Gość: bolek IP: *.zawadzkie.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 14:58 cztery słonie, wesołe słonie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gajowy Re: Indie. Pijane słonie zabiły sześć osób IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 15:30 Gość portalu: bolek napisał(a): > cztery słonie, wesołe słonie... kazdy kokardke ma na ogonie :))) Telesfor rules! Dobrze ze w Polsce nie ma sloni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Indie. Pijane słonie zabiły sześć osób IP: 62.148.86.* 17.12.02, 15:56 w Polsce masz pod każdą budką z piwem - pijane słonie z baseball'ami - sam nie wiem, które bardziej dzikie Odpowiedz Link Zgłoś
ma-sajka Re: Indie. Pijane słonie zabiły sześć osób 17.12.02, 16:30 zabiły...a może to byli przebrani za słonie żydzi?? nasi forumowi demaskatorzy powinni się tym zająć ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MFC W Polsce ... IP: *.liber.uw.edu.pl 17.12.02, 16:32 W Polsce słoniki by pewnie paliły heroine ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Indie. Pijane słonie zabiły sześć osób IP: *.zigzag.pl 17.12.02, 16:41 Gość portalu: bolek napisał(a): > cztery słonie, wesołe słonie... cztery słonie, ZIELONE słonie... każdy kokardkę ma na ogonie... ten pyzaty, ten smarkaty... kochają się jak wariaty... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Indie. Pijane słonie zabiły sześć osób IP: *.zawadzkie.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 13:42 masz racje, zielone ; skleroza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Indie. Pijane słonie zabiły sześć osób IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.02, 17:06 ludzie, co sie dzieje!!! Wczoraj czytam, ze zdrowego czlowieka, Pana Piotra Trznadla wsadzono do psychiatryka, bo walczy o swoje, a dzisiaj o tych sloniach... Zadziwiajcy jest ten swiat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Trznadel zdrowy? IP: 169.226.51.* 17.12.02, 17:27 Nie znam goscia, ale slusznie go zamkneli. Z opisu wynika, ze slaby z nim kontakt, w sadzie zamiast sie procesowac mowi "Zabije cie, bo kupiles moja ziemie?" Wiem ze w Polsce jest tradycja walki o swoje, ale prawa trzeba przestrzegac, a zaburzonych zamykac... A co do sloni, to nie ma sie z czego smiac. Jak byscie zobaczyli dzieci rozdeptane przez slonia to by wam chyba mina zrzedla i humorek zbladl... Lekarz-mysliciel P.S. Wiem ze nie bylo nic o dzieciach, ale nie bylo tez o braku dzieci. A z dziecmi brzmi bardziej dramatycznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQryQ Gajowy Marucha !!! IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.02, 17:31 Gajowy Marucha by sobie z nimi poradził - wysłać go tam ! Odpowiedz Link Zgłoś
marudus Re: Indie. Pijane słonie zabiły sześć osób 17.12.02, 19:17 Proponuję wprowadzić budki z piwem dla słoni na każdym rogu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacus Re: Indie. Pijane słonie zabiły sześć osób IP: 204.238.139.* 17.12.02, 19:50 news.bbc.co.uk/1/hi/world/south_asia/241781.stm to jest wiadomosc z 1998 roku a nie z wtorku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: Indie. Pijane słonie zabiły sześć osób IP: *.acn.pl 17.12.02, 20:24 A tamta wiadomośc nie jest z 1998 tylko z1988 nobo w 88 slonie też kogoś zabiły.. Odpowiedz Link Zgłoś