_helga 03.11.02, 01:53 Najgorsze na swiecie to jest wtedy, kiedy musisz wlasne dokonania archiwizowac. I kiedy sie okazuje, ze bylas bardzo pracowita osoba. Pozdrawiam mniej znekanych, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_hermenegilda Re: ... by to trafil! 03.11.02, 02:37 _helga napisała: > Najgorsze na swiecie to jest wtedy, kiedy musisz wlasne dokonania > archiwizowac. I kiedy sie okazuje, ze bylas bardzo pracowita osoba. > > Pozdrawiam mniej znekanych, Brak zgoy ! Gorzej gdy czerpie sie z zycia calymi garsciami ale gdy garsc zacisniesz ucieka wszystko miedzy palcami i nie ma czego archiwizowac. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: ... by to trafil! 03.11.02, 02:44 _hermenegilda napisała: > _helga napisała: > > > Najgorsze na swiecie to jest wtedy, kiedy musisz wlasne dokonania > > archiwizowac. I kiedy sie okazuje, ze bylas bardzo pracowita osoba. > > > > Pozdrawiam mniej znekanych, > > Brak zgoy ! > Gorzej gdy czerpie sie z zycia calymi garsciami ale gdy garsc zacisniesz ucieka > > wszystko miedzy palcami i nie ma czego archiwizowac. A bolal cie kiedys tylek od siedzenia na krzesle, a palce od pukania w klawiature od samego switu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Hehe IP: *.dyn.optonline.net 03.11.02, 04:02 Jesli to kogos obchodzi to nadla nie jestem przekonanay! ijk.netfirms.com/HELGA.swf Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: Hehe 03.11.02, 04:12 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > Jesli to kogos obchodzi to nadla nie jestem przekonanay! > <a href="http://ijk.netfirms.com/HELGA.swf"target="_blank">ijk.netfirms.com/HEL > GA.swf</a> No zaczynasz byc niedowiarkiem jak nie przymierzajac "bimi" Spiski, zmowy i matactwa. PS Dobry efekt dzwiekowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish To ..................LOON IP: *.dyn.optonline.net 03.11.02, 04:25 _hermenegilda napisała: > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > Jesli to kogos obchodzi to nadla nie jestem przekonanay! > > <a > href="http://ijk.netfirms.com/HELGA.swf"target="_blank">ijk.netfirms.com/HEL > > GA.swf</a> > > > No zaczynasz byc niedowiarkiem jak nie przymierzajac "bimi" > Spiski, zmowy i matactwa. Nie wierze w żadne spiski i zmowy bo jedna osoba nie może sie z sobą zmawiać. > > PS Dobry efekt dzwiekowy. Efekt dźwiękowy to jeden z odgłosów ptaka który po angielsku nazywa się Loon. Odgłos tego ptaka którego można z reguły usłyszeć tylko w nocy jest naprawdę przerażający. Oddaje dźwięki które nie raz przypominają odgłosy przerażonej kobiety. Nawet wiedząc że jest to tylko ptak jest trudno zasnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish ..................LOON............................ IP: *.dyn.optonline.net 03.11.02, 04:48 www.cws-scf.ec.gc.ca/hww-fap/hww-fap.cfm?ID_species=25&lang=e Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: To ..................NUR......... 04.11.02, 00:37 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > No zaczynasz byc niedowiarkiem jak nie przymierzajac "bimi" > > Spiski, zmowy i matactwa. > > Nie wierze w żadne spiski i zmowy bo jedna osoba nie może sie z sobą zmawiać. Matactw to jednak nie wyklucza. Ale masz racje. Wywod jest logiczny chociaz w tym wypadku niesluszny. > > PS Dobry efekt dzwiekowy. > > > Efekt dźwiękowy to jeden z odgłosów ptaka który po angielsku nazywa się Loon. > Odgłos tego ptaka którego można z reguły usłyszeć tylko w nocy jest naprawdę > przerażający. Oddaje dźwięki które nie raz przypominają odgłosy przerażonej > kobiety. Nawet wiedząc że jest to tylko ptak jest trudno zasnąć. Ptak ten nazywany jest po polsku NUR. Znalazlam dluzsza sekwencje ilustrujaca jego mozliwosci akustyczne. free.of.pl/f/francesco/ptaki/00001/00001b.htm Jezeli to Ciebie przeraza to jestem ciekawa co bys poczal gdybys uslyszal moj glos kiedy zostane wyprowadzona z rownowagi. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: To ..................NUR......... 04.11.02, 17:55 _hermenegilda napisała: > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > No zaczynasz byc niedowiarkiem jak nie przymierzajac "bimi" > > > Spiski, zmowy i matactwa. > > > > Nie wierze w żadne spiski i zmowy bo jedna osoba nie może sie z sobą zmawi > ać. > > Matactw to jednak nie wyklucza. > Ale masz racje. Wywod jest logiczny chociaz w tym wypadku niesluszny. > > > > > > PS Dobry efekt dzwiekowy. > > > > > > Efekt dźwiękowy to jeden z odgłosów ptaka który po angielsku nazywa się Lo > on. > > Odgłos tego ptaka którego można z reguły usłyszeć tylko w nocy jest napraw > dę > > przerażający. Oddaje dźwięki które nie raz przypominają odgłosy przerażone > j > > kobiety. Nawet wiedząc że jest to tylko ptak jest trudno zasnąć. > > > Ptak ten nazywany jest po polsku NUR. > Znalazlam dluzsza sekwencje ilustrujaca jego mozliwosci akustyczne. > > > <a href="http://free.of.pl/f/francesco/ptaki/00001/00001b.htm"target="_blank">f > ree.of.pl/f/francesco/ptaki/00001/00001b.htm</a> > > Jezeli to Ciebie przeraza to jestem ciekawa co bys poczal gdybys uslyszal moj > glos kiedy zostane wyprowadzona z rownowagi. Heheeee!!!! Kingfishu, lepiej uwzglednij ze Hermenegilda zaraz cie zdzieli po glowie, jak dalej bedziesz powatpiewal w jej istnienie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: To ..................NUR......... 04.11.02, 18:02 _helga napisała: > _hermenegilda napisała: > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > > > > No zaczynasz byc niedowiarkiem jak nie przymierzajac "bimi" > > > > Spiski, zmowy i matactwa. > > > > > > Nie wierze w żadne spiski i zmowy bo jedna osoba nie może sie z sobą > zmawi > > ać. > > > > Matactw to jednak nie wyklucza. > > Ale masz racje. Wywod jest logiczny chociaz w tym wypadku niesluszny. > > > > > > > > > > PS Dobry efekt dzwiekowy. > > > > > > > > > Efekt dźwiękowy to jeden z odgłosów ptaka który po angielsku nazywa s > ię Lo > > on. > > > Odgłos tego ptaka którego można z reguły usłyszeć tylko w nocy jest n > apraw > > dę > > > przerażający. Oddaje dźwięki które nie raz przypominają odgłosy przer > ażone > > j > > > kobiety. Nawet wiedząc że jest to tylko ptak jest trudno zasnąć. > > > > > > Ptak ten nazywany jest po polsku NUR. > > Znalazlam dluzsza sekwencje ilustrujaca jego mozliwosci akustyczne. > > > > > > <a > href="http://free.of.pl/f/francesco/ptaki/00001/00001b.htm"target="_blank">f > > ree.of.pl/f/francesco/ptaki/00001/00001b.htm</a> > > > > Jezeli to Ciebie przeraza to jestem ciekawa co bys poczal gdybys uslyszal > moj > > glos kiedy zostane wyprowadzona z rownowagi. > > > Heheeee!!!! Kingfishu, lepiej uwzglednij ze Hermenegilda zaraz cie zdzieli po > glowie, jak dalej bedziesz powatpiewal w jej istnienie:) Wcale sie ciebie nie boje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: To ..................NUR......... 04.11.02, 18:30 kingfish napisała: > _helga napisała: > > > _hermenegilda napisała: > > > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > > > > > > > No zaczynasz byc niedowiarkiem jak nie przymierzajac "bimi" > > > > > Spiski, zmowy i matactwa. > > > > > > > > Nie wierze w żadne spiski i zmowy bo jedna osoba nie może sie z > sobą > > zmawi > > > ać. > > > > > > Matactw to jednak nie wyklucza. > > > Ale masz racje. Wywod jest logiczny chociaz w tym wypadku niesluszny. > > > > > > > > > > > > > > PS Dobry efekt dzwiekowy. > > > > > > > > > > > > Efekt dźwiękowy to jeden z odgłosów ptaka który po angielsku naz > ywa s > > ię Lo > > > on. > > > > Odgłos tego ptaka którego można z reguły usłyszeć tylko w nocy j > est n > > apraw > > > dę > > > > przerażający. Oddaje dźwięki które nie raz przypominają odgłosy > przer > > ażone > > > j > > > > kobiety. Nawet wiedząc że jest to tylko ptak jest trudno zasnąć. > > > > > > > > > Ptak ten nazywany jest po polsku NUR. > > > Znalazlam dluzsza sekwencje ilustrujaca jego mozliwosci akustyczne. > > > > > > > > > <a > > href="free.of.pl/f/francesco/ptaki/00001/00001b.htm"target="_blank" > >f > > > ree.of.pl/f/francesco/ptaki/00001/00001b.htm</a> > > > > > > Jezeli to Ciebie przeraza to jestem ciekawa co bys poczal gdybys usly > szal > > moj > > > glos kiedy zostane wyprowadzona z rownowagi. > > > > > > Heheeee!!!! Kingfishu, lepiej uwzglednij ze Hermenegilda zaraz cie zdzieli > po > > glowie, jak dalej bedziesz powatpiewal w jej istnienie:) > > Wcale sie ciebie nie boje:-) A Hermenegildy? Przeciez jej nie znasz! moze byc straszna i cie zdzieli po glowie! Heheee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allan Re: To ..................NUR......... IP: *.proxy.aol.com 04.11.02, 18:37 Dieweczki ! Szukam dziewczyny w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: To ..................NUR......... 04.11.02, 18:46 Gość portalu: Allan napisał(a): > Dieweczki ! Szukam dziewczyny w Polsce! hmmm.... Kingfish to moze i dzieweczka, ale w Polsce nie mieszka. Hermenegilda tez nie, bo jak u mnie jest srodek nocy, to u niej wieczor. Czyli juz wybrales, no nie? Tylko chodzi o to, czy ja tak samo wybiore. A jakie masz zalety wyjatkowe, zeby tracic czas na goscia, ktory nawet w Polsce nie mieszka? hehe! To otworzylam sobie piwko i czekam co bedzie dalej. Ps. Ale po co tobie dama co w Polsce mieszka? Nie lepiej gdzies blizej? Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: To ..................NUR......... 04.11.02, 19:58 Gość portalu: Allan napisał(a): > Dieweczki ! Szukam dziewczyny w Polsce! Wybierz sie do Helgi. Na poboczach autostrady prowadzacej do Wroclawia prezentuja sie strazniczki lasu. Moze cos wybierzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: To ..................NUR......... 04.11.02, 19:53 _helga napisała: > kingfish napisała: > > > _helga napisała: > > > > > _hermenegilda napisała: > > > > > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > No zaczynasz byc niedowiarkiem jak nie przymierzajac " > bimi" > > > > > > Spiski, zmowy i matactwa. > > > > > > > > > > Nie wierze w żadne spiski i zmowy bo jedna osoba nie może s > ie z > > sobą > > > zmawi > > > > ać. > > > > > > > > Matactw to jednak nie wyklucza. > > > > Ale masz racje. Wywod jest logiczny chociaz w tym wypadku nieslu > szny. > > > > > > > > > > > > > > > > > > PS Dobry efekt dzwiekowy. > > > > > > > > > > > > > > > Efekt dźwiękowy to jeden z odgłosów ptaka który po angielsk > u naz > > ywa s > > > ię Lo > > > > on. > > > > > Odgłos tego ptaka którego można z reguły usłyszeć tylko w n > ocy j > > est n > > > apraw > > > > dę > > > > > przerażający. Oddaje dźwięki które nie raz przypominają odg > łosy > > przer > > > ażone > > > > j > > > > > kobiety. Nawet wiedząc że jest to tylko ptak jest trudno za > snąć. > > > > > > > > > > > > Ptak ten nazywany jest po polsku NUR. > > > > Znalazlam dluzsza sekwencje ilustrujaca jego mozliwosci akustycz > ne. > > > > > > > > > > > > <a > > > href="<a href="free.of.pl/f/francesco/ptaki/00001/00001b.htm"t > arget="_blank""target="_blank">free.of.pl/f/francesco/ptaki/00001/00001b.htm"ta > rget="_blank"</a> > > >f > > > > ree.of.pl/f/francesco/ptaki/00001/00001b.htm</a> > > > > > > > > Jezeli to Ciebie przeraza to jestem ciekawa co bys poczal gdybys > usly > > szal > > > moj > > > > glos kiedy zostane wyprowadzona z rownowagi. > > > > > > > > > Heheeee!!!! Kingfishu, lepiej uwzglednij ze Hermenegilda zaraz cie zd > zieli > > po > > > glowie, jak dalej bedziesz powatpiewal w jej istnienie:) > > > > Wcale sie ciebie nie boje:-) > > > A Hermenegildy? Przeciez jej nie znasz! moze byc straszna i cie zdzieli po > glowie! > > Heheee. Jak powiedzialem nie mam powodu zeby sie ciebie bac hihi Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: To ..................NUR......... 04.11.02, 20:06 kingfish napisała: > _helga napisała: > > > kingfish napisała: > > > > > _helga napisała: > > > > > > > _hermenegilda napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > No zaczynasz byc niedowiarkiem jak nie przymierza > jac " > > bimi" > > > > > > > Spiski, zmowy i matactwa. > > > > > > > > > > > > Nie wierze w żadne spiski i zmowy bo jedna osoba nie m > oże s > > ie z > > > sobą > > > > zmawi > > > > > ać. > > > > > > > > > > Matactw to jednak nie wyklucza. > > > > > Ale masz racje. Wywod jest logiczny chociaz w tym wypadku n > ieslu > > szny. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > PS Dobry efekt dzwiekowy. > > > > > > > > > > > > > > > > > > Efekt dźwiękowy to jeden z odgłosów ptaka który po ang > ielsk > > u naz > > > ywa s > > > > ię Lo > > > > > on. > > > > > > Odgłos tego ptaka którego można z reguły usłyszeć tylk > o w n > > ocy j > > > est n > > > > apraw > > > > > dę > > > > > > przerażający. Oddaje dźwięki które nie raz przypominaj > ą odg > > łosy > > > przer > > > > ażone > > > > > j > > > > > > kobiety. Nawet wiedząc że jest to tylko ptak jest trud > no za > > snąć. > > > > > > > > > > > > > > > Ptak ten nazywany jest po polsku NUR. > > > > > Znalazlam dluzsza sekwencje ilustrujaca jego mozliwosci aku > stycz > > ne. > > > > > > > > > > > > > > > <a > > > > href="<a href="<a href="free.of.pl/f/francesco/ptaki/0 > 0001/00001b.htm"t"target="_blank">free.of.pl/f/francesco/ptaki/00001/00001b.htm > "t</a> > > > arget="_blank""target="_blank">free.of.pl/f/francesco/ptaki/00001/00001b.htm > "ta > > rget="_blank"</a> > > > >f > > > > > ree.of.pl/f/francesco/ptaki/00001/00001b.htm</a> > > > > > > > > > > Jezeli to Ciebie przeraza to jestem ciekawa co bys poczal g > dybys > > usly > > > szal > > > > moj > > > > > glos kiedy zostane wyprowadzona z rownowagi. > > > > > > > > > > > > Heheeee!!!! Kingfishu, lepiej uwzglednij ze Hermenegilda zaraz c > ie zd > > zieli > > > po > > > > glowie, jak dalej bedziesz powatpiewal w jej istnienie:) > > > > > > Wcale sie ciebie nie boje:-) > > > > > > A Hermenegildy? Przeciez jej nie znasz! moze byc straszna i cie zdzieli po > > > glowie! > > > > Heheee. > > Jak powiedzialem nie mam powodu zeby sie ciebie bac hihi Ha! A ja wlasnie kombinuje jakby tu sie zemscic! A Hermenegilda na pewno sie tez zemsci, za to, ze uwazasz, ze nie istnieje! Zobaczysz! Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: To ..................NUR......... 04.11.02, 20:14 _helga napisała: > Ha! A ja wlasnie kombinuje jakby tu sie zemscic! A Hermenegilda na pewno sie > tez zemsci, za to, ze uwazasz, ze nie istnieje! Zobaczysz! Nie jestem msciwa. Kingfish ma troche racji. Ja sama nie jestem tak zupelnie pewna czy naprawde istnieje. Wiem, ze zyje ale czy to juz oznacza, ze istnieje. Jakie warunki tzreba spelnic by zaistniec ? Pomozcie mi to zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Moze zacznij od pomacania? 04.11.02, 20:25 _hermenegilda napisała: > _helga napisała: > > > Ha! A ja wlasnie kombinuje jakby tu sie zemscic! A Hermenegilda na pewno s > ie > > tez zemsci, za to, ze uwazasz, ze nie istnieje! Zobaczysz! > > > Nie jestem msciwa. Kingfish ma troche racji. > Ja sama nie jestem tak zupelnie pewna czy naprawde istnieje. > Wiem, ze zyje ale czy to juz oznacza, ze istnieje. > Jakie warunki tzreba spelnic by zaistniec ? > Pomozcie mi to zrozumiec. To ze zyjesz, o niczym nie swiadczy, bo mozesz na przyklad zyc jako byt wyobrazony przez kogos. Jesli cie to satysfakcjonuje, to ok. Ale jesli chodzi o istnienie w swiecie fizycznym, to moze zacznij od pomacania sie? Po czymkolwiek. Jak reka ci przejdzie przez to cokolwiek jak przez powietrze, to znaczy ze nie istniejesz. Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: Moze zacznij od pomacania? 04.11.02, 20:54 _helga napisała: > To ze zyjesz, o niczym nie swiadczy, bo mozesz na przyklad zyc jako byt > wyobrazony przez kogos. Jesli cie to satysfakcjonuje, to ok. Ale jesli chodzi o > > istnienie w swiecie fizycznym, to moze zacznij od pomacania sie? Po > czymkolwiek. Jak reka ci przejdzie przez to cokolwiek jak przez powietrze, to > znaczy ze nie istniejesz. Czy zycie w sensie fizycznym wystarcza by istniec ? Czy nie jest to znamionem wegetacji. Wegetecje to dla mnie jeszcze nie istnienie chociaz oznaka zycia. To tylko tak w odniesieniu do Twojego wstepniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Moze zacznij od pomacania? 04.11.02, 21:07 _hermenegilda napisała: > _helga napisała: > > > > To ze zyjesz, o niczym nie swiadczy, bo mozesz na przyklad zyc jako byt > > wyobrazony przez kogos. Jesli cie to satysfakcjonuje, to ok. Ale jesli cho > dzi > o > > > > istnienie w swiecie fizycznym, to moze zacznij od pomacania sie? Po > > czymkolwiek. Jak reka ci przejdzie przez to cokolwiek jak przez powietrze, > to > > znaczy ze nie istniejesz. > > Czy zycie w sensie fizycznym wystarcza by istniec ? > Czy nie jest to znamionem wegetacji. Wegetecje to dla mnie jeszcze nie istnieni > e > chociaz oznaka zycia. > To tylko tak w odniesieniu do Twojego wstepniaka. To zalezy kto decyduje w sprawie definicji wegetacji. Ja jestem za demokracja w tj sprawie, czyli zeby kazdy sam sobie ustalal. Bo na przyklad taki Bimi to dla mnie wegetant umyslowy, obojetnie czy istnieje w swiecie realnym, czy nie. Ale wegetacja to taka cecha natury, jak na przyklad chlorofil. On na to nic nie poradzi, wiec po co go martwic roslinnymi porownaniami? Znalazl sobie jakies zajecie, dzieki ktoremu mysli ze mysli, czyli ze nie mysli, ze wegetuje. Mozna wiec powiedziec, ze Bimi uwaza ze zyje i istnieje, a to jest bardzo optymistyczny oraz pogodny swiatopoglad. Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: To ..................NUR......... 04.11.02, 20:05 kingfish napisała: > Wcale sie ciebie nie boje:-) Niema tez powodu. Rowniez nie potrafie zrozumiec dlaczego dobermany i rotwailery zwijaja ogon gdy probuje je troszke zbesztac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allan Re: To ..................NUR......... IP: *.proxy.aol.com 04.11.02, 20:42 Pytam powaznie dziewczynki...co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: To ..................NUR......... 04.11.02, 20:57 Gość portalu: Allan napisał(a): > Pytam powaznie dziewczynki...co wy na to? Moze to ci pomoze www.telekomunikacja.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allan Re: To ..................NUR......... IP: *.proxy.aol.com 04.11.02, 21:00 _hermenegilda napisała: > Gość portalu: Allan napisał(a): > > > Pytam powaznie dziewczynki...co wy na to? > > > Moze to ci pomoze > > <a href="http://www.telekomunikacja.pl/index.php"target="_blank">www.telekomuni > kacja.pl/index.php</a> W jakim sensie? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: To ..................NUR......... 04.11.02, 21:09 Gość portalu: Allan napisał(a): > _hermenegilda napisała: > > > Gość portalu: Allan napisał(a): > > > > > Pytam powaznie dziewczynki...co wy na to? > > > > > > Moze to ci pomoze > > > > <a > href="http://www.telekomunikacja.pl/index.php"target="_blank">www.telekomuni > > > kacja.pl/index.php</a> > > > > > > W jakim sensie? Moze komunikacyjnym z dziewczynkami? Aczkolwiek ogloszenia o dziewczynkach w jezyku polskim to raczej w prasie znajdziesz, albo w reklamach TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allan Re: To ..................NUR......... IP: *.proxy.aol.com 04.11.02, 21:12 Ja nie mam na mysli prostytutek...bron Boze ! Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: To ..................NUR......... 04.11.02, 21:33 Gość portalu: Allan napisał(a): > Ja nie mam na mysli prostytutek...bron Boze ! Pod powyzszym adresem znajdziesz ksiazke telefoniczna calej Polski. W tej ksiazce z kolei numery telefonu Agencji towarzskich, biur matrymonialnych roznych towarzyst klubow i osob prywatnych. Napewno cos wybierzesz. Powodzenia w poszukiwaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allan Re: To ..................NUR......... IP: *.proxy.aol.com 04.11.02, 21:40 _hermenegilda napisała: > Gość portalu: Allan napisał(a): > > > Ja nie mam na mysli prostytutek...bron Boze ! > > Pod powyzszym adresem znajdziesz ksiazke telefoniczna calej Polski. > W tej ksiazce z kolei numery telefonu Agencji towarzskich, biur matrymonialnych > > roznych towarzyst klubow i osob prywatnych. > Napewno cos wybierzesz. > Powodzenia w poszukiwaniach. w dalszym ciagu sie nie rozumiemy ; JA POSZUKUJE SPRZATACZKI ! Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: To ..................NUR......... 04.11.02, 22:00 Gość portalu: Allan napisał(a): > w dalszym ciagu sie nie rozumiemy ; JA POSZUKUJE SPRZATACZKI ! Bedzie ci trudno znalezc. Pytaj raczej tych z chustkami na glowach. Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: To ..................NUR......... 04.11.02, 18:06 _hermenegilda napisała: > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > No zaczynasz byc niedowiarkiem jak nie przymierzajac "bimi" > > > Spiski, zmowy i matactwa. > > > > Nie wierze w żadne spiski i zmowy bo jedna osoba nie może sie z sobą zmawi > ać. > > Matactw to jednak nie wyklucza. > Ale masz racje. Wywod jest logiczny chociaz w tym wypadku niesluszny. > > > > > > PS Dobry efekt dzwiekowy. > > > > > > Efekt dźwiękowy to jeden z odgłosów ptaka który po angielsku nazywa się Lo > on. > > Odgłos tego ptaka którego można z reguły usłyszeć tylko w nocy jest napraw > dę > > przerażający. Oddaje dźwięki które nie raz przypominają odgłosy przerażone > j > > kobiety. Nawet wiedząc że jest to tylko ptak jest trudno zasnąć. > > > Ptak ten nazywany jest po polsku NUR. > Znalazlam dluzsza sekwencje ilustrujaca jego mozliwosci akustyczne. > > > <a href="http://free.of.pl/f/francesco/ptaki/00001/00001b.htm"target="_blank">f > ree.of.pl/f/francesco/ptaki/00001/00001b.htm</a> > > Jezeli to Ciebie przeraza to jestem ciekawa co bys poczal gdybys uslyszal moj > glos kiedy zostane wyprowadzona z rownowagi. Oczywiscie ze mnie przeraza. Zobacz jak twoja strona okreslila odglos tego ptaka: "Głos godowy to długi, wyjący krzyk." Czy kiedys slyszalas o ptaku ktory wyje? Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: To ..................NUR......... 04.11.02, 21:36 kingfish napisała: > Czy kiedys slyszalas o ptaku ktory wyje? Nie. Ale nie jestem pewna czy one nie wyja z zachwytu nad Twoja olsniewajaca uroda. ( Patrz zdjecie powyzej ) Ja tych problemow nie znam bo i moja uroda nie moze sie z Twoja rownac. Odpowiedz Link Zgłoś
_wezuwiusz Re: To ..................NUR......... 07.11.02, 19:20 kingfish napisała: > Czy kiedys slyszalas o ptaku ktory wyje? Cicho wszedzie, glucho wszedzie Co to bedzie, co to bedzie........ Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: ... by to trafil! 03.11.02, 04:09 _helga napisała: > A bolal cie kiedys tylek od siedzenia na krzesle, a palce od pukania w > klawiature od samego switu? Nie. Moze dlatego, ze jak nie mam ochoty to tego nie robie. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: ... by to trafil! IP: *.proxy.aol.com 03.11.02, 04:12 co u was slychac polacke kurwiszony? Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: ... by to trafil! 03.11.02, 04:16 Gość portalu: jojo napisał(a): > co u was slychac polacke kurwiszony? Czy ktos zna ta nieudolna probe imitacji czlowieka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: ... by to trafil! IP: *.proxy.aol.com 03.11.02, 04:35 _hermenegilda napisała: > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > co u was slychac polacke kurwiszony? > > Czy ktos zna ta nieudolna probe imitacji czlowieka ? W czym problem...kurwiszonie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Jeszcze jeden debil IP: *.dyn.optonline.net 03.11.02, 04:41 Jeszcze jeden debil który swojego nika nie potrafi wymyślić. Może Idiota? Zapewniam że jest jeszcze nie zajęte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Jeszcze jeden debil IP: *.proxy.aol.com 03.11.02, 05:00 Kingfish...jeszcze jeden debil polacke jest hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Jeszcze jeden debil IP: *.proxy.aol.com 03.11.02, 05:01 Kingfish...jeszcze jeden debil polacke jest hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: ... by to trafil! 03.11.02, 17:10 Gość portalu: jojo napisał(a): > W czym problem...kurwiszonie? Problem masz ty i to niemaly. Typowe zaburzenia osobowosci wynikajace z kompleksow. Wydaje ci sie, ze jestes bez wartosci, ze nikt ciebie nie akceptuje takim jakim jestes, ze brak ci przyjaciol.Masz w zasadzie racje.Mozna to w prawdzie leczyc ale zwykle ci dotknieci tymi kompleksami nie chca sobie z tego zdac sprawy. Jest jeszcze inna mozliwosc. Widze dla ciebie dobre szanse na zdobycie uznania w dwu dziedzinach. Pierwsza to edukacja a druga medycyna. W tej pierwszej moglbys zrobic kariere jako "Zly przyklad" w drugiej moglbys byc ceniony jako " dawca organow ". Zastanow sie ,gdybys oddawal jeden organ tygodniowo juz po roku czulbys sie znacznie lepij. Odpowiedz Link Zgłoś
drf ................................ ... by to trafil! 04.11.02, 01:18 www.wponline.org/vil/hadeeth/bukhari/087.htm pzdrdrf ;) Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Ty Kingfishu zebys wiedzial jaka zemste szykuje! 06.11.02, 01:38 Heheeee! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo STUL PYSK helga IDIOTO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 06.11.02, 02:30 Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Znowu zapomniales jakiego masz nika, Matole? 06.11.02, 02:33 Moze za malo jesz rybek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Klonujesz Hermenegilde?nt IP: *.dyn.optonline.net 06.11.02, 02:51 Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Klonujesz Hermenegilde?nt 06.11.02, 03:01 heHEEE gorzej!!!!! Szykuje CALOM PRAWDEM O KONGFISZU dla Hermenegildy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish O!O! Calom PRADE? IP: *.dyn.optonline.net 06.11.02, 03:15 _helga napisała: > heHEEE gorzej!!!!! Szykuje CALOM PRAWDEM O KONGFISZU dla Hermenegildy. HIHI moze nareszcie poznam moj cel zycia i jego znaczenie. Czekam z zapartym tchem! Odpowiedz Link Zgłoś
pro_wok Watpliwosci ??? 06.11.02, 07:28 Naslalem na Was moja stara kumpele Ewe... Przepraszam Hermenegilde i co widze ? Poddaje sie w watpliwosc jej istnienie ?? Skad sie to wzielo ? Nie mialem jakis czas mozliwosci zagladac i nieco sie pogubilem. Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: Watpliwosci ??? 06.11.02, 17:36 pro_wok napisał: > Naslalem na Was moja stara kumpele .... Tylko nie stara Amitabha, tylko nie stara. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Pro-woku, a moze bys pobil Kingfisha? 07.11.02, 19:27 pro_wok napisał: > Naslalem na Was moja stara kumpele Ewe... > Przepraszam Hermenegilde i co widze ? > Poddaje sie w watpliwosc jej istnienie ?? > Skad sie to wzielo ? > Nie mialem jakis czas mozliwosci zagladac i nieco sie pogubilem. Bo on sie upiera ze Hermenegilda to ja! To moze mu recznie wytlumacz????? Jak jaskiniowiec do jaskiniowca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Istnieją w takim razie trzy możliwości. IP: *.dyn.optonline.net 07.11.02, 23:55 Istnieją w takim razie trzy możliwości. 1. Helg=Hermenegilda=Pro_Wok 2. Helga = Hermenegildą a Pro_Wok jest tylko Prowokiem. Helga napisała wczoraj do Pro Woka i poprosiła żeby przyjął rolę Hermenegildy. Na co on na pewno się zgodził. 3. Powinienem przeprosić Helgę. Wydaje mi się że najbardziej prawdopodobny jest # 2 potem #1 czyli nie #3 hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: Istnieją w takim razie trzy możliwości. 08.11.02, 00:04 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > Istnieją w takim razie trzy możliwości. > 1. Helg=Hermenegilda=Pro_Wok > 2. Helga = Hermenegildą a Pro_Wok jest tylko Prowokiem. Helga napisała > wczoraj do Pro Woka i poprosiła żeby przyjął rolę Hermenegildy. Na co on na > pewno się zgodził. > 3. Powinienem przeprosić Helgę. > > Wydaje mi się że najbardziej prawdopodobny jest # 2 potem #1 czyli nie #3 hihi. Tak, Tak a ryba to ptak Helga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: Istnieją w takim razie trzy możliwości. IP: *.dyn.optonline.net 08.11.02, 00:11 _hermenegilda napisała: > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > Istnieją w takim razie trzy możliwości. > > 1. Helg=Hermenegilda=Pro_Wok > > 2. Helga = Hermenegildą a Pro_Wok jest tylko Prowokiem. Helga napisała > > wczoraj do Pro Woka i poprosiła żeby przyjął rolę Hermenegildy. Na co on n > a > > pewno się zgodził. > > 3. Powinienem przeprosić Helgę. > > > > Wydaje mi się że najbardziej prawdopodobny jest # 2 potem #1 czyli nie #3 > hihi. > > > Tak, Tak > a ryba to ptak > > > Helga Wszystko jest mozliwe Helgo! www.barbados.org/flyfish.htm Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Istnieją w takim razie trzy możliwości. 08.11.02, 01:18 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > _hermenegilda napisała: > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > Istnieją w takim razie trzy możliwości. > > > 1. Helg=Hermenegilda=Pro_Wok > > > 2. Helga = Hermenegildą a Pro_Wok jest tylko Prowokiem. Helga napisał > a > > > wczoraj do Pro Woka i poprosiła żeby przyjął rolę Hermenegildy. Na co > on n > > a > > > pewno się zgodził. > > > 3. Powinienem przeprosić Helgę. > > > > > > Wydaje mi się że najbardziej prawdopodobny jest # 2 potem #1 czyli ni > e #3 > > hihi. > > > > > > Tak, Tak > > a ryba to ptak > > > > > > Helga > Wszystko jest mozliwe Helgo! > <a href="http://www.barbados.org/flyfish.htm"target="_blank">www.barbados.org/f > lyfish.htm</a> Oczywiscie! helga.netfirms.com/kingfish.swf Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Istnieją w takim razie trzy możliwości. 08.11.02, 00:32 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > Istnieją w takim razie trzy możliwości. > 1. Helg=Hermenegilda=Pro_Wok > 2. Helga = Hermenegildą a Pro_Wok jest tylko Prowokiem. Helga napisała > wczoraj do Pro Woka i poprosiła żeby przyjął rolę Hermenegildy. Na co on na > pewno się zgodził. > 3. Powinienem przeprosić Helgę. > > Wydaje mi się że najbardziej prawdopodobny jest # 2 potem #1 czyli nie #3 hihi. ZE CO!??????? Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: Istnieją w takim razie trzy możliwości. 08.11.02, 00:42 _helga napisała: > ZE CO!??????? Ale przyznac trzeba, ze Kingfish na wszystko ma gotowa odpowiedz. Ciekawa jestem czy we wszystkich sytuacjach zyciowych potrafi sie taka celnoscia popisac. PS Mysle juz tyle o Heldze, ze sie pomylkowo jej imieniem podpisalam. Przepraszam Helgo. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Istnieją w takim razie trzy możliwości. 08.11.02, 01:20 _hermenegilda napisała: > _helga napisała: > > > > ZE CO!??????? > > Ale przyznac trzeba, ze Kingfish na wszystko ma gotowa odpowiedz. > Ciekawa jestem czy we wszystkich sytuacjach zyciowych potrafi sie taka > celnoscia popisac. > > PS Mysle juz tyle o Heldze, ze sie pomylkowo jej imieniem podpisalam. > Przepraszam Helgo. Nie szkodzi. Ja sie podpisalam jako ty! Dla Kingfisha to i tak wszystko jedno, no nie? Ps. helga.netfirms.com/kingfish.swf Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: O!O! Calom PRADE? 07.11.02, 19:29 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > _helga napisała: > > > heHEEE gorzej!!!!! Szykuje CALOM PRAWDEM O KONGFISZU dla Hermenegildy. > > HIHI moze nareszcie poznam moj cel zycia i jego znaczenie. Czekam z zapartym > tchem! > CALUTKOM. TO JES WLASNIE O RZYCIU TWOJEM. ROBI SIE POWOLI BO NIEWPRAWIONA W DONOSACH JESTEM. Odpowiedz Link Zgłoś
pro_wok Re: O!O! Calom PRADE? 07.11.02, 19:54 _helga napisała: > CALUTKOM. > TO JES WLASNIE O RZYCIU TWOJEM. > ROBI SIE POWOLI BO NIEWPRAWIONA W DONOSACH JESTEM. Czy Ty sie nie zderzylas przypadkiem ze dzbanem sake. Jak tak dalej pojdzie to wieczora w dobrej formie nie doczekasz. Co do Kingfisha to musze go upolowac. Dawno juz nie gaworzylismy ze soba. Widze, ze byl ostatnio w mniejszosci. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: O!O! Calom PRADE? 07.11.02, 22:02 pro_wok napisał: > _helga napisała: > > > CALUTKOM. > > TO JES WLASNIE O RZYCIU TWOJEM. > > ROBI SIE POWOLI BO NIEWPRAWIONA W DONOSACH JESTEM. > > > Czy Ty sie nie zderzylas przypadkiem ze dzbanem sake. > Jak tak dalej pojdzie to wieczora w dobrej formie nie doczekasz. > Co do Kingfisha to musze go upolowac. > Dawno juz nie gaworzylismy ze soba. > Widze, ze byl ostatnio w mniejszosci. JASIEM ZAFSZE Z DZBANKIEM SAKE ZDERZAM JAK TYLKO MAM OKAZJEM. A O HERMENEGOLDZIE TESZ BENDZIE. Odpowiedz Link Zgłoś