galba 01.12.06, 22:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gringo_w66 w odcisku zakodowana jest mądrość mędrców syjonu 01.12.06, 22:58 ...Leonardo był ponoć masonem Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok był wielkim malarzem, myslicielem i wynalazcą, a 01.12.06, 23:08 do tego..... orientalnego pochodzenia po matce. Czy nie uwazasz, że należałoby go wygonic z Krakowa? PIS albo tzw. MW powinny sie tym zając. W ramach odnowy moralnosci, co? Odpowiedz Link Zgłoś
galba Rokita wystarczy 01.12.06, 23:11 > go wygonic z Krakowa? PIS albo tzw. MW powinny sie tym zając. Po co od razu mieszać do tego PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
cahir8 A ja słyszałem, że to był sodomita! 02.12.06, 12:26 Czy w związku z tym nie należałoby zakazać wzmianek o nim w Polskich Szkołach? No i tą Damę z łasiczką należałaoby gdzieś schować. Odpowiedz Link Zgłoś
muzg_na_patyku Kolejne zapierające dech w piersiach odkrycie... 02.12.06, 01:21 "Włoscy antropolodzy zrekonstruowali odcisk palca wskazującego Leonarda da Vinci. Dokonanie to pomoże wyjaśnić tak różne sprawy, jak to co jadał wielki artysta i czy istotnie jego matka była arabskiego pochodzenia. Przyda się również do ustalania autentyczności rękopisów i obrazów." To wspaniała wiadomość, nie tylko znamy odcisk palca wielkiego Leonarda ale będziemy też wkrótce wiedzieli co jadał. Zresztą ostatnio mieliśmy podobne odkrycie dotyczące Leonarda, niestety umknęło mi co dokładnie odkryto - czy czasem nie chodziło o długość jego członka? Czekam z niecierpliwością na dalsze sensacje. Odpowiedz Link Zgłoś
fmichus i co? jest tam jakiś kod? 02.12.06, 08:03 napewno coś tam jesat zaszyfrowane Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Matka Leonarda 02.12.06, 08:31 Czy matka Leonarda pracowała w cateringu? -- www.frant.tivi.pl Odpowiedz Link Zgłoś