Dodaj do ulubionych

Poczekajmy na czyny - mówi amerykańska ekspertka

21.04.05, 20:07
slusznie,skonczyc wreszcie z lukaszenka....

to komiczne ze taki facet caly czas rzadzi w kraju bedacym nominalnie Europa
Obserwuj wątek
    • polski-francuz parlé parlé sucho w gardle 21.04.05, 21:14
      marcus_crassus napisał:

> slusznie,skonczyc wreszcie z lukaszenka....
      >
      > to komiczne ze taki facet caly czas rzadzi w kraju bedacym nominalnie Europa
      >

---------------------------
      jasne napadnijmy, usunmy, zabijmy otrujmy zamordujmy
      czerwonego gada taaaaaak....
      w imie czego crassus w imie zasad twoich i polskich ciemniakow czy tych z usa?
      • marcus_crassus w imie tych co nie chcieli umierac za gdansk 21.04.05, 21:31

• japas Re: parlé parlé sucho w gardle 21.04.05, 23:04
        Sluchaj, cos czego nie ma ,tzn polski Francuzie, jestem spokojnym czlowiekiem,
        ale twojego zawodzenia nie sposob sluchac. Jak juz, to pisz po francusku -
        jezeli umiesz, bo przewaznie Polacy za granica mowia jedynie po polsku i to
        slabo. To jest polski portal i raczej nie chcemy tu zaprzedancow ani esbekow.
        • naf-naf Re: parlé parlé sucho w gardle 22.04.05, 01:18
          Pewnie niezly biznes, owe "wspieranie demokracji"!. Z jaka arogancka pewnoscia pani Mandelson zada panstwowych pieniadzy! Rewolucje specjalnoscia "narodu wybranego"!
          • bazyliszek_i_jego_pies Re: parlé parlé sucho w gardle 22.04.05, 01:31
            a jakież to rewolucje wywołali Żydzi?
            • naf-naf Re: parlé parlé sucho w gardle 22.04.05, 22:42
              Prowokujesz mnie do antysemickich wypowiedzi? Wedle znanej definicji, antysemita-to ten, kto wie o zydach wszystko i nie chce tego ukrywac. A wiem nie wszystko narazie, lecz to,czego jestem juz pewny i boje sie stan rozpoznania ujawniac! Jestem grzeczny...
        • czlowiek4 Re: parlé parlé sucho w gardle-JAPAS skad madrosci 22.04.05, 22:37
          Japas, co ty bredzisz o Polakach za granica mowiacych jedynie po polsku i to
          slabo. Cos ci sie pomieszalo, pewnie z tego spokoju!

Jezeli mowisz o Polakach, ktorzy jezdza na "saksy" (sprzataczki, zmywacze
          naczyn, zbieracze truskawek) napewno niewiele musza mowic po "innemu". Nie
          zapomnij, ze oni i po polsku slabo mowia, a o pisaniu to nawet nie warto
          wspominac.

Inni, co zyja za granica - mowia lepieju niz ci sie wydaje.

Przestan nalatywac na czlowieka, ktory zacytowal "fraze" po francusku.

www.europarl.eu.int poczytaj - dobrze ci zrobi.

• czarny.rycerz Poczekajmy na krasule, aż się pierwsza wpisze. 21.04.05, 22:29
      Pomagamy. :)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=22951652
    • ben_shaprut Marcus - jak raz masz rację! 22.04.05, 22:42
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka