Gość: abc IP: RDGINFAPROX* / 195.152.54.* 26.09.02, 13:19 and there is a water on the sun Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: def Re: Amerykanie oskarżyli Irak o szkolenie al Kaid IP: *.59.3.213.dial.bluewin.ch 26.09.02, 14:11 Saddam jest napewno blondynem tylko sie farbuje. Dowody wkrotce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwejk FAN CLUB SADDAMA i Al Qaedy IP: *.chello.pl 27.09.02, 04:46 Te wredne USA! Co oni tak obrzucaja blotem PRAWDZIWEGO swietego - Osama bin Ladena i jego wybranca - Saddama Huseina?! A fe! Przeciez to sa BRDZO DOBRZY LUDZIE! Oni chca dobrze dla wszystkich i calego swiata. Oni zrobili nawet wiecej dobrego niz sama Matka Teresa, czy ktos moglby watpic? Przeciez to oczywiste czego chca te przezarte imperialstyczna zgnilizna USA: krwii, krwii, i jeszcze raz, krwii!!! A potem chca sie dobrac do irackiej ropy naftowej - i tylko o to im chodzi - o nic innego, to jeden jedyniutki powod!!! Nie to co Saddam ktory ostatni kes chleba by od ust sobie odjal by dac biednym o glodujacym! Czy Osama ktory z Talibami tak milowal dzieci i kobiety ze wszystkie swe sily byl gotow poswiecic sprawie rownego statusu kobiet i mezczyznow... Aha, a TE STERTY POSKRECANYCH CIAL KOBIET I DZIECI PO ATAKU CHEMICZNYM (podczas powstania kurdyjskiego po "Pustynnej Burzy") TO TYLKO ROBOTA HOLLYWOODSKICH SPECOW OD EFEKTOW SPECJALNYCH na zlecenie oczywiscie sekretarza propagandy rzadu USA. To bylo niemozliwe zeby moznabylo podejrzewac Saddama o cos takiego! Natomiast wszyscy (zwlaszcza tutejsi forumowicze) doskonale wiedza ze USA robily, robia i beda robic po stokroc okropniejsze rzeczy niz atak bronia chemiczna na bezbronne wioski pelne kobiet i dzieci! Jak moznaby miec cien zwatpienia w to ze USA to imperium zla? (A EU to kraina aniolow.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwejk pozwolcie Saddamowi czynic dobro dalej IP: *.chello.pl 27.09.02, 05:11 Ale wogole to po co cholubic ostatniego dydktatora-rzeznika na tym swiecie? Czy ktos poczytal w jakim stylu ten lotr doszedl do wladzy? Przeciez Stalin to przy nim baranek! Nie lepiej zeby swiat zapomnial o SAddamie i zajal sie szczytniejszymi wyzwaniami zamiast ciagle zyc w strachu i nerwowo dyskutowac czy Irak przygotowuje bron masowego razenia czy tylko odzywki dla niemowlat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jusuf ibn Akiba Niewierna pies źle mówić o nasz Ukochany Wódz! IP: 195.205.24.* 27.09.02, 08:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jusuf ibn Akiba Saddam być Najszybsza Jeździec Pustyni! IP: 195.205.24.* 27.09.02, 08:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jusuf ibn Akiba Saddam wybudować 40 pałac dla naród! IP: 195.205.24.* 27.09.02, 08:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hassan ibn Khayyam Naród nie móc przyjąć taka prezent. IP: 195.205.24.* 27.09.02, 08:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hassan ibn Khayyam Naród oddać wszystka pałac dla Saddam. IP: 195.205.24.* 27.09.02, 08:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jusuf ibn Akiba Saddam być bardzo wzruszony ! IP: 195.205.24.* 27.09.02, 08:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jusuf ibn Akiba On być wzruszony taka miłość od naród! IP: 195.205.24.* 27.09.02, 08:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hassan ibn Khayyam Wujek Saddam być hojna dla naród! IP: 195.205.24.* 27.09.02, 08:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jusuf ibn Akiba Wujek Saddam płacić nam 4 dolar! On być hojny! IP: 195.205.24.* 27.09.02, 08:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omar ibn Sadat Wy, niewierna pies, nie ruszać Saddam! IP: 195.205.24.* 27.09.02, 08:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Amerykanie oskarżyli Irak o szkolenie al Kaid IP: *.valueline.com 26.09.02, 15:16 Gość portalu: abc napisał(a): > and there is a water on the sun "a water"?... od kiedy to 'water' jest rzeczownikiem policzalnym? Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Amerykanie oskarżyli Irak o szkolenie al Kaid 26.09.02, 15:49 To dziwne. Z tego, co mi wiadomo, to zdaje się CIA wyszkoliło i uzbroiło Bin Ladena. Ale, co ja tam wiem - jestem przeciez antysemitą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Amerykanie oskarżyli Irak o szkolenie al Kaid IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 26.09.02, 17:57 I lewakiem zapomniales dodac bimi napisał: > To dziwne. Z tego, co mi wiadomo, to zdaje się CIA wyszkoliło i uzbroiło Bin > Ladena. > Ale, co ja tam wiem - jestem przeciez antysemitą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Amerykanie oskarżyli Irak o szkolenie al Kaid 27.09.02, 16:35 Gość portalu: Bogdan napisał(a): > I lewakiem zapomniales dodac To akurat wiadomo - wszak każdy lewak to antysemita. ;) Oczywiście nie dlatego, że nie lubi Żydów; raczej dlatego, że Żydzi nie lubią lewaków... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saddam a Bin Laden siedzi w piwnicy mojej chaty. IP: 5.3R2D* / *.net37.samart.co.th 26.09.02, 17:17 Czekam na publikację dowodów w CNN. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: a Bin Laden siedzi w piwnicy mojej chaty. 26.09.02, 17:29 Gość portalu: Saddam napisał(a): > Czekam na publikację dowodów w CNN. Nie trzeba było się przyznawać. Teraz już mają dowód. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: a Bin Laden siedzi w piwnicy mojej chaty. IP: *.sympatico.ca 26.09.02, 17:32 Gość portalu: Saddam napisał(a): > Czekam na publikację dowodów w CNN. po co?skoro sie przyznales....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista Re: sensacja IP: *.148.186.195.dial.bluewin.ch 26.09.02, 17:31 Wedlug szwajcarskiego portalu : bluewin.ch w j.francuskim, (26.09- godz. 12.56) powolujacego sie na informacje ONG (organizacji nie-panstwowej), organizacja ta posiada dowody na prowadzenie przez Pentagon prac nad bronia chemiczna, pomimo zakazu w ramach pôdpisanej przez USA w 1993 konwencji miedzynarodowej. Te "toksyczne substancje" maja powodowac "okresowe zaburzenia swiadomosci" w armii przeciwnika.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: sensacja IP: *.sympatico.ca 26.09.02, 17:35 Gość portalu: pacyfista napisał(a): > Wedlug szwajcarskiego portalu : bluewin.ch w j.francuskim, > (26.09- godz. 12.56) powolujacego sie na informacje ONG > (organizacji nie-panstwowej), organizacja ta posiada dowody na > prowadzenie przez Pentagon prac nad bronia chemiczna, pomimo > zakazu w ramach pôdpisanej przez USA w 1993 konwencji > miedzynarodowej. Te "toksyczne substancje" maja > powodowac "okresowe zaburzenia swiadomosci" w armii > przeciwnika.. No i co z tego wynika?Dokladnie nic.Nikt nie zaatakuje hameryki.Ale jak inni maja to ich nalezy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: sensacja IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 26.09.02, 18:01 A powiedz mi jakich to dowodow pacyfiscie nie maja? Przeciez oni maja wszytkie mozliwe dowody tego swiata. Przeciez to sa najinteligentniejsi, wszystko wiedzacy ludzie. Nie to co ta bezmyslna holota, ktora tylko wojowac umie. Nie mam racji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: sensacja IP: 216.173.56.* 26.09.02, 18:40 nie masz racji. lubujesz sie w sarkazmie i kontestacji wszystkiego. moze bodziu cos konstruktywnego? czy obowiazkiem kazdego panstwa nie jest zapewnienie ochrony i dobrobytu wlasnym obywatelom? co jest zlego w tym, ze jakies panstwo rosnie w sile? to jest biznes. ludzie walcza o przetrwanie - panstwa tez. tak to sie dzieje w naturze. teraz bodziu ty. chociaz moglbys sobie darowac, bo z gory wiadomo, co napiszesz... powodzenia wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: sensacja IP: *.chcg3.il.corecomm.net 27.09.02, 04:35 Nyorker poczytalbys kilka moich tekstow to nie paplalbys takich bzdur. Ja tu uchodze za najwiekszego obronce Ameryki a ty takie bzdury o mnie piszesz. Ubawilem sie niezle. Nic gosciu nie rozumiesz z tego mojego sarkazmu. No ale zyjemy w wolnym swiecie i masz prawo nic nie rozumiec. Gość portalu: NYorker napisał(a): > nie masz racji. lubujesz sie w sarkazmie i kontestacji > wszystkiego. moze bodziu cos konstruktywnego? czy > obowiazkiem kazdego panstwa nie jest zapewnienie > ochrony i dobrobytu wlasnym obywatelom? co jest zlego w > tym, ze jakies panstwo rosnie w sile? to jest biznes. ludzie > walcza o przetrwanie - panstwa tez. tak to sie dzieje w > naturze. teraz bodziu ty. chociaz moglbys sobie darowac, bo > z gory wiadomo, co napiszesz... > powodzenia wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja widze american bio-warfare programs IP: *.singnet.com.sg 26.09.02, 18:45 www.sunshine-project.org - wszystkie fakty jakie mozesz sobie wyobrazic, wlacznie z z dokumentami US Dept of Deffence www.guardian.co.uk/bush/story/0,7369,493914,00.html - cos wiecej na ten temat www.guardian.co.uk/bush/story/0,7369,494257,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: sensacja IP: *.motorola.com 26.09.02, 21:04 Gość portalu: pacyfista napisał(a): > Wedlug szwajcarskiego portalu : bluewin.ch w j.francuskim, > (26.09- godz. 12.56) powolujacego sie na informacje ONG > (organizacji nie-panstwowej), organizacja ta posiada dowody na > prowadzenie przez Pentagon prac nad bronia chemiczna, pomimo > zakazu w ramach pôdpisanej przez USA w 1993 konwencji > miedzynarodowej. Te "toksyczne substancje" maja > powodowac "okresowe zaburzenia swiadomosci" w armii > przeciwnika.. Taka bron to nie chemiczna, tylko alkoholowa, nawet fim moze sie urwac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donald Joseph Goebbels... IP: *.online.ok.wroc.pl 26.09.02, 18:37 ...minister propagandy III Rzeszy powiedział kiedyś do swoich podwładnych: "KŁAMCIE, KŁAMCIE, ZAWSZE ZNAJDZIE SIĘ KTOŚ KTO W TO UWIERZY" I Niemcy wierzyli. Widać rząd USA powiela sprawdzone wzorce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Joseph Goebbels... IP: 66.247.57.* 26.09.02, 19:52 Gość portalu: Donald napisał(a): > ...minister propagandy III Rzeszy powiedział kiedyś do swoich > podwładnych: "KŁAMCIE, KŁAMCIE, ZAWSZE ZNAJDZIE SIĘ KTOŚ KTO W > TO UWIERZY" I Niemcy wierzyli. Widać rząd USA powiela sprawdzone > wzorce... Jak mozesz oskarzac demokratycznie (sic!) wybrany rzad USA o cos podobnego ;o) Przecies Goebbels to byla czysta propaganda, a Connie swieta prawde mowi.... :oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Amerykanie oskarżyli Irak o szkolenie al Kaid IP: *.raytheon.com / 147.25.248.* 26.09.02, 19:12 ciekawe opinie i dyskusje tak naprawde to nie ma oczym bo usa ma zawsze racje a rosja jest zla a teraz nawet irak konkurs: jaki kraj bedzie nastepny a moze niemcy (przez wypowiedz p. minister). oni chyba tez cos tam maja ukryte a moze szkola ..... z powarzaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: Amerykanie oskarz˙yli Irak o szkolenie al Kaid IP: 216.173.56.* 26.09.02, 19:38 > konkurs: > jaki kraj bedzie nastepny a moze niemcy (przez wypowiedz p. > minister). oni chyba tez cos tam maja ukryte a moze szkola ..... > z powarzaniem konkurs2: jaki narod rosja spacyfikuje i podda ekterminacji jako kolejny? moze gruzje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Amerykanie oskarz˙yli Irak o szkolenie al Kai IP: *.raytheon.com / 147.25.248.* 26.09.02, 20:52 a moze niech napadne jeden na drugiego i uwolnimy sie od tych mocarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++IGNOR BELGRAD, BAGDAD I WRESZCIE BERLIN, MOŻE NUKLEARNIE IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.02, 04:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc (inny) Przyznali sie IP: 2.2.64.* / *.math.missouri.edu 26.09.02, 21:58 Podoba mi sie argument uczyniony z zeznan uwiezionych czlonkow Al Kaidy. Podejrzewam, ze w razie potrzeby przyznaja sie, ze finansowal ich i wyposazyl rzad niemiecki, a celem bylo wykopanie tunelu pod Atlantykiem dla dokonania inwazji na Ameryke. Kilka miesiecy temu Amerykanie zwolnili Afganczykow, ktorych wzieli za talibow lub czlonkow Al Kaidy (bo nadal ich im jakis msciwy afganski watazka, dla zalatwienia wlasnych porachunkow zapewne). Wiezniowie byli w amerykanskiej niewoli przez kilka dni, a po uwolnieniu wielu nie moglo sie doliczyc zebow i zeber. Pewnie tez przyznaliby sie do tego, ze pracuja dla Saddama. Swoja droga dobrze o USA swiadczy, ze ich wypuscili; gdyby taka wpadka zdarzyla sie Rosjanom, to o losie wiezniow swiat nigdy by sie nie dowiedzial (vide Czeczenia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rush Czarna suka Condoleezza IP: *.acn.waw.pl 26.09.02, 23:32 A ja siezastanawiam kiedy Condoleezza Rice - z małej, czarnej, prawdomównej i ufnej dziewczynki stała się żałosną zakłamaną suką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Czarna suka Condoleezza IP: 206.28.214.* 26.09.02, 23:46 Mala prawdomowna dziewczynka to one juz dawno przestala byc. A nauczyla sie byc wredna jak pracowala dla papy Busha jako 'national security aide'. Przeciez to wszystko jedna i ta sama klika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Do MM IP: *.chcg3.il.corecomm.net 27.09.02, 04:45 MM, mimo wszystko spodziewalem sie po tobie troche wyzszego poziomu ... ( dopowiedz sobie o jaki poziom mi chodzi. A ty wlaczasz sie do tak idiotycznego towarzystwa wzajemnej adoracji, ktorego przykladem jest niejaki Rush. Gość portalu: MM napisał(a): > Mala prawdomowna dziewczynka to one juz dawno przestala byc. A > nauczyla sie byc wredna jak pracowala dla papy Busha > jako 'national security aide'. > Przeciez to wszystko jedna i ta sama klika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Do Bogdana IP: 206.28.214.* 27.09.02, 16:30 A ty jak zwykle, nic tylko krytykowac i mieszac z blotem. Jezeli cos ci sie nie podoba, to znaczy od razu niski poziom. A moze bys tak wysunal jakas konstruktywna mysl? Stac cie na takie? Bo cos zaczynam w to watpic. Poza tym, czyz to nie zastanawiajace, ze wszystkie czolowe stanowiska w rzadzie, poza Juniorem, sa obsadzone przez wspolpracownikow Papy Busha. Wiec ja sie pytam, czy Dubya bedac gubernatorem w Teksasie nie znalazl sobie swoich wlasnych wspolpracownikow? Czy jest on w ogole w stanie myslec niezaleznie? Jesli taki czlowiek kieruje naszym krajem, to wole byc w jakimkolwiek innym towarzystwie. A towarzystwo wzajemniej adoracji, moj drogi, zasiada w Waszyngtonie. Powiem wiecej, po raz pierwszy w zyciu zgadzam sie w pelni z Daschle'em - wykorzystujac sytuacje, Dubya chce sobie nadac wladze wrecz krolewska. Mam nadzieje, ze Senat to zablokuje - i to jest wlasnie czysta demokracja. A do wyborow juz niedaleko... Gość portalu: Bogdan napisał(a): > MM, mimo wszystko spodziewalem sie po tobie troche wyzszego > poziomu ... ( dopowiedz sobie o jaki poziom mi chodzi. > A ty wlaczasz sie do tak idiotycznego towarzystwa wzajemnej > adoracji, ktorego przykladem jest niejaki Rush. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Bystrzak Rush IP: *.chcg3.il.corecomm.net 27.09.02, 04:42 Ty sie gosciu nie zastanawiaj za duzo bo wyglada na to, ze ten czynnosc jest bardzo dla ciebie meczaca i nic madrego z tego nie wynika. A jezeli juz masz sie nad czyms zastanawiac to przypomnij sobie kiedy taki gosciu jak ty zamienil sie w skonczonego, bialego skurwysyna. Gość portalu: Rush napisał(a): > A ja siezastanawiam kiedy Condoleezza Rice - z małej, czarnej, prawdomównej i > ufnej dziewczynki stała się żałosną zakłamaną suką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pełen podziwu To jest naprawdę świetny ruch! IP: 195.205.24.* 27.09.02, 09:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pełen podziwu ... aby przedstawiać zajadłych wrogów USA jako... IP: 195.205.24.* 27.09.02, 09:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pełen podziwu ... jako zfrustrowanych furiatów z pianą na ustach. IP: 195.205.24.* 27.09.02, 09:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pełen podziwu Dobrze, że u nas takich nie ma... IP: 195.205.24.* 27.09.02, 09:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Dobrze, że u nas nie ma takich jak Rush. IP: 195.205.24.* 27.09.02, 09:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Pelen podziwu dla PELEN PODZIWU IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 27.09.02, 15:03 Ich nie trzeba tak przedstawiac. Oni sami sie tak prezentuja. A jezeli wybrales sobie jako obiekt do obrony niejakiego RUSHA to gratuluje. Nie mogles wybrac wiekszego nawiedzenca. Jestem pelem podziwu dla ciebie kolego PELEN_PODZIWU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pełen podziwu Bogdan, Bogdan trzymaj się! IP: 195.205.24.* 27.09.02, 15:50 O to mi właśnie chodziło. Serdeczne pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Wkrótce dowiemy się, że Kuczma ją także szkolił... IP: *.ibch.poznan.pl 27.09.02, 09:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wybalansowany Re: Wkrótce dowiemy się, że Kuczma ją także szkol IP: *.mel.connect.com.au / *.dan.dialup.connect.net.au 27.09.02, 15:34 Przyznaje sie ze to JA szkolilem tego ALKA I DAnka, ale nie sam bo szkolil ich tez ten Maciaszczyk co za rogiem mieszka. Prosilbym pana Busha zeby nie zaczynal bombardowania mojej chalupy przed dziewiata bo lubie sobie pospac Odpowiedz Link Zgłoś