Dodaj do ulubionych

mala dywagacja

28.02.06, 17:13
moze sie wlasciwie wszyscy pogniewamy na siebie i w ten sposob sie odzwyczaimy
od pisania na FS. wczoraj z ciekawosci zalozylam watek na FK,rano mial juz 50
wpisow. jak widac tam lepiej dyskutujacy podchodza do tematow i ludzi,niz na
FS,gdzie kazdy albo ma cos personalnego do ciebie,albo uwaza ciebie za
totalnego przyglupa,bo wiadomo tylko on jest madry. cos mi sie widzi,ze to
forum podzieli los aquanetu,gdzie zbzikowany kapral pisuje do siebie ad
nausem,bo kto inny mu pozstal:)
Obserwuj wątek
    • o_brother Re: mala dywagacja 28.02.06, 17:26
      Ja wczoraj zalozylem watek z zapytaniem czy zdarzyl sie kiedy prypadek
      aby Zyd zmarl smiercia naturalna.Dlaczego tak zapytalem?.Poniewaz zagladam co
      najmniej raz na dzien do Haatetza i nie ma dnia aby nie zamieszczono tam
      opowiesci o ontysemitach lub o umieraniu Zyda gdzies na kuli ziemskiej z
      powodow antysemityzmu.Dzieje sie tak przez caly okragly rok.Zasugerowalem wiec
      aby OMZ w koncu ustanowilo jeden dzien w roku bez antysemityzmu.
      Watek wylecial bo popaprani politycznie moderatorzy uwazaja ze pewnie
      antysemityzmu nie ma.Watek byl napisany z mysla o danie 33 ktora mialem
      nadzieje mnie w koncu polubi bo wystapilem w obronie Zydow ktorzy nie moga
      odejsc od nas w naturalny sposob.
      • krystian71 he,he to ci dopiero nieszczescie 28.02.06, 17:30
        taka nadumieralnosc, musza sie pomodlic jak my katolicy:od
        powietrza ,wojny,glodu ognia i NIESPODZIEWANEJ SMIERCI, zaaachowaaj nas Paaanie.
        Czasami pomaga, patrz cholera, Polska okrazona ptasia grypa, a jakos nas wziac
        nie chce(choc pewnie dojdzie)
        Coz rolnicy , religijny ludek, pewnie co dzien na kleczkach za swoimi kurnikami
        prosza
      • i-love-2-ski Re: mala dywagacja 28.02.06, 17:32
        o_brother napisał:

> Ja wczoraj zalozylem watek z zapytaniem czy zdarzyl sie kiedy prypadek
        > aby Zyd zmarl smiercia naturalna.Dlaczego tak zapytalem?.Poniewaz zagladam co
        > najmniej raz na dzien do Haatetza i nie ma dnia aby nie zamieszczono tam
        > opowiesci o ontysemitach lub o umieraniu Zyda gdzies na kuli ziemskiej z
        > powodow antysemityzmu.Dzieje sie tak przez caly okragly rok.

nawet nie musisz sie dziwic,dana nie lubi haaaaaaretza,to i watki nalezy kosic.
        w koncu nie ma co isc pod PRONT,jak mozna plynac gladko nie ruszajac niczym:) ty
        lecisz za nick,masz do tylu:)
    • krystian71 a widzisz, mowie to juz od tygodnia 28.02.06, 17:26
      i powiedz sama, polowa sie z toba nie zgadza, polowa zgadza, ale jak nie
      trafisz na kropekuka czy inna kaczke, ktora sie tutaj
      chala
      nazywala
      to napewno nikt ci nie napisze,zes ziobrowo-kaczorowy materac.:)))
      No coz,Kraj juz od dwoch lat w Unii, o Swiecie,a przynajmniej calym swiecie
      tego powiedziec sie nie da
      • i-love-2-ski Re: a widzisz, mowie to juz od tygodnia 28.02.06, 17:30
        krystian71 napisała:

> i powiedz sama, polowa sie z toba nie zgadza, polowa zgadza, ale jak nie
        > trafisz na kropekuka czy inna kaczke, ktora sie tutaj
        > chala
        > nazywala
        > to napewno nikt ci nie napisze,zes ziobrowo-kaczorowy materac.:)))
        > No coz,Kraj juz od dwoch lat w Unii, o Swiecie,a przynajmniej calym swiecie
        > tego powiedziec sie nie da

no wlasnie. poprawnosc polityczna jednostronna kwitnie,ale jak widac zmeczylam
        paru wiernych,chociaz sie tak baaaaaaaaardzo starali:) no coz zawsze pozostaje
        kukanie z liczeniem mych wpisow na oslode. widze jednak,ze FS zachowuje sie
        coraz bardziej stetryczale a FK wiadomo,ma wiecej polakow i nie boi sie humoru:)
        • o_brother Re: a widzisz, mowie to juz od tygodnia 28.02.06, 17:32
          OK.To idziemy na FK.
          • i-love-2-ski Re: a widzisz, mowie to juz od tygodnia 28.02.06, 17:34
            o_brother napisał:

> OK.To idziemy na FK.

sorry ide na odwykowe,kropka mnie uzaleznila,ale teraz sie odzwyczajam:)
        • krystian71 Re: a widzisz, mowie to juz od tygodnia 28.02.06, 17:37
          jak tu wchodzilem,sadzilem,ze bedzie jakas polsko-polonijna wymiana mysli i
          doswiadczen i to w jaknajwiekszej dobrej wierze,
          Wszyscy jestesmy stad, nikt swoj temu krajowi zle nie zyczy .A rozne
          doswiadczenia sa.
          Popatrz sama, Ziober w tej chwili chce robic,to co wasz Giuliani juz dawno w
          zycie wprowadzil i chyba z dobrym skutkiem, a jesli nie to warto sie dowiedziec
          od kogos kto sie bezposrednio z tym zetknal.
          Durne saczenie jadu i madrzenie na tematy o ktorych niektorzy wogole nie maja
          pojecia na moment mi sie znuuudzilo, choc pewnie nie na zawsze
    • remekk Na fk jakby nieco większa cenzurka . 28.02.06, 17:37
      zreszta na fs zaczyna byc coraz to podobniej ... .
      • i-love-2-ski Re: Na fk jakby nieco większa cenzurka . 28.02.06, 17:41
        remekk napisał:

> zreszta na fs zaczyna byc coraz to podobniej ... .

cenzura jest wszedzie taka sama,tylko czasem cenzorki sa mniej lub bardziej od
        niej uzaleznione,lub zmuszone do bycia na forum przez tych,co glosna siorbia na FM:)
        • dana33 Re: Na fk jakby nieco większa cenzurka . 28.02.06, 20:51
          nu, pustemo-klamczucho patologiczna..... i na fk zdazyli ci juz pare razy
          powiedziec, zes glupia i chamowata.... jak widac, wystarczy jak odwierasz tylko
          maglarskie usteczka, a kazdy normalny juz wie, z kiem diela... przyjemnie bylo
          poczytac te uwagi w stosunku do ciebie... :))))
          • i-love-2-ski Re: Na fk jakby nieco większa cenzurka . 28.02.06, 20:58
            dana33 napisała:

> nu, pustemo-klamczucho patologiczna..... i na fk zdazyli ci juz pare razy
            > powiedziec, zes glupia i chamowata.... jak widac, wystarczy jak odwierasz tylk
            > o
            > maglarskie usteczka, a kazdy normalny juz wie, z kiem diela... przyjemnie bylo
            >
            > poczytac te uwagi w stosunku do ciebie... :))))

he,he i to mowi ta,co biuro podrozy otworzyla. widac tlumy wala drzwiamy y
            oknamy. nie zapomnij poczytac kazdy wpis,bo bedziesz w tyle,jak antos. ten nawet
            nie bardzo wie kto co w majtkach nosi,a jak widac to temat dnia u kukulek
            ostatnio. ahoy turystko.
            • krystian71 qrdelebele ja juz dzisiaj spokojnie nie zjem 28.02.06, 21:02
              ciagle sie krztusze, rowniez na mysl o tym watku, gdzie do biura sie dwie
              turystki, dwie adminki zglosily robiac za tlum:))))))))))))))))
              • i-love-2-ski Re: qrdelebele ja juz dzisiaj spokojnie nie zjem 28.02.06, 21:04
                krystian71 napisała:

> ciagle sie krztusze, rowniez na mysl o tym watku, gdzie do biura sie dwie
                > turystki, dwie adminki zglosily robiac za tlum:))))))))))))))))
                ciii,bo sie wyda. w koncu nie dziwota zamiast zajac sie reklama babsko mnie
                czyta i siem smieje,a ja z niej. oj wej,a une podobno takie cwane:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka