maruda.r 16.02.06, 17:52 Większe szanse powodzenia miałby apel do wilka, żeby pilnował owiec. Tolerancja Kaczyńskiego jest na poziomie Kalego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sothis666 Human Rights Watch apeluje do prezydenta Kaczyń... 16.02.06, 17:54 Błąd. Formacja Pana Prezydenta nie jest od obrony ludzi, tylko od Walki Ze Złem. Przykładowo, obroniła maluczkich przed Mamoną: miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3166118.html Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Bez przesady to nie prześladowania 16.02.06, 18:06 "Jako prezydent Polski ma Pan za zadanie bronić praw i wolności wszystkich polskich obywateli, szczególnie zagrożonych mniejszości" ___________________________- Czy HRW trochę się w swym zapale nie zapędza? Czy zakaz zorganizowania parady równoznaczny jest automatycznie z zagrożeniem mniejszości? Na czym więc to zagrożenie polega? Zakazanie marszów czy parad, lub ich utrudnianie występuje także czasem i na Zachodzie. Tak stało się np. ostatnio z love parade w Berlinie. I co? I nic.. Nie ma co strzelać powyżej celu. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Bez przesady. to nie prześladowania 16.02.06, 18:26 Obrona mniejszosci przed dyskryminacja i rowne traktowanie wobec prawa nie obejmuje bynajmniej aprobaty dla aktywnego promowania zachowan i stylu zycia, ktore wladze demokratycznych krajow uznaja za szkodliwe z puktu widzenia spolecznego. Ja, na przyklad, nie aprobowalem kopania przez pozniejszego szefa niemieckiego MSZ, Joszke Fischera, lezacego na ziemi policjanta podczas "pacyfistycznej" demonstracji, sponsorowanej nota bene, nieoficjalnie, przez KGB. [chodzilo o zapobiezenie rozmieszczeniu Pershingow w RFN] Ale nigdy nie postulowalbym zakazania dzialalnosci politycznej niemieckim Gruens lub uniemozliwienia im o forsowania swej agendy politycznej w Bundestagu mimo, ze uniemozliwienie przez nich budowania elektrowni atomowych w RFN w obliczu rosnacych cen ropy i szans szantazu paliwowego ze strony mahmutow i Ojczyzyny Swiatowego Proletariatu, uwazam za wysoce niebezpieczne i szkodliwe dla tego kraju. <eva>, jak widze, to rozumie. Podobnie, jestem zdania, ze nalezy izolowac i pietnowac, a nie wspierac, terrorystyczny Hamas do czasu zmiany jego agendy politycznej i zachowania. Ale nigdy nie zakazalbym mu uczestniczenia w wyborach lub kwestionowal jego zwyciestwo w tychze. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Bez przesady. to nie prześladowania 16.02.06, 18:37 meerkat1 napisał: > Obrona mniejszosci przed dyskryminacja i rowne traktowanie wobec prawa nie > obejmuje bynajmniej aprobaty dla aktywnego promowania zachowan i stylu zycia, > ktore wladze demokratycznych krajow uznaja za szkodliwe z puktu widzenia > spolecznego. Co do tego w pełni się zgadzam Co dd reszty nie, ale pozostałe tematy nie są z tego wątku i nie chce mi się mnożyć bytów w nieskończoność. Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Re: Bez przesady to nie prześladowania 16.02.06, 21:37 eva15 napisała: > "Jako prezydent Polski ma Pan za zadanie bronić praw i wolności wszystkich > polskich obywateli, szczególnie zagrożonych mniejszości" > ___________________________- > > Czy HRW trochę się w swym zapale nie zapędza? Czy zakaz zorganizowania parady > równoznaczny jest automatycznie z zagrożeniem mniejszości? Na czym więc to > zagrożenie polega? > > Zakazanie marszów czy parad, lub ich utrudnianie występuje także czasem i na > Zachodzie. Tak stało się np. ostatnio z love parade w Berlinie. I co? I nic.. > > Nie ma co strzelać powyżej celu. boze... koniec swiata... l-eva napisala cos z sensem :-) coz... ludzie w lotto wygrywaja, wiec wszystko jak widac zdazyc sie moze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Re: Bez przesady to nie prześladowania 17.02.06, 10:33 eva15 napisała: > zjadłeś orzeszki?? hahahaha wszystko jasne, l-evcia zaczyna madrzec, bo ktos jej poradzil wzmozona konsumpcje orzechow... tak trzymaj l-evciu... jeszcze troche i zauwazysz, ze z nami wszystko jest ok, to tylko ty "troche" odstawalas ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 lewacka banda, bedzie paplac i paplac, najlepiej 16.02.06, 18:08 ignorowac Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Za "lewacką bandą" stoi cywilizowany świat:) 16.02.06, 21:17 Możesz się łudzić, że - nie. Możesz znaleźć podobnych sobie w Texasie, w partii Haidera czy na Białorusi. I nazywać głos cywilizacji Zachodu - "samozwańczym". Ale za gebbelsem stały przynajmniej czołgi, a polski prawicowy zakapior kreuje tylko ze słów swój świat wirtualny - - bezsilny. Kaczor i Radyjo nie pomogą. To ślepa uliczka. Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Re: Za "lewacką bandą" stoi cywilizowany świat:) 16.02.06, 21:38 chwileczke, jaki "cywilizowany swiat"??? mozesz podac przyklady? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Za "lewacką bandą" stoi cywilizowany świat:) 18.02.06, 08:48 Cywilizacja 'kultury gejowskiej'?...)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 a ja czekam na reakcje HRW na te nowo opublikowane 16.02.06, 18:14 zdjecia,zwazywszy wyrazne homoseksualne otoczki niektorych z nich to do pedalskiego lobby taki protest nalezaloby skierowac "HRW, jedna z najbardziej znanych organizacji broniących praw człowieka, ma kwaterę główną w Waszyngtonie. Ostatnio głośne stały się jej doniesienia, że w Polsce i Rumunii przetrzymywani są więźniowie CIA." Odpowiedz Link Zgłoś
homophob_and_racist > Tolerancja Kaczyńskiego... 16.02.06, 18:20 > Tolerancja Kaczyńskiego Oczywiscie ze ze jest tolerancyjny ! Nie kaze zboczencow zamykac, ani skracac o glowe, wyrzucac z pracy ani z domow, pozbawiac ich praw obywatelskich. Czego jeszcze chcecie zboczency ? SPECJALNYCH PRAW ?! Malzenstwo jest miedzy kobieta a mezczyzna i tak jest od 6000 lat widocznie z dobrych powodow. Zboki moga w..c sie w d... ale nie nazywac tego malzenstwem ! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Human Rights Watch apeluje do prezydenta Kacz 16.02.06, 18:20 niech HRW zajmie się Rosją, albo czym innym. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Human Rights Watch apeluje do prezydenta Kacz 16.02.06, 18:31 Insynuowanie istnienia obozow mahmuckiej kazni w Klewkach i Malkini jest duzo bezpieczniejsze od insynuowania istnienia podobnych obozow w Czeczenii! :-) Podobnie jak publikowanie karykatur Proroka Jezusa versus Proroka Mahometa. P.S. Nota bene, nadal czekam na obiecane solennie przez lewactwo koordynaty i zdjecia owych obozow, ktore Komisja Jewropejska miala niebawem zaprezentowac. Czyzby przodujacy system Galileo, jeszcze sie nie dotarl? ;-)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Human Rights Watch apeluje do prezydenta Kacz 16.02.06, 18:39 meerkat1 napisał: > Insynuowanie istnienia obozow mahmuckiej kazni w Klewkach i Malkini jest duzo > bezpieczniejsze od insynuowania istnienia podobnych obozow w Czeczenii! :-) To dlatego CIA dała na temat tych obozów przecieki do WP? Jest taka strachliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 "Klamcie, klamcie a cos przyschnie!" (dr Goebbels) 16.02.06, 19:27 > To dlatego CIA dała na temat tych obozów przecieki do WP? Jest taka strachliwa >-pyta evunia. Aaa , to CIA dala te przecieki? DCI Porter Goss czy ktos inny, np. John Negroponte, albo Donald Rumsfeld? Czy moge prosic o szczegoly? A moze to ci sami, co "doniesli" WP o spuszczaniu Kuranu z woda w klopach Gitmo? Zapominajac jednak dodac, ze spuszczali nie straznicy, a same "zakliuczonnyje"?! Prowokacja w sprawie karykatur, to male piwo w porownaniu z tym "numerkiem"! Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Tolko hamerykańska "Prawda" nas wyzwoli 16.02.06, 23:30 meerkat1 napisał: > To dlatego CIA dała na temat tych obozów przecieki do WP? Jest taka strac > hliwa -pyta evunia. Aaa, to CIA dala te przecieki? Niestety, tylko "Prawda" nas wyzwoli, a ta płynie z Hameryki, takie cziasy, tjażołyje, jak slusznie skądindąd zauważasz: "Redaktor naczelny dziennika "Washington Post" zapowiada, że jego dziennik może ujawnić wszystkie fakty na temat tajnego więzienia CIA w Polsce. Sprawą tą zajmuje się coraz więcej mediów w USA." serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34254,3058392.html " CIA zapamiętano lekcję Abu Ghraib: ekipie Busha nie można ufać, że będzie broniła ludzi, którzy wykonywali rozkazy. Dlatego agenci CIA wszczęli alarm w sprawie tajnych więzień, by nie stać się kozłami ofiarnymi - mówi Larry Johnson* serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34292,3058071.html Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Tolko kacapska "Prawda" nas wyzwoli 17.02.06, 09:11 Evuniu, Ja TEZ moge ujawnic rozne Twoje "brudne sprawki", a Ty - moje. A juz zwlaszcza mozemy sobie tym bezkarnie grozic! :-) Ale chciec, a moc - to dwie rozne sprawy. Najpierw, drobiazg, trzeba miec jakies DOWODY, bo inaczej mozna sie tak ambarasujaco umoczyc jak publikujac w roku wyborow w USA "rewelacje" o spuszczaniu Kuranu z woda w klopach Gitmo. A ja, powtarzam po raz setny- WCIAZ CZEKAM na tak solenie i publicznie obiecane koordynaty i zdjecia mahmuckich obozow kazni zorganizowanych przez CIA w Klewkach, Malkinie i Pile [ujawnionych, z kolei, w roku wyborczym w Polsce] Bo przeciez one niewatpliwie ISTNIEJA, prawda? ;-) A nawet, co w okreslonych srodowiskach na wschod od Ukrainy i Bialorusi budzi znacznie mniejsze emocje - dowody istnienia obozow w Rumunii i Bulgarii, dokad przeniesie sie wkrotce wielu Jankesow okupujacych obecnie Niemcy.! :-))) P.S. Sadze, ze dopiero moje wnuki doczekaja sie wreszcie ujawnienia przez Lubianke dowodow, ze "Truman zrzucal nocami na polskie pola stonke ziemniaczana", a na pola czeskie - MENDOLINKE BRAMBOROWA! ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 "Brudne sprawki" 17.02.06, 09:49 "Naczelny "Tygodnika Podhalańskiego" Jerzy Jurecki i autor tekstu "Agent czy ofiara" twierdzi, że z dokumentów zgromadzonych przez SB, do których dotarł, wynika, iż od września 1985 roku ksiądz był agentem o pseudonimie Ewa. Miał donosić między innymi na Lecha Wałęsę i księdza Stanisława Dziwisza." No dobrze, ze o agencie ps. <meerkat> jeszcze nie wiedza! :-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Tolko kacapska "Prawda" nas wyzwoli 17.02.06, 11:19 Pytałeś skąd wiem, że to CIA sypnęła do pracsy przeciek o obozach w PL , to ci podałam 2 pierwsze z brzegu artykuły, których było wiele. Mnie tylko dziwi, że wzięty na języki prasy światwej kraj- niewinnie wszak ponoć oskarżony, WCALE się tak naprawdę pomijając werbalizm nie broni. Zadnych zaskarżeń o zniesławienie, żadnego żądania sprostowania w prasie. NIC,dosłownie nic, żadnych kroków prawnych przeciw ciężkim kalumniom o międzynarodowym wydźwięku.. Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Re: Tolko kacapska "Prawda" nas wyzwoli 17.02.06, 11:26 eva15 napisała: > Pytałeś skąd wiem, że to CIA sypnęła do pracsy przeciek o obozach w PL , to ci > podałam 2 pierwsze z brzegu artykuły, których było wiele. hahahahahahaha zastnawiajaca jest naiwnosc l-evci... wierzyc, iz "zrodla" na jakie powoluje sie autor calkowicie klamliwego artykulu sa prawdziwe... realnosc tych "zrodel" l-evciu jest taka sama jak reszta "rewelacji" z tychze artykulow... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Wyjasnienie merytoryczne dla ks. Ewy :-))) 17.02.06, 11:36 "CIA nigdy nie potwierdza zadnych informacji dotyczacych jej dzialanosci, ani im nie zaprzecza". A czemu? No, np. jesli ktos wierzy, ze "CIA i Pentagon posiadaja tajna bron (HAARM) przy pomocy ktorej wywolaly tsunami u wybrzezy Sumatry", to chyba...dobrze? :-) ks. <meerkat> Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Wyjasnienie merytoryczne dla ks. Ewy :-))) cd. 17.02.06, 11:49 A jesli islamscy terrorysci wierza, ze w obozach CIA wkreca im fiuty w imadlo i beda pradem piescic w jacuzzi dostarczonej przez Wassermana, to chyba... tez dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Re: Tolko kacapska "Prawda" nas wyzwoli 17.02.06, 11:29 eva15 napisała: > Mnie tylko dziwi, że wzięty na języki prasy światwej kraj- niewinnie wszak > ponoć oskarżony, WCALE się tak naprawdę pomijając werbalizm nie broni. Zadnych > zaskarżeń o zniesławienie, żadnego żądania sprostowania w prasie. NIC,dosłownie > > nic, żadnych kroków prawnych przeciw ciężkim kalumniom o międzynarodowym > wydźwięku.. hahahaha l-eviu czyzbys oczekiwala od rzadu polskiego reakcji takiej samej jak rzadu iranu na "karykatury"? :-) mimo wszystko pismeni rozumieja co to wolnosc prasy... a moze l-evcia oczekuje, iz "anonimowi pracownicy CIA", na ktorych "wypowiedzi" "powolywali sie" autorzy tych bzdurek pozwa ich do sadu o znieslawienie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 administracja Busha a lewackie karykatury USA 17.02.06, 11:44 "Zadnych oskarżeń o zniesławienie, żadnego żądania sprostowania w prasie." No, wyobraz sobie! Nawet w obliczu tych ohydnych karykatur Proroka Busha w rezymowych mediach iranskich- ambasady Islamskiej Republiki Iranu w Waszyngtonie w "spontanicznych przejawach oburzenia spoleczenstwa amerykanskiego" nie podpalono! Nie zmuszono nawet od dymisji redaktora naczelnego Washington Post, ani jego Newsweeka, co to swa reputacje w klopach Gitmo umoczyl! [i smierc kilkunastu muzulmanow spowodowal] SIE NIE UTRZYMA TEN KRAJ! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta Homo Rights Watch ??? 16.02.06, 18:27 czyzby Kaczor zabraniał homosiom i lesbom uprawiać homoseks? kastrował ich? w obozach zamykał? trójkąty kazał naszywać? Jeżeli nie, to niech głowy nie zawracją, bo w Polsce nikt w alkowę nikomu nie zagląda. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Homo Rights Watch ??? 16.02.06, 18:38 gieroy_asfalta napisał: > czyzby Kaczor zabraniał homosiom i lesbom uprawiać homoseks? kastrował ich? w > obozach zamykał? trójkąty kazał naszywać? No no! Nie badz taki pewny. Moze NSA, na prosbe Kaczora i wniosek fundementalistycznego protestanta, Bu$$ha, podsluch im w sypialniach pozakladala? A moze i kamery zainstalowala? A moze nawet filmuje z ukrycia, ktory to polityk lub seksuolog czyje dzieci na Dworcu Centralnym w W-wie podrywa? Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta Re: Homo Rights Watch ??? 16.02.06, 18:49 swoja drogą to mogliby sprawdzić niejakiego Jarosława K.;-P Odpowiedz Link Zgłoś
pantera01 Re: Human Rights Watch apeluje do prezydenta Kacz 16.02.06, 18:41 A jakie to specjalne prawa maja geje i lesbijki? Nie za bardzo rozumiem. Czy Kaczynscy scigaja ich i wsadzaja do obozow reedukacji? O ile pamietam to byla domena lewactwa. A czy ten HR mowi cos o prawach bialych farmerow w Zimbabwe, czy tez wspomnial cos o wolnosci religijnej w Arabii Saudyjskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Human Rights Watch apeluje do prezydenta Kacz 16.02.06, 18:52 maruda.r napisał: > Większe szanse powodzenia miałby apel do wilka, żeby pilnował owiec. > Tolerancja Kaczyńskiego jest na poziomie Kalego. Tolerancja niektórych homseksualistów na Zachodzie jest zbliżona do tej Kaczyńskiego. Parę lat temu pokazano w tv jak nadzy homoseksualiści w Moguncji demolują samochód pewnego znanego z mediów księdza skacząc po dachu i wrzeszcząc ordynarnie. Wszystko dlatego, bo ten ośmielił się wyrazić grzecznie i spokojnie odmienne poglądy na temat "kultowości" homoseksualizmu. W żaden sposób nie razi mnie homosueksualizm, ale coraz bardziej razi mnie to, że jest tak agresywny i NIETOLERANCYJNY w promowaniu swego stylu życia. Zachowuje się powoli podobnie jak jego dawni przeciwnicy. W PL trudno to zrozumieć, bo problemu w tej formie jeszcze wcale nie ma, ale na Zachodzie jest to powoli męczące.. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Human Rights Watch apeluje do prezydenta Kacz 16.02.06, 20:23 eva15 napisała: > W żaden sposób nie razi mnie homosueksualizm, ale coraz bardziej razi mnie to, > że jest tak agresywny i NIETOLERANCYJNY w promowaniu swego stylu życia. > Zachowuje się powoli podobnie jak jego dawni przeciwnicy. W PL trudno to > zrozumieć, bo problemu w tej formie jeszcze wcale nie ma, ale na Zachodzie jest > to powoli męczące.. ************************************ Rozumiem, że jesteś zmęczona nachalnością środowisk homoseksualnych na Zachodzie. Tyle, że w RP idzie o cos innego: o łamanie prawa do demonstracji przez Kaczyńskiego. W sumie Kaczyński zachował sie identycznie, jak owi nadzy homoseksualisci. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Human Rights Watch apeluje do prezydenta Kacz 16.02.06, 23:51 Ja Cię zrozumiałam. Tyle, że wiem z autopsji co za horyzontem...I to mnie martwi. Wyrosłam w PRL po części w środowisku w tamtych latach tępionych homoseksualistów -dwóch bliskich kolegów było "innymi". Właziłam z nimi "na barykady". Dziś włażę z tymi, których tacy jak oni piętnują/nie nakceptują. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_can "evie" 16.02.06, 20:42 Mieszkam od lat w najbardziej gejowskiej dzielnicy Toronto, jestem heteroseksualna, robie zakupy w gejowskich sklepach, chodze do gejowskich pubow i restauracji. Interesuje sie (i znam ze wzgledow zawodowych) statystyki przestepstw rowniez tych z grupy "przemocy w rodzinie" w Toronto, udzial gejow jest tam minimalny lub zaden. Nie bylam nigdy swiadkiem zadnej burdy, awantury ulicznej z udzialem gejow. Nie bardzo wiem o jakiej rzeczywistosci mowi eva, moze zna te rzeczywistosc nie tyle z autopsji co ze zlosliwych pomowien innych. Parady gejowskie mnie mecza, ale wszystkie parady mnie mecza bo sa glosne i odbywaja sie tuz pod moimi oknami. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Joannie i Marudzie (poniekąd) 16.02.06, 23:45 Nie zrozumiałaś. Homoseksualiści Na PEWNO nie są środowiskiem kryminogennym, a już ma pewno nie są brutalni z natury. Mnie chodzi jedynie o to, że dziś zachowują się podobnie nietolerancyjnie jak ci, którzy ich zwalczali. I ROWNIEZ mogą/potrafią/ być tak metalnie jak i fizycznie agresywni. Kanada - trochę, a USA- BARDZO różnią się od Europy Zach. Nigdzie tak mocno jak właśnie tam dekadencja nie ma tak silnej płaszczyzny odziaływania. Ja osobiściem ją lubię, ale zdają sobie sprawę z jej NEGATYWNEJ siły sprawczej w skali społecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Czemu kilku głupków reprezentuje wg Ciebie gejów? 16.02.06, 21:04 eva15 napisała: > W żaden sposób nie razi mnie homosueksualizm, ale coraz bardziej razi mnie to, > że jest tak agresywny i NIETOLERANCYJNY w promowaniu swego stylu życia. > Zachowuje się powoli podobnie jak jego dawni przeciwnicy. Po pierwsze: w Polsce nie - "dawni":) Po drugie: zdarzenie sprzed kilku lat, które wyciągasz nie jest tak "jednoznacznie szokujące". Grzecznie i spokojnie - też można być wrednym. W przypadku, jak się jest instytucją kształtującą mentalność od 1000 lat - nie jest to nawet trudne. Kościołowi w demokracji wolno potępiać homoseksualizm, ale i homoseksualistom wolno potępiać kościół. Niszczenie mienia i wrzaski są oczywiście prostacką formą wyrażania swoich poglądów. (Jan Paweł II uważał jednak brutalność za naturalną reakcję na WSZELKĄ walkę gejów z dyskryminacją. Nie zmyślam! A wszak to Wielki Autorytet, etc.) Po trzecie: prawicowych zakapiorów to może nie warto przekonywać, ale Ty akurat musisz wiedzieć, że zdecydowana większość gejów to spokojni ludzie, wcale nie podobni w swoim sposobie bycia do grup ekstremalnych, pokazywanych w TV. Mówienie, że to "homoseksualizm" jest agresywny i nietolerancyjny - jest nieusprawiedliwione. Czy gdyby coś zdemolowali "heteroseksualiści" (np. - występujący jako heteroseksualiści właśnie - demonstranci Parady Normalności) to winiłabyś za to "agresywnie promujący się heteroseksualizm"??? Albo czy rzutowałoby to w jakikolwiek usprawiedliwiony sposób na opinię o "heteroseksualistach w ogóle"? Nie przejmuj ulegle nietolerancyjnych klisz, tylko dlatego że nie wszyscy geje są święci! Stawianie takich wymagań większości grup społecznych - nikomu nawet nie przychodzi do głowy. Dlaczego mamy przyznawać rację prawicowemu brutalstwu z powodu tego, że głupota i agresywność zdaża się niekiedy i wśród gejów? Na pewno są też geje - złodzieje, geje - epileptycy, geje - kierowcy ciężarówek a nawet geje - homofobi:)) Co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Czemu kilku głupków reprezentuje wg Ciebie ge 17.02.06, 02:09 przecież napisałam WYRAZNIE w poprzednim poście (patrz wyżej): Homoseksualiści Na PEWNO nie są środowiskiem kryminogennym, a już ma pewno nie są brutalni z natury. Jak mam to jeszcze jaśniej powiedzieć??? Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Czemu kilku głupków reprezentuje wg Ciebie ge 17.02.06, 08:32 Ja tego nie rozumiem i szczerze jestem zmeczony atakami homo-srodowisk. Wladza jakos ich nie przesladuje, nie ma juz akcji Hiacynt, Policja nie strzela do nich. O co im chodzi? Czemu mieliby byc szczegolnie uprzywilejowani, bo lubia anal?? Dlaczego sposob uprawiania seksu i milosc do tej samej plci maja decydowac o czyjejs pozycji (uprzywilejowaniu). Nie obchodzilo mnie co robia sobie nawzajem i nadal nie obchodzi, ale te wszystkie prowokacje, demonstracje to juz odrobine za wiele. Najciekawsze jest to, ze jesli dopna swego, to np. Stefan i Robert beda mieli wieksze prawa niz ja ze swoja "konkubina". Ale jakos nie latam po ulicach z transparentami i nie klade sie przed policja. Odpowiedz Link Zgłoś