Dodaj do ulubionych

Pytanie do Seniority

03.03.26, 11:36
O co chodziło z tymi zasłonkami?
Pytam, bo Ty wydajesz się najbliżej z Trumpem
Obserwuj wątek
    • kaminska-j Re: Pytanie do Seniority 03.03.26, 16:46
      Hallo, Senioryta!
    • felusiak1 Re: Pytanie do Seniority 03.03.26, 17:01
      Z ciekawości zapytam, o jakie zasłonki chodzi. Ktoś coś zasłanial?
      • kaminska-j Re: Pytanie do Seniority 03.03.26, 18:16
        felusiak1 napisał:

> Z ciekawości zapytam, o jakie zasłonki chodzi. Ktoś coś zasłanial?
        >

wiadomosci.wp.pl/szokujace-zachowanie-trumpa-po-iranie-zaczal-mowic-o-zaslonach-7260041264732288a
        O te😏
        • monalisa2016 Re: Pytanie do Seniority 03.03.26, 19:32
          Tak jakby jego dekadenckie pomysly sali balowej z zlotymi zaslonami byly najwazniejsze dla Amerykanow.
        • felusiak1 Re: Pytanie do Seniority 05.03.26, 06:58
          Co w tym szokującego?
          • kaminska-j Re: Pytanie do Seniority 05.03.26, 15:52
            Co szokującego! Jak ktoś najpierw mówi o wojnie a w drugim zdaniu o zasłonkach to ty się nie dziwisz??
            • felusiak1 Re: Pytanie do Seniority 05.03.26, 16:19
              Obejrzałem video z uroczystości. Nie zauważyłem nic szokujacego. Słowa o zasłonach wynikły z hałasu za nimi, który dochodził z budowy. Hałasują od 6:30 do 23:30 codziennie. Melanię to denerwuje.
              On jest zawsze taki to co tu szokujacego?
    • bmc3i Re: Pytanie do Seniority 04.03.26, 08:14
      kaminska-j napisała:

> O co chodziło z tymi zasłonkami?
      > Pytam, bo Ty wydajesz się najbliżej z Trumpem

Czy z Epsteinem?
      • kaminska-j Re: Pytanie do Seniority 04.03.26, 09:18
        bmc3i napisał:

> kaminska-j napisała:
        >
        > Czy z Epsteinem?

Pssssst.... O tym się teraz nie mówi!!!!
        Epsteina jest be, a tak w ogóle Trump go ledwo znał😁
    • kaminska-j Re: Pytanie do Seniority 04.03.26, 23:57
      Pociągnę, bo problem nadal mnie trapi.
    • senioryta13 Re: Pytanie do Seniority 05.03.26, 01:28
      kaminska-j napisała:

> O co chodziło z tymi zasłonkami?
      > Pytam, bo Ty wydajesz się najbliżej z Trumpem

Nie czytam artykulow w polskich gazetkach, wiec nie wiem, sorry.
      Wyjatek stanowi nasza polska gazetka - od czasu do czasu przeczytam cos tam, czasami wystarczy mi zlosliwy tytul aby się zniechecic do przeczytania textu.
      • kaminska-j Re: Pytanie do Seniority 05.03.26, 02:48
        senioryta13 napisał:
        >
        > Nie czytam artykulow w polskich gazetkach, wiec nie wiem, sorry.
        > Wyjatek stanowi nasza polska gazetka - od czasu do czasu przeczytam cos tam, cz
        > asami wystarczy mi zlosliwy tytul aby się zniechecic do przeczytania textu.

To może zainteresuj się. Twój faworyt coś p... i
        • senioryta13 Re: Pytanie do Seniority 05.03.26, 03:09
          kaminska-j napisała:

> senioryta13 napisał:
          > >
          > > Nie czytam artykulow w polskich gazetkach, wiec nie wiem, sorry.
          > > Wyjatek stanowi nasza polska gazetka - od czasu do czasu przeczytam cos t
          > am, cz
          > > asami wystarczy mi zlosliwy tytul aby się zniechecic do przeczytania text
          > u.
          >
          > To może zainteresuj się. Twój faworyt coś p... i

wybacz, ale nie chce mi się, wystarczy, ze ty powtarzasz za zlosliwym dziennikarzem, który pisze artykuly o niczym.
          • bmc3i Re: Pytanie do Seniority 05.03.26, 04:16
            senioryta13 napisał:

> kaminska-j napisała:

> > To może zainteresuj się. Twój faworyt coś p... i
            >
            > wybacz, ale nie chce mi się, wystarczy, ze ty powtarzasz za zlosliwym dziennika
            > rzem, który pisze artykuly o niczym.

Właśnie dlatego, że posługujesz się wyłącznie mediami o ulubionym przez siebie profilu, żyjesz w bardzo wąskiej bańce informacyjnej. Nie docierają do Ciebie inne fakty i poglądy. Stąd masz skrzywione widzenie świata. Jak w pewnym dziecięcym komiksie, dwóch gości oskarżyło Boga o kolejny potop, podczas gdy na kolejnym obrazku widać było mapkę na której oni stali pod maleńką chmurką, podczas gdy dookoła nich było słońce i piękna pogoda.
            • senioryta13 Re: Pytanie do bmc3i 05.03.26, 04:53
              bmc3i napisał:

>senioryta13
              > > wybacz, ale nie chce mi się, wystarczy, ze ty powtarzasz za zlosliwym
              > > dziennikarzem, który pisze artykuly o niczym.
              >
              >
              > Właśnie dlatego, że posługujesz się wyłącznie mediami o ulubionym przez siebie
              > profilu, żyjesz w bardzo wąskiej bańce informacyjnej. Nie docierają do Ciebie i
              > nne fakty i poglądy. Stąd masz skrzywione widzenie świata.

... wszystkie media czytasz jak leci?
              Wybacz, nie czytam artykulow o niczym.
              Z tego co ty wypisujesz na forum widac, ze marnujesz tylko czas na czytanie bzdurnych artykulow nie wnoszacych zupelnie nic w danym temacie.

• kaminska-j Re: Pytanie do bmc3i 05.03.26, 08:22
                To nie jest o niczym! Tylko o stanie umysły zdziecinniałego Trumpa.
                • boavista4 Re: Pytanie do bmc3i 05.03.26, 16:09
                  Tramptatata , Melania I tata
                  Spiewaja tramotata
                  Kandy po lack lata
                  W rytmie Tramptata
                  Wybral hobby kata
                  Tramptata.
                • felusiak1 Re: Pytanie do bmc3i 05.03.26, 16:23
                  Trump poszedł po wodzie. Ha, ha. Nie umie pływać.
                • senioryta13 Re: Pytanie do bmc3i 05.03.26, 18:45

kaminska-j napisała:

> To nie jest o niczym! Tylko o stanie umysły zdziecinniałego Trumpa.

Naprawde? Tak author napisal? I jak tu wierzyc mediom.
                  A wysluchalas chociaz raz Trumpa? czy tylko czytasz 'sprawozdania' co mowi, tzn. jak go author widzi/slyszy?

• bmc3i Re: Pytanie do bmc3i 05.03.26, 19:41
                senioryta13 napisał:

> bmc3i napisał:

> > Właśnie dlatego, że posługujesz się wyłącznie mediami o ulubionym przez s
                > iebie
                > > profilu, żyjesz w bardzo wąskiej bańce informacyjnej. Nie docierają do Ci
                > ebie i
                > > nne fakty i poglądy. Stąd masz skrzywione widzenie świata.
                >
                > ... wszystkie media czytasz jak leci?
                > Wybacz, nie czytam artykulow o niczym.
                > Z tego co ty wypisujesz na forum widac, ze marnujesz tylko czas na czytanie bz
                > durnych artykulow nie wnoszacych zupelnie nic w danym temacie.

Czytanie wszystkiego jest fizycznie niemożliwe, ale skupianie się tylko na mediach swojej własnej bańki informacyjnej, jest samobójcze. Znamionuje brak instynktu samozachowawczego, a bańka robi się coraz to ciaśniejsza i ciaśniejsza.

• senioryta13 Re: Pytanie do bmc3i 05.03.26, 20:06
                  bmc3i napisał:

> Czytanie wszystkiego jest fizycznie niemożliwe, ale skupianie się tylko na medi
                  > ach swojej własnej bańki informacyjnej, jest samobójcze. Znamionuje brak instyn
                  > ktu samozachowawczego, a bańka robi się coraz to ciaśniejsza i ciaśniejsza.

Ja napisalam, ze nie czytam artykulow z gazetek polskich, a ty juz widze, zaczynasz nawijac o jakiejs bance.
                  Ale powiem Ci szczerze, nie da się juz czytac/sluchac opozycji.
                  Posluchaj sobie co mowi demokrata, niejaki James Talarico, wczoraj wlasnie wygral primary w Texasie, do SENATU.
                  Juz nawet nie pytam sie, dlaczego polska prasa o tym nie wspomniala, zgaduje, ze wstydu?, a caly czas bebni, ze ludzie Trumpa przegraja w listopadzie. To byly nauczyciel i jakis ksiadz, ale aspiracje ma zasiadac w SENACIE. Jego rywalka, J. Crockett, demokratka, przegrala z nim, ale potrafila oskarzyc republikanow o swoja kleske. Nie da się tego sluchac, a czy ktos opisze te bzdury aby ladnie wygladaly, nie wiem czy się da.
                  Wiec widzisz, wiem co się w opozycji dzieje, jestem na biezaco.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka