naf-naf Re: A ja jestem dumny ze jestem manny_ramirezem n 07.04.05, 17:24 Pozdrawiam! Ciesze sie, ze jestes w dobrym humorze! Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: A ja jestem dumny ze jestem manny_ramirezem n 07.04.05, 17:25 raczej zalosnym, ale za pozdrowienia dziekuje i nawzajem Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: A ja jestem dumny ze jestem manny_ramirezem n 07.04.05, 18:17 A ja jestem dumny i blady! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ale-jajaja Re: A ja jestem dumny ze jestem manny_ramirezem n 07.04.05, 18:19 Manny - a jak byś scharakteryzował swój patriotyzm ? Jesteś partiotą polskim czy amerykańskim ? Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: A ja jestem dumny ze jestem manny_ramirezem n 07.04.05, 18:20 amerykanskim przede wszystkim a potem polskim Odpowiedz Link Zgłoś
ale-jajaja Re: A ja jestem dumny ze jestem manny_ramirezem n 07.04.05, 18:29 Zadałenm Ci to pytanie ze względu na artykuł napisamy przez Aleksandra Halla i opublikowany w Rzeczpospolitej o Papieżu jako Nauczecielu patriotyzmu wg mnie bardzo interesujący i pozostawiający dużo do myślenia. www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_050405/publicystyka/publicystyka_a_1.html Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: A ja jestem dumny ze jestem manny_ramirezem n 07.04.05, 19:00 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=27433&w=22406380 Odpowiedz Link Zgłoś
kotel_ha_maarawi a ja bym sie na twoim miejscu wstydzil 07.04.05, 19:31 przynajmniej dzis (7.IV.05) sports.yahoo.com/mlb/players/5132 1 for 13 Some way to start a season!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: a ja bym sie na twoim miejscu wstydzil 07.04.05, 19:40 Yeah, but I did force Rodriguez to make that error yesterday that gave us the win:)(wlasnie w teh chwili przeczytalem o tym meczu. pierwsza stycznosc ze sportem od piatku) Odpowiedz Link Zgłoś
ben_shaprut A ja, Manny, nie jestem w dobrym humorze; 07.04.05, 21:27 umarł Człowiek, którego nagminnie krytykowałem. I wiesz co? Będzie mi Go piekielnie brakowało... Będzie mi brakowało Jego słów na pielgrzymkach, w trakcie których miałem zaszczyt przebywać wśród wiernych (tydzień temu powiedziałbym: "byłem głupi i chodziłem na pielgrzymki"... "Szlachetne zdrowie, nikt się nie dowie..." Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Ben 07.04.05, 21:42 dlatego tez i ja napisalem ze jestem w zalosnym humorze:( Odpowiedz Link Zgłoś
ben_shaprut Kurczę - to forum wiele wyjaśnia w momentach 07.04.05, 21:46 bólu. Tradycyjne sojusze szlag trafia, a przeciwnicy rozmawiają jak ludzie. Muszę to przemyśleć, mój dotychczasowy "adwersarzu"... Zaskakująco protestant Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Kurczę - to forum wiele wyjaśnia w momentach 07.04.05, 21:49 Bo zycie nie uklada sie tak latwo jak teorie socjologiczne:( Uwierz mam juz od dawna problem z metodologia w mych pracach bo KAZDA jaka istnieje, jaka znam, jest do kitu. Do KAZDEJ jest wiecej wyjatkow niz regul. Zycie bowiem umyka uogolnieniom, stereotypom i szufaldkowaniu w pieknie brzmiace hipotezy:) Odpowiedz Link Zgłoś
ben_shaprut Manny - czasem piszesz bzdury (sorry, ale 07.04.05, 21:58 nie znasz Bliskiego Wschodu tak, jak ja), ale jesteś prawdziwym człowiekiem. Respect! Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Manny - czasem piszesz bzdury (sorry, ale 07.04.05, 22:00 KAZDY czasem pisze bzdury. Nawet doktorzy-habilitowani:) Odpowiedz Link Zgłoś
ben_shaprut Najpierw prowokacja ze szczerego serca Żyda 07.04.05, 22:09 oburzonego deptaniem Polski; potem pominięte przez szaleńcow wyjaśnienie prowokacji; teraz po prostu ja, Manny... Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Najpierw prowokacja ze szczerego serca Żyda 07.04.05, 22:12 No dobrze Ben ale zeby bylo jasne. Antysemityzm jest mi obcy i wrogi to jedno. Pisanie o Danusi Berman wscieka mnie takze to drugie. A trzecie Zyd tez moze byc antysemita. (spojrz na Marxa) No ale to juz dyskusja na sobote lub pozniej. Bywaj na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
ben_shaprut Zaprzaszam do poczty - odpisuję (pycha) 07.04.05, 22:22 w każdym języku. Odpowiedz Link Zgłoś
sol4000 Re: Kurczę - to forum wiele wyjaśnia w momentach 07.04.05, 22:41 ben_shaprut napisał: > Muszę to przemyśleć zawsze twierdzilem, ze myslenie ma wielka przyszlosc-:) Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Ben 07.04.05, 23:58 A ja przeciwnie , panowie :) Obudzilem sie dzisiaj (git) W domu wszyscy zdrowi (git) Dom stoi gdzie stal wczoraj*(git) Mama zadzwonila , narzeka , znaczy ze zyje (git) Rachunki poplacone (git) Jak sie nie ruszam , nic mnie nie boli (git) Jeden bachor w szkole , drugi spi - Cisza (git) Nauczylem sie cieszyc tym co mam , wam tez to radze :) uklony * Strefa sejsmiczna :( Odpowiedz Link Zgłoś
read1 Re: 08.04.05, 00:27 > Obudzilem sie dzisiaj (git) > Jak sie nie ruszam , nic mnie nie boli (git) Radzę to dobrze przemyśleć posilając się Orwellem (nie popadając przy tym w nadmierny optymizm na temat możliwości współczesnej medycyny). G. Orwell (nie jest to dokładny cytat): "Jeśli masz więcej niż 40 lat i po obudzeniu nic cię nie boli to znaczy, że jesteś martwy." Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: A ja jestem dumny ze jestem manny_ramirezem n 07.04.05, 23:28 A mowilem ze bezwstydny oportunista :))) uklony Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: A ja jestem dumny ze jestem manny_ramirezem n 07.04.05, 23:30 oj split , napisz co myslisz, pospolity zlodziej ot co:) Odpowiedz Link Zgłoś