Gość: Misiek IP: *.milnernet.com 25.09.02, 01:55 Czego tu nie kochac? Wolnosc, demokracja, dobre piwo i latwa kasa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misiek Re: !!!!!!!!A JA KOCHAM AMERYKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.milnernet.com 25.09.02, 02:01 Gość portalu: Misiek napisał(a): > Czego tu nie kochac? Wolnosc, demokracja, dobre piwo i latwa kasa. Nie mowiac juz o niesamowitych babkach! JAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: !!!!!!!!A JA KOCHAM AMERYKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 25.09.02, 02:02 Gość portalu: Misiek napisał(a): > Czego tu nie kochac? Wolnosc, demokracja, dobre piwo i latwa kasa. !!!!!!!!!!!!!!! A AMERICA SRA NA CIEBIE,SKURWYSYNU OD LAT MYDLA I PROSZKU NIEZNAJACY !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: !!!!!!!!A JA KOCHAM AMERYKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.milnernet.com 25.09.02, 02:07 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: Misiek napisał(a): > > > Czego tu nie kochac? Wolnosc, demokracja, dobre piwo i latwa kasa. > !!!!!!!!!!!!!!! A AMERICA SRA NA CIEBIE,SKURWYSYNU OD LAT MYDLA I PROSZKU > NIEZNAJACY !!!! Sra na mnie dobrobytem! Niech sobie tak sra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek USA NAJWSPANIALSZY KRAJ NA ZIEMI-Dlaczego? IP: *.milnernet.com 25.09.02, 02:10 Bo dba o swoich obywateli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: !!!!!!!!A JA KOCHAM AMERYKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 25.09.02, 02:11 Gość portalu: misiek napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: Misiek napisał(a): > > > > > Czego tu nie kochac? Wolnosc, demokracja, dobre piwo i latwa kasa. > > !!!!!!!!!!!!!!! A AMERICA SRA NA CIEBIE,SKURWYSYNU OD LAT MYDLA I PROSZKU > > NIEZNAJACY !!!! > > Sra na mnie dobrobytem! Niech sobie tak sra! Spierdalaj stad psie,zanim cie jeszcze ktos z saiadow nie zasral,do C.I.A . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: !!!!!!!!A JA KOCHAM AMERYKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.milnernet.com 25.09.02, 02:17 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: misiek napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > Gość portalu: Misiek napisał(a): > > > > > > > Czego tu nie kochac? Wolnosc, demokracja, dobre piwo i latwa kas > a. > > > !!!!!!!!!!!!!!! A AMERICA SRA NA CIEBIE,SKURWYSYNU OD LAT MYDLA I PRO > SZKU > > > NIEZNAJACY !!!! > > > > Sra na mnie dobrobytem! Niech sobie tak sra! > Spierdalaj stad psie,zanim cie jeszcze ktos z saiadow nie zasral,do C.I.A . Ja bede spierdalal kiedy mi sie spodoba. A ty parchole mozesz moja czerwono- niebiesko-biala dupe pocalowac. Nie zapomnij pod-czlowieku ze do obywatela USA sie odzywasz. Czapke z glowy i na kolana psie zalosny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: !!!!!!!!A JA KOCHAM AMERYKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 25.09.02, 02:25 Gość portalu: misiek napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: misiek napisał(a): > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Misiek napisał(a): > > > > > > > > > Czego tu nie kochac? Wolnosc, demokracja, dobre piwo i latw > a kas > > a. > > > > !!!!!!!!!!!!!!! A AMERICA SRA NA CIEBIE,SKURWYSYNU OD LAT MYDLA > I PRO > > SZKU > > > > NIEZNAJACY !!!! > > > > > > Sra na mnie dobrobytem! Niech sobie tak sra! > > Spierdalaj stad psie,zanim cie jeszcze ktos z saiadow nie zasral,do C.I.A > . > > > Ja bede spierdalal kiedy mi sie spodoba. A ty parchole mozesz moja czerwono- > niebiesko-biala dupe pocalowac. Nie zapomnij pod-czlowieku ze do obywatela USA > sie odzywasz. Czapke z glowy i na kolana psie zalosny! Ty psie jebany ! Ty polski czyscicielu kibli moich ! Ty skurwysynu jeden ! Od kiedy ty mna pomiatac probujesz ! Ty glabie skurwiony jeden ! MY TU RZADZIMY TAKIMI PSAMI JAK TY. SZCZESCIE PSIE MASZ,ZE TU RYJA JESZCZE OTWIERASZ,NIE ZA DLUGO JUZ CHAMIE POLSKI ZGNOJONY ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: !!!!!!!!A JA KOCHAM AMERYKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.milnernet.com 25.09.02, 02:33 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: misiek napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > Gość portalu: misiek napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Misiek napisał(a): > > > > > > > > > > > Czego tu nie kochac? Wolnosc, demokracja, dobre piwo i > latw > > a kas > > > a. > > > > > !!!!!!!!!!!!!!! A AMERICA SRA NA CIEBIE,SKURWYSYNU OD LAT M > YDLA > > I PRO > > > SZKU > > > > > NIEZNAJACY !!!! > > > > > > > > Sra na mnie dobrobytem! Niech sobie tak sra! > > > Spierdalaj stad psie,zanim cie jeszcze ktos z saiadow nie zasral,do C > .I.A > > . > > > > > > Ja bede spierdalal kiedy mi sie spodoba. A ty parchole mozesz moja czerwon > o- > > niebiesko-biala dupe pocalowac. Nie zapomnij pod-czlowieku ze do obywatela > > USA > > sie odzywasz. Czapke z glowy i na kolana psie zalosny! > Ty psie jebany ! Ty polski czyscicielu kibli moich ! Ty skurwysynu jeden ! Od > kiedy ty mna pomiatac probujesz ! Ty glabie skurwiony jeden ! MY TU RZADZIMY > TAKIMI PSAMI JAK TY. SZCZESCIE PSIE MASZ,ZE TU RYJA JESZCZE OTWIERASZ,NIE ZA > DLUGO JUZ CHAMIE POLSKI ZGNOJONY ! Nawet swoich kiblow nie czyszcze tylko zatrudniam do tego takich jojow jak ty. Ja toba nawet nie pomiatam bo ty dla mnie nie istniejesz. Takiego gnoja jak ty nawet na moja dzielnice nie wpuszcza. Ty nawet nie rzadzisz swoja qurwa zona ktora dupe twoim murzynskim sasiada za $5 daje. Odpowiedz Link Zgłoś
sewer_ Tak, ale bez piwa... 25.09.02, 17:51 No i milo bylo popatrzec na wasza sympatyczna rozmowe... Tylko nie piszcie mi o piwie w Ameryce (mam na mysli to produkowane w Stanach) to sa po prostu szczyny, a w najlepszym wypadku nieswieza oranzada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Tak, ale bez piwa... IP: *.ces.clemson.edu 25.09.02, 18:19 sewer_ napisał: > No i milo bylo popatrzec na wasza sympatyczna rozmowe... > > Tylko nie piszcie mi o piwie w Ameryce (mam na mysli to produkowane w Stanach) > to sa po prostu szczyny, a w najlepszym wypadku nieswieza oranzada. Oczywiście masz rację. Amerykańskie piwo jest okropne. Jedyne jakie daje się pić to z lokalnych małych browarów. Poza tym to toleruję jedynie Samuel Adams i Shiner Bock. Na szczęście można tu dostać piwa europejskie i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Tak, ale bez piwa... IP: *.SBI.COM 26.09.02, 00:26 Ameryka gora zdecydowanie, ale w piwach to tylko Samuel Adams... Gość portalu: Prezes napisał(a): > sewer_ napisał: > > > No i milo bylo popatrzec na wasza sympatyczna rozmowe... > > > > Tylko nie piszcie mi o piwie w Ameryce (mam na mysli to produkowane w Sta > nach) > > to sa po prostu szczyny, a w najlepszym wypadku nieswieza oranzada. > > Oczywiście masz rację. Amerykańskie piwo jest okropne. > Jedyne jakie daje się pić to z lokalnych małych browarów. > Poza tym to toleruję jedynie Samuel Adams i Shiner Bock. > Na szczęście można tu dostać piwa europejskie i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Piwo produkowane na eksport do USA musi... IP: *.mofnet.gov.pl 25.09.02, 18:27 sewer_ napisał: > Tylko nie piszcie mi o piwie w Ameryce (mam na mysli to produkowane w Stanach) > to sa po prostu szczyny, a w najlepszym wypadku nieswieza oranzada. ... odpowiadać specjalnym normom, które nie dopuszczają do tego, aby na teren USA trafiło dobre piwo. Nawet Guiness jest dla Ameryki specjalnie zepsuty, aby im tam smakował. Taki już mają szczynowaty gust, ale poza tym kocham USA. Odpowiedz Link Zgłoś
pulsprawdziwy Re: Tak, ale bez piwa... 25.09.02, 23:29 sewer_ napisał: > No i milo bylo popatrzec na wasza sympatyczna rozmowe... > > Tylko nie piszcie mi o piwie w Ameryce (mam na mysli to produkowane w Stanach) > to sa po prostu szczyny, a w najlepszym wypadku nieswieza oranzada. Nic nie wiesz o amerykanskim piwie skor takie bzdury wypisujesz! Ile piw ty znasz i ktore? Wiesz ile rodzajow jest produkowanych w USA? Zycia by ci zabraklo zeby tylko kazde sprobowac. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Tak, ale bez piwa... 26.09.02, 00:38 pulsprawdziwy napisała: > sewer_ napisał: > > > No i milo bylo popatrzec na wasza sympatyczna rozmowe... > > > > Tylko nie piszcie mi o piwie w Ameryce (mam na mysli to produkowane w > Stanach) > > to sa po prostu szczyny, a w najlepszym wypadku nieswieza oranzada. > > > > Nic nie wiesz o amerykanskim piwie skor takie bzdury wypisujesz! Ile piw ty > znasz i ktore? Wiesz ile rodzajow jest produkowanych w USA? Zycia by ci > zabraklo zeby tylko kazde sprobowac. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Tak, ale bez piwa... IP: *.ces.clemson.edu 26.09.02, 01:12 pulsprawdziwy napisała: > sewer_ napisał: > > > No i milo bylo popatrzec na wasza sympatyczna rozmowe... > > > > Tylko nie piszcie mi o piwie w Ameryce (mam na mysli to produkowane w > Stanach) > > to sa po prostu szczyny, a w najlepszym wypadku nieswieza oranzada. > > > > Nic nie wiesz o amerykanskim piwie skor takie bzdury wypisujesz! Ile piw ty > znasz i ktore? Wiesz ile rodzajow jest produkowanych w USA? Zycia by ci > zabraklo zeby tylko kazde sprobowac. Nie warto marnować życia na próbowanie amerykańskich piw. Jest tyle dobrych na tym świecie, więc po co tracić czas na próbowanie tych sików. Co z tego, że ich jest kilkaset (?) skoro większość z nich jest nic nie warta. Odpowiedz Link Zgłoś
pulsprawdziwy Re: Tak, ale bez piwa... 26.09.02, 01:19 Gość portalu: Prezes napisał(a): > pulsprawdziwy napisała: > > > sewer_ napisał: > > > > > No i milo bylo popatrzec na wasza sympatyczna rozmowe... > > > > > > Tylko nie piszcie mi o piwie w Ameryce (mam na mysli to produkowane w > > > Stanach) > > > to sa po prostu szczyny, a w najlepszym wypadku nieswieza oranzada. > > > > > > > > Nic nie wiesz o amerykanskim piwie skor takie bzdury wypisujesz! Ile piw t > y > > znasz i ktore? Wiesz ile rodzajow jest produkowanych w USA? Zycia by ci > > zabraklo zeby tylko kazde sprobowac. > > Nie warto marnować życia na próbowanie amerykańskich piw. > Jest tyle dobrych na tym świecie, więc po co tracić czas na próbowanie tych sik > ów. > Co z tego, że ich jest kilkaset (?) skoro większość z nich jest nic nie warta. Bzdury opowiadasz bo na pewno masz na mysli jedno albo dwa rodzaje popularnych piw ktore naprwade sa nic nie warte. Ale najlepsze to jest to ze mamy dostep do wszystkich piw z calego swiata. Smak jest czymś bardzo indywidualnym i dlatego środowisko z tysiącami rzeczy do spróbowania jest ideałem, czyli USA. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Tak, ale bez piwa... 26.09.02, 01:27 pulsprawdziwy napisała: > Gość portalu: Prezes napisał(a): > > > pulsprawdziwy napisała: > > > > > sewer_ napisał: > > > > > > > No i milo bylo popatrzec na wasza sympatyczna rozmowe... > > > > > > > > Tylko nie piszcie mi o piwie w Ameryce (mam na mysli to produkow > ane w > > > > > Stanach) > > > > to sa po prostu szczyny, a w najlepszym wypadku nieswieza oranza > da. > > > > > > > > > > > > Nic nie wiesz o amerykanskim piwie skor takie bzdury wypisujesz! Ile > piw t > > y > > > znasz i ktore? Wiesz ile rodzajow jest produkowanych w USA? Zycia by > ci > > > zabraklo zeby tylko kazde sprobowac. > > > > Nie warto marnować życia na próbowanie amerykańskich piw. > > Jest tyle dobrych na tym świecie, więc po co tracić czas na próbowanie tyc > h > sik > > ów. > > Co z tego, że ich jest kilkaset (?) skoro większość z nich jest nic nie wa > rta. > > Bzdury opowiadasz bo na pewno masz na mysli jedno albo dwa rodzaje popularnych > piw ktore naprwade sa nic nie warte. Ale najlepsze to jest to ze mamy dostep do > > wszystkich piw z calego swiata. > Smak jest czymś bardzo indywidualnym i dlatego środowisko z tysiącami rzeczy > do spróbowania jest ideałem, czyli USA. Jestes doprawdy niepoprawny, Prawdziwy Pulsie! Nawet w sklepie z piwem flaga amerykanska wymachujesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kingfish Re: Tak, ale bez piwa... IP: *.dyn.optonline.net 26.09.02, 01:34 Puls ma racje! Najgorsze to jest kupowanie piwa bo można w sklepie dwie godziny spędzić zanim się zdecydujesz jakie piwo kupić. Sklep koło mojego domu ma 120 gatunków piwa z całego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Tak, ale bez piwa... 26.09.02, 01:37 Gość portalu: kingfish napisał(a): > Puls ma racje! Najgorsze to jest kupowanie piwa bo można w sklepie dwie godziny > > spędzić zanim się zdecydujesz jakie piwo kupić. Sklep koło mojego domu ma 120 > gatunków piwa z całego świata. Ja tez mam taki sklep niedaleko domu! A flagi amerykanskiej w nim nie ma:) A zreszta i tak sie zawsze konczy na Zywcu ciemniasie. Odpowiedz Link Zgłoś
pulsprawdziwy Re: Tak, ale bez piwa... 26.09.02, 01:37 _helga napisała: > pulsprawdziwy napisała: > > > Gość portalu: Prezes napisał(a): > > > > > pulsprawdziwy napisała: > > > > > > > sewer_ napisał: > > > > > > > > > No i milo bylo popatrzec na wasza sympatyczna rozmowe... > > > > > > > > > > Tylko nie piszcie mi o piwie w Ameryce (mam na mysli to pro > dukow > > ane w > > > > > > > Stanach) > > > > > to sa po prostu szczyny, a w najlepszym wypadku nieswieza o > ranza > > da. > > > > > > > > > > > > > > > > Nic nie wiesz o amerykanskim piwie skor takie bzdury wypisujesz! > Ile > > piw t > > > y > > > > znasz i ktore? Wiesz ile rodzajow jest produkowanych w USA? Zyci > a by > > ci > > > > zabraklo zeby tylko kazde sprobowac. > > > > > > Nie warto marnować życia na próbowanie amerykańskich piw. > > > Jest tyle dobrych na tym świecie, więc po co tracić czas na próbowani > e tyc > > h > > sik > > > ów. > > > Co z tego, że ich jest kilkaset (?) skoro większość z nich jest nic n > ie wa > > rta. > > > > Bzdury opowiadasz bo na pewno masz na mysli jedno albo dwa rodzaje > popularnych > > piw ktore naprwade sa nic nie warte. Ale najlepsze to jest to ze mamy dost > ep > do > > > > wszystkich piw z calego swiata. > > Smak jest czymś bardzo indywidualnym i dlatego środowisko z tysiącami rze > czy > > do spróbowania jest ideałem, czyli USA. > > Jestes doprawdy niepoprawny, Prawdziwy Pulsie! Nawet w sklepie z piwem flaga > amerykanska wymachujesz:) > Odpowiedz Link Zgłoś