Gość: KK IP: *.proxy.aol.com 25.08.02, 02:13 TOC jam slipia za tobum wypatrzol JOJKO! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jojo Re: JOJO IP: *.proxy.aol.com 25.08.02, 02:25 Gość portalu: KK napisał(a): > TOC jam slipia za tobum wypatrzol JOJKO! Kennst du Deutsch,du schwul ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: JOJO IP: *.proxy.aol.com 25.08.02, 02:31 Gość portalu: KK napisał(a): > HEIL HITLER ! Nur das,du schwul ? Wusstest du,dass deine mutter eine Hure war ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SHLOMO ROSENKRANZ HARY PIEL IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.02, 02:40 HARY PIEL SETZ AM NIL UND WASCH DIE EIR IN PERSIL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: HARY PIEL IP: *.proxy.aol.com 25.08.02, 02:46 Gość portalu: SHLOMO ROSENKRANZ napisał(a): > HARY PIEL SETZ AM NIL UND WASCH DIE EIR IN PERSIL Hallo du schwul,EIR oder EIER,HAST du GEDACHT ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SHLOMO ROSENKRANZ JA, RECHT IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.02, 02:59 IN MEINE MEINUNG EIER. DU NAZIONALSOZIALISTISCHE, ARISCHE und BLONDISCHE SCHWEINE!!! DEINE JUDISCHE PAPAGEINASE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: JA, RECHT IP: *.proxy.aol.com 25.08.02, 03:05 Gość portalu: SHLOMO ROSENKRANZ napisał(a): > IN MEINE MEINUNG EIER. > DU NAZIONALSOZIALISTISCHE, ARISCHE und BLONDISCHE SCHWEINE!!! > DEINE JUDISCHE PAPAGEINASE In meineR meinung !!!!!!!DU SCHWANZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SHLOMO ROSENKRANZ KEINE ANTWORT IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.02, 03:26 TY mnie jojo nie poprawiac Ich spreche in wasserdeutsch/jidische sprache. Ty robic za duzo gewalt o kleine R na koncu. Skad ty KLICKEN? AUS HEIDELBERG oder FRANKFURT am ODER? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: KEINE ANTWORT IP: *.proxy.aol.com 25.08.02, 16:28 Greenpoint NY USA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: KEINE ANTWORT IP: *.proxy.aol.com 25.08.02, 22:29 Jedwabne Polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: KEINE ANTWORT IP: *.proxy.aol.com 25.08.02, 22:48 Gość portalu: Bolek napisał(a): > Jedwabne Polska Jo jo,ty masz recht !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo To do Bolka IP: *.proxy.aol.com 25.08.02, 22:57 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: Bolek napisał(a): > > > Jedwabne Polska > Jo jo,ty masz recht !!! Wiesz co Bolek,ja pomyslalem calkiem po ludzku,jak ty mnie wysluchasz jak czlowiek z N.Y. ,to my,tzn. Ty i Ja ,mozemy dobry interes dochodowy zalozyc ! Ty sie podasz za mnie,ja za Ciebie i taxy tylko na jedna osobe placic bedziemy,a druga czescia na pol sie podzielimy,co o tym myslisz ? Dobry mam interes ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: To do Bolka IP: *.proxy.aol.com 26.08.02, 00:12 Gość portalu: Bolek napisał(a): > Yes Mr.Jojo! OK ,Sir! To co ? Nie bedziesz mi wiecej nick-a za darmo kradl ? Pojdziemy rowno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SHLOMO ROSENKRANTZ JOJO TY FORNALU IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.02, 21:54 Ja, Ich ferstehe Du bist biedne polskie popychadlo na greenpoint, du udawac zida, snobisch na jude. Ja znac takich wiela szczegolne na Platforme Obywatelskiej. One gowno majom i zidow udawajom. Jojo zidy som madre i bagate a tys biedne i glupie. Deine SHLOMELE > Greenpoint NY USA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo You are Polish Schmata IP: *.proxy.aol.com 27.08.02, 03:52 Gość portalu: SHLOMO ROSENKRANTZ napisał(a): > > Ja, Ich ferstehe Du bist biedne polskie popychadlo na greenpoint, du udawac > zida, snobisch na jude. Ja znac takich wiela szczegolne na Platforme > Obywatelskiej. One gowno majom i zidow udawajom. Jojo zidy som madre i bagate a > > tys biedne i glupie. > Deine SHLOMELE > > Greenpoint NY USA Odpowiedz Link Zgłoś