Dodaj do ulubionych

Do moskowita i krystiana71

22.08.05, 00:04
Popoludniowa dyskusje musialem, niestety opuscic, jakoze poza forum Swiat mam
inne zainteresowania.

Moskowit- Jezeli twoj wpis na watku "Ej Polaki" byl swiadomym podszyciem sie
pode mnie, to nie moge tego nazwac inaczej, jak najzwyklejsze sku...synstwo,
chamstwo i beszczelnosc. Jezeli czytasz moje wpisy, to wiesz zapewne, ze
nigdy nie uzywam takich wyrazen. W twoim jednak przypadku robie to z czystym
sumieniem! Nie oczekuje o ciebie przeprosin, jakoze nie zostana przyjete!

Krystian71- Moglbym twoje zarzuty zignorowac i pozostawic bez odpowiedzi.
Czytalem twoja "rozmowe" z rachelka i smiesza mnie wasze podejzewania mnie w
konspiracji(?). Glupie to i dziecinne:-( Rachelce moge powiedziec, ze gdybym
rzeczywiscie chcial dowiedziec sie czegos o logowaniu sie z kilku komputerow
w tym samym czasie, zapytalbym o to na bardziej profesjonalnym forum.
Moge rowniez ciebie, Krystian posadzic o korzystanie z rownych nickow. Tu
podaje przyklady i udowodni, prosze, ze to nie ta sama
osoba. "Zainteresowania" i styl/sposob wyrazania sie sa podobne.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26518824&a=26521624
Rachelcia, uwierz w moje wyczucie
Autor: krystian71
Data: 15.07.2005 22:03
dana =moskowit=guciowa
wyrodna matka to inna inszosc.

Z przebiegu czestotliwosci ich wystepowania na forum i tych samych bledow
jezykowych.
Bo np.moskowitowi sie wydaje,ze po rusku lub z ruskiego gada :))))
--------------------------
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=27327193&a=27327193
Dana to Fredzio
Autor: abigeil4
Data: 04.08.2005 15:11
zapomniala sie przelogowac, hi,hi

• Re: Fredku
hiperrealizm 04.08.2005 14:54 + odpowiedz

Poczytaj sobie biografie fredziu
www.1939.pl//biografie_pl.htm

• Re: Fredku
dana33 04.08.2005 14:56 + odpowiedz

dobry link, hipciu. poczytam sobie w domu.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=27305144&a=27326184
Obserwuj wątek
    • dana33 Re: Do moskowita i krystiana71 22.08.05, 00:22
      drogi migselv, zapewniam cie, ze moskowit nie probowal i ze jest porzadnym i
      uczciwym czlowiekiem. ale ciety na glupote i antysemityzm panujacy na forum.
      nigdy nie podszywal sie pod nikogo, ale od chwili pojawienia sie na forum
      oskarzano i jego i mnie ze jestesmy ta sama osoba. tak samo, jak oskarzaja od
      lat mnie i fredzia, ze jestesmy ta sama osoba. zapewniam cie, ze fredzio pisze
      tylko jako fredzio, moskowit tylko jako moskowit, a ja tylko jako dana. i ze
      jestesmy 3 roznymi osobami. moskowit nawet nie mieszka w israelu i nie jest
      zydem, co nam juz kiedys tutaj napisal.
      jest polakiem i zna swietnie polski. no i rosyjski zna tez swietnie. i pewnie
      jeszcze pare jezykow...
      nie daj sie kolowac tym, co wszystkich ciagle o cos podejrzewaja... jak to sie
      ladnie mowi: na zlodzieju czapka gorze, czy cos takiego... :))))
      • migselv Do Dany. 22.08.05, 00:31
        Tez nie lubie glupoty i antysemityzmu, ale w tym jednak przypadku przesadzil w
        swojej nienawisci:-(((
        • dana33 Re: Do Dany. 22.08.05, 00:40
          nie moge tego osadzic, bo nie widze tego linku, pewnie otworzyl ktos, kogo mam
          wygaszonego....
          • i-love-2-bike Re: Do Dany. 22.08.05, 00:40
            dana33 napisała:

> nie moge tego osadzic, bo nie widze tego linku, pewnie otworzyl ktos, kogo mam
            > wygaszonego....

poczekaj na tomka,albo sie przeloguj.
          • migselv Re: Do Dany. 22.08.05, 00:46
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=27961756&a=27963584
            • dana33 Re: Do Dany. 22.08.05, 01:00
              aa, ten widzialam, ale bez ben shapruta, bo mam go wygaszonego. moskowit
              przeciez wyraznie odpowiada ben shaprutowi a nie tobie. a ben shaprut, jesli
              nie wiesz, to bnadem=wqrwielski=ebenezum i jeszcze pare, klamca, antysemita i
              manipulant pierwszej klasy, migselv. wejdz w wyszukiwarke i poczytaj sobie jego
              posty antysemickie.... nie tylko mu odpowiada, ale piszac jak napisal ten
              post, udowodnil facetowi jaki duren...
              napewno nie chcial ciebie akurat obrazic....
              laila tov, migselv... :))))
              • krystian71 wlasnie , o tym pisze-mosko to osoba,ktora 22.08.05, 16:31
                OFICJALNIE z benem nie gada:)))) jako mosko , cham i prostak moze sobie na to
                pozwolic.
              • moskowit Re: Do Dany. 23.08.05, 00:42
                Nu jestem Ci dorogaja wdzieczny, ze stajesz w mojej oboronie.... Nu wyglupilem
                sie i mig sie obrazil, ale nie mialem zadnych zlych zamiarow, mozhesz mi
                wierzyc!
                Mam duzy szacunek do niego, ale i rozumiem go....
                Nu mam nadzieje, ze mu przejdzie i potraktuje to z humorem.... Nu wot chcialem
                temu kretynowi -shaprutowi numer zrobic i zrobilem, a niechcacy migselwa
                urazilem....

Nu czort by wsio eto wzial!!!

• i-love-2-bike Re: Do Dany. 23.08.05, 00:53
                  oj wej juz nie pajhachujcie z tym rhuskim towarhiszczi,f koncu my rozumiemy,ze
                  fpadliscie jak sliwka w kompot,wiec na drugi raz umowcie,kto wasza czapke nosi i
                  nie bedzie niphorohumien jezykowych. wiek ma swoje prawa i musicie sobie dobrze
                  oznaczyc kto w jakiej godzinie nadaja jako fredzio,jako dana,jako moskowit czy
                  jaki inny durak , wtedy nie bedziecie sie towarzyszu musieli tlumaczyc.
                  ps.nie pijcie za duzo,bo to szkodzi na umysl.
                  • moskowit Re: Do 23.08.05, 01:07
                    Da poshla ty k czortu na kuliczki....

• i-love-2-bike Re: Do 23.08.05, 01:10
                      moskowit napisał:

> Da poshla ty k czortu na kuliczki....
                      >

a jaki durak do mienia goworit?
                • dana33 Re: Do Dany. 23.08.05, 09:28
                  cos ty, moskowit!!!! nie zgadzam sie zeby wszystko wzial... :))))

nu a wqrwielszczakowi numer zrobiles i zawsze przyjemnie popatrzec, jak sie
                  udawadnia durniowi, ze mimo zapewnien on jednak duren..... :))))
                  • krystian71 Re: Do Dany. 23.08.05, 09:38
                    he,he,he - wij , sie wij robaczku na haczyk zlapany, tylko glupi uwierzy w
                    wasze zalosne sztuczki:)))
                    buhahahahaha
      • ben_shaprut Nieprawda, Dano - oskarżaliśmy Cię jedynie o 30.08.05, 00:50
        popieranie Fredzia - do wczoraj, kiedy się wreszcie go wyparłaś.
        • dana33 Re: Nieprawda, Dano - oskarżaliśmy Cię jedynie o 30.08.05, 09:10
          eee, wqrwielszczak.... wiesz, u mnie skleroza galopuje.... dj mi tu link do
          tego mojego wyparcia sie fredzia.... cusik nie pamietam....
          • dana33 Re: Nieprawda, Dano - oskarżaliśmy Cię jedynie o 30.08.05, 09:12
            p.s. oskarzaliscie mnie rowniez o nienawisc do polski, polakow i arabow, o
            prace dla mossadu, o klamstwa i manipulacje.... troche wam zawsze bylo trudno
            udowodnic, jak sie uparlam i chcialam linki, nu, ale oskarzaliscie i oskarzacie
            dalej. ale nicha, nie przejmuje sie tym.
            nu, czekam na link do tego mojego postu, gdzie sie wypieram fredzia...
    • i-love-2-bike Re: Do moskowita i krystiana71 22.08.05, 00:34
      stary nie wiem czemu jestes taki wrazliwy,zobacz co na tym forum robia ze mna a
      ja zyje. sam przyznasz,ze to troche dziwnie wyglada,a jesli to nie ty co o co ci
      chodzi,ktos cie skrzywdzil,wzial rozwod z toba,zes taki zraniony? jest faktem,ze
      sie pytales i jest faktem,ze wczoraj rozmawiales i jest faktem,ze ktos udaje,ze
      jest moskowitem,albo ten nick to lipa o czym paru z nas wie doskonale, a wiec
      spoko wez oddech i sie uspokoj,bo robisz z igly widly.
    • krystian71 mig 22.08.05, 16:28
      napisalem ci , natychmiast po twoim zaprzeczeniu, ze przyjmuje do wiadomosci i
      ze OK.
      Co wiecej moge zrobic?Nic, ty tez nic.Wiec wcale nie naciskam, ani nie
      naciskalem, rozmowa moja z rachelka wziela sie stad,ze ona duzo pozniej do
      tego watku dotarla, a przyznasz, ze na logike , w miejscu postu mosko powinien
      byc twoj.
      Ja juz pisalem na forum,ze abi to nie ja, zreszta , gdyby nawet ,to nie mam sie
      czego wstydzic, bo jak sam zauwazyles, styl czy tresc pisania podobny.
      Z moskiem jest duzo inna sprawa,tresc jego postow, wulgaryzmy , wrazenie , ze
      czesto pisze "pod wplywem" sprawiaja, ze rozumiem cie,ze mozesz sie czuc
      urazony przez proby laczenia cie z tym nickiem.
      Pewnie do twojego stylu to nie pasuje, ale prosze , zrozum, bo bede sie przy
      tym upieral,ze na moje wyczucie jest to ktos, kto OFICJALNIE inne poglady
      glosi , nigdy by sam z siebie nie napisal, ze Israelowi potrzebne jest zerwanie
      z demokracja , a od tego zaczely sie poczatki moska na tym forum.
      A choc zadebiutowal pozna jesienia , byl doskonale obeznany z tym forum, kto
      jest kto i nawet jakie ma sytuacje rodzinne:)))
      Ponadto, jak tez napisalem, jest to osoba, ktora OFICJALNIE pewne nicki sobie
      wygasila i z niektorymi jak ben szarpur nie rozmawia :)))
      Jako moskowit mogl z nim dyskusje podjac:))))
      No i oczywiscie, OFICJALNIE rynsztokowego , knajackiego slownictwa nie uzywa.
      Ty czules sie urazony, wobec tego przepraszam.Ja sie tez tak troche poczulem, a
      wyniklo to z faktu, ze chocby w tytule swojego watku polaczyles nasze dwa
      nicki :)))
      Pozdrawiam
      • migselv Odpowiedz. 23.08.05, 13:00
        Ok. Przyjmuje do wiadomosci.

Czytales wpis moskowita do mnie? I jak mam na to zareagowac? Czy to bezczelosc,
        glupota, naiwnosc? Pojecia nie mam!
        • dana33 Re: Odpowiedz. 23.08.05, 13:28
          nie wiem, migselv jak dobrze znasz rosyjski, ja tez akurat nie zaden orzel... :)
          ale wg mnie to ani niebezczelnosc, ani nie glupota i nie naiwnosc, moskowit nic
          z tych rzeczy.... on zwyczajnie wyjasnia cie, ze to bylo skierowane do
          shaprutowsko-wqrwielszczaka, ze nie mial zamiaru ciebie obrazic, ze to co
          napisal to prawda, ale bylo to skierowane do sharpuna :)))) a nie do ciebie...
          migselv..... strasznie bym chciala poznac moskowita, wg mnie to jeden z tych,
          ktorzy nic nie obwijaja w bawelne, idiote nazywa idiota, blazna blaznem, ktory
          nigdy nie obraza dla sportu, a dokopie wszedzie, gdzie widzi glupote,
          zasciankowosc, antysemitysm, antyrusycyzm, anty wszystko. mozliwe, ze powinien
          robic jakis rachunek, ze moze ewentualnie urazic czyjes postronne uczucia, mimo
          ze nie do niego pisze, ale wiesz co migselv, ja staram sie zwraca uwage na
          uczucia innych i tez obrywam niezle, wiec nie wiem, czy to takie wazne.
          poniewaz wiesz, ze zachowales sie absolutnie w porzadku, to powinienes
          wiedziec, ze caly ten post nie byl skierowany do ciebie zupelnie. a za
          krystianka chcesz sie obrazac? przeciez ten manipuluje i klamie od rana do
          wieczora... gdzie ty a gdzie on????
          pozdrowienia....
        • krystian71 Re: Odpowiedz. 23.08.05, 14:04
          migselv napisał:

> Ok. Przyjmuje do wiadomosci.
          >
          > Czytales wpis moskowita do mnie? I jak mam na to zareagowac? Czy to
          bezczelosc,
          >
          > glupota, naiwnosc? Pojecia nie mam!

Olac mig ciepla struga, przeciez na takie cos nie wypada sie obrazac, ze za
          idiotow wszystkich maja.Nawet nie uznaje za stosowne, zwykla polszczyzna swych
          mysli wyluszczyc, choc niby, jak z CALEJ HISTORII WYNIKA , DOSKONALE SIE NIA
          POSLUGUJE.
          Pociesz sie:)))) to nie pierwsza taka jego wpadka, juz go zlapalem na tym , jak
          za dane glos zabieral , a Dana za Fredzia :)))
          Jak sie uwaznie to forum czyta, wiele radosci mozna z niego wyciagnac:))
          pozdrawiam
    • moskowit Do migselw! 23.08.05, 00:31
      Nu czto Ty migselw w samom diele, dlaczego mialbym Cie przepraszac.... Czy
      obrazilem Twoje uczucia? A mozhet byt' Twojego przyjaciela(?) obrazilem? Sam
      wied' widiel, ze ten (nu kak imu tam)- szarpun(?) nawet uwagi nie zwrocil, ze
      nie z Toba gadal.... Wied' pjany swolocz byl i gadal bzdury, nu to mu
      zrobilem "numer", a on durak swoje....
      Nu, a to co tam napisalem, to prawda wied'.... Nu gdie ja Tiebia obidiel??? Nu
      Ty podumaj niemnogo....
      I To tylko przypadek, ze akurat Ty pod rukoj byl:(.... Bylby w miesto Tiebia
      drugoj, to samo bym napisal, nu mozhe troche inaczej:))

Nu a krysoj nie przejmuj sie.... On wied' forumowy sledopyt.... Ciagle kogos
      podejzewa durak.... Nu mog ja podumat', ze przyczepi sie i rozwzeszczy sie na
      caly fSwiat.... Juz mnie za Danoczku bral.... Nu a to akurat, to dla mienia
      kompliment:)

Nu nie badz taki obrazliwy, to wied' tolko czortowo forum.... Wied' sam widish,
      czto tut proishodit!?

Nu kak mig, pomirilis'?

• mmkkll Re: Do migselw! 23.08.05, 00:58