierają do Ciebie i > nne fakty i poglądy. Stąd masz skrzywione widzenie świata. ... wszystkie media czytasz jak leci? Wybacz, nie czytam artykulow o niczym. Z tego co ty wypisujesz na forum widac, ze marnujesz tylko czas na czytanie bzdurnych artykulow nie wnoszacych zupelnie nic w danym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaminska-j Re: Pytanie do bmc3i 05.03.26, 08:22 To nie jest o niczym! Tylko o stanie umysły zdziecinniałego Trumpa. Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: Pytanie do bmc3i 05.03.26, 16:09 Tramptatata , Melania I tata Spiewaja tramotata Kandy po lack lata W rytmie Tramptata Wybral hobby kata Tramptata. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Pytanie do bmc3i 05.03.26, 16:23 Trump poszedł po wodzie. Ha, ha. Nie umie pływać. Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Pytanie do bmc3i 05.03.26, 18:45 kaminska-j napisała: > To nie jest o niczym! Tylko o stanie umysły zdziecinniałego Trumpa. Naprawde? Tak author napisal? I jak tu wierzyc mediom. A wysluchalas chociaz raz Trumpa? czy tylko czytasz 'sprawozdania' co mowi, tzn. jak go author widzi/slyszy? Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Pytanie do bmc3i 05.03.26, 19:41 senioryta13 napisał: > bmc3i napisał: > > Właśnie dlatego, że posługujesz się wyłącznie mediami o ulubionym przez s > iebie > > profilu, żyjesz w bardzo wąskiej bańce informacyjnej. Nie docierają do Ci > ebie i > > nne fakty i poglądy. Stąd masz skrzywione widzenie świata. > > ... wszystkie media czytasz jak leci? > Wybacz, nie czytam artykulow o niczym. > Z tego co ty wypisujesz na forum widac, ze marnujesz tylko czas na czytanie bz > durnych artykulow nie wnoszacych zupelnie nic w danym temacie. Czytanie wszystkiego jest fizycznie niemożliwe, ale skupianie się tylko na mediach swojej własnej bańki informacyjnej, jest samobójcze. Znamionuje brak instynktu samozachowawczego, a bańka robi się coraz to ciaśniejsza i ciaśniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Pytanie do bmc3i 05.03.26, 20:06 bmc3i napisał: > Czytanie wszystkiego jest fizycznie niemożliwe, ale skupianie się tylko na medi > ach swojej własnej bańki informacyjnej, jest samobójcze. Znamionuje brak instyn > ktu samozachowawczego, a bańka robi się coraz to ciaśniejsza i ciaśniejsza. Ja napisalam, ze nie czytam artykulow z gazetek polskich, a ty juz widze, zaczynasz nawijac o jakiejs bance. Ale powiem Ci szczerze, nie da się juz czytac/sluchac opozycji. Posluchaj sobie co mowi demokrata, niejaki James Talarico, wczoraj wlasnie wygral primary w Texasie, do SENATU. Juz nawet nie pytam sie, dlaczego polska prasa o tym nie wspomniala, zgaduje, ze wstydu?, a caly czas bebni, ze ludzie Trumpa przegraja w listopadzie. To byly nauczyciel i jakis ksiadz, ale aspiracje ma zasiadac w SENACIE. Jego rywalka, J. Crockett, demokratka, przegrala z nim, ale potrafila oskarzyc republikanow o swoja kleske. Nie da się tego sluchac, a czy ktos opisze te bzdury aby ladnie wygladaly, nie wiem czy się da. Wiec widzisz, wiem co się w opozycji dzieje, jestem na biezaco. Odpowiedz Link Zgłoś