Dodaj do ulubionych

Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu

07.08.06, 01:49

tego tekstu zostalem antysemita. Trzeba zaczac walczyc z tymi wariatami zanim
bedzie za pozno.

"OUR RACE IS THE MASTER RACE. WE ARE DIVINE GODS ON THIS PLANET. WE ARE AS
DIFFERENT FROM THE INFERIOR RACES AS THEY ARE FROM INSECTS. IN FACT,
COMPARED TO OUR RACE, OTHER RACES ARE BEASTS AND ANIMALS, CATTLE AT BEST.
OTHER RACES ARE CONSIDERED AS HUMAN EXCREMENT. OUR DESTINY IS TO RULE OVER
THE INFERIOR RACES. OUR EARTHLY KINGDOM WILL BE RULED BY OUR LEADER WITH A
ROD OF IRON. THE MASSES WILL LICK OUR FEET, AND SERVE US AS OUR SLAVES."

Now, who said it?
Was it Hitler?
Was it Stalin?

Menachem Begin
(Israeli Prime Minister, 1977-1983)
Obserwuj wątek
    • dosc_tego Belkot arabskiej propagandy........ 07.08.06, 01:51
      Dal jakis link......
      • coprawda link ? wpisalem w google: 07.08.06, 02:03
        www.propagandamatrix.com/271003jewishmasterrace.html
        tzn . powiedzial kiedy, czy jest nagranie. kto slyszal, gdzie .
        to takie samoistne pytania.

Zydzi moga buyc wystarczajaco zarozumiali zeby tak twierdzic. Ale podstaw do
        takich okreslen raczej nie maja. Ani to wygladu ani spojnosci rasowej nie
        reprezentuje. Np te murzynskie judki z abisyni i sudanu.. gdzie im do rasowosci
        i masterowosci ? hle hl/e
        • coprawda ale ten zydowski ludobujczy zapis ma zrodla 07.08.06, 17:15
          mocne potwierdzone i niezaprzeczlne. Jest wrosniety w ztdowska mentalnosc. I
          jezeli zydzi sie od niego nie odetna i nie poprosa o wybaczenie swiat i inne
          narody bedzie to im ciazyc na moralnosci

But of the cities of these people, which the LORD thy God doth give thee for an
          inheritance, thou
          shalt save alive nothing that breatheth:
          nie powinni zostawic nic co oddycha z ponizszych narodow

17But thou shalt utterly destroy them; namely, the Hittites, and the Amorites,
          the Canaanites, and the Perizzites, the Hivites, and the Jebusites; as the LORD
          thy God hath commanded thee:

link: do starego testamentu Kink James Version
          www.biblegateway.com/passage/?search=Deuteronomy%2020:16-17&version=9;
    • cafe_afuh Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 01:55
      to skoro zostales juz antysemita, obejrzyj sobie film, ktory da Ci troche
      radosci:
      • coexist17 Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 23:46
        coexist.blox.pl/html
    • zbalansowany Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 01:58
      Tlumaczenie:

NASZA RASA TO RASA PANOW. JESTESMY BOGAMI NA TEJ PLANECIE> MY TAK ROZNIMY SIE
      OD GORSZYCH RAS< JAK ONE OD INSEKTOW, FAKTYCZNIE W POROWNANIU DO NASZEJ RASY<
      INNE RASY< INNE RASY TO ZWIERZETA< CO NAJWYZEJ BYDLO.. INNE RASY UWAZAM ZA
      LUDZKIE GOWNO. NASZYM PRZEZNACZENIEM JEST RZADZIC GORSZYMI RASAMI. NASZE
      ZIEMSKIE KROLESTWO BEDZIE RZADZONE PRZEZ NASZEGO WODZA ZE STALOWYM PRETEM W
      REKU> MASY BEDA LIZAC NASZE STOPY, I SLUZYC NAM JAK NIEWOLNICY.

MENACHEM BEGIN.

• zbalansowany Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 01:59
        WEJDZ NA GOOGLE. WPISZ W ANGIELSKIEJ WERSJI DWA PIERWSZE ZDANIA. ZNAJDZIESZ
        KILKADZIESIAT LINKOW Z TA WYPOWIEDZIA>
        • zbalansowany Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 02:10
          cafe_afuh 07.08.06, 01:55 + odpowiedz

to skoro zostales juz antysemita, obejrzyj sobie film, ktory da Ci troche
          radosci:
          • cafe_afuh Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 02:13
            jezeli jest to jedyny komentarz, jak ci sie nasunal, to nie ma zadnego sensu
            jakakolwiek dyskusja. szkoda klawiatury. wydrukuj sobie kilka fotek i powies
            nad lozkiem, latwiej ci bedzie zasnac. kolorowych snow.
            • zbalansowany Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 02:23
              No to jaki jest twoj komentarz do tych zdjec?
              Przyjemniejsze ?

stopdestroyinglebanon.com/WarOnLebanon/nfblog/?page_id=3
              Stosunek ofiar w Libanie do ofiar w Izraelu jest jak 30 : 1
              • cafe_afuh Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 02:35
                znajdz chociaz jeden moj post na forum, mowiacy ze ciesze sie z ofiar wojny.
                to nie ja napisalam, ze po przeczytaniu czegostam zostalam anty-costam,
                antymuzulmanka? antylibanka? antyczlowiekie? aaa, antysemitka moze
                • zbalansowany Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 02:52
                  No to tym sie roznimy.
                  Ja do tej pory nie zgadzalem sie tylko z polityka Izraela ktora uwazam za
                  bandycka i z pro izraelskim lobby na swiecie. Teraz znajac zydowskie prawdziwe
                  zamiary zmienilem zdanie. Zydzi nie nadaja sie do zycia w cywilizowanym
                  swiecie.
                  • zbalansowany Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 02:54

Jakis facet z USA ktory ma ochote na kandydowanie na prezydenta juz podnosi te
                    hasla. Wiedzialem ze gdzies sie musi zaczac.

www.randycrow.com/platform.htm
                  • cafe_afuh Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 03:11
                    ciekawe kto ci objawil 'zydowskie prawdziwe zamiary'? protokoly medrcow syjonu?
                    a haslo 'zydzi nie nadaja sie do zycia w cywilizowanym swiecie' niczym nie
                    rozni sie od hasla, ze muzulmanie nie nadaja sie do zycia w cywilizowanym
                    swiecie. i co, oba sa prawdziwe, czy oba sa bledne?
                  • dana33 Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 07:40
                    hahahaha, tylko z polityka israela.... zafajd... bujac to nie nas, farsztejst?
                    rozpacz po generalissimo de arafat juz przeszla? git.... teraz masz nasralle
                    (fajne nazwisko, nie uwazasz? pasujace do niego jak ulal...), zdjecia jego juz
                    powiesiles nad lozkiem? git. idziesz z czasem, zafajd.... :))))
            • dana33 Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 07:38
              cafe afuh..... tys nowa, ty go nie znasz..... on antysemita od zawsze, uwielbia
              hitlera, ma w kolekcji zdjecia arafata.... cytuje wiersze hitlera, nu, okaz
              muzealny antysemity polskiego z australii.... naprawde nie ma sensu z nim
              gadac... pokazywac jego glupote to juz radocha i wystarczy... szkoda twojego
              czasu.... :))))
              • cafe_afuh Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 07:41
                taki mialam nastroj na postudiowanie przypadku klinicznego ;)
                a swoja droga to australia jakims zaglebiem w tej dziedzinie jest?
                • dana33 Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 08:29
                  mozliwe... :))))
                  jakos nie mam czasu na dokladne studiowanie australii, natomiast podziwiam
                  wszystkich forumowych antysemitow, ze spedzaja 3/4 swojego czasu na studiowanie
                  zydow i israela i jeszcze bardziej podziwiam konkluzje, do ktorych dochodza...:)
              • zbalansowany Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 08:18
                Ciucka, "od zawsze" to ja bylem antyizraelski.
                Hitler wymordowal prawie polowe mojej rodziny, wiec skad wzielas moja milosc do
                niego?
                Cytowanie Hitlera - a o czym niby to ma swiadczyc? Ja przynajmniej cytuje co
                jakis bandyta powiedzial i odnosi sie to zarowno do Hitlera, jak i do Szarona,
                Begina i innej holoty. Ty paplesz co ci slina na jezyk przyniesie.
                • dana33 Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 08:30
                  juz ci zafajd napisalam kiedys..... mam dobry, zydowski nos.... niucham takich
                  jak ty z daleka.... ty tutaj produkujesz sie juz dlugie lata i oczywiscie tylko
                  byles antyisraelski... :))))
    • karta2 Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 03:23
      Jesli popierasz palestynskie prawo do samostanowienia we wlasnym kraju na
      terenach obecnie zawlaszcznych przez Izrael (ktory nie jest panstwem) nie mozesz
      byc antysemita. Palestynczycy sa semitami. Widziales kiedyz zyda semite?
      Semityzm jest pojeciem wymyslonym przez jezykoznawcow dla okreslenia grupy
      jezykowej, do ktorej lingwisci zaliczyli miedzy innymi hebrajski (ale nie yidish).
      Hertzle, Beginy, Sharony, i inne syjonistuczne smieci nigdy do zadnego semityzmu
      nawet pretensji nie mieli.

• cafe_afuh Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 03:41
        no i co z tego. zydzi w dupie maja semityzm. bycie semita to niby jakis
        komplement jest czy co? miej pretensje do tego kto wymyslil pojecie
        antysemityzmu i zeby nie jechalo na kilometr czysta zywa nienawiscia do zydow
        to nazwal je antysemityzmem.
        a izrael jest panstwem nawet jesli spedza ci to sen z powiek.
        • zbalansowany Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 04:06
          NASZYM PRZEZNACZENIEM JEST RZADZIC GORSZYMI RASAMI. NASZE
          ZIEMSKIE KROLESTWO BEDZIE RZADZONE PRZEZ NASZEGO WODZA ZE STALOWYM PRETEM W
          REKU> MASY BEDA LIZAC NASZE STOPY, I SLUZYC NAM JAK NIEWOLNICY.

MENACHEM BEGIN.

Wiem to z ust konia.
          • cafe_afuh Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 04:10
            aaaa, to ty i twoj kon stanowicie pewnie ten cywilizowany swiat, do ktorego nie
            nadaja sie zydzi i muzulmanie chyba tez skoro o tym milczysz.
            • zbalansowany Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 04:20
              musisz nie znac angielskiego jezeli nie wiesz o co chodzi.

Dwoch uczciwych pilotow izraelskich:

observer.guardian.co.uk/world/story/0,,1838437,00.html
              • cafe_afuh Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 04:26
                o moj angielski niech cie glowa nie boli.
                dobry czlowiek, chociaz zyd, co? to juz bylo...
                • zbalansowany Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 04:36
                  i wyglada na to ze sie powtorzy.
                  • cafe_afuh Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 04:42
                    przez kilkadziesiat lat codziennie sie powtarza. widocznie taki zydowski los.
                    moze historia zyda wiecznego tulacza za bardzo wszystkim utkwila w glowach i
                    sie konca swiata boja.
                    a izrael moze albo dac sie znowu puscic z dymem i ukontentowac opinie
                    publiczna, albo zyc tak bombowo jak do tej pory i jeszcze zbierac za to baty.
                    do pierwszej opacji juz nie ma powrotu.
                    • zbalansowany Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 05:11

Tu nie chodzi o "zydowski los", tu chodzi o zydowski charakter. Jezeli znasz
                      historie to musisz wiedziec ze po pewnym czasie kazda spolecznosc miala was
                      dosc i przepedzala. Niewazne czy byly to czasy egipskie, feudalizm, kapitalizm,
                      komunizm, czy to byl islam chrzescijanstwo, czy jakiekolwiek inne wyznanie.
                      Oczywiscie wy jak zawsze obarczacie wina za to goi nie zastanawiajac sie nawet
                      przez moment ile bylo w tym waszej winy. dopoki tego nie zrozumiecie historia
                      bedzie sie powtarzac. A jezeli chodzi o Izrael, to udowodnil on tylko jedno -
                      ze nigdy nie powinien byl powstac - jest to jedyna konkluzja jaka mozna po
                      historii tego kraju wyciagnac.
                      • cafe_afuh Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 05:19
                        oj i tutaj ujawniasz swoje malo skomplikowane rozumowanie. jak nie po twojej
                        mysli, to zydy. jakie was? kazdy kto nie glosi pogladow zgodnych z twoimi to
                        zyd? no jednak nie. burzy to prosty oglad swiata? bardzo mi przykro.
                        kolejne myslenie oplotkowe. zydowski charakter, co? a polski charakter jaki
                        jest? moze kazdy to nierob i kretacz? juz powiniennes wiedziec ze wrzucanie
                        calych narodow do jednego wora nie jest zadnym argumentem, nawet takim o kant
                        d...
                        oczywiscie konkluzja swietna. o ilez by bylo przyjemniej, jakby izrael nie
                        powstal, a niedobitki zydow zaginely w tajemniczych okolicznosciach po roznych
                        kielcach i innych miescinach...
                        • zbalansowany Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 05:35
                          Ja tylko podsumowuje historie narodu zydowskiego. Oczywiscie zakladam (na
                          podstawie twoich pogladow) ze jestes zydowka. Jezeli potrafisz historie tego
                          narodu wyjasnic czym innym niz tym co TY nazywasz "zydowskim charakterem" to
                          slucham.
                          Nie wrzucam do jednego worka wsztstkich zydow, sam znam wielu fajnych zydow i
                          rownie wielu ze sceny publicznej. Niemniej to wiekszosc wyrabia opinie
                          spolecznosci a nie mniejszosc.
                          Histeryzujesz - jedynym krajem w ktorym mozna stracic zycie tylko dlatego ze
                          jest sie zydem to Izrael.
                          • cafe_afuh Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 05:51
                            1. nie jestem tak zadufana zeby dokonywac podsumowan historii jakichkolwiek
                            narodow.
                            2. dwa posty do gory, ty uzywasz okreslenia 'zydowski charakter', ktorego ja
                            bym nie uzyla. zwlaszcza ze insynuujesz ze jest wybitnie negatywny.
                            3. no wiec wlasnie pytam, jak czujesz sie z faktem ze twoje zalozenia na
                            podstawie moich pogladow sa bledne. bo zydowka nie jestem. tak pan bog
                            stworzyl, nic w tym mojej winy.
                            4. mowiac o zydowskim charakterze, wrzucasz do jednego worka. chyba ze dalej
                            twkimy przy szacownej koncepcji 'dobry czlowiek choc zyd'
                            5. koncowka nie miala nic wspolnego z histeria. taka chyba bylaby wymarzona
                            alternatywa dla powstania izraela, prawda?
                            • zbalansowany Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 06:07
                              ad1 Alejakies zdanie mozesz na yen temat miec
                              ad2 a) zgadza sie b) tez sie zgadza ze tak uwazam
                              ad3) Jezeli sie myle, to sie myle; w koncu mala pomylka
                              ad4) Generalizujac jako calosc jest to szalenie antypatyczny narod. Ale zawsze
                              te 20 % to swietni ludzie.
                              ad5) Nie sadze. Nie wiem czy wiesz ale wiecej zydow mieszka w USA niz w
                              Izraelu. Poza tym Madagaskar to tez jakas alternatywa.
                              • cafe_afuh Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 06:27
                                1. oczywiscie ze moge. na przyklad uwazam historie tego narodu ze jedyna w
                                swoim rodzaju, szalenie interesujaca i warta poznania (wcale nie z powodu
                                wybrania badz nie-wybrania).
                                2. a ja tak nie uwazam. wiem, ze na codzien jestesmy zmuszeni uzywac roznych
                                stereotypow jako skrotow myslowych bo inaczje nie bylibysmy w stanie
                                funkcjonowac. ale akurat co do narodow ja uwazam ze nie musze. oczywiscie
                                gdzies tam tkwia potoczne opinie, ale zdanie sobie wyrabiam na podstawie
                                kontaktow z poszczegolnymi jednostkami, grupami itd.
                                3. no wiec mylisz sie. nie to zebym sie poczula urazona. absolutnie. nazywania
                                mnie zydowka nie odbieram jako obelgi. jednak uwazam, ze fakt iz nia nie jestem
                                wnosi cos waznego do dyskusji.
                                4. oczywiscie ta generalizacja jest twojego autorstwa. znam zydow swietnych i
                                antypatycznych, no i co mam to na procenty przekladac? wliczac w to postacie
                                historyczne, czy tylko wspolczesne, wlasnych znajomych czy znajomych krolika.
                                5. oczywiscie ze wiem. przynajmniej coponiektorzy mieli by lepsza podstawe do
                                mowienia ze usa rzadza zydzi, gdyby tam sie wyniesli zamiast wlasne panstwa
                                zakladac. a propos we wlasnym panstwie jest chociaz realna podstawa zeby ich
                                osadzac za prowadzona polityke, a nie dywagowac jak to tym swiatem rzadza i w
                                ktorym rzadzie w ilu procentach... a madagaskar, czy ja wiem, klimat tam chyba
                                gorszy... a poza tym to nie grzesze moze wiedza w tej dziedzinie, madagaskar to
                                bezludny jest, nie wykopsali by jakiejs biednej ludnosci etnicznej, moze
                                jeszcze muzulmanskiej przypadkiem?
                                • zbalansowany Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 06:51
                                  ad1 Ja sie koncentruje na historii Izraela, a ta to historia walk, przemocy,
                                  terroryzmu mordowania milionow cywili i wyganiania setek tysiecy z wlasnych
                                  domow, jest to prawie 60 lat izraelskiego barbarzynstwa.

ad2 ja co do jednostek wyrabiam sobie stosunek tez na podstawie kontaktow z
                                  nimi i nie mam tu zadnych uprzedzen. Jezeli chodzi o panstwa, to moj stosunek
                                  uzalezniony jest od tego panstwa poczynan.

ad3 nie wiem o czym mowisz. Pelno jest nie zydow ktorzy (zazwyczaj z niewiedzy)
                                  popieraja to panstwo. Co wiec fakt ze zydowka nie jestes mial by tu za
                                  specjalne znaczenie ?
                                  • cafe_afuh Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 06:57
                                    1. no to w koncu zdanie o narodzie zydowskim sobie wyrabiasz na podstawie
                                    historii izraela czy jak? taki stary narod i tylko ostatnie 60 lat ma dla
                                    ciebie znaczenie?
                                    2. slusznie.
                                    3. a no widzisz, to cudownie ze tak uwazasz - przynajmniej w pierwszej czesci -
                                    bo to tu jakis wyjatek. tu wszyscy co popieraja (a raczej nie krytykuja) izrael
                                    to zydy albo syjonisci. a z wiedza i niewiedza roznie tu bywa po obu stronach.
                                    • zbalansowany Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 07:15
                                      ad1 w koncu to nie moj narod, a mowa jest o Izraelu ktory powstal 60 lat temu.
                                      60 lat to troche czasu.
                                      ad2 Z wiedza rzeczywiscie roznie bywa po obu stronach. Wiem ze i niektorzy
                                      zydzi cos skorzystali z niektorych moich historycznych wstawek bo o wielu
                                      faktach sami nie wiedzieli.
                                      • z_daleka Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 07:16
                                        Byles antysemita zanim sie jeszcze urodziles, wiec nie bajeruj ...
                          • dana33 Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 07:45
                            rzeczywiscie zafajd? juz po wojnie, 1 46 roku w kielcach i innych polskich
                            miejscowosciach, w pociagach polskich, zydzi tracili zycie, wlasnie dlatego ze
                            byli zydami.... radzilabym ci byc ostrozniejszym w pisaniu swoich glupot...
                            • zbalansowany Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 07:56
                              Co do Kielc to sprawa jest niejasna. Jedynym faktem jest ze podburzony tlum
                              wzial w tm udzial.

w pociagach polskich, zydzi tracili zycie, wlasnie dlatego ze
                              > byli zydami....

A jeszcze na dodatek polscy bandyci przed ich zastrzeleniem kazali im zjadac
                              ich partyjne legitymacje.
                              • dana33 Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 08:37
                                taaaak, ja rozumiem, ze kielce pozostana dla ciebiesprawa niejasna na wsjegda.
                                jedawbne napewno tez. natomiast jak najdokladniej wiesz, ze mieli, zydzi w
                                pociagach znaczy sie, partyjne legitymacje, to u ciebie fakt.
                                nu, powiedzmy ze mieli, chociaz jakos dotychczas o tym nie slyszalam i jestem
                                tez pewna, ze nie masz na to zadnego dowodu, ot takie gdybanie zafajda
                                australijskiego.... ale powiedzmy ze mieli.... to juz wystarczalo na zabicie
                                ich? bo jakos nic mi nie wiadomo o wyciaganiu "czystych etnicznie" polakow z
                                pociagow i zabijaniu ich.... a jak wiem i polacy mieli legitymacje partyjne..
                                nu, nawet odpowiadac nie musisz, bo to bedzie nastepne klamstwo i manipulacja..
                                jak wszystko inne co dotychczas wyprodukowales na tym forum...
                                • zbalansowany Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 08:48
                                  Kielce sa naprawde niejasna sprawa, czy ci sie podoba czy nie.
                                  Jedwabne jest w zasadzie ostatecznie rozwiazane. Chodzi raczej o nieuczciwosc
                                  Grossa ktory zignorowal zupenie relacje prawdziwych swiadkow (mowie o zydach,
                                  zeby nie bylo niejasnosci), no i co do liczby tych zamordowanych (co jest musze
                                  przyznac sprawa drugorzedna).
                                  Wiesz Ciucka najobzydliwsza postacia w Polsce byl niejaki Berman (oczywiscie
                                  wasz). Odpowiedzialny jest on za zamordowanie tysiecy najlepszych patriotow
                                  polskich. Jego zona (tez wasza) jechala pociagiem i zatrzymal ten pociag
                                  oddzial NSZ. I wiesz co Ciucka - nic jej nie zrobili. Berman sam o tym
                                  opowiadal w wywiadzie z Toranska w ksiazce "Oni".
                                  Ciucka zdrajcow we wszystkich wojnach domowych kaze sie smiercia. Juz nie rob
                                  sie nagle taka humanistka, bo ci przypomne o tych 6 letnich terrorystach ktorzy
                                  za rzucanie kamieniami zasluzyli sobie na smierc (cos takiego zdaje sie
                                  pisalas).
                                  • dana33 Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 08:56
                                    nie, nic takiego nie pisalam.... pisalam o 7-12 letnich mordercach, nic o
                                    kamieniach, za rzucanie kamieniami u nas ida do ciupy na troszke, i tez nie
                                    zawsze.... :)))))
                                    taaak, dopoki na pomniku w jedwabnem pisalo o 1600 ofiarach zabitych przez
                                    niemcow, to nikt nie protestowal, ty tez nie.... jak siem okazalo, ze to nie
                                    niemcy, ale polacy zabijali, to sie przyczepiliscie teraz do ilosci... jakby to
                                    mialo znaczenie czy 1600 czy 300 czy jeden. fakt pozostaje faktem: zabijali i
                                    rabowali polacy i nie tylko w jedwabnem, tak ze zafajd oszczedz pisania o tym
                                    znow, bo sa polacy, ktorych boli zachowanie sie ich rodakow....

kielce rzeczywiscie nie jasne.... ostatnio mam wrazenie, ze to zydzi sami sie
                                    wtedy zabili, nie myslisz? tak, tak, berman... i morel.... i jeszcze tam
                                    paru.... znam ta wasza argumentacje.... nu, po co odpowiadasz? zeby nawet nowi
                                    forumowicze zobaczyli cie w twojej calej glorii?
                                    • zbalansowany Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 09:07
                                      dana33 napisała:

> nie, nic takiego nie pisalam.... pisalam o 7-12 letnich mordercach, nic o
                                      > kamieniach, za rzucanie kamieniami u nas ida do ciupy na troszke, i tez nie
                                      > zawsze.... :)))))

Ilu znalas 7 letnich palestynskich mordercow ?

> taaak, dopoki na pomniku w jedwabnem pisalo o 1600 ofiarach zabitych przez
                                      > niemcow, to nikt nie protestowal, ty tez nie.... jak siem okazalo, ze to nie
                                      > niemcy, ale polacy zabijali, to sie przyczepiliscie teraz do ilosci... jakby
                                      to
                                      >
                                      > mialo znaczenie czy 1600 czy 300 czy jeden.

Napisalem ci przeciez ze to w gruncie rzeczy nie ma znaczenia, wiec o co ci
                                      chodzi ?

fakt pozostaje faktem: zabijali i
                                      > rabowali polacy i nie tylko w jedwabnem, tak ze zafajd oszczedz pisania o tym
                                      > znow, bo sa polacy, ktorych boli zachowanie sie ich rodakow....

Ja nie odpowiadam za postepowanie moich rodakow, a tylko za moje wlasne. Juz ci
                                      kiedys tlumaczylem roznice w pojeciu odpowiedzialnosci w chrzescijanstwie i w
                                      Judaizmie. Ja nikogo nie zamordowalem, i za nic nie musze sie wstydzic ani
                                      przepraszac.

>
                                      > kielce rzeczywiscie nie jasne.... ostatnio mam wrazenie, ze to zydzi sami sie
                                      > wtedy zabili, nie myslisz?

Czy ty naprawde nie umiesz ani czytac, ani zrozumiec tekstu. Sprawa Kielc nie
                                      jest jasna, to ze mordu tego dokonali Polacy (niektorzy w mundurach) tez jest
                                      bezdyskusyjna. Ciskasz sie zupelnie niepotrzebnie.

tak, tak, berman... i morel.... i jeszcze tam
                                      > paru.... znam ta wasza argumentacje.... nu, po co odpowiadasz? zeby nawet
                                      nowi
                                      > forumowicze zobaczyli cie w twojej calej glorii?

• zbalansowany Mnie nurtuje co innego 07.08.06, 09:09
      Mial taka wypowiedz Begin czy nie mial ?
      Uczyli cie o tym w Izraelu czy nie ?
      I co o tej wypowiedzi sadzisz ?
      • nurni Pytanie o wiarygodnosc cytatu 07.08.06, 19:59
        I to jest wlasnie istota rzeczy.

Rzeczony fragment mialby pochodzic z pamietnikow prezydenta Cartera.
        Czy ktos ma do tego dostep?

Czy byla jakakolwiek reakcja Begina po zamieszczeniu hipotetycznie jego slow?
        Pytam bo cytat jest tak skandaliczny ze nie wyobrazam sobie aby przeszlo to bez
        echa.

Jeszcze jedna mozliwosc (wciaz nie chce mi sie wierzyc zeby to byla prawda).
        Moze Begin powiedzial owe slowa cytujac kogos, parafrazujac czyjes slowa w celu
        wykazania ich czy to absurdu czy niedorzecznosci.

Co prawda reakcja forumowych Azjatow wskazuje ze niedorzeczne moze byc jedynie
        nasze zdziwienie slowami Begina - ale jak pisalem rzecz na tyle bulwersujaca ze
        warta sprawdzenia.
    • l.o.r.t.e.a Nie jesteś antyseimtą. Krytykowanie zbrodniarzy 07.08.06, 10:09
      jest słuszne.
    • goldsax Jak naprawde zaczela sie wojna o Nowy BW 07.08.06, 12:21
      Przeczytaj w linku;
      www.rense.com/general72/oslos.htm
    • wujcio44 Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 07.08.06, 17:17
      zbalansowany napisał:

>
      > tego tekstu zostalem antysemita.

Znowu? Ile razy można?
      • de_oakville Hitler z pewnoscia mowil w takim stylu 07.08.06, 17:43
        Hitler mowil w podobnym stylu z cala pewnoscia. A czy Begin tez tak mowil? Byc
        moze. Moze "odbijal" w ten sposob wczesniejsze "ciosy slowne" Hitlera i
        znajdowal w tym dla siebie jakis komfort psychiczny?
        Stalin takze "odbijal" ciosy Hitlera stosujac jego wlasne metody. Wojska
        Hitlera, do czasu, byly dumne z tego, ze okrazaly znaczne ilosci wojsk
        przeciwnika (tzw. "kotly"), a potem je niszczyly i w ten sposob odnosily
        blyskotliwe zwyciestwa ("blitzkrieg"). Jednak na wielkich obszarach Rosji
        poznanie smaku owocow podobnych zwyciestw dane bylo pod koniec wojny nie
        Hitlerowi tylko Stalinowi (Stalingrad, Kursk). Rowniez hitlerowskie lotnictwo
        ("Luftwaffe") na poczatku wojny bylo niezwykle sprawne i nowoczesne potrawiac
        zasiac terror wszedzie, gdzie go uzyto (wielki powod do "dumy" dla Göringa i nie
        tylko). Jednak Göring smial sie do czasu, gdyz koniec wojny nalezal do USAF i
        RAF.

• nurni Re: Hitler z pewnoscia mowil w takim stylu 07.08.06, 22:44
          de_oakville napisał:

> Hitler mowil w podobnym stylu z cala pewnoscia. A czy Begin tez tak mowil? Byc
          > moze. Moze "odbijal" w ten sposob wczesniejsze "ciosy slowne" Hitlera i
          > znajdowal w tym dla siebie jakis komfort psychiczny?

Przepraszam bardzo....

Kiedy podnoszono ze Polacy mieszkajacy w Jedwabnem mogli odreagowac w ten
          sposob kolaboracje swoich "sasiadow" - nader chetnie wsylajacyh ich w sowieckie
          kazamaty, to przekonywano ze nie wazne sa przyczyny. Liczyl sie wylacznie fakt
          i to on mial wszystko opisywac. Reszta to unikanie ospowiedzialnosci - tak
          tlumaczono.

Czy Begin powiedzial to co powiedzial?
          • zbalansowany Hmmm 08.08.06, 01:08

Jakos widze ze nasze jakze czesto obrazalskie towazydostwo tym razem nie wdaje
            sie w dyspute na temat tego cytatu. Moze ten cytat z Begina wisi u nich na
            scianie w kazdej szkolnej klasie i jest im doskonale znany ?
            • nurni Re: Hmmm 08.08.06, 17:13
              zbalansowany napisał:

>
              >
              > Jakos widze ze nasze jakze czesto obrazalskie towazydostwo tym razem nie
              wdaje
              > sie w dyspute na temat tego cytatu.

:)

Wyglada na to ze Beginowi sie wypsnelo....

>Moze ten cytat z Begina wisi u nich na
              > scianie w kazdej szkolnej klasie i jest im doskonale znany ?

....wypsenlo to wszyscy akurat doskonale wiedza i czuja.

Nie ma jednak potrzeby zaprztac tym uwagi gojow. Goje nie od tego sa.
          • de_oakville Re: Hitler z pewnoscia mowil w takim stylu 08.08.06, 01:10
            nurni napisał:

> Czy Begin powiedzial to co powiedzial?

Nie mam pojecia czy Begin tak powiedzial. Tak twierdzi (i podaje linki)
            zalozyciel tego watku. Ktokolwiek jednak by tak nie powiedzial, mial z pewnoscia
            chora psychike. Male dziecko ma zdrowa psychike i bawi sie z innymi dziecmi w
            piaskownicy, nie wazne czy sa to dzieci biale, czarne czy sniade. Czesto dopiero
            kiedy dorosnie i wkroczy w chory swiat starszych z calym ich bagazem uprzedzen i
            chorych "tradycji" mowiacych, ze sa rasy "lepsze" i "gorsze", ze jedni sa "nad"
            a drudzy sa "pod" - samo staje sie pod tym wzgledem psychicznie chore. Wszystkim
            wiadomo ze ostatnim wielkim "prorokiem naszych czasow", ktory wyglaszal tego
            typu chore teorie byl Adolf Hitler. Wzniosl on te teorie "na nowe wyzyny", przez
            co "narobil wody z mozgu" (lub mowiac brzydko: "nas..l do glowy") milionom
            ludzi, i cala ta "spuscizna" ciagnie sie w wielu miejscach swiata po dzis dzien
            jak "flaki z olejem". Gdyby nie bylo Hitlera ludzie w swej masie byliby z
            pewnoacia zdrowsi psychicznie, zarowno dawni kaci jak i dawne ofiary. Choroba
            czesto przenosi sie z kata na ofiare bezwiednie. Hitlera wychowalo spolecznstow,
            ktore bylo "overdisciplined and undersexed" i to byly tego skutki.
    • mamzerek Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 08.08.06, 03:51
      antysemita byles od dziecka, scierwo!

wsadz sobie widelec do dupy i pokrec - przypomni ci sie!

perry
      • zbalansowany Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu 08.08.06, 04:52
        Mamzerek jestes zwykly szejgec.

Lepiej "tfurczo" rozwin mysli Begina.
    • felusiak1 Co za totalne bzdury 08.08.06, 20:26
      Wypoty nawiedzonego kaznodzieji z Texasu.
      Taka wypowiedź Begina byłaby zarejestrowana poza weblogami i grupami dyskusyjnymi.

Przed kilku laty Barbara Streisand zacytowała teks z Szekspira:

"Beware the leader who bangs the drums of war in order to whip the citizenry
      into a patriotic fervor, for patriotism is indeed a double-edged sword. It both
      emboldens the blood, just as it narrows the mind.

And when the drums of war have reached a fever pitch and the blood boils
      with hate and the mind has closed, the leader will have no need in seizing the
      rights of the citizenry. Rather, the citizenry, infused with fear and blinded
      with patriotism, will offer up all of their rights unto the leader, and gladly so.

How do I know?

For this is what I have done.

And I am Caesar."

www.washingtonpost.com/ac2/wp-dyn?pagename=article&node=&contentId=A27905-2002Oct1¬Found=true
      • nurni Re: Co za totalne bzdury 08.08.06, 23:09
        felusiak1 napisała:

> Taka wypowiedź Begina byłaby zarejestrowana poza weblogami i grupami
        dyskusyjny
        > mi.

Ufff...

Czyli Begin wcale nie powiedzial co rzekomo powiedzial?

AHa. Ale zaraz...
        To pewne?

Bo azjatyccy forumowicze jakby nie byli pewni za to chetni do rozmowy o
        Kielcach czy czymkolwiek tam badz - byle by tylko nie o Beginie.
        • felusiak1 Re: Co za totalne bzdury 09.08.06, 02:02
          Mnie Begin koło doopy wisi. Nie chceę ani o Kielcach ani o Beginie bzdurzyć.
          Z tym, że Kielce są podparte aktami prokuratury a ta wypowiedź Begina istnieje
          od kilku dni i tylko w dyskusyjnych forach i weblogach. To bardzo ciekawe jak
          ktoś kto popycha stokrotki mówi coraz to nowe rzeczy i ciągle jest cytowany.
    • 1ja Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu+ 08.08.06, 20:31
      Zeby zostac antysemita,trza miec olej w glowie.
      To znaczy,glowa myslec,a nie dupskiem.
      Co ty dla zbalansowania robisz.
      Za wysokie progi.Glupolu.
      • zbalansowany Nu Dana+ 09.08.06, 01:28
        Ty zawsze taka odwazna i zasadnicza. Nie masz nic do powiedzenia ?
        • dana33 Re: Nu Dana+ 09.08.06, 08:15
          a co mam powiedziec zafajd na zmyslone historie? dajesz idiotyczne linki albo
          wogole nie dajesz i zmyslasz jak mozesz.
          begin nigdy nie powiedzial czegos takiego. za to fantazja antysemitow i twoje
          cytowanie idiotyzmow nie maja zadnych granic/ a jak wiesz, papier jest
          cierpliwy, wiec ty pisz, ale nie oczekuj ode mnie reakcji na glupoty. to ty
          jestes specjalista w idiotyzmach.
          • zbalansowany Tu masz kilkadziesiat linkow !!!! 09.08.06, 08:51
            www.google.com/search?q=%22OUR+RACE+IS+THE+MASTER+RACE.+WE+ARE+DIVINE+GODS+ON+THIS+PLANET.&hl=en&lr=&star
            t=10&sa=N[/url
            • dana33 Re: Tu masz kilkadziesiat linkow !!!! 09.08.06, 08:53
              wow...... miales z czego wybierac, co? :))))
              • zbalansowany Re: Tu masz kilkadziesiat linkow !!!! 10.08.06, 03:01
                jak widzisz prawdy nie da sie ukryc. Musisz przekazac wszystkie te linki AIPAC
                owi aby je kazal zlikwidowac.
    • pedopis pokaz wiarygodne zrodlo cytatu 10.08.06, 03:11
      nie antysemickie belkoty, jak twoje.
      • zbalansowany Re: pokaz wiarygodne zrodlo cytatu 10.08.06, 03:15
        A znajdz je sobie sam sniegowy kolezko, jezeli oczywiscie potrafiszs.
        • felusiak1 Re: pokaz wiarygodne zrodlo cytatu 10.08.06, 06:04
          Źródło jest tak wiarygodne jak Komsomolskaja Prawda, proszę uprzejmie:
          www.propagandamatrix.com/271003jewishmasterrace.html
          • zbalansowany Re: pokaz wiarygodne zrodlo cytatu 10.08.06, 06:10
            Ten cytat znajdziesz w wielu miejscach.
            A tak wogole ten akurat artykul ktory podales jest calkiem przyzwoicie napisany.
            Ja rozumiem ze ty wierzysz tylko komunikatom IDF, no coz, nie sadze abys tam
            znalazl te wypowiedz Begina.
            • dana33 Re: pokaz wiarygodne zrodlo cytatu 10.08.06, 07:14
              bbc zafajd jest antysemicka. daj link do bbc ktora tez podaje ten cytat, ok?
              czy moze nie podaje? a moze jakies inne powazne zrodlo? i nie pisz, ze mam sama
              sobie szukac, bo nie bede tracic czasu na szukanie czego, czego nie ma.
              nie ma konca glupot, ktore jestes gotow tu zamieszczac, nie?
              • zbalansowany Re: pokaz wiarygodne zrodlo cytatu 11.08.06, 02:50
                BBC trabila o tym nieraz. Ale przeciez BBC to antysemityzm do potegi!!!
                Postaram ci sie znalezc ten cytat w komunikatach IDF, albo w starych numerach
                Yebiot Idiot, daj mi tylko troche czasu.
    • 1ja Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu+ 10.08.06, 17:33
      Dlaczego byle kretyn ma prawo do uzywania tytulu antysemity?
      Czy kazdemu kretynowi,a cszczegolnie zbalansowanemu, stan poziomu umyslowego
      pozawala na siegniecie na takie wyzyny rozpusty intelektualnej?
      Mnie sie wydaje,ze im wiekszy idiota,to mu sie wydaje,ze wszystkie rozumy
      pozjadal.
      Chociaz,z drugiej strony,jak zjadl,to idiota musial zostac,bo rozumu mu nie
      zostalo.
      Z takim zbalansowanym,co dupskiem dla balansu,a nie glowa mysli,rzczewiscie
      w glowie sie kreci.
      A po zatym gryzon jest parzywy.
      Przy lizaniu jajka niektorym podgryza,a potem rozpowiada.
      • zbalansowany Re: Otwarcie oswiadczam ze po przeczytaniu+ 16.08.06, 08:42
        Jednojajowcu, jedz na lotnisko i do Erzatzu bronic jedynej demokracji na BW.
        Bilet bez trudu dostaniesz bo na tej linii jakos dziwnie wszystkie samoloty tam
        lataja puste, za to spowrotem pelne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka