Dodaj do ulubionych

Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podziękujmy

• agathowska Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 18:33
      Dziękuje Ci Ojcze Swięty, za twoją ciągłą obecność przy nas.I za to że bez
      względu na to co się wydarzy będziesz z nami na ZAWSZE!
      • musicavocale Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 19:04
        Ojcze Święty, dziękuję za Miłość i słowa prosto z serca do serca
    • aszyrl TEN PODŁY ŚWIAT NIE ZASŁUGUJE NA TAKIEGO CZŁOWIEKA 02.04.05, 18:33
      .. :(
      I TAK DUŻO ZROBIŁEŚ KOCHANY OJCZE !
    • ignus Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 18:34
      dziekuje za lekcje milosci, ktora nam dales...
    • misiowamama Re:Dziękuję... 02.04.05, 18:34
    • dsoszka Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 18:35
      Ojcze święty ja też się pogodziłem już z tym że Ciebie za chwile nie będzie w
      śród nas. Ale jednocześnie jestem szczęśliwy bo spotkasz swojego ukochanego
      Ojca Boga i brata Chrystusa którzy już zapewne przygotowali dla Ciebie miejsce.
      Wierzę w to że kiedyś się spotkamy i dzięjkuje za to że nauczyłeś mnie tyle o
      Bogu. Jeśli by to było możliwe to wolałbym abym ja leżał na łożu śmierci a nie
      ty. Ty jesteś potzrebnu tu temu światu. W Tatrach zawsze będzie słychać twoje
      kroki...
      Daniel Soszka z Łodzi
    • kogucik81 Polska Cię KOCHA! 02.04.05, 18:36
      Kochany Ojcze Święty!
      Dziękuje za wolność, za otuchy "wlane" w nasze serca! Mam 23 lata i paież
      zawsze był dla mnie na Stolicy Piotrowej. Nie wyobrażam sobie, by mogło być
      inaczej...
      Obyśmy nigdy nie zapomnieli CZŁOWIEKA NASZYCH CZASÓW!!!
    • jenisej2 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 18:36
      placze i dziekuje...
    • trying dziekuję 02.04.05, 18:38
      Dziękuję za wszystko co zrobił dla zmiany charakteru chrześcijaństwa,
      otworzenie go na świat a także świadectwo wiary, jakim bylo Jego życie
      • skyddad Re: dziekuję 02.04.05, 18:39
        Za spowolnienie zniewolenia swiata.
    • olivierez Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 18:39
      za to co dla nas zrobił! po sto kroć dziękuje.
    • oliq Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 18:39
      dziekuje za nadzieje, za radosc, za wszystkie lzy wzruszenia.Dziekuje za to, ze
      po prostu jestes
    • sebecco Dziekuje... 02.04.05, 18:39
      Ja chcialbym Ojcu Swietemu podziekowac za to ze jest i bedzie oraz za to, ze
      pomogl mi zrozumiec wiare i Boga, bez niego dzis bym nie byl tym kim jestem.
      Dziekuje za pielgrzymowanie w pokoju. Dziekuje rowniez Bogu za Karola Wojtyle...
    • martamaria10 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 18:39
      Za to, że BYŁEŚ! Są ludzie, którzy nigdy nie powinni umierać. I TY jesteś
      właśnie Jednym z nich. Dziękuję!
      Marta
    • mp102 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 18:40
      dziękuje Tobie Ojcze Święty
    • khajduk Dziękuję 02.04.05, 18:40
      Za to że byłeś, jesteś i zawsze będziesz.
    • trying dziękuję 02.04.05, 18:40
      dziękuję za to co zrobił dla chrzesijanstwa i otworzenie go na świat. a przede
      wszystkim za najwspanialsze świadectwo Wiary jakim bylo jego życie
    • gwiazdka400 Wspaniały człowiek, oby żył jak najdłużej !!! 02.04.05, 18:41
      Ojcze Święty szczere podziękowania za to że jesteś tak wspaniałym, mądrym,
      tolerancyjnym i kochanym człowiekiem !!!
      Dzięki Tobie widzi się sens w wierze, mimo iż jestem od niej raczej dalej niż
      bliżej!
      Kocha Cię cała Polska i cały świat! Musisz z tego wyjść bo nie wyobrażamy sobie
      bez Ciebie naszej wiary w Boga! Jesteś pomostem między Nim a nami i nie masz
      prawa odejść! Takich ludzi powinno być na świecie jak najwięcej a niestety
      kończą oni szybciej swoje żywota niż można było się spodziewać.
      Jesteś nasz i nie możesz umrzeć!
      Modlimy się i oby Ten W Górze nas wysłuchał...

• brunieckim Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 18:41
      Pomyślmy jakie nauki dla naszego przyszłego życia można wyciągnąć z zachowania
      Karola Wojtyły wobec Świata i każdego z "najmniejszych" nawet ludz !!! Odchodzi
      od nas człowiek Wielkiego serca, niespotykanie WIELKIEGO serca. Doceńmy to w
      jaki sposób potrafimy sie jako ludzkość zjednoczyć w cięzkich momentach takich
      jak ten i nie straćmy tej siły jedności jaka w każdym z nas tkwi.
    • lortea Dziękuję. 02.04.05, 18:41

• michal.lukasiak Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 18:41
      Ja również dziękuję serdecznie!
    • sebanajda Dziekuję Tobie za wszystko 02.04.05, 18:41
      Dziękuje za wszystko co dałeś mnie i temu światu. Będzie mi Ciebie bardzo
      brakować, już brakuje a przecież jeszcze żyjesz. Dziękuję jeszcze raz, patrz na
      nas i podpowiadaj nam jak mamy żyć.
    • fryzjer2 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 18:42
      Dziękuję za przyszłość, którą Ojciec Święty wyrył w historii. Przyszłość, która dla nas stała się rzeczywistośćią właśnie dzięki tej jednej osobie. Za walkę z komunizmem. Za drogę, którą nam wskazał.
    • johnybravo6 JAN PAWEL II 02.04.05, 18:43
      KOchany Ojcze. Chcialem ci podziekowac za wszystko ZA to ze z duma nosze twoje imie ze laczyles a nie dzieliles ze dawales nadzieje a nie siales zniszczenia za to ze byles z nami na dobre i zle w smiechu i lzach w radosci i smutku w lata chude i sute za to ze byles NASZYM PAPIEZEM NASZYM JANEM PAWLEM II NASZYM BISKUPEM I NASZYM PIOTREM. A jak juz dotrzesz do kresu swej ostatniej pielgrzymki usciskaj od nas serdecznie PANA BOGA;) i powiedz mu ze mlodziez polska jest zawsze z toba
    • xxx131 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 18:43
      podziekujmy wlasnym zyciem!

I ja chce podziekowac!
      • myszka888 Dziekuje 02.04.05, 18:45
        Za wszystko.
        Za obecnosc. Z nami, wsrod nas. Za kazde slowo, gest, za nauczanie...
    • pooissonn Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 18:45
      za wszystko...
      • uran4 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 18:51
        Dziękuję za wszystko
    • sidi-a-bibi Ech... 02.04.05, 18:45
      Dzięki za wszystko. Za przykład, za autorytet.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka