marcus_crassus 21.04.05, 20:07 slusznie,skonczyc wreszcie z lukaszenka.... to komiczne ze taki facet caly czas rzadzi w kraju bedacym nominalnie Europa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski-francuz parlé parlé sucho w gardle 21.04.05, 21:14 marcus_crassus napisał: > slusznie,skonczyc wreszcie z lukaszenka.... > > to komiczne ze taki facet caly czas rzadzi w kraju bedacym nominalnie Europa > --------------------------- jasne napadnijmy, usunmy, zabijmy otrujmy zamordujmy czerwonego gada taaaaaak.... w imie czego crassus w imie zasad twoich i polskich ciemniakow czy tych z usa? Odpowiedz Link Zgłoś
japas Re: parlé parlé sucho w gardle 21.04.05, 23:04 Sluchaj, cos czego nie ma ,tzn polski Francuzie, jestem spokojnym czlowiekiem, ale twojego zawodzenia nie sposob sluchac. Jak juz, to pisz po francusku - jezeli umiesz, bo przewaznie Polacy za granica mowia jedynie po polsku i to slabo. To jest polski portal i raczej nie chcemy tu zaprzedancow ani esbekow. Odpowiedz Link Zgłoś
naf-naf Re: parlé parlé sucho w gardle 22.04.05, 01:18 Pewnie niezly biznes, owe "wspieranie demokracji"!. Z jaka arogancka pewnoscia pani Mandelson zada panstwowych pieniadzy! Rewolucje specjalnoscia "narodu wybranego"! Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek_i_jego_pies Re: parlé parlé sucho w gardle 22.04.05, 01:31 a jakież to rewolucje wywołali Żydzi? Odpowiedz Link Zgłoś
naf-naf Re: parlé parlé sucho w gardle 22.04.05, 22:42 Prowokujesz mnie do antysemickich wypowiedzi? Wedle znanej definicji, antysemita-to ten, kto wie o zydach wszystko i nie chce tego ukrywac. A wiem nie wszystko narazie, lecz to,czego jestem juz pewny i boje sie stan rozpoznania ujawniac! Jestem grzeczny... Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek4 Re: parlé parlé sucho w gardle-JAPAS skad madrosci 22.04.05, 22:37 Japas, co ty bredzisz o Polakach za granica mowiacych jedynie po polsku i to slabo. Cos ci sie pomieszalo, pewnie z tego spokoju! Jezeli mowisz o Polakach, ktorzy jezdza na "saksy" (sprzataczki, zmywacze naczyn, zbieracze truskawek) napewno niewiele musza mowic po "innemu". Nie zapomnij, ze oni i po polsku slabo mowia, a o pisaniu to nawet nie warto wspominac. Inni, co zyja za granica - mowia lepieju niz ci sie wydaje. Przestan nalatywac na czlowieka, ktory zacytowal "fraze" po francusku. www.europarl.eu.int poczytaj - dobrze ci zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.rycerz Poczekajmy na krasule, aż się pierwsza wpisze. 21.04.05, 22:29 Pomagamy. :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=22951652 Odpowiedz Link Zgłoś