dana33 15.07.05, 19:01 macie godzine lub dwie spokoju, ide ogladac wiadomosci, beda ciekawe. zdam wam potem relacje. a tymczasem mozecie pohulac, bo nie mnie w roli hamulca nie ma przez najblizsza godzinke....:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaki co tam"pan telewizor" nowego podaje? 15.07.05, 19:15 :-)))))))))))))) czy też go bojkotujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: co tam"pan telewizor" nowego podaje? 15.07.05, 20:33 ja nie tylko jego bojkotuje od lat, ale caly channel 1 :)))))) rano wiadomosci obglondam na channel 10, bo fajnie i smiesznie od samego rana, a wieczorem obowiazkowo channel 2 i echud yaari... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
moskowit Najwazniejsze Dannoczka.... 15.07.05, 20:56 zeby nic wybuchowego w waszych wiadomosciach nie bylo.... Prawda wied'? Nu wot! Nu a ja pojdu washy gazety poczytaju:) Odpowiedz Link Zgłoś
moskowit Zabyl.... 15.07.05, 21:00 Slyszalem, ze wot palestynczycy znowu ze soba sie tluka? Nu pust' im tam.... Niech sie tluka, moze sie do czegos dotluka.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Zabyl.... 15.07.05, 21:03 napisalam wszystko na watku o ostatnich wiadomosciach.... pewnie, ze niech sie tluka.... ciekawe co ta forumowa holota teraz powie, jak arab zabija araba nie? napewno znajda gdzies nasza wine.... przeczytam z zainteresowaniem, co wymysla... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Zabyl.... 15.07.05, 21:06 Ty mialas TV ogladac:) A ja jak widac bez forum wytrzymalam jeno 5 godzin :) Elef neszikot, Dana :) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Kurde, jeszcze 15.07.05, 21:27 a co ci marianka przeszkadza cepus???? i to "jeszcze..." to znaczy ze mnie ci juz tez za duzo???? cepek, baby trzymaja przewaznie razem, jak maja pokrewienstwo duszy. z marianka mam. z rachelcia i gini to nawet jak wroce do epoki kamienia lupanego, to nie znajde wspolnych przodkow... one z calkiem innego plemienia... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Kurde, jeszcze 15.07.05, 21:30 no, nie watpie o tym pokrawienstwie. To musi byc fajne , takie zdawanie sobie relacji , jak tam bylo pod 600-tnym chlopem, a jak pod 699-tym. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Kurde, jeszcze 15.07.05, 21:32 nu, krystianku, dlaczego pod? a moze na? nie wiesz, a piszesz. jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Kurde, jeszcze 15.07.05, 21:49 Jak jeszcze Mac się tu przyplącze, to chyba już puszczę pawia. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Kurde, jeszcze 15.07.05, 22:11 Polacze sie z Toba w puszczaniu pawia Cepimierzu:) Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Kurde, jeszcze 15.07.05, 22:16 lepiej się nie łącz, bo będę musiał puszczać podwójnie. A dzisiaj jadłem pomidory, i może być nieestetycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Zabyl.... 15.07.05, 21:25 nu, ogladalam!!!!! i nawet napisalam wam o ostatnicj sensacyjnych wiadomosciach..... elef neszikot gam lach... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Hehehehe...U was juz dziala, u nas jeszcze nie. 15.07.05, 21:08 Ale juz jeden na drugiego z donosikami lata - kijek i marchewka:) Odpowiedz Link Zgłoś
hanes [...] 15.07.05, 21:31 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
olewin Re: rebiata!!!! 16.07.05, 01:08 Uważaj na pana telewizora bo znowu ... powie gorzką prawdę :P Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman Olewin 16.07.05, 01:16 to od Ole! wino (no, niedrogie w ostateczności?) czy też od "olewczości"? Wiedzy, to miałem na myśli. Serdeczności same, AC. Odpowiedz Link Zgłoś