bambaramba Re: Golik: To prowokacja za działania przeciwko b 12.12.05, 14:45 Panie Europośle, a skąd Pan miałeś kasę na wykup stoczni pomerania w Szczecinie od kumpli jacka piechoty /lepczyńscy, kawęcki,itd/ stocznia jest winna kupę kasy ludziom uczciwie pracującym i portowi też. Na panienki widać kasy nie brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Wziąć bez prezerwatywy Putina i Schrodera... 12.12.05, 14:46 a prostytutkę jak należy. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Wysłać tam Beger, ona ma to w oczach, nie musi 12.12.05, 14:50 nigdzie wychodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l to spisek kgb, masonów, liberalów i pedalów 12.12.05, 14:53 przeciw Polsce. Żydzi też maczali paluchy. Europoseł G. ma alibi, w tym czasie tracił nasienie w samotności nad zdjęciem znanego mąciwody religijnego z miasta T. nad Wisłą. A rzekomo poszkodowana prostytutka należy do Al Kaidy i jest super tajnym szpiegiem Mossadu pracującym na prywatne zlecenie niejakiego W. Putina A rura... no cóż, skoro Polacy robię się sami w rurę to dlaczego inni nie mogą zrobić podobnie. Jako zwolennik ekologii żądam wyrzucenia całego tranzytu kolowego z Polski do Czech i Słowacji, nasze drogi odetchną. Rurom istniejącym też powiedzmy precz bo są narzędziem szatana Litości, niech tu normalne państwa wprowadzą zarząd komisaryczny póki nie jest za późno, tj póki Ruscy nie poszczuli Łupaszki Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm staaary! 12.12.05, 15:41 ja tez od jakiegos czasu glosze teze, ze tu trzeba nowych rozbiorow. dac polakowi wladze to jak malpie brzytwe. niech wyrazem patriotyzmu bedzie zatem knucie na rzecz szkopow, czechow, no i oczywiscie, "żidów" :) cheers! Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l jest okazja: wypowiedzmy wojnę GB 12.12.05, 15:56 i poddajmy się po 2 dniach. Potem niech sie martwią jak nas wykarmić, naprawić prawo, zapewnić bezpieczeństwo itp Bycie Polakiem to coś zupełnie innego niż być obywatelem tego debilnego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: jest okazja: wypowiedzmy wojnę GB 12.12.05, 16:01 dobry pomysl :) zreszta bycie kolonia byloby lepsze niz awansowanym na niepodleglosc krajem afrykanskim, jak teraz. z checia zostane volksdeutschem, jakkolwiek by sie to nazywalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: jest okazja: wypowiedzmy wojnę GB 12.12.05, 16:36 oba kaczory natychmiast wstąpiłyby do NeoAK.... albo i stworzyłyby nawet.... Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: jest okazja: wypowiedzmy wojnę GB 12.12.05, 16:37 Ambiwalentne Kwakanie Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: jest okazja: wypowiedzmy wojnę GB 12.12.05, 18:33 prędzej WiN pis albo NSZ bis Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Znaczy co prostytutka byla za rurociagiem???? 12.12.05, 14:54 czy jak?? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Znaczy co prostytutka byla za rurociagiem???? 12.12.05, 16:38 chyba za ciągnięciem z rury... ale Golik, jak to doświadczony europarlamentarzysta zdjął prezerwatywę, czym wyraził swoje votum separatum... Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l i doszło do sabotażu transportu rurą 12.12.05, 18:35 w dodatku popłynęło bez cła , akcyzy i vatu Odpowiedz Link Zgłoś
stoimi "Le Soir" to szmatławiec, prostytutka to zwykla k. 12.12.05, 15:11 "Le Soir" to nie od dziś antypolski szmatławiec.Niedawno ujmował się za gejami rzekomo prześladowanymi w Polsce dziś staje "murem" za zwykłą belgijska k..wą,która rozróznia stosunek z nią w "gumce" jako stosunek, a bez "gumki"- jako gwałt.To jest niebywałe!!! Ponadto gwałcona uciekając nie zabiera swoich rzeczy ( biżuterie) tylko telefon komórkowy rzekomego gwałciciela.dziwna trzeźwość umysłu i "zimna krew" belgijskiej k..wy.I w końcu cała ta historia jest dobra nauczką dla polityków, albowiem pan Golik znalazł się tam z woli wyborców dla reprezentowania Polski w UE a nie dla osobistych przygód miłosnych z prostytutkami. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: "Le Soir" to szmatławiec, prostytutka to zwyk 12.12.05, 15:15 stoimi napisał: > "Le Soir" to nie od dziś antypolski szmatławiec.Niedawno ujmował się za gejami > rzekomo prześladowanymi w Polsce dziś staje "murem" za zwykłą belgijska > k..wą,która rozróznia stosunek z nią w "gumce" jako stosunek, a bez "gumki"- > jako gwałt.To jest niebywałe!!! Ponadto gwałcona uciekając nie zabiera swoich > rzeczy ( biżuterie) tylko telefon komórkowy rzekomego gwałciciela.dziwna > trzeźwość umysłu i "zimna krew" belgijskiej k..wy.I w końcu cała ta historia > jest dobra nauczką dla polityków, albowiem pan Golik znalazł się tam z woli > wyborców dla reprezentowania Polski w UE a nie dla osobistych przygód miłosnyc > h > z prostytutkami. Ta dziewczyna jest Francuzka. Odpowiedz Link Zgłoś
antykretyn Re: "Le Soir" to szmatławiec, prostytutka to zwyk 12.12.05, 16:33 > dostaną tam tyle samo co w Polsce wiąc po co tłuc się do obcego kraju. Dowód: > na 20 tysiący miejsc w ramach niemieckiej zielonej karty dla informatyków, z m > > i n i m a l n ą płacą 50 tysięcy euro rocznie zgłosiło się 200 (sztuk, nie > tysięcy) osób, pewnie też dojeżdżają ze Szczecina do Berlina. > > Natomiast lekarze czy pielęgniarki pracują głównie w socjalistycznej, > państwowej służbie zdrowia i jasne, że dostają wtedy socjalistyczne, państwowe > pieniądze. Tyle. Ona jest taka francuzka jak ja jestem beduin . to na pewno jakas zdzira arabska albo inne skundlone pokurcze. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Czy aby napewno jestes antykretyn ?? wierzyc mi 12.12.05, 16:36 nie chce...... antykretyn napisał: > > Ona jest taka francuzka jak ja jestem beduin . to na pewno jakas zdzira arabska > albo inne skundlone pokurcze. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Hej w Brukseli na gondoli! 12.12.05, 16:38 Hej w Brukseli na gondoli! Posel Golik sie...namysla Wiatr lodeczka lekko buja on nas wszystkich robi w...konia! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: "Le Soir" to szmatławiec, prostytutka to zwyk 12.12.05, 16:40 stoimi napisał: > "Le Soir" to nie od dziś antypolski szmatławiec. Zupełnie jak GW... Tylko co ty tu robisz??? .... a! płacą ci za to.... Odpowiedz Link Zgłoś
stoimi Re: "Le Soir" to szmatławiec, prostytutka to zwyk 12.12.05, 22:06 Le Soir" to nie od dziś antypolski szmatławiec.Niedawno ujmował się za gejami rzekomo prześladowanymi w Polsce dziś staje "murem" za zwykłą belgijska k..wą,która rozróznia stosunek z nią w "gumce" jako stosunek, a bez "gumki"- jako gwałt.To jest niebywałe!!! Ponadto gwałcona uciekając nie zabiera swoich rzeczy ( biżuterie) tylko telefon komórkowy rzekomego gwałciciela.dziwna trzeźwość umysłu i "zimna krew" belgijskiej k..wy.I w końcu cała ta historia jest dobra nauczką dla polityków, albowiem pan Golik znalazł się tam z woli wyborców dla reprezentowania Polski w UE a nie dla osobistych przygód miłosnych z prostytutkami.Po prostu Cham,ćwok,debil. Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 ON JEJ NIE GWAŁCIŁ - ON JĄ N_A_W_R_A_C_A_Ł !!!! 12.12.05, 15:15 Nawracał na jedynie słuszną religie katolicką, bo przecież Zachód to poganie i neo-poganie!!! My mamy misję do wykonania - co właśnie pan poseł zapoczątkował. Odpowiedz Link Zgłoś
uchahany PRRRRR ..... I NAAAAZAD ! 12.12.05, 20:02 Szpicruta, wędzidło ! Takie "nawracanie" Już mi strasznie zbrzydło! Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: ON JEJ NIE GWAŁCIŁ - ON JĄ N_A_W_R_A_C_A_Ł 12.12.05, 21:05 Bardzo śmieszne. Bardzo zabawne. błeheheheee Odpowiedz Link Zgłoś
hannah55 Re: Golik: To prowokacja za działania przeciwko b 12.12.05, 15:21 No wiec ja to widze tak, - prostytutka przypadkowo zgarnieta ze skrzyzowania przeciwna sprzeciwowi pana posla (o czym jeszcze nie wiedziala wsiadajac do taxowki)odbywajac zawodowy stosunek, nagle zrozumiala ze ma do czynienia z Tym wlasnie poslem z Polski - ktory jest przeciw gazociagowi. Tutaj szybko porozumiala sie ze swoim europejskim sumieniem i po odbyciu zawodowego stosunku postanowila zrobic prowokacje, na to konto podp...la komorke i poszla na policje. Hmmm I czterdziesci miliony Polakow ma to polknac. To jest wlasnie prowokacja, i uwlaczanie zdrowemu rozsadkowi, panie posle! Odpowiedz Link Zgłoś
athel_von_loren Byl to gwalt czy niedotrzymanie umowy? 12.12.05, 15:36 Prawnie nie jestem taki pewny czy aby idzie tu wykorzstanie sexualne pod przymusem, z wypowjedzi w mediach jestem bardziej sklonny do opini, ze niezostala dotrzymana umowy czyli oszustwo. Obydwje strony zawarly umowe gdzie tez zostala ustalona cena 150 Euro za usluge przy kondycjach jakich prostytutka byla swiadoma np. partner byl oduzony alkoholem, hotel albo miszkanie prywatne itd. W tym wypadku jest ciezko udowodnic, ze doszlo do uzycia przemocy, gdzie nawe jezeli obdukacyjne mozan ja udowodnic nie jest tak jednoznaczna - np. przy praktykach sado-maso. Odpowiedz Link Zgłoś
orallofellatio Polskiego europosła stac tylko na zwykła ulicznicę 12.12.05, 15:30 Ja choc jestem zwykłym kioskarzem "Kolportera" korzystam z usług prostytutek z wyższym wykształceniem,posiadajacych własne garsoniery.Ulicznice,latarnice,chodnikówki i tirówki to asortyment najnizszego gatunku - mnie bynajmniej nie interesuja.A więc albo polskiego eurodeputowanego nie stać na sex na wysokim poziomie gatunkowym ,albo pan Golik zamawiając sex u zwykłej ulicznicy godzi w godność polskiego europosła. Odpowiedz Link Zgłoś
usmarkany Re: Polskiego europosła stac tylko na zwykła ulic 12.12.05, 16:54 c.v. profesjonalistki .... jesteś z PO czy SLD koleżanko ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
upaprany Re: Polskiego europosła stac tylko na zwykła ulic 12.12.05, 17:05 Taka sama profesjonalistka jak <uchachany> ; nadproduktywny grafoman i płodny producent forumowych ramotek z antyklerykalnej stajni :-> To klon orelki, tamta jest <orellafellaci> czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
usmarkany Re: Polskiego europosła stac tylko na zwykła ulic 12.12.05, 17:15 He he he, twój opis idealnie pasuje do almagusa :-) no to mamy Salon Odrzuconych w GW. Odpowiedz Link Zgłoś
upaprany Re: Polskiego europosła stac tylko na zwykła ulic 12.12.05, 17:39 <uchachany> już nie pierwszy raz próbuje orelkę wkopać :->, look at this : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=33288121&a=33312968 Odpowiedz Link Zgłoś
usmarkany Re: Polskiego europosła stac tylko na zwykła ulic 12.12.05, 17:58 He he, skoro nawet "silesius.monachijski" stwierdził że to klon orelki to "uchachany" skiepścił się totalnie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
upaprany Re: Polskiego europosła stac tylko na zwykła ulic 12.12.05, 18:19 wygląda na to że <uchachany> w c.v. podał swoje autentyczne dane :-> ; vendetta komucha wykopsanego przez PiS ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
usmarkany Re: Polskiego europosła stac tylko na zwykła ulic 12.12.05, 18:35 to chyba jakiś zapasowy zawodnik czerwonego buractwa :-))), nie załapał się nawet do WPROST tow. Króla ? Odpowiedz Link Zgłoś
upaprany Re: Polskiego europosła stac tylko na zwykła ulic 12.12.05, 19:06 przy tak zaawansowanym grafomaństwie wątpliwe by się załapał nawet do <NIE> tow. Urbana :-> Odpowiedz Link Zgłoś
borrus Po hydrauliku i pielęgniarce przyszedł czas na Gol 12.12.05, 19:16 ika, eksportowa to sztuka . Oj Golik, Golik znowu pała... Odpowiedz Link Zgłoś
bortkiew Re: Golik: To prowokacja za działania przeciwko b 12.12.05, 15:30 Lala poczuła ziarka i zrobiła aferę. A pan poseł ma nauczkę....Jak mówi stare przysłowie: A mój ojciec furman, furman, Co zarobił to dał ku...wom. A ja będę taki sam, Co zarobię ku..wom dam. Tylko szkoda pieniążków podatnika europejskiego, bo to my płacimy pensje tej hołocie parlamentarnej. Siermiężno - buraczana magnateria ku...wa jego mać. Być reprezentantem narodu, zarabiać krocie i szczycić się bogactwem, które nie pochodzi z handlu, produkcji. Oto minius demokracji. Hołoto.....!!! W czworaki!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: mangoldowi 12.12.05, 15:50 nie przejmuj się. Nie reaguj, na takie posty. Nie wszyscy PT Rodacy maja tak wyrafinowane poczucie humoru jak Ty. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Dzięki , dzięki.... 12.12.05, 15:56 Osobiscie uważam, że niepotrzebne im jest wyrafinowane poczucie humoru...wystarczy wstać z klęczek :-)) jerzy.kosecki napisał: > nie przejmuj się. Nie reaguj, na takie posty. Nie wszyscy PT Rodacy maja tak > wyrafinowane poczucie humoru jak Ty. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_dark jerzy.kosecki odpowiedz nam czy ty korzystasz 12.12.05, 15:57 z usług prostytutek.Pytam publicznie bo coś kojatrzę... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: jerzy.kosecki odpowiedz nam czy ty korzystas 12.12.05, 15:59 jak już, to tylko anny i jak jest dark... Odpowiedz Link Zgłoś
anna_dark Re: jerzy.kosecki odpowiedz nam czy korzystasz 12.12.05, 16:08 Nie uchylaj się od odpowiedzi.Lepiej abys nam sam o tym opowiedział,zamiast buzgać na forum. Czekam Anna Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: jerzy.kosecki odpowiedz nam czy ty korzystas 12.12.05, 16:02 anna_dark napisała: > z usług prostytutek.Pytam publicznie bo coś kojatrzę... A czym się zajmujesz Aniu ?? Jeśli kojarzysz.... Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: jerzy.kosecki odpowiedz nam czy ty korzystas 12.12.05, 16:38 Droga Aniu, Gdybym był złośliwy to bym napisał "Aniu, czy masz dla mnie propozycję ?". Ale taki zawzięty to nie jestem. Nadchodzą Święta, więc jestem w dobrym nastroju. Aniu, odpowiadam na pytanie: Bardzo bym chciał, ale się, k...wa boję. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_dark Re: jerzy.kosecki odpowiedz nam czy ty korzystas 12.12.05, 16:42 jerzy.kosecki napisał: > Droga Aniu, Gdybym był złośliwy to bym napisał "Aniu, czy masz dla mnie > propozycję ?". Ale taki zawzięty to nie jestem. Nadchodzą Święta, więc jestem w > > dobrym nastroju. Aniu, odpowiadam na pytanie: Bardzo bym chciał, ale się, > k...wa boję. Nie bój się,wiecej odwagi uzywaj tylko gumek smakowych!!! Teraz wiem ze nie to nie była pomyłka. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: jerzy.kosecki odpowiedz nam czy ty korzystas 12.12.05, 16:46 Czy to Ty Aniu !? Ja Ciebie też pozdrawiam, skąd wiedziałaś, że to JA !? Odpowiedz Link Zgłoś
anna_dark Re: jerzy.kosecki odpowiedz nam czy ty korzystas 12.12.05, 16:49 jerzy.kosecki napisał: > Czy to Ty Aniu !? Ja Ciebie też pozdrawiam, skąd wiedziałaś, że to JA !? Kropka Cię zdradziła. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: jerzy.kosecki odpowiedz nam czy ty korzystas 12.12.05, 16:51 jedna kropka in the dark, nie szkodzi niczemu... Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: jerzy.kosecki odpowiedz nam czy ty korzystas 12.12.05, 16:53 Aniu, jaka kropka ? Dokładnie obejżałem. TAM nie mam kropki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: Panu12345 12.12.05, 15:56 Nie przejmuj się tym co napisał linke1. Przypuszczam, że nie było w tym nic osobistego . Zbliżają się święta więc przyjmij ode mnie życzenia mit Kameradschaftlichem Grusse aus Heimat. Odpowiedz Link Zgłoś
helmuth33 GUTEN MORGEN polnische internauten 12.12.05, 16:04 dajem wam ten zwei groosen mieczen Odpowiedz Link Zgłoś
pan12345 Re: GUTEN MORGEN polnische internauten 12.12.05, 17:14 helmuth33 napisał: > dajem wam ten zwei groosen mieczen ni w pięć ni w dziewięć spadaj więc ty "Fritz und Moritz zwo schpitze Bube" czy jak to idzie w "platdeutch".. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: GUTEN MORGEN polnische internauten 12.12.05, 18:38 my danke, my majne drewnianen und my kinder machen bez guma Odpowiedz Link Zgłoś
belial13 Re: Golik: To prowokacja za działania przeciwko b 12.12.05, 16:02 Jaja jak berety.Putin mu dziwkę podstawił!!!!!!Nawet bęcwał nie potrafi nałgać!!!!A tak wogóle to w starej Unii po łbach się chyba drapią i myślą co zrobili przyjmując twór zwany Polską,choc było to do przewidzenia.Byłoby lepiej gdyby przyjęli Albanię,Rumunię lub Etiopię/nawet/.Z Rosją na pieńku,z Niemcami to samo,Angole śmieja się z cyrku,z Białorusią na pieńku,reszta włącznie z Jankesami ma nas w d......i tak funkconuje.Jak długo?kwik o rurę.My sobie rurę z Watykanu możemy pociągnąć,Kwach początki zrobił,rurę im obrabiał przez dwie kadencje!!!!Fakt faktem,że gdyby dobry Bóg istniał to dawno pie...lnąby gromem w ten porąbany kraj z jego narodem na kolanach. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Golik: To prowokacja za działania przeciwko b 12.12.05, 17:05 trafna analiza. nie moge się unii nadziwic i ona sama sobei tez chyba nie Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: belial13 12.12.05, 17:47 Widzisz Naród ten tylko "na kolanach". A ja Ci mówię, że wyprostuje sie On, i życzę Ci, abyś tego doczekał. Naród ten, przez wieki, był systematycznie ogałacany, ze swoich elit. Teraz panoszy się w nim hołota (oczywiście, oprócz nas) Goliki, Leppery, Maciarewicze, Giertychy, Miodowicze, Dyduchy, Janiki, Rydzyki, i inna - z prawa i lewa -swołocz. Ale w młodych nadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: belial13 12.12.05, 23:51 w jakich tam mlodych? przecie to dzieci tych starych. tylko outsourcing nas uratuje, calego narodu wynajac nie da rady, ale chociaz politykow, kurna! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: poseł Golik jebał 12.12.05, 16:03 w ramach protestu przeciwko rurze. To jest k...a, patriota pełną gębą, a Wy patałachy co, !? Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: poseł Golik jebał 12.12.05, 16:08 a my go dobrem słowem wesprzec spieszym :) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: poseł Golik jebał 12.12.05, 16:48 jerzy.kosecki napisał: > w ramach protestu przeciwko rurze. To jest k...a i na tym powinieneś zakończyć swijego posta.... Odpowiedz Link Zgłoś
klu27 Re: Golik: To prowokacja za działania przeciwko b 12.12.05, 16:19 Europutany Goliku, czy pan nie wziął spec. zestawu prezerwatyw Samoobrony, dla patriotycznych członków, w czerwono białe paski? Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Kolacja, libacja - buzia, nuzia - prowokacja 12.12.05, 17:48 Teraz strach i bajeracja, Że kto jak kto ale "ja nie"... Przeciwnie: post, masturbacja - w tej Brukseli jak w zakonie. Żadne tam latanie z drągiem za seksownym rurociągiem! To rusko-niemiecka zgraja coś mi dała, że aż jaja (świadkiem mi Samoobrona) spuchły, że nie byłem w stanie wciągnąć na ch..ja kondoma. Ta pani, co po belgijsku coś tam do mnie nawijała - (taka mowa w damskim pysku?) chyba wyczuła Polaka i z mety sie zakochała. Ziąb, więc zabrałem na chatę i zrobiłem to co chciała choć faktycznie - mordę darła, odpychała i wierzgała. Tutaj chyba taka moda, Że każda udaje cnotę lecz ta rura, choc niemłoda chciała forsy za robotę! Komóre mi zarąbała Wiec resztkami przytomności Zatrzymałem k..wie bluzkę Choć to szmata bez wartosci... Nie ze mną takie numery! Won, pismaki do cholery! Odpowiedz Link Zgłoś
uchahany Re: Kolacja, libacja - buzia, nuzia - prowokacja 12.12.05, 19:30 O-laboga! Wiersz to czy stonoga ? Co też trzeba zjeść By wydalić z siebie taką treść ? Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki weterynarz z samejbrony nagle w pokus wir rzucony 13.12.05, 00:52 Moc jest ze mną z ludu łaski "ło-laboga!"?.. Czujesz chłopie? Krawat w szlabanowe paski Taką mi tu daje waadze Że w tej, k..wa, Europie Kazdej, k..wie prącia wsadze! Kto podskoczy - dupe skopie! Od Sycylii do Laponii Od Irlandii aż po Bug Nikt i nic mi nie zabroni Zwłaszcza, kiedy złapię cug! Ja mam taki immunitet Że moge każdą kobite Pannę, wdowe czy mężatkę Jewropejkę czy azjatke Kiedy przyjdzie mi ochota Do chaty wziać i złomotać! A, że odżywiam sie zdrowo To ją zerżnę koncertowo I bez jakichs głupich gumek Z gumką, chłopie, to nie numer K..wa też mi nie podskoczy... Jak ma żal - niech powie w oczy Po polsku, nie po francusku! Po francusku, to bym w łóżku Potrzebował mieć tłumacza A to duży koszt w €urasach Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: jerzy.kosecki odpowiedz nam czy korzystasz 12.12.05, 16:20 errare humanum est.... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: jerzy.kosecki odpowiedz nam czy korzystasz 12.12.05, 20:40 Lub jak kto woli: errare tumanum est.... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: szczęście - nieszczęście... 12.12.05, 16:33 albo miał Golik szczęście albo nieszczęscie, że ten gwałt nie był w wannie popełniony.... Wszystkie PiSiory na odsiecz by pospieszyły... wanna ci teraz ważnym przedmiotem polityki jest... A może nawet i podmiotem... Odpowiedz Link Zgłoś
uchahany Re: szczęście - nieszczęście... 12.12.05, 19:42 Ach, czy można młodej pannie zrobić dziecko w Wasserwannie ? Ależ tak ! Czemu nie ? Jej też należy się ! Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia251 Re: Golik: To prowokacja za działania przeciwko b 12.12.05, 16:40 ....podłożyli mu atrakcyjną świnię...buuuuhahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
emczy Re: Golik: To prowokacja za działania przeciwko b 12.12.05, 17:00 O raju jemu faktycznie coś odbiło. Wskaźnik zapełnienia mózgu, wiadomo czym, dobija do oporu. Odpowiedz Link Zgłoś
ivergon na ogół nie wierzę kobietom a już kur.om w szcze.. 12.12.05, 17:26 gólności... "Wszystko działo się normalnie, aż zdjął prezerwatywę i mnie zgwałcił. Krzyczałam, żeby przestał, ale nie mógł nad sobą zapanować. Wzięłam swoje rzeczy i poszłam, zapominając zabrać bluzkę i trochę biżuterii. Nawet mi nie zapłacił" - Najpierw posuwał ja w prezerwatywie, mimo że pijany to ją załozył i to było w porzo, a potem zdjął i wtedy to był gwałt, to naprawdę wyglada na prowokację bo nie za bardzo się kupy trzyma ;) A aferka wybuchał tuż po informacjach o zeszmaconym kanclerzynie, no i mamy polską sex aferęęęę na całą Europę, w której prostytutki kontroluje ruska mafia, założona przez byłych KGBbistów, tak jak jest kontrolowany załozony przez KGBistów GAZprom hehhe coś tu śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
toworzyszszmaciak Europoseł zmyślił tę historię, bo wstyd mu się 12.12.05, 17:29 było przyznać, że eurogumka zsunęła się z powodu nikczemnego rozmiaru posiadanego przezeń narządu. Odpowiedz Link Zgłoś
uchahany Re: Europoseł zmyślił tę historię, bo wstyd mu si 12.12.05, 19:39 ...imaginacyja ? cy tes zmowa cyja cemus na tym forum tak syćkie pi.dolum ? Odpowiedz Link Zgłoś
ssadam Re: Golik: To prowokacja za działania przeciwko b 12.12.05, 17:30 Facet artykulu nie czytal bo poza polskim nie pisaty ,nie czytaty.Co za chamstwo wysylacie do reprezentowania Polski w UE. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2216 Ojcze Tadeuszu, Ty to widzisz i nie grzmisz!? 12.12.05, 17:31 W całej tej sprawie wredne media starają się zatuszować niesłychaną obrzydliwość, jaką popełnił poseł Golik. A mianowicie, ten obrzydliwiec zastosował PREZERWATYWĘ!!! Co prawda, szybko ją zaraz zdjął, żeby wlać polskie nasienie w belgijską prostytutkę, co było intencją ze wszech miar chwalebną, niemniej jednak zło już się stało. Teraz, gdy Unia dowali mu jakieś trzy lata odsiadki, to my powinniśmy mu dołożyć drugie tyle. Niech się nauczy gwałcić po katolicku! Odpowiedz Link Zgłoś
zloty_polski Re: Golik: To prowokacja za działania przeciwko b 12.12.05, 17:33 Marzy ci się porąbany górnoślązaku, marzy heimat, a jest i będzie ojczyzną Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś