agathowska Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 18:33 Dziękuje Ci Ojcze Swięty, za twoją ciągłą obecność przy nas.I za to że bez względu na to co się wydarzy będziesz z nami na ZAWSZE! Odpowiedz Link Zgłoś
musicavocale Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 19:04 Ojcze Święty, dziękuję za Miłość i słowa prosto z serca do serca Odpowiedz Link Zgłoś
aszyrl TEN PODŁY ŚWIAT NIE ZASŁUGUJE NA TAKIEGO CZŁOWIEKA 02.04.05, 18:33 .. :( I TAK DUŻO ZROBIŁEŚ KOCHANY OJCZE ! Odpowiedz Link Zgłoś
ignus Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 18:34 dziekuje za lekcje milosci, ktora nam dales... Odpowiedz Link Zgłoś
dsoszka Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 18:35 Ojcze święty ja też się pogodziłem już z tym że Ciebie za chwile nie będzie w śród nas. Ale jednocześnie jestem szczęśliwy bo spotkasz swojego ukochanego Ojca Boga i brata Chrystusa którzy już zapewne przygotowali dla Ciebie miejsce. Wierzę w to że kiedyś się spotkamy i dzięjkuje za to że nauczyłeś mnie tyle o Bogu. Jeśli by to było możliwe to wolałbym abym ja leżał na łożu śmierci a nie ty. Ty jesteś potzrebnu tu temu światu. W Tatrach zawsze będzie słychać twoje kroki... Daniel Soszka z Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kogucik81 Polska Cię KOCHA! 02.04.05, 18:36 Kochany Ojcze Święty! Dziękuje za wolność, za otuchy "wlane" w nasze serca! Mam 23 lata i paież zawsze był dla mnie na Stolicy Piotrowej. Nie wyobrażam sobie, by mogło być inaczej... Obyśmy nigdy nie zapomnieli CZŁOWIEKA NASZYCH CZASÓW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jenisej2 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 18:36 placze i dziekuje... Odpowiedz Link Zgłoś
trying dziekuję 02.04.05, 18:38 Dziękuję za wszystko co zrobił dla zmiany charakteru chrześcijaństwa, otworzenie go na świat a także świadectwo wiary, jakim bylo Jego życie Odpowiedz Link Zgłoś
olivierez Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 18:39 za to co dla nas zrobił! po sto kroć dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
oliq Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 18:39 dziekuje za nadzieje, za radosc, za wszystkie lzy wzruszenia.Dziekuje za to, ze po prostu jestes Odpowiedz Link Zgłoś
sebecco Dziekuje... 02.04.05, 18:39 Ja chcialbym Ojcu Swietemu podziekowac za to ze jest i bedzie oraz za to, ze pomogl mi zrozumiec wiare i Boga, bez niego dzis bym nie byl tym kim jestem. Dziekuje za pielgrzymowanie w pokoju. Dziekuje rowniez Bogu za Karola Wojtyle... Odpowiedz Link Zgłoś
martamaria10 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 18:39 Za to, że BYŁEŚ! Są ludzie, którzy nigdy nie powinni umierać. I TY jesteś właśnie Jednym z nich. Dziękuję! Marta Odpowiedz Link Zgłoś
mp102 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 18:40 dziękuje Tobie Ojcze Święty Odpowiedz Link Zgłoś
trying dziękuję 02.04.05, 18:40 dziękuję za to co zrobił dla chrzesijanstwa i otworzenie go na świat. a przede wszystkim za najwspanialsze świadectwo Wiary jakim bylo jego życie Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka400 Wspaniały człowiek, oby żył jak najdłużej !!! 02.04.05, 18:41 Ojcze Święty szczere podziękowania za to że jesteś tak wspaniałym, mądrym, tolerancyjnym i kochanym człowiekiem !!! Dzięki Tobie widzi się sens w wierze, mimo iż jestem od niej raczej dalej niż bliżej! Kocha Cię cała Polska i cały świat! Musisz z tego wyjść bo nie wyobrażamy sobie bez Ciebie naszej wiary w Boga! Jesteś pomostem między Nim a nami i nie masz prawa odejść! Takich ludzi powinno być na świecie jak najwięcej a niestety kończą oni szybciej swoje żywota niż można było się spodziewać. Jesteś nasz i nie możesz umrzeć! Modlimy się i oby Ten W Górze nas wysłuchał... Odpowiedz Link Zgłoś
brunieckim Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 18:41 Pomyślmy jakie nauki dla naszego przyszłego życia można wyciągnąć z zachowania Karola Wojtyły wobec Świata i każdego z "najmniejszych" nawet ludz !!! Odchodzi od nas człowiek Wielkiego serca, niespotykanie WIELKIEGO serca. Doceńmy to w jaki sposób potrafimy sie jako ludzkość zjednoczyć w cięzkich momentach takich jak ten i nie straćmy tej siły jedności jaka w każdym z nas tkwi. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.lukasiak Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 18:41 Ja również dziękuję serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
sebanajda Dziekuję Tobie za wszystko 02.04.05, 18:41 Dziękuje za wszystko co dałeś mnie i temu światu. Będzie mi Ciebie bardzo brakować, już brakuje a przecież jeszcze żyjesz. Dziękuję jeszcze raz, patrz na nas i podpowiadaj nam jak mamy żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
fryzjer2 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 18:42 Dziękuję za przyszłość, którą Ojciec Święty wyrył w historii. Przyszłość, która dla nas stała się rzeczywistośćią właśnie dzięki tej jednej osobie. Za walkę z komunizmem. Za drogę, którą nam wskazał. Odpowiedz Link Zgłoś
johnybravo6 JAN PAWEL II 02.04.05, 18:43 KOchany Ojcze. Chcialem ci podziekowac za wszystko ZA to ze z duma nosze twoje imie ze laczyles a nie dzieliles ze dawales nadzieje a nie siales zniszczenia za to ze byles z nami na dobre i zle w smiechu i lzach w radosci i smutku w lata chude i sute za to ze byles NASZYM PAPIEZEM NASZYM JANEM PAWLEM II NASZYM BISKUPEM I NASZYM PIOTREM. A jak juz dotrzesz do kresu swej ostatniej pielgrzymki usciskaj od nas serdecznie PANA BOGA;) i powiedz mu ze mlodziez polska jest zawsze z toba Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 18:43 podziekujmy wlasnym zyciem! I ja chce podziekowac! Odpowiedz Link Zgłoś
myszka888 Dziekuje 02.04.05, 18:45 Za wszystko. Za obecnosc. Z nami, wsrod nas. Za kazde slowo, gest, za nauczanie... Odpowiedz Link Zgłoś
pooissonn Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 18:45 za wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
uran4 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 18:51 Dziękuję za wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
sidi-a-bibi Ech... 02.04.05, 18:45 Dzięki za wszystko. Za przykład, za autorytet. Odpowiedz Link Zgłoś