28.12.06, 21:03
Kretyństwo do kwadratu.

A poniżej cytaty z waszego super-herosa.

Rzygać się chce.
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: Megafon 28.12.06, 21:05
      Wdech, wydech, wdech, wydech. A teraz policz do dziesieciu i na wszelki wypadek
      rabnij nitrogliceryne pod jezyk.
      • cepekkolodziej Re: Megafon 28.12.06, 21:12
        Nie muszę. Jeszcze zachowałem zdrowy rozsądek. I widzę rzeczy takimi, jakimi są.
    • josifek a ja to za twoje poglady wzialem 28.12.06, 21:08
      albo twoje sa :
      <Dobre arabczki sa martwe>
      <ja wole z arabami plaska ziemie zrobic>
      <Z Iranu czeba plaska ziemia zrobic>
      • cepekkolodziej [...] 28.12.06, 21:14
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • dana33 [...] 28.12.06, 21:23
          • cepekkolodziej Re: a ja to za twoje poglady wzialem 28.12.06, 21:31
            Brawo. Pani płatna propagandzistko.

Żeby było jasne. Izrael mnie gie obchodzi. Odmawiam prawa do istnienia ważniejszym krajom regionu: Egiptowi, Grecji, oraz Jordanii. Prawa do istnienia odmawiam też Tajwanowi. Takze Tybetowi. Kurdystanowi. Quebekowi. Morawom. Kaszubom. Tatarstanowi. Basklandowi. A nawet Birobidżanowi. I niedługo wszystkie one znikną z mapy świata, bo ja - wszechpotęzny - odmawiam.

Rekord bałwaństwa.
            • dana33 [...] 28.12.06, 21:35
              • absztyfikant Re: a ja to za twoje poglady wzialem 28.12.06, 21:38
                Ilu Palestynczykow potrzeba do wymiany przepalonej zarowki?:)))))
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                .

.
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                Zadnego! Palestynczycy wola siedziec po ciemku i winic za to Zydow:))))
              • cepekkolodziej Re: a ja to za twoje poglady wzialem 28.12.06, 21:41
                Nie popieram żadnych rezolucji ONZ-u. Bo twoim śladem uznałem ONZ za organizacje skorumpowaną i bezsilną. Więc jestem konsekwentny. Jak nie uznaje to nie uznaję. W 100%.

A co - stać mnie na to ---

A płatna propagandzistka - to obraźliwe? Prawda, kochanie, nigdy nie jest obraźliwa.
                • dana33 Re: a ja to za twoje poglady wzialem 28.12.06, 22:04
                  rzeczywiscie nie popierwasz? a ile razy pisales tutaj do mnie, ze nie
                  wypelniamy takich czy innych rezolucji onz?????

nie, platna propagandzistka nie jest obrazliwe. byloby fajnie, zeby to byla
                  prawda, bo jeszcze nigdy nie mialam za duzo pieniedzy.
                  nie jest obrazliwe zupelnie. jest po prostu jeszcze jednym z twoich licznych
                  klamstw.

no i nie kochaniuj mi tutaj. ja nie twoja przyjaciolka i nie twoje kochanie.
                  • cepekkolodziej Re: a ja to za twoje poglady wzialem 28.12.06, 22:06
                    Zawiń sobie rzęsy, żebyś miała na czym chodzić -
                    • dana33 nie chce mi sie poswiecic czasu na szukanie 28.12.06, 22:17
                      ale tu masz przyklad....
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=25412235&a=25677599
                      jak zwykle, klamiesz.
                      • cepekkolodziej Re: nie chce mi sie poswiecic czasu na szukanie 28.12.06, 23:37
                        E tam -
          • genom3 Re: a ja to za twoje poglady wzialem 28.12.06, 21:40
            dana33 napisała:

> znow sie odzywasz, faszystowska szujo, ktora odmawia israelowi prawa do
            > istnienia i nigdy nie skrytykowala terrorystycznych zamachow na israelskie
            > dzieci, tylko dlatego, ze to zydzi?

Dana, przynajmniej wiadomo jaki zasieg ma nacjonalizm arabski:)))
            niech zyje prorok mohamed i takie inne duperele! heil arabizmowi heil!
            nie musisz arabom wypominac ze wspolpracowali z hitlerem;-)
            • cepekkolodziej Re: a ja to za twoje poglady wzialem 28.12.06, 21:43
              Tak jest.

Taki ma zasięg - jak niżej:
              • absztyfikant Re: a ja to za twoje poglady wzialem 28.12.06, 21:50
                Obnizasz loty. Bierz na tapete Noama Chomsky'ego, Amire Hass, rabina Lernera czy
                chocby tych niezawodnych parszywcow z Neturei Karta. Zawsze mozesz tez siegnac
                po starego, sprawdzonego Finkelsteina. Zamiast tego uganiasz sie za Fredkami,
                Josifkami i Arapami bawiac sie w Herberta z jego nieodlaczna 'potega smaku'...
                • cepekkolodziej Re: a ja to za twoje poglady wzialem 28.12.06, 21:57
                  Naturei Karciarze mnie nie obchodzą.

A bawię się w to, co mi odpowiada.
                  • dana33 Re: a ja to za twoje poglady wzialem 28.12.06, 22:05
                    tak, zauazylam. bawisz sie w antysemityzm. tamta zabawa, nie ma co gadac.
                    warta prawdziwego polskiego patrioty spod znaku taty rydzyka.
                    • cepekkolodziej Re: a ja to za twoje poglady wzialem 28.12.06, 22:10
                      W antysemityzm to ty się tu bawisz -
                      • marouder Re: a ja to za twoje poglady wzialem 28.12.06, 22:11
                        Uwazasz, ze rachelka albo krystek naprawde wspolczuja rodzicom dzieci arabskich
                        i stad sie wzial ich antysemityzm?
                        • cepekkolodziej [...] 28.12.06, 22:15
                          • marouder Re: a ja to za twoje poglady wzialem 28.12.06, 22:17
                            Przeciez miales z Danka prywatny kontakt i wiesz, ze nie jest zadna platna
                            propagandzistka. Po co pier.dzielisz???!!
                            • dana33 [...] 28.12.06, 22:25
                              • mirmilek Re: a ja to za twoje poglady wzialem 28.12.06, 22:31
                                Droga danusiu. Prawda jest, ze kiedy sie nie logowalas, to pisalas z serwera
                                nalezacego do Jewish Agency i na waszej stronie internetowej mowa jest o tym,
                                ze stawiacie sobie za cel edukacje syjonistyczna...

Ciekawe, ze nie raz i nie dwa sklamalas na moj temat. Rozumiem, ze to nie
                                jest "qrwysynstwo".

Uwazam, ze jako osoba, ktora notorycznie klamie i bluzga na forum, nie masz
                                prawa sie skarzyc.

Skarzyc sie moge ja, bo ani nie klamie, ani nie bluzgam.
                                • marouder Jezusie Nazarenski, Krolu Zydowski, mirmil... 28.12.06, 22:34
                                  ...czy ty aby napewno nigdy nie klamiesz?
                                  • mirmilek Re: Jezusie Nazarenski, Krolu Zydowski, mirmil... 28.12.06, 22:37
                                    rzadko w strone wcale. na forum nie.

danusia naklamala na moj temat nie raz jeden. i teraz sie obrusza, ze sie jej
                                    wytyka profesjonalne zajmowanie sie pisaniem na forum, co wcale nie musi byc
                                    klamstwem.
                                    • absztyfikant [...] 28.12.06, 22:39
                                      • dana33 Re: Jezusie Nazarenski, Krolu Zydowski, mirmil... 28.12.06, 22:43
                                        to ten francuski kuzyn, absztyfikant.... moj jest z wegiersko-angielskich... :))
                                        • absztyfikant Re: Jezusie Nazarenski, Krolu Zydowski, mirmil... 28.12.06, 23:34
                                          Co za idiota tnie te posty? Moj powyzszy post zostal skasowany za link do...
                                          zdjecia izraelskiego znaczka pocztowego.
                                          • dana33 Re: Jezusie Nazarenski, Krolu Zydowski, mirmil... 28.12.06, 23:35
                                            chyba yaa.... :))))
                                  • dana33 Re: Jezusie Nazarenski, Krolu Zydowski, mirmil... 28.12.06, 22:41
                                    nu, marudzinski....... moj tate mowil zawsze jezusie nazarenski....
                                    • marouder Re: Jezusie Nazarenski, Krolu Zydowski, mirmil... 28.12.06, 23:44
                                      Wiesz Danka, ja po prostu kurde i setki testow ludziom zrobilem, gdzie byly
                                      pomieszczone skale klamstwa, i tak w ogole raczej towarzyskie ze mnie jest
                                      bydle, a nie spotkalem czlowieka, ktoryby wcale nie klamal, badz prawie wcale
                                      nie klamal, to i wykrzyknalem:))
                                      • dana33 Re: Jezusie Nazarenski, Krolu Zydowski, mirmil... 28.12.06, 23:49
                                        nie nie, marudzinski, pewnie sie niejasno wyrazilam.... po prostu mi cos w
                                        sercu drgnelo od tego wyrazenia, bo to wlasnie moj tate.... a ja go strasznie
                                        kochalam i tesknie za nim dzien w dzien od chwili jego smierci.... :((((
                                        • marouder Re: Jezusie Nazarenski, Krolu Zydowski, mirmil... 28.12.06, 23:53
                                          Przykro mi Danusiu:(([*]
                                          Moj tata tez juz nie zyje:(

...a wykrzykiwal tak moj dziadek, gdy sie mocno czemus dziwil:)
                                          • dana33 Re: Jezusie Nazarenski, Krolu Zydowski, mirmil... 29.12.06, 00:10
                                            co ty, marudzinski..... po pierwsze to nie mogles tego wiedziec.... po drugie to
                                            oprocz drgniecia bylo mi jakos tak dobrze.... ty jestes jedyna osoba, ktora
                                            uzyla tego wyraznia poza moim tata i nie slyszalam tego juz 13 lat... :))))
                                • dana33 [...] 28.12.06, 22:37
                                  • mirmilek [...] 28.12.06, 22:47
                                    • j-k mirmil, klamiesz islamskie dziecie 28.12.06, 22:51
                                      nieustajaco...

i pamietaj..
                                      nie jestem Zydem.

a tylko obiektywnym obserwatorem.
                                      • mirmilek masz racje, ale idz juz stad n/t 28.12.06, 22:55

• cepekkolodziej Re: a ja to za twoje poglady wzialem 28.12.06, 22:52
                                      > czemu syjonisci tak lubia klamac???

To się bierze z życia ufundowanego na kłamstwie. A kłamstwo wynika z przekonania, że Pan Bóg musi dotrzymać obietnicy. Tymczasem Pan Bóg, będąc wszechmocny, wział sobie i zapomniał. Taką miał moc.
                                      • j-k mowisz, klamstwa islamuskow wziely sie z latawcow? 28.12.06, 22:55
                                        tak tez myslalem.
                                        dziekuje, ze te islamskie klamstwa potwierdzasz.
                                      • mirmilek Re: a ja to za twoje poglady wzialem 28.12.06, 22:55
                                        Moim zdaniem jest to konsekwencja okupacji Palestyny. Tyle okropnosci maja na
                                        sumieniu, ze klamstwo to pikus.
                                    • dana33 Re: a ja to za twoje poglady wzialem 28.12.06, 23:17
                                      pisales wulgarnie
                                      kubicki zaproponowal mi pisanie o tym, jak w israelu widza ten konflikt i na ta
                                      prosbe zareagowales ostro, w rezultacie czego, kubicki cofnal swoja propozycje.
                                      i tych postow wlasnie kubicki nie chce mi udostepnic. mam ci podeslac moja
                                      korespondencje z nim? zreszta mam ten caly watek z dyskusja o tym, to tez moge
                                      cie zacytowac, mirmilek..... przestan klamac bezczelnie...

napisales przeciez: "Re: zydow do Gazu, Muslims na Madagaskar-POPIERAM"
                                      byla na ten temat ogromna dyskusja, prawda?

nu, nie ma sensu z toba gadac, bo i tak przeciez zaprzeczysz w zywe oczy. ale
                                      zydow do gazy popieram stoi czarno na bialym.
                                      • dana33 Re: a ja to za twoje poglady wzialem 28.12.06, 23:30
                                        aaa, zebys znow nie zaczal tamtej dyskusji.... slowa zydzi do gazy napisal
                                        wojo. natomiast ty je powtorzyles dodajac "popieram"......
                                        • dana33 Re: a ja to za twoje poglady wzialem 28.12.06, 23:30
                                          do gazu, oczywiscie, nie do gazy. ciagle robie ta palcowke....
                            • cepekkolodziej Re: a ja to za twoje poglady wzialem 28.12.06, 22:33
                              miałem. I teraz wiem na pewno, ze jej za to płaca. Nikt nie moze pisać tysięcy postów w czasie pracy -
                              • marouder Re: a ja to za twoje poglady wzialem 28.12.06, 22:36
                                To wiesz co cepie, przespaceruj sie czasem do rektoratu, do kwestury, czy gdzie
                                chcesz i sie upewnij, co robia pracownice administracyjne (sorry Danka).
                              • dana33 Re: a ja to za twoje poglady wzialem 28.12.06, 22:40
                                alez cep...... ja to robie miedzy praca.... pracuje i pisze. i wszyscy o tym
                                wiedza. jak ktos wchodzi do mnie do pokoju i widzi, jak ja szybko przebieram
                                palcami po klawiaturze to sie smieja i mowia: znow sie bijesz z polskimi
                                antysemitami? :))))

a ty przeciez tez piszesz czesto, moze nie tak czesto jak ja, ale np piszesz,
                                ze masz teraz wazna prace i 10 minut pozniej znow jestes na forum. ty pracujesz
                                za darmo, czy ci placa???????
                                nu, i szuja.
                                • cepekkolodziej Re: a ja to za twoje poglady wzialem 28.12.06, 22:45
                                  Ja, kochanie, w pracy nie piszę. Kiedy to robię, robię tylko w swoim własnym czasie, i na swój własny koszt.

Robiąc to, co robisz, robisz na koszt izraelskiego podatnika. A to oznacza, ze ci za to płacą.

Ale nie o to chodzi. Pal diabli. Chodzi o to, że źle to robisz. Do dupy. Zamiast przekonywać do Izraela, odstręczasz. Zmarnowane pieniądze.

Do dupy.

Na miejscu twojego szefa pogoniłbym cię do roboty. Żebyś nie widziała, gdzie się obrócić.
                                  • j-k no dobrze 28.12.06, 22:57
                                    Ále mnie nie placa - i innym islamuskom tez...

co z nimi zrobimy?
                                  • dana33 Re: a ja to za twoje poglady wzialem 28.12.06, 22:59
                                    ty uwazasz, ze piszac do mnie kochanie, mimo ze ci powiedzialam, zebys tak nie
                                    pisal, to mnie denerwujesz? pisz, jak ci to sprawia przyjemnosc. zachowujesz
                                    sie jak smarkacz piecioletni, myslac, ze wlasnie zrobisz mi na zlosc.
                                    ale to tez i typowe dla ciebie.
                                    ode mnie w kazdym razie nie uslyszysz tego slowa. ja nazywam ludzi tak, jak ich
                                    widze. ciebie widze jako podstarzalego idiote i szuje antysemicka. nic wartego
                                    kochania w tobie nie widze.
                                  • aaki niestety 28.12.06, 23:01
                                    swoją nachalną ,prymitywna propagandą, szowinizmem i nacjonalizmem,a nawet rasizmem jakiego czesto dajecie dowody potraficie doskonale zniechęcic do siebie wiele osób. prawda nie jest zawsze po waszej stronie.
                                    w gruncie rzeczy robicie fatalna robotę ale nie sądze abyście kiedykolwiek to zrozumieli.
                                    • cepekkolodziej Re: niestety 28.12.06, 23:06
                                      Fatalną - i to nawet za pieniądze. To jakiś lewy geszeft, czy co?
                                  • sol4000 [...] 28.12.06, 23:07
                                    • cepekkolodziej Re: a ja to za twoje poglady wzialem 28.12.06, 23:09
                                      A co?

Moze wyjasnisz, o co chodzi -
                                      • sol4000 Re: a ja to za twoje poglady wzialem 28.12.06, 23:14
                                        cepekkolodziej napisał:

> A co?
                                        >
                                        > Moze wyjasnisz, o co chodzi -
                                        • cepekkolodziej Re: a ja to za twoje poglady wzialem 28.12.06, 23:15
                                          Pomyśl sam, zanim zaczniesz wypisywać jakieś durnoty bez tołku.
    • absztyfikant Re: Megafon 28.12.06, 21:09
      tt-kritik.blogspot.com/2006/07/tt-har-blivit-hizbollahs-megafon.html
      • cepekkolodziej Re: Megafon 28.12.06, 21:19
        Jak poniżej:
        • sol4000 Re: Megafon 28.12.06, 22:01
          cepekkolodziej napisał:

> Jak poniżej:

img297.imageshack.us/img297/3943/bohaterzyqx4.jpg
          to sa twoi i mirmirka bohaterzy!!!-:(
          • cepekkolodziej Re: Megafon 28.12.06, 22:05
            A skąd ty możesz, dupku, wiedzieć, kto jest moim bohaterem? Na pewno nie pogrobowcy Hitlera.
            • sol4000 Re: Megafon 28.12.06, 22:42
              "dupku" rzeczesz wasc?
              a ci na zdjeciu, bohaterzy chroniacy wlasna piersia "twoje" dzieci, kim wg
              ciebie sa?
              • cepekkolodziej Re: Megafon 28.12.06, 22:47
                Nie wiem, kto to jest, i gie mnie to obchodzi.
                • sol4000 Re: Megafon 28.12.06, 23:12
                  cepekkolodziej napisał:

> Nie wiem, kto to jest, i gie mnie to obchodzi.
                  >

przeciez zawsze wiedzialem, ze cie te dzieci "gie" obchodza!
                  to sa twoi ulubiency, bohaterzy z gazy.
    • marouder Re: Megafon 28.12.06, 21:49
      Kretynstwem jest oburzanie sie na folklor.
      • mirmilek Re: Megafon 28.12.06, 21:56
        A kogo jeszcze, jesli wolno wiedziec, uwazasz za forumowy folklor? Bo np watek
        o chrzescijanach w talmudzie zdawales sie brac na powaznie...
        • marouder Re: Megafon 28.12.06, 22:00
          Wiesz, ze nie jestem ani znawca, ani wyznawca zadnej z tych religii..co przeciez
          nie znaczy, ze mnie nie interesuje, jak sie obydwie wspolnoty postrzegaly. Niegdys.
          • mirmilek Re: Megafon 28.12.06, 22:05
            Nie o to pytam. Rozgrzeszasz jednego forumowego prymitywa, bo to "folklor".
            Pytam sie, kto jeszcze, wg ciebie, zaslguje na poblazanie.
            • marouder Re: Megafon 28.12.06, 22:09
              Owszem uwazam, ze zarowno fredek, jak i np. chaziaj zasluguja na poblazanie.
              Poziom ich wypowiedzi przypomina gulgotanie odetego indora. Czy wdajesz sie w
              dyskusje i traktujesz powaznie wypowiedzi indykow oraz innego ptactwa, gdy
              spotkasz te stworzenia na swojej drodze?
              • manny_ramirez Re: Megafon 28.12.06, 22:48
                a stranger i kakao dlaczego nie?

poczte sprawdz
                • marouder Re: Megafon 28.12.06, 23:47
                  Stranger to naziol przekonany o swej wyzszosci intelektualnej, wyposazony na
                  dodatek w poczucie misji...brrr...:/
                  A kakalko, to coz..ciezki przypadek:))

Odpowiedz powinna juz byc na twojej poczcie.
            • genom3 Re: Megafon 28.12.06, 22:17
              mirmilek napisał:

> Nie o to pytam. Rozgrzeszasz jednego forumowego prymitywa, bo to "folklor".
              > Pytam sie, kto jeszcze, wg ciebie, zaslguje na poblazanie.
              >

ty o wieelki i nieomylny
    • 1ja Re: Megafon+ 28.12.06, 22:23
      Folklor:
      www.youtube.com/watch?v=f36i1dGFLRM&mode=related&search=
      • tia666 Re: Megafon+ 28.12.06, 23:23
        folklor
        www.youtube.com/watch?v=9KOjDIDRv8U

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka