puls 11.09.02, 00:17 11.09.01 wy mordercy arabscy , nie zapomnimy wam tego . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jeja Re: arabku jeja >quss ommak IP: 194.251.142.* 11.09.02, 00:22 puls napisał: > 11.09.01 wy mordercy arabscy , nie zapomnimy wam tego . zapomnicie ,zapomnicie . jak pozdychacie to i zapomnicie . Odpowiedz Link Zgłoś
puls Re: arabku jeja >quss ommak 11.09.02, 00:24 Gość portalu: jeja napisał(a): > puls napisał: > > > 11.09.01 wy mordercy arabscy , nie zapomnimy wam tego . > > zapomnicie ,zapomnicie . jak pozdychacie to i zapomnicie . quss ommak arabska padlino , niedoczekasz sie tego. Wlasnymi rekoma was zatluke ,a i chlopaki z Mokotowa mi pomoga. Arabstwa nie lubia u nas , oj nie lubia quss ommak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeja Re: arabku jeja >quss ommak IP: 194.251.142.* 11.09.02, 00:28 puls napisał: > Gość portalu: jeja napisał(a): > > > puls napisał: > > > > > 11.09.01 wy mordercy arabscy , nie zapomnimy wam tego . > > > > zapomnicie ,zapomnicie . jak pozdychacie to i zapomnicie . > > quss ommak arabska padlino , niedoczekasz sie tego. > Wlasnymi rekoma was zatluke ,a i chlopaki z Mokotowa mi pomoga. > Arabstwa nie lubia u nas , oj nie lubia quss ommak. doczekam sie doczekam .jak pozdychacie to i sie doczekam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eagle Re: arabku jeja >quss ommak IP: *.proxy.aol.com 11.09.02, 00:36 Gość portalu: jeja napisał(a): > puls napisał: > > > Gość portalu: jeja napisał(a): > > > > > puls napisał: > > > > > > > 11.09.01 wy mordercy arabscy , nie zapomnimy wam tego . > > > > > > zapomnicie ,zapomnicie . jak pozdychacie to i zapomnicie . > > > > quss ommak arabska padlino , niedoczekasz sie tego. > > Wlasnymi rekoma was zatluke ,a i chlopaki z Mokotowa mi pomoga. > > Arabstwa nie lubia u nas , oj nie lubia quss ommak. > > doczekam sie doczekam .jak pozdychacie to i sie doczekam . Zanim sie psie tego doczekasz,to ja ci twoje slepia zaplute wydziobie i w locie,psom cywilizowanym w Arabii Saudyjskiej,na dol wyplune. Odpowiedz Link Zgłoś
puls 11.09.01-arabskie psy nie zapomnimy wam tego 11.09.02, 00:40 pojdziecie tlumnie do tego rajfura allaha co obiecuje wam 72 hurysy ,beda owce i pedaly arabskie zamiast hurys. Arabku jeja ty sharmuto , jedz do sadama szybko ,bo jego dni sa policzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeja Re: arabku jeja >quss ommak IP: 194.251.142.* 11.09.02, 00:42 > > doczekam sie doczekam .jak pozdychacie to i sie doczekam . > Zanim sie psie tego doczekasz,to ja ci twoje slepia zaplute wydziobie i w > locie,psom cywilizowanym w Arabii Saudyjskiej,na dol wyplune. to i bez slepi ,ale sie doczekam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eagle Re: arabku jeja >quss ommak IP: *.proxy.aol.com 11.09.02, 00:46 Gość portalu: jeja napisał(a): > > > doczekam sie doczekam .jak pozdychacie to i sie doczekam . > > Zanim sie psie tego doczekasz,to ja ci twoje slepia zaplute wydziobie i w > > locie,psom cywilizowanym w Arabii Saudyjskiej,na dol wyplune. > > to i bez slepi ,ale sie doczekam . Ale gowno widziec bedziesz ! Tak samo jak Atta,tragedie w WTC widzial po smierci swojej parszywej,SKURWYSYN MOSLEMSKI !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub-1 Re: arabku jeja >quss ommak 11.09.02, 00:51 Gość portalu: Eagle napisał(a): > Gość portalu: jeja napisał(a): > > > > > doczekam sie doczekam .jak pozdychacie to i sie doczekam . > > > Zanim sie psie tego doczekasz,to ja ci twoje slepia zaplute wydziobie > i w > > > locie,psom cywilizowanym w Arabii Saudyjskiej,na dol wyplune. > > > > to i bez slepi ,ale sie doczekam . > Ale gowno widziec bedziesz ! Tak samo jak Atta,tragedie w WTC widzial po > smierci swojej parszywej,SKURWYSYN MOSLEMSKI !!!! Czekam na tego muzulmankiego skurwielka --kociol pod pelna para ^^^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeja Re: arabku jeja >quss ommak IP: 194.251.142.* 11.09.02, 00:51 ty orzel .a ty sie w czyim imieniu wypowiadasz .zydow, kowboi czy w swoim ptasim imieniu. bo stracilem watek . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eagle Re: arabku jeja >quss ommak IP: *.proxy.aol.com 11.09.02, 00:59 Gość portalu: jeja napisał(a): > ty orzel .a ty sie w czyim imieniu wypowiadasz .zydow, kowboi czy w swoim > ptasim imieniu. > bo stracilem watek . Nie zauwazyles suchotniku,ze arabskim orlem falszywym jestem ? Falszywszym nawet od mojego przywodcy Arafata ptaka,ktory w klatce siedzi i smierdzielowi podpowiada,kiedy i gdzie komu bombke podlozyc.Ten ptak jest z rodziny wronowatych i jaka sie,klamie ,a pozniej niewiniatko udaje. Zdechna te plugastwa niedlugo,ORLY SZLACHETNE na nich z gory,razem z sepami zanurkuja... Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub-1 Re: arabku jeja >quss ommak smola gotow arabku 11.09.02, 00:59 Czekam w piekle na was smierdziele arabskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeja Re: arabku jeja >quss ommak smola gotow arabk IP: 194.251.142.* 11.09.02, 01:05 belzebub-1 napisał(a): > Czekam w piekle na was smierdziele arabskie. a teraz panowie niestety musze was przeprosic ,bo w kraju w ktorym przebywam jest juz godzina DWUNASTA w nocy . ide spac . dobranoc . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeja Re: arabku jeja >quss ommak smola gotow arabk IP: 194.251.142.* 11.09.02, 01:06 Gość portalu: jeja napisał(a): > belzebub-1 napisał(a): > > > Czekam w piekle na was smierdziele arabskie. > > a teraz panowie i panie??? >niestety musze was przeprosic ,bo w kraju w ktorym przebywam > jest juz godzina DWUNASTA w nocy . ide spac . > dobranoc . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eagle Re: arabku jeja >quss ommak smola gotow arabk IP: *.proxy.aol.com 11.09.02, 01:10 Gość portalu: jeja napisał(a): > belzebub-1 napisał(a): > > > Czekam w piekle na was smierdziele arabskie. > > a teraz panowie niestety musze was przeprosic ,bo w kraju w ktorym przebywam > jest juz godzina DWUNASTA w nocy . ide spac . > dobranoc . Na piasku sie polozysz ? Uwazaj aby cie przez przypadek wielblad na gebe niewyparzona,kopytem nie nadepnal. Tfuj,smierdziele moslemskie,.! Tfuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeja Re: arabku jeja >quss ommak smola gotow arabk IP: 194.251.142.* 11.09.02, 01:16 Gość portalu: Eagle napisał(a): > Gość portalu: jeja napisał(a): > > > belzebub-1 napisał(a): > > > > > Czekam w piekle na was smierdziele arabskie. > > > > a teraz panowie niestety musze was przeprosic ,bo w kraju w ktorym przebyw > am > > jest juz godzina DWUNASTA w nocy . ide spac . > > dobranoc . > Na piasku sie polozysz ? Uwazaj aby cie przez przypadek wielblad na gebe > niewyparzona,kopytem nie nadepnal. Tfuj,smierdziele moslemskie,.! Tfuj moj dwustupiecdzisieciokonny wilblad spi w garazu zamkniety . jurto pomkne nim do pracy poprzez asfaltowa pustynie . panowie ja nie pedal ,zebym sie na Piasku kladl . jeszcze raz .dobraj nocy .HEJ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eagle Re: arabku jeja >quss ommak smola gotow arabk IP: *.proxy.aol.com 11.09.02, 01:24 Gość portalu: jeja napisał(a): > Gość portalu: Eagle napisał(a): > > > Gość portalu: jeja napisał(a): > > > > > belzebub-1 napisał(a): > > > > > > > Czekam w piekle na was smierdziele arabskie. > > > > > > a teraz panowie niestety musze was przeprosic ,bo w kraju w ktorym pr > zebyw > > am > > > jest juz godzina DWUNASTA w nocy . ide spac . > > > dobranoc . > > Na piasku sie polozysz ? Uwazaj aby cie przez przypadek wielblad na gebe > > niewyparzona,kopytem nie nadepnal. Tfuj,smierdziele moslemskie,.! Tfuj > > moj dwustupiecdzisieciokonny wilblad spi w garazu zamkniety . > jurto pomkne nim do pracy poprzez asfaltowa pustynie . > panowie ja nie pedal ,zebym sie na Piasku kladl . > > jeszcze raz .dobraj nocy .HEJ !!! > He he he,nie udawaj ze w NY mieszkasz !? Hmmmmm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eagle Re: arabku jeja >quss ommak smola gotow arabk IP: *.proxy.aol.com 11.09.02, 01:27 Gość portalu: jeja napisał(a): > belzebub-1 napisał(a): > > > Czekam w piekle na was smierdziele arabskie. > > a teraz panowie niestety musze was przeprosic ,bo w kraju w ktorym przebywam > jest juz godzina DWUNASTA w nocy . ide spac . > dobranoc . Ty jeja w UK mieszkasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeja Re: arabku jeja >quss ommak smola gotow arabk IP: 194.251.142.* 11.09.02, 21:02 > Ty jeja w UK mieszkasz PRZEBYWAM powiedzialem . mieszkam w polsce bo ja.. ..K O C H A M P O L S K E !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alf jojo, kazio, eagle? zdecyduj sie qrva IP: *.nyc.rr.com 11.09.02, 06:22 Odpowiedz Link Zgłoś
wojo!!!! Re: arabku jeja >quss ommak 11.09.02, 06:19 puls napisał: > 11.09.01 wy mordercy arabscy , nie zapomnimy wam tego . Odpowiedz Link Zgłoś