Dodaj do ulubionych

Ilosc postow na forum drastycznie spadla

06.02.05, 19:09
Od czasu obowiazkowego logowania ilosc postow spadla ok.50%
Gdzie sobota i niedziela byly najbardziej ruchliwymi dniami
forum......dzisiaj jest totalna klops.
Ciekawe czy pomysl logowania przyszedl z 'gory' czy kropka sama na to wpadla
Obserwuj wątek
    • mia-hamm Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 19:14
      kropce i gazecie wisi to co sie tu dzieje,czas aby i nam zaczelo wisiec. jak tak
      bedzie nieciekawie to proponuje przeniesc sie na inne forum to zostawic tym
      wybrancom,ktorzy nas tu tak ladnie pilnuja i namawiaja do pisania o jednym.
      mnie juz tez osobiscie ta cenzura i kagance sie nudza,nie mowiac juz o
      wiernych,ktorzy mi po stopach chodza ze smetnymi tematami. znasz jakies inne
      forum to podaj,ja wiem,ze mozna rozmawiac na yahoo chatrooms,zakladajac sobie
      temat i bez cenzora rozmawiac.
      • fs_suck Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 19:42
        problem jest w tym , ze czesc z nas stworzyla dosc solidarna , zwarta
        grupe ,nie bojaca sie powiedziec tego co lezy na sercu , dla okreslonej reszty
        towarzystwa nie bylo to na reke wiec postanowiono polozyc temu kres
        wprowadzajac obowiazkowe logowanie.
        • mia-hamm Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 19:44
          dlatego proponuje sie wyniesc.
          • manny_ramirez Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 19:45
            Rachelo nie wynos sie, nikt tak fanu nie wznieca swymi watkami jakTy, z kogoz
            bedziemy mogli sie potem smiac???
            • mia-hamm Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 19:48
              z ciebie beda sie tu smiac,jest z kogo,ale to troche ruski smiech cosik jak
              zabil pszczolke za pomoca lopaty.
              manny mnie sie tu nudzi,co chwila tacy wierni jak ty depcza po pietach, a to
              dosc smutnawe. ja lubie smiech,zycie i wolnosc, te kajdany,cenzure i smutnych
              panow z latynoskimi dzierlatkami w kieszeni wolalabym widziec na filmach. taka
              to rozniaca miedzy nami.
              • manny_ramirez Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 19:51
                o juz nie tylko natchniony a i wierny, kurcze awansowalem!!! Dosyc dobrze jak
                na faceta bez pochodzenia, czyli punktow!!!!
                • mia-hamm Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 19:52
                  a w czym to awansowales bo sie nie zalapalam? a punkty za co chcesz dostawac za
                  looks,or brains,just in case I missed something?
                  • manny_ramirez Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 19:57
                    Oj rachelkus jakbys mnie zobaczyla to bys nawet anty-szaronizmu...albo
                    jakolwiek ty te swe poglady nazywasz zapomniala na moja filozofie przestawila!!!

A swoja droga jak ty tak zaciekle walczysz o rownouprawnienie ordynarnych anty-
                    semickich tekstow gucia to ja chyba tez mam prawo byc rownouprawniony i
                    zwalczac wraza mi denna glupote no nie???
                    • mia-hamm Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 20:02
                      maniek ja nie mam ochoty ani ciebie zobaczyc,ani z toba na tematy wyzwolonych
                      rozmawiac,mam nadzieje ,ze ty rozumiesz moje slowa. jak mam ochote kogos poznac
                      to wiem jak sie to robi,zawsze wiedzialam i wierz mi nie mialam z tym problemow,
                      a ty bedziesz postacia z forum,ktorej czasem cos odpowiem i tyle. ja walcze o to
                      aby moc powiedziec co chce,robie to w jako takim stylu w przeciwienstwie do
                      wielu innych. niestety te wszystkie cugle spowodowaly zupelny zanik konwersacji
                      na forum i forum jako takie przestalo podniecac wiele osob. to fakt a reszta nie
                      jest wazna,ale mysle,ze wiele z nas stad pojdzie.
                      • manny_ramirez Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 20:04
                        rachelko walcz o co chcesz ale jak ty uwazasz teksty gucia za "konwersacje' to
                        przebacz ale naprawde warta jestes tylko smiechu
                        • mia-hamm Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 20:07
                          jak ty uwazasz teksty fredka,arapa,czy danusi wyzywajacej mnie od najgorszych za
                          konwersacje to rowniez good luck. ja juz tobie i innym powiedzialam, ze gucio to
                          nie moj ideal i jesli masz choc jedna szara komorke w glowie to to widzisz, a
                          jak nie maniek to nawet nie pisz bo szkoda palcy niszczyc na pisanie.
                          • manny_ramirez Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 20:10
                            Rachelciu jezeli sobie raczysz przypomiec to uczepilem sie Ciebie wczoraj
                            wlasnie z powodu Twej narodowwyzwolenczej walki za wolnosc Gucia. Przepraszam
                            ale cokolwiek ten idota fredzio napisal to w zaden sposob nie mozna porownac to
                            tekstow Gucia. A ze Dana doskiwera Ci osobiscie to jedno ale nigdzie w jej
                            postach nie czytalem ze Arabowie to wywodza sie z 'rzadkiego g...."
                            • mia-hamm Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 20:21
                              manny_ramirez napisał:

> Rachelciu jezeli sobie raczysz przypomiec to uczepilem sie Ciebie wczoraj
                              > wlasnie z powodu Twej narodowwyzwolenczej walki za wolnosc Gucia. Przepraszam
                              > ale cokolwiek ten idota fredzio napisal to w zaden sposob nie mozna porownac to
                              >
                              > tekstow Gucia. A ze Dana doskiwera Ci osobiscie to jedno ale nigdzie w jej
                              > postach nie czytalem ze Arabowie to wywodza sie z 'rzadkiego g...."

a czy ty czasem slepy i gluchy nie jestes,czy fredka i dany nie znasz,bo to juz
                              wolne zarty maniek. fredek to chyba cywilizowanego slowa do mnie nie nadal,tak
                              jak fiktor vel arap, a danuska to miala zawsze dla mnie przyjemny przydomek, a
                              wiec nie placz tu nad guciem,gdyz wasi rownie dobrzy w obelgach i chamstwie.ja
                              sie staram nie uzywac jeyka spod latarni,ale co wpis od tych indywidualnosci do
                              mnie to inwektywa zasuwala. szkoda slow my i tak sie nie dogadamy jak ty nosisz
                              swoje okulary a ja swoje,dlatego czas z tego forum odfrunac w cieplejsze
                              miejsca,bo tu wieje jakims kazamatem, a tego nie lubie.
                            • krystian71 Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 20:29
                              roznica miedzy Guciem,a tymi ktorych mu przeciwstawiasz jest taka,ze :
                              -Gucio puszcza swoje teksty w eter,sa one ogolne - jesli mu z wyzwiskami na
                              watek nie wejdziesz,a malo kto to robi.
                              Dana z Fredziem latali za kazdym i juz w pierwszych slowach zostawales-
                              szmatelcia,arabskim materacem czy lapidarnie-padlina
                              • hans2 Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 20:33
                                krystian71 napisała:

> roznica miedzy Guciem,a tymi ktorych mu przeciwstawiasz jest taka,ze :
                                > -Gucio puszcza swoje teksty w eter,sa one ogolne - jesli mu z wyzwiskami na
                                > watek nie wejdziesz,a malo kto to robi.
                                > Dana z Fredziem latali za kazdym i juz w pierwszych slowach zostawales-
                                > szmatelcia,arabskim materacem czy lapidarnie-padlina

a nie jestes lapidarmie-padlina ?
                                • mia-hamm Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 20:37
                                  hans2 napisał:

> krystian71 napisała:
                                  >
                                  > > roznica miedzy Guciem,a tymi ktorych mu przeciwstawiasz jest taka,ze :
                                  > > -Gucio puszcza swoje teksty w eter,sa one ogolne - jesli mu z wyzwiskami
                                  > na
                                  > > watek nie wejdziesz,a malo kto to robi.
                                  > > Dana z Fredziem latali za kazdym i juz w pierwszych slowach zostawales-
                                  > > szmatelcia,arabskim materacem czy lapidarnie-padlina
                                  >
                                  > a nie jestes lapidarmie-padlina ?
                                  a ty kto gutek nr 2,czy zeznia nr 5 ,ze pytasz. jeszcze nam manniego obrazisz,a
                                  on ci taki wrazliwy na piekno slow.
                              • manny_ramirez Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 20:34
                                krystianku i rachelciu a nie zapominacie od kogoz nizej podpisany dostawal od
                                natchnionych, niedouczonych i becikow?? Nie rob drugiemu co Tobie nie mile

a swoja droga ja uwazam ze osobiste wyzwisko od padliny ciagle jest o niebo
                                lepsze niz umiejscowienie korzeni calej rasy w korycie rzdkiego g....
                                • mia-hamm Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 20:40
                                  manny_ramirez napisał:

> krystianku i rachelciu a nie zapominacie od kogoz nizej podpisany dostawal od
                                  > natchnionych, niedouczonych i becikow?? Nie rob drugiemu co Tobie nie mile
                                  >
                                  > a swoja droga ja uwazam ze osobiste wyzwisko od padliny ciagle jest o niebo
                                  > lepsze niz umiejscowienie korzeni calej rasy w korycie rzdkiego g....
                                  acha no to moze bedziemy sie do ciebie zwracac per manius szmato lub manius
                                  padlino skoro to twoj styl? nie widze z tym problemu skoro to lubisz,ja mam
                                  jakos inne gusta,stad moj problem. jak widzisz nasza rozmowa to jak rozmowa
                                  slepego z gluchym ,ty o wodzie, a ja o lodzie nawijam wiec sie niestety
                                  czlowieku nie porozumiemy.
                                  • manny_ramirez Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 20:46
                                    rachelko przepraszam ale mam nadzieje ze tylko udajesz glupia...

przeciez napisalem wyraznie ze wole aby mnie nazwal ktos padlina niz aby ktos
                                    napisal ze wszyscy Polacy urodzenie w g..., ja obrazliwy nie jestem i z
                                    przytyczek osobistych tylko sie smieje ale jak ktos moj narod obraza to wcale
                                    mi nie do smiechu bo to obraza nie tylko mnie ale cala moja rodzine , moich
                                    pobratymcow i przodkow. Jest to w moim pojeciu przestepstwo duzo wieksze. Tym
                                    bardziej ze szanse ze ja jestem padlina sa duzo wieksze niz to ze wszyscy
                                    Polacy, Zydzi czy tez inni pochodza z gnojowki.

Tylko ze widac ja nie posiadam rozszalalego egoizmu ani tez uprzedzen rasowo-
                                    narodowosciowych...

i jak Ci manius-szmato albo staszku-padlino sie podoba to prosze bardzo, ale
                                    jak napiszesz Polak-g.... to sie wsciekne:)
                                    • krystian71 Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 20:51
                                      manny ,wejdz w archiwum i poczytaj teksty fredzia,szczegolnie polecam te o
                                      Powstaniu Warszawskim i tych Polkach,laczniczkach robiacych tym razem za SS-
                                      manskie materace.
                                      Jak postudiujesz dokladnie , znajdziesz tam usmieszki Dany i cale wtrety waszej
                                      forumowej plejady.
                                      To byly dluuugie watki,nie to co biedniutkie Guciowe,najczesciej po jednym
                                      wpisie ladujace na oslej.
                                      O czym ty mowisz czlowieku?
                                      • manny_ramirez Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 20:53
                                        jak poczytasz to
                                        a. znajdziesz ze sam fredzia posylalem won z forum
                                        b. i ze uwazam ze on idiota nie lepszy duzo od gucia wiec o czym dyskusja?

a co z dany postow tak strasznie ciebie obraza? to ze uwaza 5 letnie dzieci za
                                        mordercow? a co nie sa?
                                        • mia-hamm Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 20:55
                                          manny_ramirez napisał:

> jak poczytasz to
                                          > a. znajdziesz ze sam fredzia posylalem won z forum
                                          > b. i ze uwazam ze on idiota nie lepszy duzo od gucia wiec o czym dyskusja?
                                          >
                                          > a co z dany postow tak strasznie ciebie obraza? to ze uwaza 5 letnie dzieci za
                                          > mordercow? a co nie sa?

no wedlug mnie jak ktos kogos okupuje a dziecko zabija okupanta, to nie jest
                                          morderca. w koncu polskie dzieci tez zabijaly niemcow, i uwazam ich za bohaterow.
                                          • manny_ramirez Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 20:58
                                            no wedlug mnie jak ktos kogos okupuje a dziecko zabija okupanta, to nie jest
                                            > morderca. w koncu polskie dzieci tez zabijaly niemcow,= no coz tylko nawet
                                            jezeli sie z toba zgodze w sprawie okupacji to problem w tym ze polskie dzieci
                                            zabijaly Niemcow a nie ich matki, zony i dzieci
                                            • mia-hamm Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 21:02
                                              manny_ramirez napisał:

> no wedlug mnie jak ktos kogos okupuje a dziecko zabija okupanta, to nie jest
                                              > > morderca. w koncu polskie dzieci tez zabijaly niemcow,= no coz tylko nawe
                                              > t
                                              > jezeli sie z toba zgodze w sprawie okupacji to problem w tym ze polskie dzieci
                                              > zabijaly Niemcow a nie ich matki, zony i dzieci
                                              i tu sie z toba nie zgodze,gdyz czesto cywile byli rowniez ofiarami. nikt nie ma
                                              sympatii do brutalnego okupanta,nigdy nie mial i nigdy miec nie bedzie. ofiary i
                                              to straszne sa po obu stronach,to jest fakt,jesli tego nie znasz lub widziec nie
                                              chcesz to dyskusja mija sie z celem,gdyz nie dopuszczasz do siebie faktow.
                                              • manny_ramirez Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 21:05
                                                No coz rachelko smiem wyzwac Twa znajomosc historii i zadam dowodow ze Polacy
                                                stosowali wzgledem Niemcow celowy, planowany terroryzm przeciwko niemieckiej
                                                ludnosci cywilnej

chyba jednak jest roznica miedzy przypadkowym zabojstwem czlonka rodziny SSmana
                                                albo nimeieckiego mordercy a systemtycznymi atakami na ludnosc cywilna w
                                                restauracjach, autobusach i szkolach???
                                                • j-k otoz to. 06.02.05, 21:25
                                                  wielokrotnie przypominalem, ze polska AK nie mala w zwyczaju zabijac rodzin
                                                  niemieckich oficerow i urzednikow przebywajacych w Polsce.

Zdarzalo sie, to, jak to na wojnie rzecz jasna, ale nie bylo to planowa akcja.
                                                  • krystian71 Re: otoz to. 06.02.05, 21:27
                                                    jaka szkoda,ze ocalali z zaglady polscy Zydzi tego dob\rego obyczaju do
                                                    Palestyny nie przeniesli
                                                  • j-k Re: otoz to. 06.02.05, 21:40
                                                    po raz kolejny przypominam, ze:
                                                    Izrael powstal w latach 1947/38 z woli Narodu Zydoskiego za poparciem USA i ZSRR
                                                    (z ktorego Stalin sie rok pozniej wycofal)

przypominam tez, te oczywista prawde, ze gdyby nie bylo zamachow palestynskich,
                                                    nie byloby izraelskiego odwetu.

Iluzja jest nadzieja, ze tylko Izrael i Palestynczycy moga zaprowadzic pokoj
                                                    w Ziemi Swietej. Potrzebne jest do tego SPACYFIKOWANIE syryjskiej i iranskiej
                                                    pomocy dla Hamasu, Hezbollahu etc...
                                                    A to moga uczynic tylko pospolu USA i Rosja.
                                                    ergo: na szybki pokoj na BW nie ma co liczyc.
                                                    na zmniejszenie zamachow i odwetu, z racji konczacej sie juz budowy muru,
                                                    raczej tak.
                                                  • krystian71 Re: otoz to. 06.02.05, 21:47
                                                    to ja tez ci przypomne.
                                                    Zgadzajac sie z toba ,ze Israel powstal EXPERYMENTALNIE na mocy uchwaly
                                                    Zgr.ONZ,bez pytania o opinie ludu Palestyne zamieszkujacego,a raczej ignorujac
                                                    jego wyrazny , takze zbrojny sprzeciw.
                                                    Zignorowano takze pierwotne haslo syjonistow
                                                    Ziemia bez ludzi dla ludu bez ziemi
                                                  • j-k moje przypomnienie 06.02.05, 22:10
                                                    sluzy wskazaniu przyszlosci:
                                                    do zaprowadzenia pokoju, potrzebna jest wola Izraela, Palestynczykow,
                                                    USA i ZSRR. Zgoda syrii i Iranu niejest potrzebna. Tych mozna spacyfikowac.

Twoje przypomnienie nie sluzy niczemu.
                                                    Cos tam zignorowano - no i co?
                                                    sami Palestynczycy pokoju chca (w sensie: wiekszosc z nich).
                                                  • krystian71 Re: moje przypomnienie 06.02.05, 22:16
                                                    moje przypomnienie tylko jeden ma sens.Zeby dla wszystkich stalo sie jasne,ze
                                                    experyment sie nie udal
                                                  • j-k Eksperyment udal sie na 100 % 06.02.05, 22:18
                                                    Izrael przezyje i mnie i Ciebie...
                                                    jestem o tym calkowicie przekonany.

a ze ten fakt Cie martwi, to juz raczej nie moj klopot.
                                                  • krystian71 Re: he,he jotka, ze mnie juz stary czlowiek 06.02.05, 22:30
                                                    tak zle zyczysz swojej Ojczyznie:)))

-k napisał:

> Izrael przezyje i mnie i Ciebie...
                                                    > jestem o tym calkowicie przekonany.
                                                    >
                                                    podparles sie powyzej bardzo mocnym argumentem :)))Wiec wyprowadze cie z bledu-
                                                    ja tez zycze Israelowi ( z roznych wzgledow) by przezyl mnie i ciebie.
                                                    Coz a tego, czarno to widze.
                                                    Zbyt wielka wage przywiazujesz do status quo, sily lobby czy ekonomicznego
                                                    szantazu.
                                                    Zbyt mala do tradycji,a mam tu na mysli TRADYCYJNY IZOLACJONIZM AMERYKANSKI ,
                                                    ktory gdy nastapi zmeczenie materialu czy spelnienie innych warunkow ,
                                                    niechybnie podniesie glowe.
                                                  • j-k izolacjonizm amerykanski...??? 06.02.05, 22:38
                                                    zartujesz chyba...
                                                    czasy izolacjonizmu na swiecie dawno sie skonczyly...
                                                    wszyscy od wszystkich sa dzisiaj jakos zalezni...

nawet islamusek mirmilek, kipiacy nienawiscia do Izraela,
                                                    nie zaklada takiej opcji...
                                                  • krystian71 Re: izolacjonizm amerykanski...??? 06.02.05, 23:43
                                                    to juz wybacz,tego argumentu nie rozumiem,

nawet islamusek mirmilek, kipiacy nienawiscia do Izraela,
                                                    nie zaklada takiej opcji...

juz drugi raz dzisiaj wspominasz mirmilka.Wierze,ze mozesz miec uraz,bo w
                                                    kazdej rozmowie z nim wychodzisz na glupa i od razu przypomina ci sie ,ze masz
                                                    duzo zajec,wiec tez wychodzisz-az milo podopingowac.
                                                    Ale co maja do rzeczy poglady i to aktualnie nieobecnego...
                                                  • j-k nie smiesz mnie, chlopcze, 07.02.05, 12:04
                                                    Nie mam czasu na dysputy np. z goldbaumem, gdyz ten potrafi godzinami siedziec
                                                    przed ekranem, a poza tym nic nowego nie wnosi.
                                                    Mirmilka, zawsze chetnie po jego islamskiej glowce "poglaszcze".
                                                    W miare wolnego czasu, naturalnie.

Powtarzam jeszcze raz: nawet mirmil, kipiacy nienawiscia do Izraela, nie
                                                    zaklada opcji, ze USA przestana popierac Izrael w dajacej sie przewidziec
                                                    perspektywie.
                                                    Ty taka zakladasz, dajac dowod Twojego "niezorientowania" w reliach tego
                                                    Swiata, ze nie nazwe tego dobitniej.

Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K.
                                                  • krystian71 Re: nie smiesz mnie, chlopcze, 07.02.05, 13:01
                                                    ja zakladam wszystko,bo wszystko juz bylo rzekl ben Akiba.
                                                    Widzielismy sojusze i odwrocenie sojuszy.Zapowiadano nam,ze dopiero nasze wnuki
                                                    cieszyc sie beda uwolnienia od komuny, a doczekala tego nawet moja
                                                    prababcia.Swiat byl 2-biegunowy,chwilowo jest jedno-biegunowy,za pare lat moze
                                                    byc wielo.
                                                    Nie zakladam jakiejs spektakularnej rejterady USA od popierania bezgranicznego
                                                    i bezmyslnego wszelkich poczynan Israela w najblizszym czasie.
                                                    Moge zalozyc natomiast zwiazanie rak , przez umocnienie sie innych podmiotow na
                                                    tej szachownicy.
                                                    Troche wyobrazni na podbudowie wiedzy by ci jotka nie zaszkodzilo :)
                                                  • rattler Re: otoz to. 07.02.05, 01:08
                                                    Nie zadymiaj stary , Niemcy po inwazji kontynuowali okupacje wojskowa ,
                                                    pozostawiajac zarzad okupowanymi miejscowym wladzom z narzucona kontrola wladz
                                                    okupacyjnych - Roznica polega na tym , ze zio-naziole po inawazji okupujac
                                                    zdobyte terytoria , aneksuja strategiczne terytoria , pacyfikuja rdzenna
                                                    ludnosc , buduja osiedla i zasiedlaja je Zydami , ignorujac wszystkie zalecenia
                                                    Konwencji Genewskiej , wymagajac jednoczesnie zeby okupowany
                                                    i spacyfikowany narod je przestrzegal .

W imie czego , gnojeni na codzien na wlasnej ziemi , okupowani Palestynczycy
                                                    powinni postepowac sie inaczej ?

Apropo's planowanych akcji zbrodni na niewinnej ludnosci cywilnej , to bylo to
                                                    fizyczna niemozliwoscia , bo nazisci z nielicznymi wyjatkami nie zabierali
                                                    swoich rodzin do okupowanych krajow , Rzesza byla za daleko , a podziemie bylo
                                                    zbyt zajete walka z okupantem , zeby delegowac potrzebnych na miejscu akowcow
                                                    w delegacje do Reichu - Idiotyczne porownanie :)

A tak na marginesie , 3-cia Rzesza miala rowniez swoje autobusy , dyskoteki , i
                                                    terror , zaliczyc do nich mozesz planowane i egzekwowane bez najmniejszych
                                                    skrupulow akcje Aliantow - Jednym z takich przykladow jest zrownanie z ziemia
                                                    Drezna .

narazie

Dla porownania , zobacz terytorium Izraela powstalego z mandatu UN i porownaj
                                                    je z dzisiejszym - Nietrudno nie zauwazyc , ze apetyt zio-nazioli rosnie w
                                                    miare jedzenia . Predzej czy pozniej trafia na przyslowiowa kosc i sie udlawia

-----------------------------
                                                • j-k Koniec HYDE PARKU...??? 06.02.05, 21:33
                                                  Wielokrotnie przypominalem, ze GW, ma swoj profil polityczny.

Krytykujac ten profil na forum GW, wypada zachowywac sie przyzwoicie,
                                                  o czym przerozne defy, maki, itd... zapominaly.

zycze im znalezienia sobie stosownego forum, bo ja wiem, jakas arabia.pl
                                                  czy tez znakomite forum al ahram, po angielsku...

a powazniej, z tego co wiem, ostatnie zmiany maja tylez polityczny (zaostrzenie
                                                  cenzury), jak tez i ekonomiczny charakter... (mniej pisac, wiecej czytac...).

Zapewniam, ze nie przykladalem do tych zmian reki, chociaz wiem,
                                                  ze zmiany te miano zamiar wprowadzic juz rok temu.
                                                  Lepiej pozno, niz wcale.

Z pozdrowieniami.

J.K.
                                                • abe_ltd Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 21:45
                                                  Zwroc uwage manny, ze Niemcy nie sprowadzili sie do Polski z calymi rodzinami,
                                                  a zatem trudno by bylo polskim partyzantow zabijac ich rodziny, ktore siedzialy
                                                  gdzies w Hamburgu. Natura okupacji Polski przez hitlerowskie Niemcy byla scisle
                                                  wojskowa, natomiast, przyznasz chyba, okupacja Gazy przez Izrael ma character
                                                  cywilny jak rowniez wojskowy.
                                                  • krystian71 Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 21:54
                                                    natomiast tam gdzie bylo mozliwe prowadzenie walki na terenach Rzeszy-byla ona
                                                    prowadzona i skierowana ROWNIEZ przeciwko cywilnej ludnosci.
                                                    Nie przypominam sobie ,czytajac np.Meissnera, zeby polskie zalogi bombowcow
                                                    mialy jakies dylematy przed rzucaniem bomb na niemieckie miasta.
                                                    I nic dziwnego,byli to ludzie ,ktorzy doskonale pamietali niemieckie naloty na
                                                    Ward\szawe czy male miasteczka.
                                                    To tylko roznica jezykowa-RZUCIC bombe czy ZRZUCIC bomby
                                                  • abe_ltd Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 21:59
                                                    Niestety taka jest natura wojny w naszych czasach.
                                                    Bitwa pod Grunwaldem w XXwieku o niczym jeszcze by nie przesadzila. Teraz liczy
                                                    sie utrzymanie faktycznej kontroli a cel uswieca srodki.
                                        • krystian71 Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 21:03
                                          nie mac manius,bo mowimy tu o osobistych wulgaryzmach.I u Dany razil mnie jej
                                          osobisty brak kultury a nie gloszone poglady.
                                          Skoro zechcialo jej sie twierdzic,ze w Palestynie MASOWO 5-cio letnie dzieci sa
                                          MASOWYMI mordercami-to jej prawo tak twierdzic,
                                          Nigdy nie podala linku , czy w jakis inny sposob tej MASOWOSCI nie
                                          udowodnila.Bo to o to jedno slowo chodzilo.To tylko zwykla nierzetelnosc,czy
                                          typowe dla niej klamstwo.
                                          Z Dany postow obrazaly mnie natomiast juz same wstepy.Np.czesc
                                          manipulancie,szmatelko,
                                          E tam , bylo minelo,zeszla mi z oczu to zapomnialem...
                                          Fredzia natomiast nigdy-stal sie dla mnie symbolem
                                          • manny_ramirez Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 21:07
                                            No widzisz tylko roznica jest taka, a ktorej ty ani rachelka nie widzicie ze ja
                                            fredzia wyzywam tak samo jak gutka a Wy Gutka chwalicie jako bohatera wojny
                                            narodowo-wyzwolenczej
                                            • krystian71 Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 21:15
                                              nie pamietam od kiedy tu piszesz,zdaje mi sie ze od dawna :))
                                              Powinienes pamietac,te wieczne awantury i ciagle podnoszenie tego tematu
                                              Gucio-Fredzio
                                              Ja podobnie jak ty na poczatku reagowalem,wrecz,boze wybacz mi naiwnosc
                                              uwazalem ,ze i Fredzio i Gucio sa prowokatorami.
                                              Tzn Gucio zydowskim w karykaturalnym swietle pokazujacym polski antysemityzm,a
                                              Fredzio odwrotnie.
                                              I tez takie pelne oburzenia posty popelnialem,do czasu.Skora
                                              stwardniala,wlasnie w momencie jak Dana wziela Fredzia w obrone,chwalac jego
                                              inteligencje i niektore dowcipy slowne.
                                              W tym momencie,tak przez przekore zaczalem dostregac poetycki urok i
                                              niewyczerpana wyobraznie postow Gucia
                                              To taka typowo polska przekora :)
                                              • manny_ramirez Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 21:18
                                                wyobraznie wiec genialna szczegolnie w ilosci sposobow pisania o g....:)
                                    • mia-hamm Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 20:53
                                      manny_ramirez napisał:
                                      i jak Ci manius-szmato albo staszku-padlino sie podoba to prosze bardzo, ale
                                      > jak napiszesz Polak-g.... to sie wsciekne:)

no to sie wsciekaj na fredka,gdyz on nigdy o polakach (podobno nim jestes) sie
                                      nie odzywal tylko i wylacznie w najbardziej podly,chamski i wulgarny sposob,
                                      wyzywajac nawet trupy ludzi,ktorzy za nia zgneli od najgorszych. ja nigdy tego
                                      nie robie a wiec staszko-maniusiu,czy jak ci tam jest, zobacz w koncu o czym
                                      mowisz,bo patronizujesz jak stary piernik. ps,chyba jednak jestes staszek,bo
                                      ciagle udajesz tego madrzejszego:)))
                                      • manny_ramirez Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 20:57
                                        rachelko, udaje kogo chce, widac za godnego rozmowy uznasz mnie dopiero wtedy
                                        jak uznam Twe argumenty za madrzejsze
                                        zreszta z toba zawsze taka dyskusja, obrzucac innych za cos co sie samej w
                                        najlepsze praktykuje
                                        jakby ktos postronny poczytal wszelkie nasze dyskusje to zadziwilby Cie pewnie
                                        stwierdzeniem ze to Ty mnie duzo czesciej obrazasz niz ja Ciebie a jeszcze
                                        dodatkowo placzesz ze jest odwrotnie
                                        no ale taka wlasnie jest z toba dyskusja
                                        • mia-hamm Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 21:00
                                          manny_ramirez napisał:

> rachelko, udaje kogo chce, widac za godnego rozmowy uznasz mnie dopiero wtedy
                                          > jak uznam Twe argumenty za madrzejsze
                                          > zreszta z toba zawsze taka dyskusja, obrzucac innych za cos co sie samej w
                                          > najlepsze praktykuje
                                          > jakby ktos postronny poczytal wszelkie nasze dyskusje to zadziwilby Cie pewnie
                                          >
                                          > stwierdzeniem ze to Ty mnie duzo czesciej obrazasz niz ja Ciebie a jeszcze
                                          > dodatkowo placzesz ze jest odwrotnie
                                          > no ale taka wlasnie jest z toba dyskusja
                                          no tak teraz to juz na pewno jestes staszkiem,gdyz jak zwykle widzisz obraze w
                                          rozmowie,a nie w inwektywach . do rozmowy staszku tez trzeba dorosnac,bo inaczej
                                          ciagle siebie widzisz jako pokrzywdzonego, a to zabila sens konwersacji.
                                          • manny_ramirez Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 21:03
                                            jezeli rozmowa toczy sie ciagle wedlug mego niedouczenia, meskiego szowinizmu i
                                            egocentryzmu to to jest dyskusja?
                                            well, jak dana robi to tobie to wtedy nazwa sie to inwektywami
                                            jezeli moje argumenty sa zbywane stwierdzeniem ze sie wywyzszam to jest rozmowa?
                                            rachelko ty rozmawiac to potrafisz tylko z zydozercami wszyscy inni to wedlug
                                            ciebie egocentrysci bo smieja miec poglady inne niz twoje
                                • krystian71 Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 20:44
                                  zapominam,manny, bo wciaz nie wiem kim jestes ( wybacz,ze po stylu cie nie
                                  poznalem :)) )-ty natomiast wiesz kim ja jestemi to taka glupia rozmowa,gdy
                                  jedna strona w ciemnych okularach siedzi.I ja za chiny nie moge ci twoich slow
                                  przytoczyc
                                  Mowisz o rzadkim gownie,zostaw je na chwile na boku.
                                  I porownaj swoje
                                  > natchnionych, niedouczonych i becikow??

z szmatelcia,arabskim materacem i padlina.
                                  Moze teraz drobna roznice dostrzezesz
                                  • manny_ramirez Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 20:48
                                    a czyzem to sie te osobiste inwektywy tak bardzo roznia?? Odyslalam zreszta do
                                    powyzszej mej odpowiedzi na post rachelci

a swoja droga to ciekawe ze style manka i staszka az tak sie roznia. Ja
                                    myslalem ze to blizniacy:)
                                  • mia-hamm Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 20:49
                                    krystian71 napisała:

> zapominam,manny, bo wciaz nie wiem kim jestes ( wybacz,ze po stylu cie nie
                                    > poznalem :)) )-ty natomiast wiesz kim ja jestemi to taka glupia rozmowa,gdy
                                    > jedna strona w ciemnych okularach siedzi.I ja za chiny nie moge ci twoich slow
                                    > przytoczyc
                                    > Mowisz o rzadkim gownie,zostaw je na chwile na boku.
                                    > I porownaj swoje
                                    > > natchnionych, niedouczonych i becikow??
                                    >
                                    > z szmatelcia,arabskim materacem i padlina.
                                    > Moze teraz drobna roznice dostrzezesz
                                    jak sie nosi czarne okulary to kat widzenia sie zaweza krystian. wtedy widzimy
                                    swiatlo przycmione a to jak wiadomo mniej razi. manny nie chce sie przedstawic
                                    to jest ok, mnie to ani parzy ani ziebi,zeby kogos poznac tu na forum.jak chce
                                    to i tak to robie,ale istotnym faktem jest tu przekrecanie prawdy i tolerowanie
                                    chamstwa jednych,przy podkreslaniu chamstwa drugich. ja odpowiadam za siebie,nie
                                    za gucia, a wiec i nieuzasadnione chamstwo w stounku do mnie podkreslam.
                                    • manny_ramirez Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 20:52
                                      Rachelciu ile razy mam sie przedstawiac, Tobie zrobilem juz chyba trzykrotnie,
                                      nawet wczoraj przy okazji rozmowy z biedronka, nie zapomnialas? czy to moje
                                      natchnienie tylko powoduje zes taka sklerotyczna??
                              • mia-hamm Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 20:36
                                krystian71 napisała:

> roznica miedzy Guciem,a tymi ktorych mu przeciwstawiasz jest taka,ze :
                                > -Gucio puszcza swoje teksty w eter,sa one ogolne - jesli mu z wyzwiskami na
                                > watek nie wejdziesz,a malo kto to robi.
                                > Dana z Fredziem latali za kazdym i juz w pierwszych slowach zostawales-
                                > szmatelcia,arabskim materacem czy lapidarnie-padlina
                                no ale te teksty nie sa takie zle wg,naszego bohatera manny,gdyz wiadomo odnosza
                                sie do mnie,a to juz mu wystarcza aby ich autorow rozgrzeszyc. co innego
                                gucio,zwlaszcza,ze ja z nim prawie nie rozmawiam,ale "first thing first". jak
                                mowie zbrzydla mi juz ta atmosfera ciaglej falszywej krytyki i czepiania sie
                                niektorych nickow. ja chce sobie pare slow zamienic bez przyzwoitek typu manka,
                                i bez wyzwisk typu naszych wiernych. ja w koncu nikogo nie wyzywam,wiec chyba
                                zbyt duzo nie zadam,a smiech nie powinien byc cenzurowany:)))
        • manny_ramirez Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 19:44
          nie bojaca sie powiedziec tego co lezy na sercu ==tak, wibic Zydow, to Wam
          wlasnie lezy na sercu

a niech was tepia, jak sami nie macie rozumu
          • mia-hamm Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 19:49
            no wlasnie manius juz zaczysz swoja smetna piosenke o wybijaniu. dlatego chcemy
            stad pojsc.
            • manny_ramirez Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 19:52
              i zalozycie forum yahoo-wybijanie natchnionych???
              • mia-hamm Re: Ilosc postow na forum drastycznie spadla 06.02.05, 19:54
                nie zalozymy forum yahoo dla tych co chca sobie porozmawiac bez dwojki ze
                sternikiem. ja osobiscie nie lubie jak ktos pcha mi pomysly do glowy,zawsze
                bylam niezalezna i taka juz bede, w koncu nie jestem latynoska. jesli chcesz
                wiernych opisywac to zaloz watek i poczekaj na tlum wielbicieli,inaczej nie
                podpowiadaj prosze.
    • aaki bo to już nie jest TAMTO forum 06.02.05, 19:57
      nie czarujmy się
      • manny_ramirez Re: bo to już nie jest TAMTO forum 06.02.05, 19:58
        o biedny aki taaaaki zawiedziony!!!!
        • mia-hamm Re: bo to już nie jest TAMTO forum 06.02.05, 20:05
          nie tylko aaki jest zawiedziony wiele innych fajnych ludzi,ktorych niesty juz
          nigdyz tu nie zobaczymy rowniez. slowem bye,bye birdie.
          • manny_ramirez Re: bo to już nie jest TAMTO forum 06.02.05, 20:07
            no a jakichze fajnych ludzie to ci brak? kukow, makow, defow i strangerow??
            Gratuluje gustu!!!
            • mia-hamm Re: bo to już nie jest TAMTO forum 06.02.05, 20:09
              manny_ramirez napisał:

> no a jakichze fajnych ludzie to ci brak? kukow, makow, defow i strangerow??
              > Gratuluje gustu!!!

maniek ty sie zachowujesz jak meski szowinista,pozwol,ze ja bede miala swoj gust
              a ty swoj,czyli nos w swoj sos,bo ja ciebie o zdanie nie pytam,a wyroslam z tego
              wieku,ze ciebie musze pytac o zdanie co moge, a czego nie. chyba role ci sie
              pomylily.
              • manny_ramirez Re: bo to już nie jest TAMTO forum 06.02.05, 20:11
                meski szowinista??? Rachelko Ty pewna jestes ze wiesz co to znaczy??
                • mia-hamm Re: bo to już nie jest TAMTO forum 06.02.05, 20:24
                  manny_ramirez napisał:

> meski szowinista??? Rachelko Ty pewna jestes ze wiesz co to znaczy??
                  tak jestem pewna,chyba ,ze jestes kobieta.
                  • manny_ramirez Re: bo to już nie jest TAMTO forum 06.02.05, 20:35
                    no a czym ten meski szowinizm sie u mnie przejawia??
                    • mia-hamm Re: bo to już nie jest TAMTO forum 06.02.05, 20:41
                      manny_ramirez napisał:

> no a czym ten meski szowinizm sie u mnie przejawia??
                      na tym,ze chyba masz klapki na oczach,przerost swojego ego i do tego pachniesz
                      mi nadetym, bufonowatym przedstawicielem plci brzydkiej. to wystarczy.
                      • manny_ramirez Re: bo to już nie jest TAMTO forum 06.02.05, 20:50
                        Rachelciu nie smiesz sie,
                        bo to naprawde nadaje sie na "Smiechu warte" ze TY kogolwiek posadzasz o
                        przerost ego.. Pani dla ktorej byle me powoduje wybuch obrazy
              • krystian71 Re: czyzby napewno ich nie bylo? 06.02.05, 20:17
                mam ciadle nadzieje,ze rozszyfrujemy te pare nickow.
                troche glupio,ze sie nie podpisuja bylym rodowym nazwiskiem, a ty robisz
                najwiekszy zamet :)))
                • mia-hamm Re: czyzby napewno ich nie bylo? 06.02.05, 20:23
                  no krystian poniewaz to forum tak zmalalo i sie jakby zdusilo wiec ja proponuje
                  odwfrunac w cieplejsze miejsca np. do Hout Bay,cudownie,niebieskie
                  morze,kormoranki fruwaja i czasem mozna wieloryba zobaczyc,a jak nie to great
                  white przyplywa i robi porzadek:)))
                  • krystian71 Re: czyzby napewno ich nie bylo? 06.02.05, 20:35
                    a moze by tak troche powalczyc,poprobowac jeszcze ,to dopiero 3-ci
                    dzien,pogubilismy sie troche wpo nawala tych roznych dziwnych nickow,ktorych i
                    dawniej bylo pelno,ale mozna bylo te watki ominac.
                    Duszenie sie we wlasnym sosie,na jakims prywatnym forum to tez nie jest
                    rozwiazanie,przeciez caly urok polegal na ostrej rozbieznosci zdan i tym ,ze od
                    czasu do czasu przychodzil ktos nowy i po jakims czasie przestawal byc nowy.
                    Nie wazne jakie poglady wyznawal,ale byl swoj.
                    Tak sobie mysle,ze to zlosliwa zemsta za grobu , tych co odeszli-rozpirzyc to
                    forum - a MY sie nie powinnismy poddawac.
                    Gdzie indziej sobie z jojkiem pogadasz?A ja was podslucham ,ku mojej
                    radosci!!! :)))))
                    • manny_ramirez Re: czyzby napewno ich nie bylo? 06.02.05, 20:38
                      a wiec jednak jestem swoj?? milo mi slyszec bo myslalem ze jestem wierny--
                      natchniony ale nie swoj
                      • krystian71 Re: czyzby napewno ich nie bylo? 06.02.05, 21:08
                        Becik z ciebie:)))Skoro jestes stasiem,jasne ,ze jestes swoj.
                        Nie pamietasz Samych Swoich
                        -Kargul to wrog.
                        -Nie wazne,wysiadamy,to SWOJ wrog
                        • manny_ramirez Re: czyzby napewno ich nie bylo? 06.02.05, 21:10
                          pamietam, pamietam a pamietsz

W Chicago dzisiaj 90 stopni
                          Jezus Maria nic ino smole warzyc
                          • krystian71 Re: :)))n/t 06.02.05, 21:16

• hans2 [...] 06.02.05, 22:07
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • krystian71 Re: Spie..j do Iranu i klaszcz ayatollahowi! 06.02.05, 22:11
        hans,zaloz swoj watek,daki z duza iloscia myslnikow i wykrzyknikow.
        moze byc o ciezkim losie kobiet w islamie.
        DZISIAJ takiego nie bylo,albo popros woja by podbil stary
      • krystian71 no prosze jak szybko 06.02.05, 22:13
        a ja chcialem jeszcze dodac,ze lechu mialby sie gdzie wpisac i maretino by
        napisal,ze lechu napisal co wojo napisal:)))
    • j-k Re: otoz to. tlumaczyc temu ahmedowi krystianowi 06.02.05, 22:12
      nie martw sie. jestem nauczycielem z 20-letnia praktyka...
      cierpliwosci mam morze...
      Nawe taki kretacz i manipulator, jak mirmil, raczej stara sie mnie unikac...
      • hans2 Re: otoz to. tlumaczyc temu ahmedowi krystianowi 06.02.05, 22:21
        j-k napisał:

> nie martw sie. jestem nauczycielem z 20-letnia praktyka...
        > cierpliwosci mam morze...
        > Nawe taki kretacz i manipulator, jak mirmil, raczej stara sie mnie unikac...

gratuluje cierpliwosci , ja bym ich poslal do allaha
    • aaki wyleciałeś za chamstwo i prymitywizm- hehehe 06.02.05, 22:27
      nt
      • hans2 prymitywizm- hehehe 06.02.05, 22:32
        aaki napisała:

> nt
        jak islamskie bydlo scina glowy , torturuje , gwalci , morduje bombami
        niewinnych ludzi na calym swiecie to niby nie jest prymitywizm .
        To jest sluszna walka islamistow spod jazma zachodnie kultury ..
        • aaki hansik,hansik- hehehe 06.02.05, 22:34
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=20306501&a=20312824
          • krystian71 Re: i to juz po 4 minutach - wraca nowe!!! 06.02.05, 22:36

• krystian71 Re: to nie zmienia faktu,ze jestes Icek 06.02.05, 22:34
          najbardziej prymitywnym Ickiem na tym forum
          • manny_ramirez Re: to nie zmienia faktu,ze jestes Icek 06.02.05, 22:50
            no i ktoz teraz od osobistych obraz nie stroni?
            • krystian71 Re: to nie zmienia faktu,ze jestes Icek 06.02.05, 23:38
              Stachu,prosze o pilna i powazna odpowiedz,na czym polegala obrazliwosc mojego
              postu
              • manny_ramirez Re: to nie zmienia faktu,ze jestes Icek 06.02.05, 23:40
                ICEK!!!!!!
                Krystian, wydawalo mi sie ze znamy sie juz na tyle ze glupiego udawac nie
                musimy ha?? A moze Ty dzis wrociles do becika:)))
                • krystian71 Re: to nie zmienia faktu,ze jestes Icek 07.02.05, 00:10
                  Wiedzialem:))))No to posluchaj chlopie i zanim sie odezwiesz,sprawdz.
                  Od samego poczatku lata za mna ta sfora-lechu,wojo.zbik,hans , maretino.
                  Wg mnie i nie tylko mnie jest to zreszta jedna osoba.
                  I od samego poczatku na wejsciu jestem nazywany imieniem ahmed albo mahmud,nie
                  wiem z jakiego klucza:)
                  Ten prymityw uwaza,ze jest to imie obrazliwe czy wrecz inwektywa.Co mnie
                  zadziwia,bo nie widze nic obrazliwego w popularnym arabskim czy zydowskim
                  imieniu.
                  Powiem wrecz,ze sie do tego przyzwyczailem i nawet tego nie zauwazam.Jak mi sie
                  czasami przypomni,to nazywam go Ickiem,a z reguly zwracam sie do niego po nicku.
                  Zwroc uwage rowniez na moj post z 22,32 - on jest bez sensu - a to dlatego,ze
                  jest odpowiedziz na wczesniejszy Hansa, ktory adminka uwazala za stosowne wyciac
                  Cos wyraznie bylo na rzeczy- i zapewniam cie ,ze to nie z powodu tego , ze
                  tradycyjnie nazwal mnie ahmedem :))) Na to i ona nie zwraca uwagi
                  Rozpisalem sie jak glupi,ale to tylko dlatego,ze to pewien przyklad,przyczynek
                  do dyskusji , ktora wczesniej toczylismy , wlasnie na tym watku
                  Pozdrawiam
      • omnicorp [...] 07.02.05, 07:07
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • krystian71 Re: WY Icki , to tylko o pieniadzach 06.02.05, 22:32
      zbyt w sile mamony wierzycie
      Jak to bylo w Bibli o klanianiu sie zlotemu cielcowi?
      I jak sie skonczylo?
      • hans2 WY Ahmedy , to tylko o mordowaniu i terroryzmie 07.02.05, 06:40
        krystian71
    • yidele Ilosc postow na forum drastycznie spadla... 07.02.05, 02:34
      ...I tylko w takich warunkach mozna miec nadzieję ze ich jakosc sie poprawi.
      Oczywiscie niewielką, ale teraz przynajmniej jest to płatny klop a nie publiczna
      srajnia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka