_helga 08.11.02, 00:56 helga.netfirms.com/kingfish.swf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_helga Zapomnialam dolozyc preloader 08.11.02, 00:57 Przepraszam. To przez brak wprawy w pisaniu donosow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaski Re: Zapomnialam dolozyc preloader IP: *.chicago-08rh16rt.il.dial-access.att.net 08.11.02, 01:07 pre- co? A co to kurwa za zwierze? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Zapomnialam dolozyc preloader 08.11.02, 01:11 Gość portalu: jaski napisał(a): > pre- co? A co to kurwa za zwierze? A to taki filmek malutki ktory mowi ze duzy sie laduje. Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Zapomnialam dolozyc preloader 08.11.02, 01:14 Gość portalu: jaski napisał(a): > pre- co? A co to kurwa za zwierze? Daj sobie spokoj. To cos dla inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaski Re: Zapomnialam dolozyc preloader IP: *.chicago-08rh16rt.il.dial-access.att.net 08.11.02, 01:24 Chyba tak, bo dalej nic nie kumam. Czesc Helka apropos. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Zapomnialam dolozyc preloader 08.11.02, 01:29 Gość portalu: jaski napisał(a): > Chyba tak, bo dalej nic nie kumam. Czesc Helka apropos. A czesc. Piekny donos na Kingfiska zrobilam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaski Re: Zapomnialam dolozyc preloader IP: *.chicago-08rh16rt.il.dial-access.att.net 08.11.02, 01:46 _helga napisała: > > A czesc. Piekny donos na Kingfiska zrobilam? Przesliczny. Tylko laduje sie jak flaki z olejem. Cos Ty uzyla, java czy asp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: Zapomnialam dolozyc preloader IP: *.dyn.optonline.net 08.11.02, 01:47 Gość portalu: jaski napisał(a): > Chyba tak, bo dalej nic nie kumam. Czesc Helka apropos. Chodzi tylko o to ze Helga i Hermenegilda bardzo do siebie sa podobne. ijk.netfirms.com/HELGA.swf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaski Re: Zapomnialam dolozyc preloader IP: *.chicago-08rh16rt.il.dial-access.att.net 08.11.02, 01:56 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > Gość portalu: jaski napisał(a): > > > Chyba tak, bo dalej nic nie kumam. Czesc Helka apropos. > > Chodzi tylko o to ze Helga i Hermenegilda bardzo do siebie sa podobne. > > <a href="http://ijk.netfirms.com/HELGA.swf"target="_blank">ijk.netfirms.com/HEL > GA.swf</a> Musze Ci na slowo wiezryc, bo na link mi sie biala strona laduje(cos jak niebieskie crash w windowsie). Ide po piwo, zaraz wracam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: Zapomnialam dolozyc preloader IP: *.dyn.optonline.net 08.11.02, 02:03 Gość portalu: jaski napisał(a): > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > Gość portalu: jaski napisał(a): > > > > > Chyba tak, bo dalej nic nie kumam. Czesc Helka apropos. > > > > Chodzi tylko o to ze Helga i Hermenegilda bardzo do siebie sa podobne. > > > > <a > href="http://ijk.netfirms.com/HELGA.swf"target="_blank">ijk.netfirms.com/HEL > > GA.swf</a> > Musze Ci na slowo wiezryc, bo na link mi sie biala strona laduje(cos jak > niebieskie crash w windowsie). To znaczy ze nie masz flash PLUGINS a warto to miec: www.macromedia.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash&P5_Language=English Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaski Re: Zapomnialam dolozyc preloader IP: *.chicago-08rh16rt.il.dial-access.att.net 08.11.02, 02:54 Aha, masz racje, ale sie i tak nie chce ladowac,hmwd, dzieki za link Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf HELGA WLOZ SOBIE PRELOADER DO DUPY IP: *.99.hostpool.rsmi.com 08.11.02, 22:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish WOW! Ale jestem przystojny! IP: *.dyn.optonline.net 08.11.02, 01:33 A ty i Hermenegilda tak bardzo do siebie jestescie podobne hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: WOW! Ale jestem przystojny! 08.11.02, 01:38 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > A ty i Hermenegilda tak bardzo do siebie jestescie podobne hihihi Jestes NAJPIEKNIEJSZY! Pewnie ze jestesmy z Hermenegilda podobne, bo obie uwazamy, ze jestes naszym idolem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: WOW! Ale jestem przystojny! IP: *.dyn.optonline.net 08.11.02, 01:58 _helga napisała: > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > A ty i Hermenegilda tak bardzo do siebie jestescie podobne hihihi > > > Jestes NAJPIEKNIEJSZY! > Pewnie ze jestesmy z Hermenegilda podobne, bo obie uwazamy, ze jestes naszym > idolem! No w zasadzie nie ma na co narzekać. Dwie jest znacznie lepiej niż jedna jeśli nawet jedna z tych dwóch to ta sama osoba która na dodatek udaje że właśnie ta jedna z tych dwóch to jeszcze trzecia osoba i to na dodatek mężczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: WOW! Ale jestem przystojny! 08.11.02, 02:05 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > No w zasadzie nie ma na co narzekać. Dwie jest znacznie lepiej niż jedna jeśli > nawet jedna z tych dwóch to ta sama osoba która na dodatek udaje że właśnie ta > jedna z tych dwóch to jeszcze trzecia osoba i to na dodatek mężczyzna. > Cos mi sie wydaje, ze to mnie sie tu wpuszcza w maliny. Filmu jakos nie moge sie doczekac ale wynika to chyba z tego , ze kobieta i technika nie chodza w parze. Tu nasuwa sie jasna konkluzja Helga to Helg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: WOW! Ale jestem przystojny! IP: *.dyn.optonline.net 08.11.02, 02:18 _hermenegilda napisała: > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > No w zasadzie nie ma na co narzekać. Dwie jest znacznie lepiej niż jedna > jeśli > > nawet jedna z tych dwóch to ta sama osoba która na dodatek udaje że właśni > e > ta > > jedna z tych dwóch to jeszcze trzecia osoba i to na dodatek mężczyzna. > > > > Cos mi sie wydaje, ze to mnie sie tu wpuszcza w maliny. > Filmu jakos nie moge sie doczekac ale wynika to chyba z tego > , ze kobieta i technika nie chodza w parze. Nowy Film: ijk.netfirms.com/helga2.swf > Tu nasuwa sie jasna konkluzja Helga to Helg Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: WOW! Ale jestem przystojny! 08.11.02, 02:27 _hermenegilda napisała: > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > No w zasadzie nie ma na co narzekać. Dwie jest znacznie lepiej niż jedna > jeśli > > nawet jedna z tych dwóch to ta sama osoba która na dodatek udaje że właśni > e > ta > > jedna z tych dwóch to jeszcze trzecia osoba i to na dodatek mężczyzna. > > > > Cos mi sie wydaje, ze to mnie sie tu wpuszcza w maliny. > Filmu jakos nie moge sie doczekac ale wynika to chyba z tego > , ze kobieta i technika nie chodza w parze. > Tu nasuwa sie jasna konkluzja Helga to Helg Jak to sie nie mozesz doczekac? Na samej gorze wisi. Tam figurujesz jako rybka polawiana przez Kingfisha. Ja tez tam jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Zgroza! Hermenegildo! Prawdziwa twarz Kingfisha! 08.11.02, 02:25 Nie moge cie dluzej oszukiwac. Puszczam CALOM PRAWDEM o Kingfishu. A szczegolnie o jego urodzie. I co ty na to, Hermenegildo? helga.netfirms.com/kingfish_2.swf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: Zgroza! Hermenegildo! Prawdziwa twarz Kingfis IP: *.dyn.optonline.net 08.11.02, 02:34 Nie oszukuj ja przecież zębów nie mam i jestem znacznie ładniejszy ijk.netfirms.com/kingfish2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_ Re: Zgroza! Hermenegildo! Prawdziwa twarz Kingfis 08.11.02, 02:37 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > Nie oszukuj ja przecież zębów nie mam i jestem znacznie ładniejszy > > <a href="http://ijk.netfirms.com/kingfish2.jpg"target="_blank">ijk.netfirms.com > /kingfish2.jpg</a> Ja odrazu zauwazylam ze Helga cos kreci! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Zgroza! Hermenegildo! Prawdziwa twarz Kingfis 08.11.02, 02:40 hermenegilda_ napisał(a): > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > Nie oszukuj ja przecież zębów nie mam i jestem znacznie ładniejszy > > > > <a > href="http://ijk.netfirms.com/kingfish2.jpg"target="_blank">ijk.netfirms.com > > /kingfish2.jpg</a> > > Ja odrazu zauwazylam ze Helga cos kreci! A niby co krece? Ja cie tylko ostrzegam jak Kingfish wyglada naprawde, zebys szoku nerwowego nie przezyla, szczegolnie po ciemku! Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_ Re: Zgroza! Hermenegildo! Prawdziwa twarz Kingfis 08.11.02, 02:45 _helga napisała: > hermenegilda_ napisał(a): > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > Nie oszukuj ja przecież zębów nie mam i jestem znacznie ładniejszy > > > > > > <a > > href="http://ijk.netfirms.com/kingfish2.jpg"target="_blank">ijk.netfirm > s.com > > > /kingfish2.jpg</a> > > > > Ja odrazu zauwazylam ze Helga cos kreci! > > A niby co krece? Ja cie tylko ostrzegam jak Kingfish wyglada naprawde, zebys > szoku nerwowego nie przezyla, szczegolnie po ciemku! Kręcisz, kręcisz. Kingfish już mnie ostrzegał w liście i zaczynam go rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Jeszcze tylko tego brakowalo ! IP: *.dyn.optonline.net 08.11.02, 02:46 Dwie Hermenogildy Ide ogladac mecz! hermenegilda_ napisał(a): > _helga napisała: > > > hermenegilda_ napisał(a): > > > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > > > Nie oszukuj ja przecież zębów nie mam i jestem znacznie ładniejs > zy > > > > > > > > <a > > > href="http://ijk.netfirms.com/kingfish2.jpg"target="_blank">ijk.ne > tfirm > > s.com > > > > /kingfish2.jpg</a> > > > > > > Ja odrazu zauwazylam ze Helga cos kreci! > > > > A niby co krece? Ja cie tylko ostrzegam jak Kingfish wyglada naprawde, zeb > ys > > szoku nerwowego nie przezyla, szczegolnie po ciemku! > > > Kręcisz, kręcisz. Kingfish już mnie ostrzegał w liście i zaczynam go rozumieć. > Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Jeszcze tylko tego brakowalo ! 08.11.02, 02:51 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > Dwie Hermenogildy > > Ide ogladac mecz! > > hermenegilda_ napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > hermenegilda_ napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > > > > > Nie oszukuj ja przecież zębów nie mam i jestem znacznie ład > niejs > > zy > > > > > > > > > > <a > > > > href="http://ijk.netfirms.com/kingfish2.jpg"target="_blank">i > jk.ne > > tfirm > > > s.com > > > > > /kingfish2.jpg</a> > > > > > > > > Ja odrazu zauwazylam ze Helga cos kreci! > > > > > > A niby co krece? Ja cie tylko ostrzegam jak Kingfish wyglada naprawde > , zeb > > ys > > > szoku nerwowego nie przezyla, szczegolnie po ciemku! > > > > > > Kręcisz, kręcisz. Kingfish już mnie ostrzegał w liście i zaczynam go > rozumieć. > > Ucieka bo sie wydalo!!!!!! To on z toba listy pisze, Hermenegildo????? A to lobuz. I fotki ci moze wysyla? No widzisz, jak dobrze ze puscilam jego prawdziwa gebe? ON CIEBIE OSZUKUJE, SIE NAIGRYWA I NASTAJE NA TWOJA CZESC!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_ Re: Jeszcze tylko tego brakowalo ! 08.11.02, 03:37 _helga napisała: > Ucieka bo sie wydalo!!!!!! > To on z toba listy pisze, Hermenegildo????? A to lobuz. I fotki ci moze wysyla? > > No widzisz, jak dobrze ze puscilam jego prawdziwa gebe? ON CIEBIE OSZUKUJE, SIE > > NAIGRYWA I NASTAJE NA TWOJA CZESC!!!!!!! Ty mnie już nie nabierzesz oszustko utalentowana. Kingfish miał jednak racją a ja mu nie wierzyłam. Wybacz mi King! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Jeszcze tylko tego brakowalo ! 08.11.02, 03:42 hermenegilda_ napisała: > _helga napisała: > > > Ucieka bo sie wydalo!!!!!! > > To on z toba listy pisze, Hermenegildo????? A to lobuz. I fotki ci moze > wysyla? > > > > No widzisz, jak dobrze ze puscilam jego prawdziwa gebe? ON CIEBIE OSZUKUJE > , > SIE > > > > NAIGRYWA I NASTAJE NA TWOJA CZESC!!!!!!! > > > Ty mnie już nie nabierzesz oszustko utalentowana. Kingfish miał jednak racją a > ja mu nie wierzyłam. > Wybacz mi King! > > Ty poczekaj. Bo ciebie tez wyszpieguje i TWOJOM PRAWDZIWOM GEMBE PUSZCZEM RZEBY FSZYSCY WIDZIELI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_ Re: Jeszcze tylko tego brakowalo ! 08.11.02, 03:57 _helga napisała: > hermenegilda_ napisała: > > > _helga napisała: > > > > > Ucieka bo sie wydalo!!!!!! > > > To on z toba listy pisze, Hermenegildo????? A to lobuz. I fotki ci mo > ze > > wysyla? > > > > > > No widzisz, jak dobrze ze puscilam jego prawdziwa gebe? ON CIEBIE OSZ > UKUJE > > , > > SIE > > > > > > NAIGRYWA I NASTAJE NA TWOJA CZESC!!!!!!! > > > > > > Ty mnie już nie nabierzesz oszustko utalentowana. Kingfish miał jednak rac > ją > a > > ja mu nie wierzyłam. > > Wybacz mi King! > > > > > > Ty poczekaj. Bo ciebie tez wyszpieguje i TWOJOM PRAWDZIWOM GEMBE PUSZCZEM RZEBY > > FSZYSCY WIDZIELI!!!!! Czekam ale juz sie nie dam nabrać. Kingfish cie dobrze rozszyfrował. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Zgroza! Hermenegildo! Prawdziwa twarz Kingfis 08.11.02, 02:38 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > Nie oszukuj ja przecież zębów nie mam i jestem znacznie ładniejszy > > <a href="http://ijk.netfirms.com/kingfish2.jpg"target="_blank">ijk.netfirms.com > /kingfish2.jpg</a> ALE!!!!! Na moim filmie masz sztuczna szczeke wlozona, a za to jestes bez makijazu i bez peruki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_ Re: Zgroza! Hermenegildo! Prawdziwa twarz Kingfis 08.11.02, 21:29 _helga napisała: > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > Nie oszukuj ja przecież zębów nie mam i jestem znacznie ładniejszy > > > > <a > href="http://ijk.netfirms.com/kingfish2.jpg"target="_blank">ijk.netfirms.com > > /kingfish2.jpg</a> > > > ALE!!!!! > Na moim filmie masz sztuczna szczeke wlozona, a za to jestes bez makijazu i bez > > peruki!!!! Helgo, patrze sie na zdjecie Kingfisha, ktore pmi rzyslala, i zapewniam cie za ma wspaniale zeby i czupryne podobna do stosu siana, tylko innego koloru. Przestan go z blotemmieszac!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Imienniczce Dziekuje 08.11.02, 09:33 za zastepstwo podczas mojej nieobecnosci. Widze, ze moge sie od czasu do czasu spokojnie zajac moim psem nie pozostawiajac pustki. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Imienniczce Dziekuje. Ooooooooooo??????? 08.11.02, 21:55 _hermenegilda napisała: > za zastepstwo podczas mojej nieobecnosci. > Widze, ze moge sie od czasu do czasu spokojnie zajac moim psem nie > pozostawiajac pustki. > > pozdrowienia To ile nas teraz jest??????? Odpowiedz Link Zgłoś
kontrkultura ---------------- 08.11.02, 10:13 Nie myslalyscie o forum prywatnym ???????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pro_wok Re: ---------------- 08.11.02, 11:00 kontrkultura napisał: > Nie myslalyscie o forum > prywatnym ??????????????????????????????????????????????????????????????????? > ? > ??????????????????????????????????????????????????? Nie wydaje ci sie, ze najlatwiejszym rozwiazaniem byloby gdybys wybral jeden z 789651 innych watkow jezeli ten cie nie interesuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: ---------------- 08.11.02, 21:59 pro_wok napisał: > kontrkultura napisał: > > > Nie myslalyscie o forum > > > prywatnym ??????????????????????????????????????????????????????????????????? > > ? > > ??????????????????????????????????????????????????? > > Nie wydaje ci sie, ze najlatwiejszym rozwiazaniem byloby gdybys wybral jeden z > 789651 innych watkow jezeli ten cie nie interesuje ? No wlasnie! A poza tym czy moglbys ewentualnie przesluchac obie hermenegildy i stwierdzic ktora jest twoja? Heheeeee!!!!!! Biedny Kingfish. Odpowiedz Link Zgłoś
pro_wok Jestem nieuk !!! 08.11.02, 22:17 _helga napisała: > No wlasnie! A poza tym czy moglbys ewentualnie przesluchac obie hermenegildy i > stwierdzic ktora jest twoja? > > Heheeeee!!!!!! Biedny Kingfish. To nie jest akurat trudne bo prawdziwa podobnie jak i Ty nosi ogonek z przodu. Trudniej jest mi zrozumiec, ze wszyscy potraficie zrobic fajne filmiki a ja nie mam pojecia jak sie to robi. Daj mi rade jak mam sie tego nauczyc to sie tez postaram cos wyprodukowac. PS Macie nieludzkie pory nadawania. W ciagu tygodnia pracy trudno mi sie bedzie do nich dostosowac. Wiem, ze to przesuniecie czasowe i w miare mozliwosci bede probowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 08.11.02, 22:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZXS Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! IP: *.99.hostpool.rsmi.com 08.11.02, 22:43 JOJO SMALL DICK IN ACTION. SHUT THE FU..K UP YOU ASSHOLE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 08.11.02, 22:45 Ty tez barani ciulu Odpowiedz Link Zgłoś
_helga To nie jojo tylko Bezimienny Matol sie podszywa 08.11.02, 22:59 Gość portalu: ZXS napisał(a): > JOJO SMALL DICK IN ACTION. SHUT THE FU..K UP YOU ASSHOLE. Nie widzisz tego? Jojo to moj przyjaciel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: To nie jojo tylko Bezimienny Matol sie podszy IP: *.proxy.aol.com 08.11.02, 23:02 _helga napisała: > Gość portalu: ZXS napisał(a): > > > JOJO SMALL DICK IN ACTION. SHUT THE FU..K UP YOU ASSHOLE. > > > Nie widzisz tego? Jojo to moj przyjaciel. Helga sama sie wypierdol kurwiszonie! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: To nie jojo tylko Bezimienny Matol sie podszy 08.11.02, 23:05 Gość portalu: jojo napisał(a): > _helga napisała: > > > Gość portalu: ZXS napisał(a): > > > > > JOJO SMALL DICK IN ACTION. SHUT THE FU..K UP YOU ASSHOLE. > > > > > > Nie widzisz tego? Jojo to moj przyjaciel. > > > > > Helga sama sie wypierdol kurwiszonie! Robisz sie nudny, kretynie. Idz sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: To nie jojo tylko Bezimienny Matol sie podszy IP: *.proxy.aol.com 08.11.02, 23:08 _helga napisała: > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > Gość portalu: ZXS napisał(a): > > > > > > > JOJO SMALL DICK IN ACTION. SHUT THE FU..K UP YOU ASSHOLE. > > > > > > > > > Nie widzisz tego? Jojo to moj przyjaciel. > > > > > > > > > > > > > > Helga sama sie wypierdol kurwiszonie! > > > Robisz sie nudny, kretynie. Idz sobie. to ty kurwiszonie wypierdalaj ...... Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: To nie jojo tylko Bezimienny Matol sie podszy 08.11.02, 23:11 Gość portalu: jojo napisał(a): > _helga napisała: > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > _helga napisała: > > > > > > > Gość portalu: ZXS napisał(a): > > > > > > > > > JOJO SMALL DICK IN ACTION. SHUT THE FU..K UP YOU ASSHOLE. > > > > > > > > > > > > Nie widzisz tego? Jojo to moj przyjaciel. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Helga sama sie wypierdol kurwiszonie! > > > > > > Robisz sie nudny, kretynie. Idz sobie. > > > > > to ty kurwiszonie wypierdalaj ...... Jestes bardzo galantny, szczegolnie w stosunku do kobiet. Prawdziwie po staropolsku...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: To nie jojo tylko Bezimienny Matol sie podszy IP: *.proxy.aol.com 08.11.02, 23:13 _helga napisała: > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: ZXS napisał(a): > > > > > > > > > > > JOJO SMALL DICK IN ACTION. SHUT THE FU..K UP YOU ASSHO > LE. > > > > > > > > > > > > > > > Nie widzisz tego? Jojo to moj przyjaciel. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Helga sama sie wypierdol kurwiszonie! > > > > > > > > > Robisz sie nudny, kretynie. Idz sobie. > > > > > > > > > > > > > > to ty kurwiszonie wypierdalaj ...... > > Jestes bardzo galantny, szczegolnie w stosunku do kobiet. Prawdziwie po > staropolsku...:) Ty pedale niemily won! Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! 08.11.02, 23:10 Moi mili ! Wasze absolutnie wyszukane slownictwo i doskonala perfekcja w formuowaniu mysli, kaze mi przypuszczac, ze mozemy sie nawet znac osobiscie. Z podobna doskonaloscia dane mi bylo sie spotkac tylko wsrod redagujacych VOICES Magazine w Duke University. Napewno musieliscie tam studiowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 08.11.02, 23:14 _hermenegilda napisała: > Moi mili ! > Wasze absolutnie wyszukane slownictwo i doskonala perfekcja w formuowaniu > mysli, kaze mi przypuszczac, ze mozemy sie nawet znac osobiscie. > > Z podobna doskonaloscia dane mi bylo sie spotkac tylko wsrod redagujacych > VOICES Magazine w Duke University. > Napewno musieliscie tam studiowac. widzialas Duke jak swinia niebo he he.....pedale Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! 08.11.02, 23:17 Gość portalu: jojo napisał(a): > widzialas Duke jak swinia niebo he he.....pedale Juz zaczynam zazdroscic. Kiedy ostatnio widziales niebo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 08.11.02, 23:26 _hermenegilda napisała: > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > widzialas Duke jak swinia niebo he he.....pedale > > Juz zaczynam zazdroscic. > Kiedy ostatnio widziales niebo ? Jest juz 5:28 pm i ....nawet gwiazd nie widze Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! 08.11.02, 23:31 Przyznaj szczerze. Nalezales do Duke Arab Student Organization Moge sprawdzic u Sami Rasromani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 08.11.02, 23:43 _hermenegilda napisała: > Przyznaj szczerze. > Nalezales do Duke Arab Student Organization > Moge sprawdzic u Sami Rasromani. Nieeee....... jestem UMass absolwent Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! 08.11.02, 23:52 Wyjasnij mi jeszcze jedna sprawe. Udajac kogos kim sie nie jest, proboje sie zazwyczaj poprawic swoja sytuacje i wypasc lepiej . Czy ty jestes tak zafascynowany jojo, ze akurat jego wybrales. Musze stwierdzic, ze troche mnie to dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 09.11.02, 00:01 _hermenegilda napisała: > Wyjasnij mi jeszcze jedna sprawe. > Udajac kogos kim sie nie jest, proboje sie zazwyczaj poprawic swoja sytuacje > i wypasc lepiej . Czy ty jestes tak zafascynowany jojo, ze akurat jego wybrales > . > Musze stwierdzic, ze troche mnie to dziwi. ....a na to nie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! 09.11.02, 00:00 _hermenegilda napisała: > Moi mili ! > Wasze absolutnie wyszukane slownictwo i doskonala perfekcja w formuowaniu > mysli, kaze mi przypuszczac, ze mozemy sie nawet znac osobiscie. > > Z podobna doskonaloscia dane mi bylo sie spotkac tylko wsrod redagujacych > VOICES Magazine w Duke University. > Napewno musieliscie tam studiowac. Hermenegildo zaogonkowana! Mniejsza o Duke Univ., ale ktora ty jestes? Ile ja mam wlasciwie blizniaczek? Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! 09.11.02, 00:11 _helga napisała: > _hermenegilda napisała: > > > Moi mili ! > > Wasze absolutnie wyszukane slownictwo i doskonala perfekcja w formuowaniu > > mysli, kaze mi przypuszczac, ze mozemy sie nawet znac osobiscie. > > > > Z podobna doskonaloscia dane mi bylo sie spotkac tylko wsrod redagujacych > > VOICES Magazine w Duke University. > > Napewno musieliscie tam studiowac. > > > Hermenegildo zaogonkowana! Mniejsza o Duke Univ., ale ktora ty jestes? Ile ja > mam wlasciwie blizniaczek? Helgo ! Jak pro_wok ( spioch sie na starosc robi )juz to slusznie wyjasnil jedynie sluszna Hermenegilda to ta z ogonkiem przed imieniem. W tym wirtualnym swiecie wlasciwie nie jest to takie wazne jaka osoba sie za nikiem ukrywa. Wazniejsze jest w mym mniemaniu jakie mysli sie z tym nikiem kojarza. Nie przeszkadzaja mi inne Helgi czy Hermenegildy tak dlugo jak dlugo nie sa ordynarne, glupie czy prymitywne. Te jednak mozna zaraz rozpoznac jako falszywe. Obysmy mialy siostr jak najwiecej ale takich, ktore mozemy ze spokojnym sumieniem zaakceptowac. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! 09.11.02, 00:24 _hermenegilda napisała: > _helga napisała: > > > _hermenegilda napisała: > > > > > Moi mili ! > > > Wasze absolutnie wyszukane slownictwo i doskonala perfekcja w formuow > aniu > > > mysli, kaze mi przypuszczac, ze mozemy sie nawet znac osobiscie. > > > > > > Z podobna doskonaloscia dane mi bylo sie spotkac tylko wsrod redaguja > cych > > > VOICES Magazine w Duke University. > > > Napewno musieliscie tam studiowac. > > > > > > Hermenegildo zaogonkowana! Mniejsza o Duke Univ., ale ktora ty jestes? Ile > ja > > mam wlasciwie blizniaczek? > > > Helgo ! > > Jak pro_wok ( spioch sie na starosc robi )juz to slusznie wyjasnil jedynie > sluszna Hermenegilda to ta z ogonkiem przed imieniem. > W tym wirtualnym swiecie wlasciwie nie jest to takie wazne jaka osoba sie za > nikiem ukrywa. Wazniejsze jest w mym mniemaniu jakie mysli sie z tym nikiem > kojarza. Nie przeszkadzaja mi inne Helgi czy Hermenegildy tak dlugo jak dlugo > nie sa ordynarne, glupie czy prymitywne. > Te jednak mozna zaraz rozpoznac jako falszywe. Obysmy mialy siostr jak > najwiecej ale takich, ktore mozemy ze spokojnym sumieniem zaakceptowac. Heh, mam podobne podejscie, jedynie sluszna Hermenegildo. Wlasnie po to przylaze wieczorem na forum, zeby spotkac panie i panow co potrafia zaskoczyc, a zaskakiwanie tylko nieglupim wychodzi, takim, co maja poczucie humoru i lubia ludzi. Poki wszystkie blizniaczki sa takie, to wszystko jest w absolutnym porzadku. Na razie mamy farta:) Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_ Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! 09.11.02, 00:30 _helga napisała: > _hermenegilda napisała: > > > _helga napisała: > > > > > _hermenegilda napisała: > > > > > > > Moi mili ! > > > > Wasze absolutnie wyszukane slownictwo i doskonala perfekcja w fo > rmuow > > aniu > > > > mysli, kaze mi przypuszczac, ze mozemy sie nawet znac osobiscie. > > > > > > > > Z podobna doskonaloscia dane mi bylo sie spotkac tylko wsrod red > aguja > > cych > > > > VOICES Magazine w Duke University. > > > > Napewno musieliscie tam studiowac. > > > > > > > > > Hermenegildo zaogonkowana! Mniejsza o Duke Univ., ale ktora ty jestes > ? Ile > > ja > > > mam wlasciwie blizniaczek? > > > > > > Helgo ! > > > > Jak pro_wok ( spioch sie na starosc robi )juz to slusznie wyjasnil jedynie > > > sluszna Hermenegilda to ta z ogonkiem przed imieniem. > > W tym wirtualnym swiecie wlasciwie nie jest to takie wazne jaka osoba sie > za > > nikiem ukrywa. Wazniejsze jest w mym mniemaniu jakie mysli sie z tym nikie > m > > kojarza. Nie przeszkadzaja mi inne Helgi czy Hermenegildy tak dlugo jak dl > ugo > > nie sa ordynarne, glupie czy prymitywne. > > Te jednak mozna zaraz rozpoznac jako falszywe. Obysmy mialy siostr jak > > najwiecej ale takich, ktore mozemy ze spokojnym sumieniem zaakceptowac. > > > Heh, mam podobne podejscie, jedynie sluszna Hermenegildo. Wlasnie po to > przylaze wieczorem na forum, zeby spotkac panie i panow co potrafia zaskoczyc, Zaskoczeni jestesmy my kiedy Helga za Zsypka, Hermenegilde albo jakiegos tam pacjeta szpitalu psychiatrycznego udaje! > a zaskakiwanie tylko nieglupim wychodzi, takim, co maja poczucie humoru i lubia > > ludzi. Poki wszystkie blizniaczki sa takie, to wszystko jest w absolutnym > porzadku. Na razie mamy farta:) Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! 09.11.02, 00:31 _helga napisała: > Heh, mam podobne podejscie, jedynie sluszna Hermenegildo. Wlasnie po to > przylaze wieczorem na forum, zeby spotkac panie i panow co potrafia zaskoczyc, > a zaskakiwanie tylko nieglupim wychodzi, takim, co maja poczucie humoru i lubia > > ludzi. Poki wszystkie blizniaczki sa takie, to wszystko jest w absolutnym > porzadku. Na razie mamy farta:) To sie zgadzamy. Ja lubie ludzi ze szczegolnym uwzglednieniem dobrze zbudowanych mezczyzn o nienagannym uzebieniu i najlepiej w gustownych spodenkach w tygrysi desen. Czy moze znasz kogos zblizonego do mego idealu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 09.11.02, 00:34 ja mam akurat spodenki z Mickey...... Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! 09.11.02, 00:53 Gość portalu: jojo napisał(a): > ja mam akurat spodenki z Mickey...... Podszywaczu, nie jestes w tym rankingu. Hermenegilda dala do zrozumienia powyzej, ze woli inteligentnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 09.11.02, 00:58 _helga napisała: > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > ja mam akurat spodenki z Mickey...... > > > Podszywaczu, nie jestes w tym rankingu. Hermenegilda dala do zrozumienia > powyzej, ze woli inteligentnych. Ja nie wybrzedzam byleby wam z oka nie cieklo i zebyscie sobie cycka na plecy nie zarzucali Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! 09.11.02, 01:04 Gość portalu: jojo napisał(a): > _helga napisała: > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > ja mam akurat spodenki z Mickey...... > > > > > > Podszywaczu, nie jestes w tym rankingu. Hermenegilda dala do zrozumienia > > powyzej, ze woli inteligentnych. > > > Ja nie wybrzedzam byleby wam z oka nie cieklo i zebyscie sobie > cycka na plecy nie zarzucali Ale my wybrzydzamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 09.11.02, 01:07 _helga napisała: > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > ja mam akurat spodenki z Mickey...... > > > > > > > > > Podszywaczu, nie jestes w tym rankingu. Hermenegilda dala do zrozumie > nia > > > powyzej, ze woli inteligentnych. > > > > > > > > Ja nie wybrzedzam byleby wam z oka nie cieklo i zebyscie sobie > > > cycka na plecy nie zarzucali > > Ale my wybrzydzamy........ i ZADNEGO chlopa nie mamy ....tylko wibratory ...he he he Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! 09.11.02, 01:11 Gość portalu: jojo napisał(a): > _helga napisała: > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > _helga napisała: > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > ja mam akurat spodenki z Mickey...... > > > > > > > > > > > > Podszywaczu, nie jestes w tym rankingu. Hermenegilda dala do zro > zumie > > nia > > > > powyzej, ze woli inteligentnych. > > > > > > > > > > > > > > Ja nie wybrzedzam byleby wam z oka nie cieklo i zebyscie > sobie > > > > > cycka na plecy nie zarzucali > > > > Ale my wybrzydzamy........ i ZADNEGO chlopa nie mamy ....tylko > wibratory ...he he he Sproboje moze jezykiem zrozumialym dla ciebi. Zglos sie raz jeszcze jak ci sikawka urosnie. Mam znajomego, ktory zalatwi ci prace w strazy pozarnej. A teraz siusiu, paciorek i do luzeczka. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 09.11.02, 01:16 _hermenegilda napisała: > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > ja mam akurat spodenki z Mickey...... > > > > > > > > > > > > > > > Podszywaczu, nie jestes w tym rankingu. Hermenegilda dala d > o zro > > zumie > > > nia > > > > > powyzej, ze woli inteligentnych. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Ja nie wybrzedzam byleby wam z oka nie cieklo i zeby > scie > > sobie > > > > > > > cycka na plecy nie zarzucali > > > > > > Ale my wybrzydzamy........ i ZADNEGO chlopa nie mamy ....tylko > > wibratory ...he he he > > > Sproboje moze jezykiem zrozumialym dla ciebi. > > > Zglos sie raz jeszcze jak ci sikawka urosnie. > Mam znajomego, ktory zalatwi ci prace w strazy pozarnej. > A teraz siusiu, paciorek i do luzeczka. > Pa Po pierwsze"lozeczka" a nie luzeczka (glabiu z DUKE) a po drugie moglbym byc twoim tatusiem Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! 09.11.02, 01:18 Gość portalu: jojo napisał(a): > _hermenegilda napisała: > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > _helga napisała: > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > ja mam akurat spodenki z Mickey...... > > > > > > > > > > > > > > > > > > Podszywaczu, nie jestes w tym rankingu. Hermenegilda d > ala d > > o zro > > > zumie > > > > nia > > > > > > powyzej, ze woli inteligentnych. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Ja nie wybrzedzam byleby wam z oka nie cieklo i > zeby > > scie > > > sobie > > > > > > > > > cycka na plecy nie zarzucali > > > > > > > > Ale my wybrzydzamy........ i ZADNEGO chlopa nie mamy ....tylko > > > wibratory ...he he he > > > > > > Sproboje moze jezykiem zrozumialym dla ciebi. > > > > > > Zglos sie raz jeszcze jak ci sikawka urosnie. > > Mam znajomego, ktory zalatwi ci prace w strazy pozarnej. > > A teraz siusiu, paciorek i do luzeczka. > > Pa > Po pierwsze"lozeczka" a nie luzeczka (glabiu z DUKE) a po drugie moglbym byc > twoim tatusiem Czyli jestes na etapie, ze ci sikawka juz nie urosnie, bo wlasnie zwiedla. Biedaczek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 09.11.02, 01:23 _helga napisała: > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > _hermenegilda napisała: > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > ja mam akurat spodenki z Mickey...... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Podszywaczu, nie jestes w tym rankingu. Hermenegi > lda d > > ala d > > > o zro > > > > zumie > > > > > nia > > > > > > > powyzej, ze woli inteligentnych. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Ja nie wybrzedzam byleby wam z oka nie cie > klo i > > zeby > > > scie > > > > sobie > > > > > > > > > > > cycka na plecy nie zarzucali > > > > > > > > > > Ale my wybrzydzamy........ i ZADNEGO chlopa nie mamy ....ty > lko > > > > wibratory ...he he he > > > > > > > > > Sproboje moze jezykiem zrozumialym dla ciebi. > > > > > > > > > Zglos sie raz jeszcze jak ci sikawka urosnie. > > > Mam znajomego, ktory zalatwi ci prace w strazy pozarnej. > > > A teraz siusiu, paciorek i do luzeczka. > > > Pa > > Po pierwsze"lozeczka" a nie luzeczka (glabiu z DUKE) a po drugie moglbym b > yc > > twoim tatusiem > > Czyli jestes na etapie, ze ci sikawka juz nie urosnie, bo wlasnie zwiedla. > Biedaczek... > Moja sikawka moglbym wybic ci prawe zezowate oko he he Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! 09.11.02, 01:39 Gość portalu: jojo napisał(a): > _helga napisała: > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > _hermenegilda napisała: > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > ja mam akurat spodenki z Mickey...... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Podszywaczu, nie jestes w tym rankingu. Herm > enegi > > lda d > > > ala d > > > > o zro > > > > > zumie > > > > > > nia > > > > > > > > powyzej, ze woli inteligentnych. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Ja nie wybrzedzam byleby wam z oka ni > e cie > > klo i > > > zeby > > > > scie > > > > > sobie > > > > > > > > > > > > > cycka na plecy nie zarzucali > > > > > > > > > > > > Ale my wybrzydzamy........ i ZADNEGO chlopa nie mamy . > ...ty > > lko > > > > > wibratory ...he he he > > > > > > > > > > > > Sproboje moze jezykiem zrozumialym dla ciebi. > > > > > > > > > > > > Zglos sie raz jeszcze jak ci sikawka urosnie. > > > > Mam znajomego, ktory zalatwi ci prace w strazy pozarnej. > > > > A teraz siusiu, paciorek i do luzeczka. > > > > Pa > > > Po pierwsze"lozeczka" a nie luzeczka (glabiu z DUKE) a po drugie mogl > bym b > > yc > > > twoim tatusiem > > > > Czyli jestes na etapie, ze ci sikawka juz nie urosnie, bo wlasnie zwiedla. > > > Biedaczek... > > Moja sikawka moglbym wybic ci prawe zezowate oko he he To niech ci twoja sikawka podpowie jakiegos nika. I niech ci tego nika przypomina za kazdym razem kiedy tu przychodzisz posty pisac. Czy ty naprawde nie lapiesz, ze to nie jest ani dokuczliwe, ani nic, tylko po prostu nudne? Moze ci powiem o co mi chodzi na przykladzie. Wyobraz sobie, ze jestes na jakiejs party. I na tym samym przyjeciu jest gosc, ktory w kolko powtarza to co od innych slyszal, a jak mowi od siebie, to te wspomniane 5 wyrazow. Nudziarz straszliwy, nie? No a ty robisz dokladnie to samo. Zebys jeszcze cokolwiek tym podszywaniem mogl zalatwic, ale to jest tylko forum, tu sie niczego nie zalatwia, tylko przychodzi pogadac i tyle. A ty sam sie z tego wycinasz. A moze rzeczywiscie nic nie potrafisz, no juz nie wiem. Troche mi cie szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 09.11.02, 01:43 _helga napisała: > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > _hermenegilda napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > ja mam akurat spodenki z Mickey... > ... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Podszywaczu, nie jestes w tym rankingu. > Herm > > enegi > > > lda d > > > > ala d > > > > > o zro > > > > > > zumie > > > > > > > nia > > > > > > > > > powyzej, ze woli inteligentnych. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Ja nie wybrzedzam byleby wam z o > ka ni > > e cie > > > klo i > > > > zeby > > > > > scie > > > > > > sobie > > > > > > > > > > > > > > > cycka na plecy nie zarzucali > > > > > > > > > > > > > > Ale my wybrzydzamy........ i ZADNEGO chlopa nie m > amy . > > ...ty > > > lko > > > > > > wibratory ...he he he > > > > > > > > > > > > > > > Sproboje moze jezykiem zrozumialym dla ciebi. > > > > > > > > > > > > > > > Zglos sie raz jeszcze jak ci sikawka urosnie. > > > > > Mam znajomego, ktory zalatwi ci prace w strazy pozarnej. > > > > > A teraz siusiu, paciorek i do luzeczka. > > > > > Pa > > > > Po pierwsze"lozeczka" a nie luzeczka (glabiu z DUKE) a po drugie > mogl > > bym b > > > yc > > > > twoim tatusiem > > > > > > Czyli jestes na etapie, ze ci sikawka juz nie urosnie, bo wlasnie zwi > edla. > > > > > Biedaczek... > > > Moja sikawka moglbym wybic ci prawe zezowate oko he he > > To niech ci twoja sikawka podpowie jakiegos nika. I niech ci tego nika > przypomina za kazdym razem kiedy tu przychodzisz posty pisac. Czy ty naprawde > nie lapiesz, ze to nie jest ani dokuczliwe, ani nic, tylko po prostu nudne? > Moze ci powiem o co mi chodzi na przykladzie. Wyobraz sobie, ze jestes na > jakiejs party. I na tym samym przyjeciu jest gosc, ktory w kolko powtarza to co > > od innych slyszal, a jak mowi od siebie, to te wspomniane 5 wyrazow. Nudziarz > straszliwy, nie? No a ty robisz dokladnie to samo. Zebys jeszcze cokolwiek tym > podszywaniem mogl zalatwic, ale to jest tylko forum, tu sie niczego nie > zalatwia, tylko przychodzi pogadac i tyle. A ty sam sie z tego wycinasz. A moze > > rzeczywiscie nic nie potrafisz, no juz nie wiem. Troche mi cie szkoda. To co napisalas powyzej mnie akurat nie dotyczy ...ale obrzucic mnie czy innych blotem mozesz ...WHO CARES ? Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! 09.11.02, 01:32 Gość portalu: jojo napisał(a): > Po pierwsze"lozeczka" a nie luzeczka (glabiu z DUKE) a po drugie moglbym byc > twoim tatusiem Masz racje. Mea culpa. Nawiasem mowiac glabie nie glombiu Gdybym miala miec takiego tatusia to wolalabym byc sierota. Moze VIAGRA da ci poczucie meskosci. Warto chyba sprobowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 09.11.02, 01:39 viagry nie potrzebuje a moja sikawka wybilbym ci zezowate oko ...ja nie napisalem "glombiu "....shit nawet czytac po polsku nie potrafisz ...GLABIU KAPUSCIANY Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! 09.11.02, 02:02 Gość portalu: jojo napisał(a): > viagry nie potrzebuje a moja sikawka wybilbym ci zezowate oko ...ja nie > napisalem "glombiu "....shit nawet czytac po polsku nie potrafisz ...GLABIU > KAPUSCIANY Tak mi sie kiedys przypomnialo, stolowka w brytyjskim parlamencie, a wlasciwie barek kawowy. Za lada stal koles, ktoremu trzeba bylo pokazywac palcem czy chce sie kawe czy herbate, bo nie kumal o co chodzi. A pare dni potem taka knajpka w Paryzu, gdzie sie jeszcze nie przestawilam jezykowo i poprosilam "kawe prosze" po angielsku. Kelner na to az podskoczyl i poddenerwowanym tonem mnie poprawil na "kawe" z francuskim akcentem. Ale to dlatego swiat mowi dzisiaj po angielsku a nie po francusku. To jest forum swiat. Pisze Polonia z calego swiata, ludzie ktorzy w roznym stopniu znaja jezyk polski. Trzeba byc szczesliwym, ze im sie chce w ogole po polsku myslec i pisac. Poprawiac mozna, ale nie agresywnie, a z sympatia i pochwala za trud! Nawet gdybys sie do Polaka z Polski zwracal, ktory jakiegos byka walnie, bo twoj opierdol moze jakis Polonus przeczytac malo wprawiony jezykowo i sie zniechecic, ze zbyt wielkie wymagania. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! 09.11.02, 01:16 Gość portalu: jojo napisał(a): > _helga napisała: > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > _helga napisała: > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > ja mam akurat spodenki z Mickey...... > > > > > > > > > > > > Podszywaczu, nie jestes w tym rankingu. Hermenegilda dala do zro > zumie > > nia > > > > powyzej, ze woli inteligentnych. > > > > > > > > > > > > > > Ja nie wybrzedzam byleby wam z oka nie cieklo i zebyscie > sobie > > > > > cycka na plecy nie zarzucali > > > > Ale my wybrzydzamy........ i ZADNEGO chlopa nie mamy ....tylko > wibratory ...he he he Gdybym miala do wyboru wibratorek albo ciebie, to bym wybrala wibratorek. Z dwoch powodow. Przegralbys z wibratorkiem wlasnie w dwoch konkurencjach: na inteligencje oraz na sprawnosc seksualna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 09.11.02, 01:21 _helga napisała: > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > ja mam akurat spodenki z Mickey...... > > > > > > > > > > > > > > > Podszywaczu, nie jestes w tym rankingu. Hermenegilda dala d > o zro > > zumie > > > nia > > > > > powyzej, ze woli inteligentnych. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Ja nie wybrzedzam byleby wam z oka nie cieklo i zeby > scie > > sobie > > > > > > > cycka na plecy nie zarzucali > > > > > > Ale my wybrzydzamy........ i ZADNEGO chlopa nie mamy ....tylko > > wibratory ...he he he > > > Gdybym miala do wyboru wibratorek albo ciebie, to bym wybrala wibratorek. Z > dwoch powodow. Przegralbys z wibratorkiem wlasnie w dwoch konkurencjach: na > inteligencje oraz na sprawnosc seksualna. No nie za bardzo.....bo mysle ze jestescie zgubionym ogniwem w teorii Darwina he he Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! 09.11.02, 01:27 Gość portalu: jojo napisał(a): > _helga napisała: > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > _helga napisała: > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > ja mam akurat spodenki z Mickey...... > > > > > > > > > > > > > > > > > > Podszywaczu, nie jestes w tym rankingu. Hermenegilda d > ala d > > o zro > > > zumie > > > > nia > > > > > > powyzej, ze woli inteligentnych. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Ja nie wybrzedzam byleby wam z oka nie cieklo i > zeby > > scie > > > sobie > > > > > > > > > cycka na plecy nie zarzucali > > > > > > > > Ale my wybrzydzamy........ i ZADNEGO chlopa nie mamy ....tylko > > > wibratory ...he he he > > > > > > Gdybym miala do wyboru wibratorek albo ciebie, to bym wybrala wibratorek. > Z > > dwoch powodow. Przegralbys z wibratorkiem wlasnie w dwoch konkurencjach: n > a > > inteligencje oraz na sprawnosc seksualna. > No nie za bardzo.....bo mysle ze jestescie zgubionym ogniwem w teorii Darwina > he he My moze jestesmy zgubionym ogniwem w teorii Darwina, ale ty w ogole ogniwem zadnym nie jestes. Nie spelniasz warunkow, czyli sprawnosci seksualnej ci brakuje oraz rozumu, ktory pozwala na odroznienie siebie samego od otoczenia. O sprawnosci seksualnej to juz ustalilismy, jak to u ciebie jest, a jesli chodzi o rozum, to najpierw musialbys udowodnic, ze w ogole wiesz ze nie jestes ani jojem, ani mirmatem, ani nikim innym, pod kogo sie po kolei podszywales. Co mowic o zdolnosci do wyodrebnienia sie o stwora, co nawet wlasnego imienia nie posiada. Z toba jest gorzej niz ze zwierzetami domowymi, bo nawet one sie jakos nazywaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 09.11.02, 01:31 co mozesz wiedziec o moim sex drive? to swiadczy o twojej niskiej inteligiencji.Jakie znaczenie ma nik? ZADNE..... Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Zaczynam cie rozumiec. 09.11.02, 01:44 Gość portalu: jojo napisał(a): > co mozesz wiedziec o moim sex drive? to swiadczy o twojej niskiej > inteligiencji.Jakie znaczenie ma nik? ZADNE..... Wiesz " tatusiu " ze zaczynam ciebie rozumiec. Trzeba przyznac, ze jestes konsekwentny. Zachowujesz sie tu jak impertynent ale nie jestes samotny. Masz nas. Jutro bedziesz mogl nie klamiac opowiedziec swoim towarzyszom niedoli, ze spedziles wieczor w towarzystwie dwu pan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Zaczynam cie rozumiec. IP: *.proxy.aol.com 09.11.02, 01:47 _hermenegilda napisała: > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > co mozesz wiedziec o moim sex drive? to swiadczy o twojej niskiej > > inteligiencji.Jakie znaczenie ma nik? ZADNE..... > > > Wiesz " tatusiu " ze zaczynam ciebie rozumiec. > Trzeba przyznac, ze jestes konsekwentny. > Zachowujesz sie tu jak impertynent ale nie jestes samotny. Masz nas. > Jutro bedziesz mogl nie klamiac opowiedziec swoim towarzyszom niedoli, ze > spedziles wieczor w towarzystwie dwu pan. ....A raczej PEDALA he he he! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Zaczynam cie rozumiec. 09.11.02, 01:51 _hermenegilda napisała: > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > co mozesz wiedziec o moim sex drive? to swiadczy o twojej niskiej > > inteligiencji.Jakie znaczenie ma nik? ZADNE..... > > > Wiesz " tatusiu " ze zaczynam ciebie rozumiec. > Trzeba przyznac, ze jestes konsekwentny. > Zachowujesz sie tu jak impertynent ale nie jestes samotny. Masz nas. > Jutro bedziesz mogl nie klamiac opowiedziec swoim towarzyszom niedoli, ze > spedziles wieczor w towarzystwie dwu pan. Hehee. Jemu sie taki fart zbyt czesto nie zdarza, zwykle jest po prostu przeganiany. A poza tym troche mi go szkoda, obserwuje jego wystepy od paru miesiecy i mam wrazenie ze cos z nim nie tak. Moze ma jakies trudnosci w kontaktach z ludzmi albo cos takiego? Na przyklad tak sie moze zachowywac ktos kto sie po prostu boi kontaktow z ludzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: Zaczynam cie rozumiec. 09.11.02, 02:00 _helga napisała: > _hermenegilda napisała: > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > co mozesz wiedziec o moim sex drive? to swiadczy o twojej niskiej > > > inteligiencji.Jakie znaczenie ma nik? ZADNE..... > > > > > > Wiesz " tatusiu " ze zaczynam ciebie rozumiec. > > Trzeba przyznac, ze jestes konsekwentny. > > Zachowujesz sie tu jak impertynent ale nie jestes samotny. Masz nas. > > Jutro bedziesz mogl nie klamiac opowiedziec swoim towarzyszom niedoli, ze > > spedziles wieczor w towarzystwie dwu pan. > > Hehee. Jemu sie taki fart zbyt czesto nie zdarza, zwykle jest po prostu > przeganiany. A poza tym troche mi go szkoda, obserwuje jego wystepy od paru > miesiecy i mam wrazenie ze cos z nim nie tak. Moze ma jakies trudnosci w > kontaktach z ludzmi albo cos takiego? Na przyklad tak sie moze zachowywac ktos > kto sie po prostu boi kontaktow z ludzmi. Jak komus brak zainteresowan czy hobby a jest samotny to ta samotnosc mu z czasem rozum odbiera.Biedak. Nalezaloby go wlasciwie lekcewazyc ale niech wie , ze mamy dobre serca. Ja sie odmeldowuje. Dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Zaczynam cie rozumiec. 09.11.02, 02:06 _hermenegilda napisała: > _helga napisała: > > > _hermenegilda napisała: > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > co mozesz wiedziec o moim sex drive? to swiadczy o twojej niskie > j > > > > inteligiencji.Jakie znaczenie ma nik? ZADNE..... > > > > > > > > > Wiesz " tatusiu " ze zaczynam ciebie rozumiec. > > > Trzeba przyznac, ze jestes konsekwentny. > > > Zachowujesz sie tu jak impertynent ale nie jestes samotny. Masz nas. > > > Jutro bedziesz mogl nie klamiac opowiedziec swoim towarzyszom niedoli > , ze > > > spedziles wieczor w towarzystwie dwu pan. > > > > Hehee. Jemu sie taki fart zbyt czesto nie zdarza, zwykle jest po prostu > > przeganiany. A poza tym troche mi go szkoda, obserwuje jego wystepy od par > u > > miesiecy i mam wrazenie ze cos z nim nie tak. Moze ma jakies trudnosci w > > kontaktach z ludzmi albo cos takiego? Na przyklad tak sie moze zachowywac > ktos > > kto sie po prostu boi kontaktow z ludzmi. > > > Jak komus brak zainteresowan czy hobby a jest samotny to ta samotnosc mu z > czasem rozum odbiera.Biedak. > Nalezaloby go wlasciwie lekcewazyc ale niech wie , ze mamy dobre serca. > > Ja sie odmeldowuje. > Dobrej nocy dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Zaczynam cie rozumiec. IP: *.proxy.aol.com 09.11.02, 02:06 _hermenegilda napisała: > _helga napisała: > > > _hermenegilda napisała: > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > co mozesz wiedziec o moim sex drive? to swiadczy o twojej niskie > j > > > > inteligiencji.Jakie znaczenie ma nik? ZADNE..... > > > > > > > > > Wiesz " tatusiu " ze zaczynam ciebie rozumiec. > > > Trzeba przyznac, ze jestes konsekwentny. > > > Zachowujesz sie tu jak impertynent ale nie jestes samotny. Masz nas. > > > Jutro bedziesz mogl nie klamiac opowiedziec swoim towarzyszom niedoli > , ze > > > spedziles wieczor w towarzystwie dwu pan. > > > > Hehee. Jemu sie taki fart zbyt czesto nie zdarza, zwykle jest po prostu > > przeganiany. A poza tym troche mi go szkoda, obserwuje jego wystepy od par > u > > miesiecy i mam wrazenie ze cos z nim nie tak. Moze ma jakies trudnosci w > > kontaktach z ludzmi albo cos takiego? Na przyklad tak sie moze zachowywac > ktos > > kto sie po prostu boi kontaktow z ludzmi. > > > Jak komus brak zainteresowan czy hobby a jest samotny to ta samotnosc mu z > czasem rozum odbiera.Biedak. > Nalezaloby go wlasciwie lekcewazyc ale niech wie , ze mamy dobre serca. > > Ja sie odmeldowuje. > Dobrej nocy WON PEDALE SKURWIALY! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! 09.11.02, 01:44 Gość portalu: jojo napisał(a): > co mozesz wiedziec o moim sex drive? to swiadczy o twojej niskiej > inteligiencji.Jakie znaczenie ma nik? ZADNE..... hehe! ma. Gdyby tozsamosc, osobowosc i tak dalej nie mialy zadnego znaczenia, to ludzie by woleli uprawiac seks ze sprzetem mechanicznym, jako mniej klopotliwym. A jednak wola to robic z ludzmi, ktorzy wlasnie tym sie roznia od sprzetu nieozywonego, ze posiadaja imiona. Sa niepowtarzalni. A ty bezimienny w ogole w rankingu jednosteg niepowtarzalnych nie figurujesz, bo sam sie z niego wyciales. Wlasnie to ci probuje wytlumaczyc, ze tym podszywaniem nie krzywdzisz nikogo oprocz siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 09.11.02, 01:49 _helga napisała: > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > co mozesz wiedziec o moim sex drive? to swiadczy o twojej niskiej > > inteligiencji.Jakie znaczenie ma nik? ZADNE..... > > > hehe! ma. Gdyby tozsamosc, osobowosc i tak dalej nie mialy zadnego znaczenia, > to ludzie by woleli uprawiac seks ze sprzetem mechanicznym, jako mniej > klopotliwym. A jednak wola to robic z ludzmi, ktorzy wlasnie tym sie roznia od > sprzetu nieozywonego, ze posiadaja imiona. Sa niepowtarzalni. A ty bezimienny w > > ogole w rankingu jednosteg niepowtarzalnych nie figurujesz, bo sam sie z niego > wyciales. Wlasnie to ci probuje wytlumaczyc, ze tym podszywaniem nie krzywdzisz > > nikogo oprocz siebie. Kurwa mac! Ja chyba mowie z PEDALEM >>> TFUUUUUU! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! 09.11.02, 02:09 Gość portalu: jojo napisał(a): > _helga napisała: > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > co mozesz wiedziec o moim sex drive? to swiadczy o twojej niskiej > > > inteligiencji.Jakie znaczenie ma nik? ZADNE..... > > > > > > hehe! ma. Gdyby tozsamosc, osobowosc i tak dalej nie mialy zadnego znaczen > ia, > > to ludzie by woleli uprawiac seks ze sprzetem mechanicznym, jako mniej > > klopotliwym. A jednak wola to robic z ludzmi, ktorzy wlasnie tym sie rozni > a > od > > sprzetu nieozywonego, ze posiadaja imiona. Sa niepowtarzalni. A ty bezimie > nny > w > > > > ogole w rankingu jednosteg niepowtarzalnych nie figurujesz, bo sam sie z > niego > > wyciales. Wlasnie to ci probuje wytlumaczyc, ze tym podszywaniem nie > krzywdzisz > > > > nikogo oprocz siebie. > Kurwa mac! Ja chyba mowie z PEDALEM >>> TFUUUUUU! Bo co? uwazasz ze kobiety nie sa inteligentne? Tylko mezczyzni potrafia twoim zdaniem inteligentnie rozmawiac? Biedaku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 09.11.02, 02:12 _helga napisała: > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > co mozesz wiedziec o moim sex drive? to swiadczy o twojej niskie > j > > > > inteligiencji.Jakie znaczenie ma nik? ZADNE..... > > > > > > > > > hehe! ma. Gdyby tozsamosc, osobowosc i tak dalej nie mialy zadnego zn > aczen > > ia, > > > to ludzie by woleli uprawiac seks ze sprzetem mechanicznym, jako mnie > j > > > klopotliwym. A jednak wola to robic z ludzmi, ktorzy wlasnie tym sie > rozni > > a > > od > > > sprzetu nieozywonego, ze posiadaja imiona. Sa niepowtarzalni. A ty be > zimie > > nny > > w > > > > > > ogole w rankingu jednosteg niepowtarzalnych nie figurujesz, bo sam si > e z > > niego > > > wyciales. Wlasnie to ci probuje wytlumaczyc, ze tym podszywaniem nie > > krzywdzisz > > > > > > nikogo oprocz siebie. > > Kurwa mac! Ja chyba mowie z PEDALEM >>> TFUUUUUU! > > > Bo co? uwazasz ze kobiety nie sa inteligentne? Tylko mezczyzni potrafia twoim > zdaniem inteligentnie rozmawiac? Biedaku... Inteligientnie , zgin , przepadnij pedale malointeligientny Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! 09.11.02, 00:51 _hermenegilda napisała: > _helga napisała: > > > Heh, mam podobne podejscie, jedynie sluszna Hermenegildo. Wlasnie po to > > przylaze wieczorem na forum, zeby spotkac panie i panow co potrafia > zaskoczyc, > > a zaskakiwanie tylko nieglupim wychodzi, takim, co maja poczucie humoru i > lubia > > > > ludzi. Poki wszystkie blizniaczki sa takie, to wszystko jest w absolutnym > > porzadku. Na razie mamy farta:) > > To sie zgadzamy. > Ja lubie ludzi ze szczegolnym uwzglednieniem dobrze zbudowanych mezczyzn o > nienagannym uzebieniu i najlepiej w gustownych spodenkach w tygrysi desen. > Czy moze znasz kogos zblizonego do mego idealu ? Hmmmmm..... No znam jednego, pod warunkiem, ze ci nie przeszkadzaja te robaki, co je po kieszeniach nosi. Oczywiscie jak jest zimno, bo gdy cieplej, to tylko te tygrysie gatki, w ktorych kieszeni nie ma. Nosi jeszcze takiego futrzaka przerzuconego przez jedno ramie, w garsci oszczep na ryby i na wrogow, na szyi ma web camera, a na drugim ramieniu ma upolowana zdobycz. Czasem zwierzyne, czasem dame. No i te haczyki, zylki i aparaty fotograficzne. Ale jest z nim jeden klopot. On bez przerwy przebiera nogami, bo te damy sie na niego rzucaja i rwa tygryska na strzepy! Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! 09.11.02, 01:04 _helga napisała: > Hmmmmm..... No znam jednego, pod warunkiem, ze ci nie przeszkadzaja te robaki, > co je po kieszeniach nosi. Oczywiscie jak jest zimno, bo gdy cieplej, to tylko > te tygrysie gatki, w ktorych kieszeni nie ma. Nosi jeszcze takiego futrzaka > przerzuconego przez jedno ramie, w garsci oszczep na ryby i na wrogow, na szyi > ma web camera, a na drugim ramieniu ma upolowana zdobycz. Czasem zwierzyne, > czasem dame. No i te haczyki, zylki i aparaty fotograficzne. Ale jest z nim > jeden klopot. On bez przerwy przebiera nogami, bo te damy sie na niego rzucaja > i rwa tygryska na strzepy! Idealu absolutnego nie sposob osiagnac. Mozna jednkze probowac sie do niego zblizyc.Mysle, ze tu jestesmy juz stosunkowo blisko. Niepokoi mnie tylko to zamilowanie do wedkarstwa. Ma to podobno uspakajac nerwy. Widzialam kiedys takiego, przerzucajacego nerwowo wedke z reki do reki i mamroczacego pod nosem "Q..wa, gdybym nie wiedzial, ze wedkowanie uspakaja nerwy to jak bym ta wedka pieprznal..." I wyobraz sobie obcowanie na codzien z wedkarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: helga STUL PYSK poszol won z forum!!!!!!!!!!! 09.11.02, 01:12 _hermenegilda napisała: > _helga napisała: > > > Hmmmmm..... No znam jednego, pod warunkiem, ze ci nie przeszkadzaja te > robaki, > > co je po kieszeniach nosi. Oczywiscie jak jest zimno, bo gdy cieplej, to > tylko > > te tygrysie gatki, w ktorych kieszeni nie ma. Nosi jeszcze takiego futrzak > a > > przerzuconego przez jedno ramie, w garsci oszczep na ryby i na wrogow, na > szyi > > ma web camera, a na drugim ramieniu ma upolowana zdobycz. Czasem zwierzyne > , > > czasem dame. No i te haczyki, zylki i aparaty fotograficzne. Ale jest z ni > m > > jeden klopot. On bez przerwy przebiera nogami, bo te damy sie na niego > rzucaja > > i rwa tygryska na strzepy! > > > Idealu absolutnego nie sposob osiagnac. Mozna jednkze probowac sie do niego > zblizyc.Mysle, ze tu jestesmy juz stosunkowo blisko. > Niepokoi mnie tylko to zamilowanie do wedkarstwa. > Ma to podobno uspakajac nerwy. > Widzialam kiedys takiego, przerzucajacego nerwowo wedke z reki do reki i > mamroczacego pod nosem "Q..wa, gdybym nie wiedzial, ze wedkowanie uspakaja > nerwy to jak bym ta wedka pieprznal..." > I wyobraz sobie obcowanie na codzien z wedkarzem. A to musze cie uspokoic. Ten gosc ktorego mam na mysli poluje a nie uspokaja nerwy. Tylko ze on poluje bez przerwy, jak nie ma ryb, to na damy poluje, hihiiiiiii. No ale masz racje, ze obcowanie z takim na codzien to moglby byc problem. Po pierwsze, to wszedzie sie walaja te przyrzady do polowania, a jak sie na nich usiadzie, to sie wbijaja w tylek. Po drugie, czesc tych przyrzadow lowieckich pelca samoistnie, a na przyklad takie robaki piaskowe gryza oraz sa bardzo obrzydliwe. A po trzecie, te trofea znoszone do domu... No ale z drugiej strony, ma tez powazna zalete. Jak idzie polowac, to go nie ma w domu, no nie? Moim zdaniem moglabys go ewentualnie przetestowac. Odpowiedz Link Zgłoś
_hermenegilda Przepadlo, juz zbyt pozno 09.11.02, 01:26 _helga napisała: > A to musze cie uspokoic. Ten gosc ktorego mam na mysli poluje a nie uspokaja > nerwy. Tylko ze on poluje bez przerwy, jak nie ma ryb, to na damy poluje, > hihiiiiiii. > > No ale masz racje, ze obcowanie z takim na codzien to moglby byc problem. Po > pierwsze, to wszedzie sie walaja te przyrzady do polowania, a jak sie na nich > usiadzie, to sie wbijaja w tylek. Po drugie, czesc tych przyrzadow lowieckich > pelca samoistnie, a na przyklad takie robaki piaskowe gryza oraz sa bardzo > obrzydliwe. A po trzecie, te trofea znoszone do domu... > > No ale z drugiej strony, ma tez powazna zalete. Jak idzie polowac, to go nie ma Ten, ktorego ja mam na mysli opowiadal kiedys, ze jest ogolnie zadowolony bo nalezy do tych ktorzy wykorzystali czas i swoja solidna praca zbudowali dla siebie i rodziny wygodna stabilizacje.Przez "ustawienie sie finansowe rozumie on w miare wygodne zycie i mozliwosc zapewnienia dzieciom dobrych szkol. Jak widzisz te robaki to nie jest problem najwiekszego kalibru. > > w domu, no nie? Moim zdaniem moglabys go ewentualnie przetestowac. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Przepadlo, juz zbyt pozno 09.11.02, 01:31 _hermenegilda napisała: > _helga napisała: > > > A to musze cie uspokoic. Ten gosc ktorego mam na mysli poluje a nie uspoka > ja > > nerwy. Tylko ze on poluje bez przerwy, jak nie ma ryb, to na damy poluje, > > hihiiiiiii. > > > > No ale masz racje, ze obcowanie z takim na codzien to moglby byc problem. > Po > > pierwsze, to wszedzie sie walaja te przyrzady do polowania, a jak sie na n > ich > > usiadzie, to sie wbijaja w tylek. Po drugie, czesc tych przyrzadow lowieck > ich > > pelca samoistnie, a na przyklad takie robaki piaskowe gryza oraz sa bardzo > > > obrzydliwe. A po trzecie, te trofea znoszone do domu... > > > > No ale z drugiej strony, ma tez powazna zalete. Jak idzie polowac, to go n > ie > ma > > > Ten, ktorego ja mam na mysli opowiadal kiedys, ze jest ogolnie zadowolony bo > nalezy do tych ktorzy wykorzystali czas i swoja solidna praca zbudowali dla > siebie i rodziny wygodna stabilizacje.Przez "ustawienie sie finansowe rozumie > on w miare wygodne zycie i mozliwosc zapewnienia dzieciom dobrych szkol. > > Jak widzisz te robaki to nie jest problem najwiekszego kalibru. > > > > w domu, no nie? Moim zdaniem moglabys go ewentualnie przetestowac. Hmmmmmm?????? heheeee!!! A czy przypadkiem nie tego samego tygryska mamy na mysli? Dlaczego uwazasz ze za pozno zeby go przetestowac? Za pozno to jest wtedy, jak sie lezy w grobie. Jestes zombie, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Jestem nieuk !!! 08.11.02, 22:56 pro_wok napisał: > _helga napisała: > > > No wlasnie! A poza tym czy moglbys ewentualnie przesluchac obie hermenegil > dy > i > > stwierdzic ktora jest twoja? > > > > Heheeeee!!!!!! Biedny Kingfish. > > To nie jest akurat trudne bo prawdziwa podobnie jak i Ty nosi ogonek z przodu. > > Trudniej jest mi zrozumiec, ze wszyscy potraficie zrobic fajne filmiki a ja nie > > mam pojecia jak sie to robi. > Daj mi rade jak mam sie tego nauczyc to sie tez postaram cos wyprodukowac. > PS Macie nieludzkie pory nadawania. W ciagu tygodnia pracy trudno mi sie bedzie > > do nich dostosowac. Wiem, ze to przesuniecie czasowe i w miare mozliwosci bede > probowal. To dzieki Kingfishowi! On mnie zachecil do zmiany programow, teraz do stron www uzywam Macromedia Dreamveawer a te filmiki sa na Macromedia Flash. Hihi mam jeszcze Macromedia Director, Free Hand, Fireworks, Drumbeat a do dzwiekow CoolEdit. Sa CUDOWNE!!! Dreamveawer to absolutnie najlepszy program do robienia stron www, bardzo czysciutki. A te filmiki sa we flashu. Aktualna wersja to Flash MX, ale Flash4 dla poczatkujacych jest absolutnie najlepszy! A do tego po instalacji programu uzebralam, zeby Kingfish mi napisal pare lekcji jak to sie robi. Trzeba powiedziec, ze potrafil sensowniej wytlumaczyc niz programowy help:)))) Kingfish to prawdziwy monster multimedialny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Jestem nieuk i KU...WISZON IP: *.proxy.aol.com 08.11.02, 23:16 ....i ...pedal Odpowiedz Link Zgłoś
_helga O rany, nawet bluzgac trzeba umiec. 09.11.02, 00:07 Gość portalu: Helga napisał(a): > ....i ...pedal Sluchaj, katarynko. Siedzisz sobie i od prawie pol roku mamroczesz te same 5 wyrazow pod adresem polowy forum. Czy nie moglbys przynajmniej wzbogacic slownictwa o 6 wyraz? I nie udawaj, ze jakikolwiek uniwerek ukonczyles. Edukacja uniwersytecka w dowolnym panstwie i na dowolnej uczelni skutkuje miedzy innymi umiejetnoscia wyzywania bliznich za pomoca bogatszego slownictwa, niz ty dales nam poznac. Odpowiedz Link Zgłoś