kdesw 28.09.06, 21:07 tak wlazłem tu smyrfując po gazecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: Przepraszam czy tu biją? 28.09.06, 21:09 wlasnie, to rozstrzyga, nie, you know everything? Odpowiedz Link Zgłoś
kdesw Re: Przepraszam czy tu biją? 28.09.06, 21:12 you-know-who napisał: > a jestes zydem? co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Przepraszam czy tu biją? 28.09.06, 21:08 bija i morduja..... to nie miejsce na milych, dobrze wychowanych ludzi... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who Re: Przepraszam czy tu biją? 28.09.06, 21:20 ja tylko tak pytam.. na tym forum tylko to jest stalym tematem, i za to najlatwiej zostac pobitym, Y/N? zobacz jak szybko sie stawilas do bicia (mnie) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kdesw Re: Przepraszam czy tu biją? 28.09.06, 21:22 na razie nic się nie dzieje,więc łapki nie świerzbią do klawiatury,a zresztą zawsze mozna toporki zakopać. Odpowiedz Link Zgłoś
kdesw Re: Przepraszam czy tu biją? 28.09.06, 21:23 kdesw napisał: > na razie nic się nie dzieje,więc łapki nie świerzbią do klawiatury,a zresztą > zawsze mozna toporki zakopać. Tyt. wątku zaczerpniety z filmu,gdzie Kulej grał gł. rolę. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Przepraszam czy tu biją? 28.09.06, 21:28 ty to nazywasz biciem?????? nu, naprawde, you know everything.... ty wiesz jak to wyglada, jak bije.... tu ledwo co mruknelam... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who Re: Przepraszam czy tu biją? 28.09.06, 21:37 nie, nie bijesz, za co pieknie dziekuje. mowie tylko, ze sie stawilas do bicia (jakbym cos, wiesz, powiedzial niewlasciwego. np. ze robicie to co robicie, czy myslicie to co myslicie.) dobra, dosc tych zartow, kolejny watek o niczym, z tym ze zupelnie dobrze odpowiada na tytulowe pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Przepraszam czy tu biją? 28.09.06, 21:45 nu, you know everything.... ty czlowiek inteligentny, ty zacznij czytac miedzy wierszami, to nagle zobaczysz, ze ten watek nie tak o niczym... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kdesw Re: Ja biję.:) 28.09.06, 21:27 superspec napisał: > PIanę.:) chyba piane,lubisz kogiel mogiel,jest pyszny Odpowiedz Link Zgłoś
kdesw Re: Tak. Ja jestem tu najgorszy.:) 28.09.06, 22:01 superspec napisał: przesadzasz,nie ma złego co by na dobre nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
kdesw Re: Ja biję.:) 28.09.06, 22:00 kdesw napisał: > superspec napisał: > > > PIanę.:) > chyba piane,lubisz kogiel mogiel,jest pyszny nbajlepszy jest z KAKAUKIEM. Przepis jest taki,a pewnie go znacie, wpierw oddziela się żółtko od białka,bije się pianę najpierw z białką,a to wielką,tak,aby można były deklem odwrocic do góry nogami i białko nie kapło,potem bijemy żółtko, a kakauko dodajemy albo do żółtka,albo do białka,bez różnicy.potem jeszcZe raz wszystko bijemy i kogiel mogiel gotowy,palce lizać. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Przepraszam czy tu biją? 28.09.06, 21:29 Niektorym sie moze i wydaje, ze bija, ale co do zasady jest bardziej smieszno, niz straszno. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Przepraszam czy tu biją? 28.09.06, 21:30 z takimi przyjaciolmi i z miasta piernikow jeszcze sie pytasz,nu wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Przepraszam czy tu biją? 28.09.06, 21:36 Na nia (I-love-2-bike) uwazaj, bo wyjatkowo zadziorna to cholernica wiadomej proweniencji. Odpowiedz Link Zgłoś
kdesw Re: Przepraszam czy tu biją? 28.09.06, 21:37 i-love-2-bike napisała: > z takimi przyjaciolmi i z miasta piernikow jeszcze sie pytasz,nu wstyd. Ej pierniki pyszne sa,a do tego rarytas w sezonie 2006 www.pmedia.pl/showturystyka.php?wid=843 Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Przepraszam czy tu biją? 28.09.06, 21:39 ale szybko poleciala sprawdzic... polonijno-amerykanskie kgb... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kdesw Re: Przepraszam czy tu biją? 28.09.06, 21:42 dana33 napisała: > ale szybko poleciala sprawdzic... polonijno-amerykanskie kgb... :)))) aż tak zle,ojejku,co ja tu nrobię,wracam do mego Rydzykburga,to oaza,może sie jednak mylę. W Rydzykburgu razów zadnych nie dostałem na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Przepraszam czy tu biją? 28.09.06, 21:49 kdesw napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > Ej pierniki pyszne sa,a do tego rarytas w sezonie 2006 > www.pmedia.pl/showturystyka.php?wid=843 nu wiadomo nadziewane pierdniczki som wdeche,nu i ci zachodni pomorzanie jacy przyjacielscy.nu widzisz nie boj sie chlopie,nic ci nie grozi,byle bys tylko stoLYcy nie podskoczyl,to zycie bedziesz mial pierdnikowo-slodkie na tym forum,bo orientacje ..... masz wporzasiu,czyli witamy piednikiem i sola w naszym miedzynarodowym chlewiku. shalom Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Pardon 28.09.06, 22:12 www.photo.net/photo/pcd2549/njsf-pig-racing-16.4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Pardon 28.09.06, 22:14 ale genialne foto..... gdzies ty to wynalazl? gdzie to wogole robia takie wyscigi? ale sie usmialam.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kdesw Re: Pardon 28.09.06, 22:14 superspec napisał: > www.photo.net/photo/pcd2549/njsf-pig-racing-16.4.jpg starszne ponumerowane,gotowe do zawodów. Odpowiedz Link Zgłoś
kdesw Re: Pardon 28.09.06, 22:19 kdesw napisał: > superspec napisał: > > > www.photo.net/photo/pcd2549/njsf-pig-racing-16.4.jpg > starszne ponumerowane,gotowe do zawodów. może zle ujełem,sa fajne dobroduszne,wszystko zalezy od tego jakie to zawody,bo jesli sportowe,to czemu nie?,nie jestem zatwardziałym forumowiczem,mam sporo obow.,czasami cos napiszę nie w tany,pardon. Odpowiedz Link Zgłoś
kdesw Re: Przepraszam czy tu biją? 28.09.06, 22:13 i-love-2-bike napisała: > kdesw napisał: > > > i-love-2-bike napisała: > > > > > > Ej pierniki pyszne sa,a do tego rarytas w sezonie 2006 > > www.pmedia.pl/showturystyka.php?wid=843 > > nu wiadomo nadziewane pierdniczki som wdeche,nu i ci zachodni pomorzanie jacy > przyjacielscy.nu widzisz nie boj sie chlopie,nic ci nie grozi,byle bys tylko > stoLYcy nie podskoczyl,to zycie bedziesz mial pierdnikowo-slodkie na tym > forum,bo orientacje ..... masz wporzasiu,czyli witamy piednikiem i sola w naszy > m > miedzynarodowym chlewiku. > shalom W tym cały ambarans,zyby dwoje chciało ..... Odpowiedz Link Zgłoś