Dodaj do ulubionych

Human Rights Watch apeluje do prezydenta Kaczyń...

16.02.06, 17:52

Większe szanse powodzenia miałby apel do wilka, żeby pilnował owiec.
Tolerancja Kaczyńskiego jest na poziomie Kalego.

Obserwuj wątek
    • sothis666 Human Rights Watch apeluje do prezydenta Kaczyń... 16.02.06, 17:54
      Błąd.
      Formacja Pana Prezydenta nie jest od obrony ludzi, tylko od Walki Ze Złem.
      Przykładowo, obroniła maluczkich przed Mamoną:

miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3166118.html
    • eva15 Bez przesady to nie prześladowania 16.02.06, 18:06
      "Jako prezydent Polski ma Pan za zadanie bronić praw i wolności wszystkich
      polskich obywateli, szczególnie zagrożonych mniejszości"
      ___________________________-

Czy HRW trochę się w swym zapale nie zapędza? Czy zakaz zorganizowania parady
      równoznaczny jest automatycznie z zagrożeniem mniejszości? Na czym więc to
      zagrożenie polega?

Zakazanie marszów czy parad, lub ich utrudnianie występuje także czasem i na
      Zachodzie. Tak stało się np. ostatnio z love parade w Berlinie. I co? I nic..

Nie ma co strzelać powyżej celu.
      • meerkat1 Re: Bez przesady. to nie prześladowania 16.02.06, 18:26
        Obrona mniejszosci przed dyskryminacja i rowne traktowanie wobec prawa nie
        obejmuje bynajmniej aprobaty dla aktywnego promowania zachowan i stylu zycia,
        ktore wladze demokratycznych krajow uznaja za szkodliwe z puktu widzenia
        spolecznego.

Ja, na przyklad, nie aprobowalem kopania przez pozniejszego szefa niemieckiego
        MSZ, Joszke Fischera, lezacego na ziemi policjanta podczas "pacyfistycznej"
        demonstracji, sponsorowanej nota bene, nieoficjalnie, przez KGB.
        [chodzilo o zapobiezenie rozmieszczeniu Pershingow w RFN]

Ale nigdy nie postulowalbym zakazania dzialalnosci politycznej niemieckim
        Gruens lub uniemozliwienia im o forsowania swej agendy politycznej w Bundestagu
        mimo, ze uniemozliwienie przez nich budowania elektrowni atomowych w RFN w
        obliczu rosnacych cen ropy i szans szantazu paliwowego ze strony mahmutow i
        Ojczyzyny Swiatowego Proletariatu, uwazam za wysoce niebezpieczne i szkodliwe
        dla tego kraju.

<eva>, jak widze, to rozumie.

Podobnie, jestem zdania, ze nalezy izolowac i pietnowac, a nie wspierac,
        terrorystyczny Hamas do czasu zmiany jego agendy politycznej i zachowania.

Ale nigdy nie zakazalbym mu uczestniczenia w wyborach lub kwestionowal jego
        zwyciestwo w tychze.
        • eva15 Re: Bez przesady. to nie prześladowania 16.02.06, 18:37
          meerkat1 napisał:

> Obrona mniejszosci przed dyskryminacja i rowne traktowanie wobec prawa nie
          > obejmuje bynajmniej aprobaty dla aktywnego promowania zachowan i stylu zycia,
          > ktore wladze demokratycznych krajow uznaja za szkodliwe z puktu widzenia
          > spolecznego.

Co do tego w pełni się zgadzam

Co dd reszty nie, ale pozostałe tematy nie są z tego wątku i nie chce mi się
          mnożyć bytów w nieskończoność.
      • skipper_ Re: Bez przesady to nie prześladowania 16.02.06, 21:37
        eva15 napisała:

> "Jako prezydent Polski ma Pan za zadanie bronić praw i wolności wszystkich
        > polskich obywateli, szczególnie zagrożonych mniejszości"
        > ___________________________-
        >
        > Czy HRW trochę się w swym zapale nie zapędza? Czy zakaz zorganizowania parady
        > równoznaczny jest automatycznie z zagrożeniem mniejszości? Na czym więc to
        > zagrożenie polega?
        >
        > Zakazanie marszów czy parad, lub ich utrudnianie występuje także czasem i na
        > Zachodzie. Tak stało się np. ostatnio z love parade w Berlinie. I co? I nic..
        >
        > Nie ma co strzelać powyżej celu.

boze... koniec swiata... l-eva napisala cos z sensem :-)

coz... ludzie w lotto wygrywaja, wiec wszystko jak widac zdazyc sie
        moze :-)
        • eva15 Re: Bez przesady to nie prześladowania 16.02.06, 23:05
          zjadłeś orzeszki??
          • skipper_ Re: Bez przesady to nie prześladowania 17.02.06, 10:33
            eva15 napisała:

> zjadłeś orzeszki??

hahahaha

wszystko jasne, l-evcia zaczyna madrzec, bo ktos jej poradzil
            wzmozona konsumpcje orzechow...

tak trzymaj l-evciu... jeszcze troche i zauwazysz, ze z nami
            wszystko jest ok, to tylko ty "troche" odstawalas ;-)
    • gekon1979 lewacka banda, bedzie paplac i paplac, najlepiej 16.02.06, 18:08
      ignorowac
      • nick3 Za "lewacką bandą" stoi cywilizowany świat:) 16.02.06, 21:17
        Możesz się łudzić, że - nie. Możesz znaleźć podobnych sobie w Texasie, w partii
        Haidera czy na Białorusi.

I nazywać głos cywilizacji Zachodu - "samozwańczym".

Ale za gebbelsem stały przynajmniej czołgi, a polski prawicowy zakapior kreuje
        tylko ze słów swój świat wirtualny -

- bezsilny. Kaczor i Radyjo nie pomogą. To ślepa uliczka.
        • skipper_ Re: Za "lewacką bandą" stoi cywilizowany świat:) 16.02.06, 21:38
          chwileczke, jaki "cywilizowany swiat"???

mozesz podac przyklady?
          • mg2005 Re: Za "lewacką bandą" stoi cywilizowany świat:) 18.02.06, 08:48
            Cywilizacja 'kultury gejowskiej'?...))))))))
    • krystian71 a ja czekam na reakcje HRW na te nowo opublikowane 16.02.06, 18:14
      zdjecia,zwazywszy wyrazne homoseksualne otoczki niektorych z nich
      to do pedalskiego lobby taki protest nalezaloby skierowac

"HRW, jedna z najbardziej znanych organizacji broniących praw człowieka, ma
      kwaterę główną w Waszyngtonie. Ostatnio głośne stały się jej doniesienia, że w
      Polsce i Rumunii przetrzymywani są więźniowie CIA."
    • homophob_and_racist > Tolerancja Kaczyńskiego... 16.02.06, 18:20
      > Tolerancja Kaczyńskiego

Oczywiscie ze ze jest tolerancyjny ! Nie kaze zboczencow zamykac, ani skracac o
      glowe, wyrzucac z pracy ani z domow, pozbawiac ich praw obywatelskich.
      Czego jeszcze chcecie zboczency ?
      SPECJALNYCH PRAW ?!

Malzenstwo jest miedzy kobieta a mezczyzna i tak jest od 6000 lat widocznie z
      dobrych powodow.
      Zboki moga w..c sie w d... ale nie nazywac tego malzenstwem !
    • maureen2 Re: Human Rights Watch apeluje do prezydenta Kacz 16.02.06, 18:20
      niech HRW zajmie się Rosją, albo czym innym.
      • meerkat1 Re: Human Rights Watch apeluje do prezydenta Kacz 16.02.06, 18:31
        Insynuowanie istnienia obozow mahmuckiej kazni w Klewkach i Malkini jest duzo
        bezpieczniejsze od insynuowania istnienia podobnych obozow w Czeczenii! :-)

Podobnie jak publikowanie karykatur Proroka Jezusa versus Proroka Mahometa.

P.S. Nota bene, nadal czekam na obiecane solennie przez lewactwo koordynaty i
        zdjecia owych obozow, ktore Komisja Jewropejska miala niebawem zaprezentowac.

Czyzby przodujacy system Galileo, jeszcze sie nie dotarl? ;-))))))))))))))))))))
        • eva15 Re: Human Rights Watch apeluje do prezydenta Kacz 16.02.06, 18:39
          meerkat1 napisał:

> Insynuowanie istnienia obozow mahmuckiej kazni w Klewkach i Malkini jest duzo
          > bezpieczniejsze od insynuowania istnienia podobnych obozow w Czeczenii! :-)

To dlatego CIA dała na temat tych obozów przecieki do WP? Jest taka strachliwa?
          • meerkat1 "Klamcie, klamcie a cos przyschnie!" (dr Goebbels) 16.02.06, 19:27
            > To dlatego CIA dała na temat tych obozów przecieki do WP? Jest taka strachliwa
            >-pyta evunia.

Aaa , to CIA dala te przecieki?

DCI Porter Goss czy ktos inny, np. John Negroponte, albo Donald Rumsfeld?

Czy moge prosic o szczegoly?

A moze to ci sami, co "doniesli" WP o spuszczaniu Kuranu z woda w klopach
            Gitmo?

Zapominajac jednak dodac, ze spuszczali nie straznicy, a same "zakliuczonnyje"?!

Prowokacja w sprawie karykatur, to male piwo w porownaniu z tym "numerkiem"!
            • eva15 Tolko hamerykańska "Prawda" nas wyzwoli 16.02.06, 23:30
              meerkat1 napisał:

> To dlatego CIA dała na temat tych obozów przecieki do WP? Jest taka strac
              > hliwa -pyta evunia. Aaa, to CIA dala te przecieki?

Niestety, tylko "Prawda" nas wyzwoli, a ta płynie z Hameryki, takie cziasy,
              tjażołyje, jak slusznie skądindąd zauważasz:

"Redaktor naczelny dziennika "Washington Post" zapowiada, że jego dziennik może
              ujawnić wszystkie fakty na temat tajnego więzienia CIA w Polsce. Sprawą tą
              zajmuje się coraz więcej mediów w USA."

serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34254,3058392.html

" CIA zapamiętano lekcję Abu Ghraib: ekipie Busha nie można ufać, że będzie
              broniła ludzi, którzy wykonywali rozkazy. Dlatego agenci CIA wszczęli alarm w
              sprawie tajnych więzień, by nie stać się kozłami ofiarnymi - mówi Larry Johnson*

serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34292,3058071.html
              • meerkat1 Re: Tolko kacapska "Prawda" nas wyzwoli 17.02.06, 09:11
                Evuniu, Ja TEZ moge ujawnic rozne Twoje "brudne sprawki", a Ty - moje.

A juz zwlaszcza mozemy sobie tym bezkarnie grozic! :-)

Ale chciec, a moc - to dwie rozne sprawy.

Najpierw, drobiazg, trzeba miec jakies DOWODY, bo inaczej mozna sie tak
                ambarasujaco umoczyc jak publikujac w roku wyborow w USA "rewelacje" o
                spuszczaniu Kuranu z woda w klopach Gitmo.

A ja, powtarzam po raz setny- WCIAZ CZEKAM na tak solenie i publicznie obiecane
                koordynaty i zdjecia mahmuckich obozow kazni zorganizowanych przez CIA w
                Klewkach, Malkinie i Pile [ujawnionych, z kolei, w roku wyborczym w Polsce]

Bo przeciez one niewatpliwie ISTNIEJA, prawda? ;-)

A nawet, co w okreslonych srodowiskach na wschod od Ukrainy i Bialorusi budzi
                znacznie mniejsze emocje - dowody istnienia obozow w Rumunii i Bulgarii, dokad
                przeniesie sie wkrotce wielu Jankesow okupujacych obecnie Niemcy.! :-)))

P.S. Sadze, ze dopiero moje wnuki doczekaja sie wreszcie ujawnienia przez
                Lubianke dowodow, ze "Truman zrzucal nocami na polskie pola stonke
                ziemniaczana", a na pola czeskie - MENDOLINKE BRAMBOROWA! ;-(((
                • meerkat1 "Brudne sprawki" 17.02.06, 09:49
                  "Naczelny "Tygodnika Podhalańskiego" Jerzy Jurecki i autor tekstu "Agent czy
                  ofiara" twierdzi, że z dokumentów zgromadzonych przez SB, do których dotarł,
                  wynika, iż od września 1985 roku ksiądz był agentem o pseudonimie Ewa. Miał
                  donosić między innymi na Lecha Wałęsę i księdza Stanisława Dziwisza."

No dobrze, ze o agencie ps. <meerkat> jeszcze nie wiedza! :-)))))))))))))))))

• eva15 Re: Tolko kacapska "Prawda" nas wyzwoli 17.02.06, 11:19
                  Pytałeś skąd wiem, że to CIA sypnęła do pracsy przeciek o obozach w PL , to ci
                  podałam 2 pierwsze z brzegu artykuły, których było wiele.

Mnie tylko dziwi, że wzięty na języki prasy światwej kraj- niewinnie wszak
                  ponoć oskarżony, WCALE się tak naprawdę pomijając werbalizm nie broni. Zadnych
                  zaskarżeń o zniesławienie, żadnego żądania sprostowania w prasie. NIC,dosłownie
                  nic, żadnych kroków prawnych przeciw ciężkim kalumniom o międzynarodowym
                  wydźwięku..
                  • skipper_ Re: Tolko kacapska "Prawda" nas wyzwoli 17.02.06, 11:26
                    eva15 napisała:

> Pytałeś skąd wiem, że to CIA sypnęła do pracsy przeciek o obozach w PL , to ci
                    > podałam 2 pierwsze z brzegu artykuły, których było wiele.

hahahahahahaha

zastnawiajaca jest naiwnosc l-evci... wierzyc, iz "zrodla" na jakie
                    powoluje sie autor calkowicie klamliwego artykulu sa prawdziwe...

realnosc tych "zrodel" l-evciu jest taka sama jak reszta "rewelacji"
                    z tychze artykulow... :-)
                    • meerkat1 Wyjasnienie merytoryczne dla ks. Ewy :-))) 17.02.06, 11:36
                      "CIA nigdy nie potwierdza zadnych informacji dotyczacych jej dzialanosci, ani
                      im nie zaprzecza".

A czemu?

No, np. jesli ktos wierzy, ze "CIA i Pentagon posiadaja tajna bron (HAARM)
                      przy pomocy ktorej wywolaly tsunami u wybrzezy Sumatry", to chyba...dobrze? :-)

ks. <meerkat>
                      • meerkat1 Re: Wyjasnienie merytoryczne dla ks. Ewy :-))) cd. 17.02.06, 11:49
                        A jesli islamscy terrorysci wierza, ze w obozach CIA wkreca im fiuty w imadlo i
                        beda pradem piescic w jacuzzi dostarczonej przez Wassermana, to chyba...
                        tez dobrze?
                  • skipper_ Re: Tolko kacapska "Prawda" nas wyzwoli 17.02.06, 11:29
                    eva15 napisała:

> Mnie tylko dziwi, że wzięty na języki prasy światwej kraj- niewinnie wszak
                    > ponoć oskarżony, WCALE się tak naprawdę pomijając werbalizm nie broni. Zadnych
                    > zaskarżeń o zniesławienie, żadnego żądania sprostowania w prasie. NIC,dosłownie
                    >
                    > nic, żadnych kroków prawnych przeciw ciężkim kalumniom o międzynarodowym
                    > wydźwięku..

hahahaha l-eviu czyzbys oczekiwala od rzadu polskiego
                    reakcji takiej samej jak rzadu iranu na "karykatury"? :-)

mimo wszystko pismeni rozumieja co to wolnosc prasy...

a moze l-evcia oczekuje, iz "anonimowi pracownicy CIA", na ktorych
                    "wypowiedzi" "powolywali sie" autorzy tych bzdurek pozwa ich do sadu
                    o znieslawienie? ;-)
                  • meerkat1 administracja Busha a lewackie karykatury USA 17.02.06, 11:44
                    "Zadnych oskarżeń o zniesławienie, żadnego żądania sprostowania w prasie."

No, wyobraz sobie!

Nawet w obliczu tych ohydnych karykatur Proroka Busha w rezymowych mediach
                    iranskich- ambasady Islamskiej Republiki Iranu w Waszyngtonie w "spontanicznych
                    przejawach oburzenia spoleczenstwa amerykanskiego" nie podpalono!

Nie zmuszono nawet od dymisji redaktora naczelnego Washington Post, ani jego
                    Newsweeka, co to swa reputacje w klopach Gitmo umoczyl!
                    [i smierc kilkunastu muzulmanow spowodowal]

SIE NIE UTRZYMA TEN KRAJ! :-)))

• gieroy_asfalta Homo Rights Watch ??? 16.02.06, 18:27
      czyzby Kaczor zabraniał homosiom i lesbom uprawiać homoseks? kastrował ich? w
      obozach zamykał? trójkąty kazał naszywać?
      Jeżeli nie, to niech głowy nie zawracją, bo w Polsce nikt w alkowę nikomu nie
      zagląda.
      • meerkat1 Re: Homo Rights Watch ??? 16.02.06, 18:38
        gieroy_asfalta napisał:

> czyzby Kaczor zabraniał homosiom i lesbom uprawiać homoseks? kastrował ich? w
        > obozach zamykał? trójkąty kazał naszywać?

No no! Nie badz taki pewny.

Moze NSA, na prosbe Kaczora i wniosek fundementalistycznego protestanta,
        Bu$$ha, podsluch im w sypialniach pozakladala? A moze i kamery zainstalowala?

A moze nawet filmuje z ukrycia, ktory to polityk lub seksuolog czyje dzieci na
        Dworcu Centralnym w W-wie podrywa?
        • gieroy_asfalta Re: Homo Rights Watch ??? 16.02.06, 18:49
          swoja drogą to mogliby sprawdzić niejakiego Jarosława K.;-P
    • pantera01 Re: Human Rights Watch apeluje do prezydenta Kacz 16.02.06, 18:41
      A jakie to specjalne prawa maja geje i lesbijki? Nie za bardzo rozumiem. Czy
      Kaczynscy scigaja ich i wsadzaja do obozow reedukacji? O ile pamietam to byla
      domena lewactwa. A czy ten HR mowi cos o prawach bialych farmerow w Zimbabwe,
      czy tez wspomnial cos o wolnosci religijnej w Arabii Saudyjskiej?
    • sothis666 Niektóre partie nie przyjmują Homo Sapiens.../nt/ 16.02.06, 18:42
    • eva15 Re: Human Rights Watch apeluje do prezydenta Kacz 16.02.06, 18:52
      maruda.r napisał:
      > Większe szanse powodzenia miałby apel do wilka, żeby pilnował owiec.
      > Tolerancja Kaczyńskiego jest na poziomie Kalego.

Tolerancja niektórych homseksualistów na Zachodzie jest zbliżona do tej
      Kaczyńskiego. Parę lat temu pokazano w tv jak nadzy homoseksualiści w Moguncji
      demolują samochód pewnego znanego z mediów księdza skacząc po dachu i
      wrzeszcząc ordynarnie.
      Wszystko dlatego, bo ten ośmielił się wyrazić grzecznie i spokojnie odmienne
      poglądy na temat "kultowości" homoseksualizmu.

W żaden sposób nie razi mnie homosueksualizm, ale coraz bardziej razi mnie to,
      że jest tak agresywny i NIETOLERANCYJNY w promowaniu swego stylu życia.
      Zachowuje się powoli podobnie jak jego dawni przeciwnicy. W PL trudno to
      zrozumieć, bo problemu w tej formie jeszcze wcale nie ma, ale na Zachodzie jest
      to powoli męczące..
      • maruda.r Re: Human Rights Watch apeluje do prezydenta Kacz 16.02.06, 20:23
        eva15 napisała:

> W żaden sposób nie razi mnie homosueksualizm, ale coraz bardziej razi mnie to,
        > że jest tak agresywny i NIETOLERANCYJNY w promowaniu swego stylu życia.
        > Zachowuje się powoli podobnie jak jego dawni przeciwnicy. W PL trudno to
        > zrozumieć, bo problemu w tej formie jeszcze wcale nie ma, ale na Zachodzie jest
        > to powoli męczące..

Rozumiem, że jesteś zmęczona nachalnością środowisk homoseksualnych na
        Zachodzie. Tyle, że w RP idzie o cos innego: o łamanie prawa do demonstracji
        przez Kaczyńskiego. W sumie Kaczyński zachował sie identycznie, jak owi nadzy
        homoseksualisci.

• eva15 Re: Human Rights Watch apeluje do prezydenta Kacz 16.02.06, 23:51
          Ja Cię zrozumiałam. Tyle, że wiem z autopsji co za horyzontem...I to mnie
          martwi. Wyrosłam w PRL po części w środowisku w tamtych latach tępionych
          homoseksualistów -dwóch bliskich kolegów było "innymi". Właziłam z nimi "na
          barykady". Dziś włażę z tymi, których tacy jak oni piętnują/nie nakceptują.
      • joanna_can "evie" 16.02.06, 20:42
        Mieszkam od lat w najbardziej gejowskiej dzielnicy Toronto, jestem
        heteroseksualna, robie zakupy w gejowskich sklepach, chodze do gejowskich pubow
        i restauracji. Interesuje sie (i znam ze wzgledow zawodowych) statystyki
        przestepstw rowniez tych z grupy "przemocy w rodzinie" w Toronto, udzial gejow
        jest tam minimalny lub zaden. Nie bylam nigdy swiadkiem zadnej burdy, awantury
        ulicznej z udzialem gejow. Nie bardzo wiem o jakiej rzeczywistosci mowi eva,
        moze zna te rzeczywistosc nie tyle z autopsji co ze zlosliwych pomowien
        innych. Parady gejowskie mnie mecza, ale wszystkie parady mnie mecza bo sa
        glosne i odbywaja sie tuz pod moimi oknami.
        • pantera01 Re: "evie" 16.02.06, 21:32
          No dobrze, i co z tego wynika?
        • eva15 Joannie i Marudzie (poniekąd) 16.02.06, 23:45
          Nie zrozumiałaś. Homoseksualiści Na PEWNO nie są środowiskiem kryminogennym, a
          już ma pewno nie są brutalni z natury. Mnie chodzi jedynie o to, że dziś
          zachowują się podobnie nietolerancyjnie jak ci, którzy ich zwalczali. I
          ROWNIEZ mogą/potrafią/ być tak metalnie jak i fizycznie agresywni.

Kanada - trochę, a USA- BARDZO różnią się od Europy Zach. Nigdzie tak mocno jak
          właśnie tam dekadencja nie ma tak silnej płaszczyzny odziaływania. Ja
          osobiściem ją lubię, ale zdają sobie sprawę z jej NEGATYWNEJ siły sprawczej w
          skali społecznej.
      • nick3 Czemu kilku głupków reprezentuje wg Ciebie gejów? 16.02.06, 21:04
        eva15 napisała:
        > W żaden sposób nie razi mnie homosueksualizm, ale coraz bardziej razi mnie
        to,
        > że jest tak agresywny i NIETOLERANCYJNY w promowaniu swego stylu życia.
        > Zachowuje się powoli podobnie jak jego dawni przeciwnicy.

Po pierwsze: w Polsce nie - "dawni":)

Po drugie: zdarzenie sprzed kilku lat, które wyciągasz nie jest
        tak "jednoznacznie szokujące". Grzecznie i spokojnie - też można być wrednym. W
        przypadku, jak się jest instytucją kształtującą mentalność od 1000 lat - nie
        jest to nawet trudne. Kościołowi w demokracji wolno potępiać homoseksualizm,
        ale i homoseksualistom wolno potępiać kościół.
        Niszczenie mienia i wrzaski są oczywiście prostacką formą wyrażania swoich
        poglądów. (Jan Paweł II uważał jednak brutalność za naturalną reakcję na
        WSZELKĄ walkę gejów z dyskryminacją. Nie zmyślam! A wszak to Wielki Autorytet,
        etc.)

Po trzecie: prawicowych zakapiorów to może nie warto przekonywać, ale Ty akurat
        musisz wiedzieć, że zdecydowana większość gejów to spokojni ludzie, wcale nie
        podobni w swoim sposobie bycia do grup ekstremalnych, pokazywanych w TV.

Mówienie, że to "homoseksualizm" jest agresywny i nietolerancyjny - jest
        nieusprawiedliwione.

Czy gdyby coś zdemolowali "heteroseksualiści" (np. - występujący jako
        heteroseksualiści właśnie - demonstranci Parady Normalności) to winiłabyś za
        to "agresywnie promujący się heteroseksualizm"???

Albo czy rzutowałoby to w jakikolwiek usprawiedliwiony sposób na opinię
        o "heteroseksualistach w ogóle"?

Nie przejmuj ulegle nietolerancyjnych klisz, tylko dlatego że nie wszyscy geje
        są święci!

Stawianie takich wymagań większości grup społecznych - nikomu nawet nie
        przychodzi do głowy.

Dlaczego mamy przyznawać rację prawicowemu brutalstwu z powodu tego, że głupota
        i agresywność zdaża się niekiedy i wśród gejów?

Na pewno są też geje - złodzieje, geje - epileptycy, geje - kierowcy ciężarówek
        a nawet geje - homofobi:))

Co z tego?
        • eva15 Re: Czemu kilku głupków reprezentuje wg Ciebie ge 17.02.06, 02:09
          przecież napisałam WYRAZNIE w poprzednim poście (patrz wyżej):
          Homoseksualiści Na PEWNO nie są środowiskiem kryminogennym, a
          już ma pewno nie są brutalni z natury.

Jak mam to jeszcze jaśniej powiedzieć???
        • el_p Re: Czemu kilku głupków reprezentuje wg Ciebie ge 17.02.06, 08:32
          Ja tego nie rozumiem i szczerze jestem zmeczony atakami homo-srodowisk. Wladza
          jakos ich nie przesladuje, nie ma juz akcji Hiacynt, Policja nie strzela do
          nich. O co im chodzi? Czemu mieliby byc szczegolnie uprzywilejowani, bo lubia
          anal?? Dlaczego sposob uprawiania seksu i milosc do tej samej plci maja
          decydowac o czyjejs pozycji (uprzywilejowaniu). Nie obchodzilo mnie co robia
          sobie nawzajem i nadal nie obchodzi, ale te wszystkie prowokacje, demonstracje
          to juz odrobine za wiele.
          Najciekawsze jest to, ze jesli dopna swego, to np. Stefan i Robert beda mieli
          wieksze prawa niz ja ze swoja "konkubina". Ale jakos nie latam po ulicach z
          transparentami i nie klade sie przed policja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka