Dodaj do ulubionych

Zrekonstruowano odcisk palca Leonarda da Vinci

01.12.06, 22:24
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • gringo_w66 w odcisku zakodowana jest mądrość mędrców syjonu 01.12.06, 22:58
      ...Leonardo był ponoć masonem
      • 1410_tenrok był wielkim malarzem, myslicielem i wynalazcą, a 01.12.06, 23:08
        do tego..... orientalnego pochodzenia po matce. Czy nie uwazasz, że należałoby
        go wygonic z Krakowa? PIS albo tzw. MW powinny sie tym zając. W ramach odnowy
        moralnosci, co?
        • galba Rokita wystarczy 01.12.06, 23:11
          > go wygonic z Krakowa? PIS albo tzw. MW powinny sie tym zając.

Po co od razu mieszać do tego PiS...
          • skwar666 "Dama... 01.12.06, 23:17
            ...z łasiczką"! burn her! burn her!
        • cahir8 A ja słyszałem, że to był sodomita! 02.12.06, 12:26
          Czy w związku z tym nie należałoby zakazać wzmianek o nim w Polskich Szkołach?
          No i tą Damę z łasiczką należałaoby gdzieś schować.
    • muzg_na_patyku Kolejne zapierające dech w piersiach odkrycie... 02.12.06, 01:21
      "Włoscy antropolodzy zrekonstruowali odcisk palca wskazującego Leonarda da Vinci. Dokonanie to pomoże wyjaśnić tak różne sprawy, jak to co jadał wielki artysta i czy istotnie jego matka była arabskiego pochodzenia. Przyda się również do ustalania autentyczności rękopisów i obrazów."

To wspaniała wiadomość, nie tylko znamy odcisk palca wielkiego Leonarda ale będziemy też wkrótce wiedzieli co jadał.

Zresztą ostatnio mieliśmy podobne odkrycie dotyczące Leonarda, niestety umknęło mi co dokładnie odkryto - czy czasem nie chodziło o długość jego członka?

Czekam z niecierpliwością na dalsze sensacje.
    • fmichus i co? jest tam jakiś kod? 02.12.06, 08:03
      napewno coś tam jesat zaszyfrowane
    • frant3 Matka Leonarda 02.12.06, 08:31
      Czy matka Leonarda pracowała w cateringu?

--
      www.frant.tivi.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka