Gość: Saddam Hussain IP: *.lib.latrobe.edu.au 30.04.03, 10:49 Zyje! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rick Re: Arabski dziennik otrzymał przesłanie Saddama IP: *.ppcor.org.pl / 10.32.37.* 30.04.03, 11:05 Ale mam nadzieję, że prędzej czy później go dopadną i skończy jak większość dyktatorów-bandytów. Odpowiedz Link Zgłoś
jachu Buehehehe... Saddam mówi o tchórzostwie :-) 30.04.03, 14:28 A poddał Bagdad jak Czesi Adolfowi Pragę czy Francuzi Paryż :-) Praktycznie bez jednego strzału... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesor Re: Arabski dziennik otrzymał przesłanie Saddama IP: 151.152.101.* 30.04.03, 20:34 Hussein - pierdol se pierdol.Teraz to juz nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
js72 Bzdury 30.04.03, 11:14 Niedługo pewnie pojawi się list od Adolfa Hitlera i Józefa Stalina. W Anglii jak i w całej Europie muzułmani mogą otwierać swoje gazety, zakładać organizacje i krytykować kraje w których mieszkają. ciekawe w którym kraju muzułmańskim, chrześcijanie mogliby drukować własne gazety Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey A ja ci powiem, ze nie tylko w Anglii, ale i np.Walii 30.04.03, 11:46 Wiekszosc redakcji istotnie w Londynie, a wiec Anglia Poludniowa. Ale nie tylko o to mi chodzi - ja o czym nieco innym. Czemu wy ciagle dajecie priorytet Anglii i Anglikom? Ci ostatni jako narodowosc przestali istniec w...oficjalnych formularzach administracji brytyjskiej: mozna byc sobie Szkotem, Walijczykiem, Pendzabi, Afro-karaibem, "innym bialym" (tu mieszcza sie Polacy), ale za cholere nie mozna sie "odhaczyc" przy Angliku, bo takiej kategorii brak - pozostaje ten "inny bialy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja tego wala powinni wyrzucic z GB IP: *.prem.tmns.net.au 30.04.03, 14:42 w imie jakiego interesu trzyma sie to towarzystwo (czytaj piata kolumne)? Niech wracaja pod palme. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy albion IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.04.03, 18:17 Ja sie na tych Waszych niuansach brytyjskich nie znam, ale pracuje z anglikami, szkotami itd. I juz dobrze wiem, ze Bob jest bardzo wrazliwy na tym punkcie. Naprzyklad jak sie mu nieostroznie (nie jest najbystrzejszy) dwa razy cos powie lub o cos poprosi to sie od niego zaraz slyszy. "Just because I'm english, doesn't mean I'm stupid" itd. Mamy z nim czasem ubaw, ale jak tu go anglikiem nie nazwac. Tym bardziej, ze z nim pracuje szkot, ktory na kazda firmowa uroczystosc socjalna przychodzi z kobza i w "spodniczce". gabrielacasey napisała: > Wiekszosc redakcji istotnie w Londynie, a wiec Anglia > Poludniowa. Ale nie tylko o to mi chodzi - ja o czym nieco > innym. Czemu wy ciagle dajecie priorytet Anglii i Anglikom? Ci > ostatni jako narodowosc przestali istniec w...oficjalnych > formularzach administracji brytyjskiej: mozna byc sobie Szkotem, > Walijczykiem, Pendzabi, Afro-karaibem, "innym bialym" (tu > mieszcza sie Polacy), ale za cholere nie mozna sie "odhaczyc" > przy Angliku, bo takiej kategorii brak - pozostaje ten "inny > bialy". Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Re: Bzdury 30.04.03, 13:10 js72 napisał: > Niedługo pewnie pojawi się list od Adolfa Hitlera i Józefa > Stalina. > W Anglii jak i w całej Europie muzułmani mogą otwierać swoje > gazety, zakładać organizacje i krytykować kraje w których > mieszkają. ciekawe w którym kraju muzułmańskim, chrześcijanie > mogliby drukować własne gazety Mogli na przyklad w Iraku za Husseina. Dobrze byloby, zeby takie prowincjonalne, proamerykasnkie pajace jak ty doinformowaly sie, zamiast klepac durna amerykanska propagande. OE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrzeM Gabi kituje! Ali jest Szyitą! IP: *.chello.pl 30.04.03, 15:59 Droga Gabrielo! Według BBC "Śmieszny Ali" jest szyickim muzułmaninem. "A Shia Muslim, he was an outsider in the Sunni-dominated government that was in power since 1968." Nie bądź przemądrzała, dopóki nie sprawdzisz... Pozdro! G. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Widac sie ostatnio "przechrzcil". Bo u Papieza 30.04.03, 20:24 na krotko przed wojna byl jako CHRZESCIJANIN. Tez wg. BBC. I jak tu Arabom wierzyc? Coz, obawiam sie, ze znow go ujrzymy, tym razem w rzadzie szyickim. Odpowiedz Link Zgłoś
rendal Re: Bzdury 30.04.03, 14:59 old.european napisał: > > Mogli na przyklad w Iraku za Husseina. > Dobrze byloby, zeby takie prowincjonalne, proamerykasnkie pajace > jak ty doinformowaly sie, zamiast klepac durna amerykanska > propagande. > > > OE W Iraku bylo to mozliwe, to prawda, ale uwaga dotyczyla panstw Arabskich a nie tylko Iraku. W Arabii Saudyjskiej (wspieranej przez USA) i Sudanie za zmiane religii grozi kara smierci, a praktykowanie innych religii niz ISLAM jest surowo karane. Znasz chodzby jeden demokratyczny kraj Arabski ? Takze zamiast wyzywac od pajacow glupi ignorancie, sam sie lepiej zorientuj. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy Re: Bzdury 30.04.03, 15:16 rendal napisał: > old.european napisał: > > > > > Mogli na przyklad w Iraku za Husseina. > > Dobrze byloby, zeby takie prowincjonalne, proamerykasnkie > pajace > > jak ty doinformowaly sie, zamiast klepac durna amerykanska > > propagande. > > > > > > OE > > W Iraku bylo to mozliwe, to prawda, ale uwaga dotyczyla panstw > Arabskich a nie tylko Iraku. W Arabii Saudyjskiej (wspieranej > przez USA) i Sudanie za zmiane religii grozi kara smierci, a > praktykowanie innych religii niz ISLAM jest surowo karane. > Znasz chodzby jeden demokratyczny kraj Arabski ? ? Maroko? ? Katar? ? Egipt? > Takze zamiast wyzywac od pajacow glupi ignorancie, sam sie > lepiej zorientuj. No wlasnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajet Arabowie i demokracja... nie... IP: *.chello.pl 30.04.03, 17:01 > ? Maroko? > ? Katar? > ? Egipt? Egipt jest dyktaturą. Katar - całkowitej pewności nie mam, ale jest przecież emiratem, a emirat - jak sama nazwa wskazuje - jest rządzony przez emira. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LeokadiaS Re: Bzdury Olda! IP: *.nas1.hendersonville1.nc.us.da.qwest.net 30.04.03, 15:04 > > Mogli na przyklad w Iraku za Husseina. > Dobrze byloby, zeby takie prowincjonalne, proamerykasnkie pajace > jak ty doinformowaly sie, zamiast klepac durna amerykanska > propagande. ------------------LeokadiaSmolajn-------> a wy tow OLD Euro- to jezdesta spod Uralu..? czy tak kole Kaukazu wam..? My panimajem,czto wy lubjonnyje sowieckie pridupaski z gabryniom/ szto waszyja PRAWDA- tolko slusznaja! \My eto charaszo znajem!is PRL-a! znajecie! PROPAGANDU DZIELAJOM TOLKO CZERWIA- WSIE LEWACKIE SMIECIE/KAK wY - swolocz poputcziki komuny!! > LeokadiaSmolajn \spodle Lizbarga > > OE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak z Polski Re: Bzdury Olda! IP: *.it-net.pl 30.04.03, 17:26 Wolę sowieckich pridupasków niż jankeskie kurwy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobo duch Saddama czuwa nad demokracja w Iraku IP: *.ne.client2.attbi.com 30.04.03, 17:44 to co zrobili Amerykanie w Iraku to jedna wielka kpina - wyploszyli Saddama zamiast go wyeliminowac. Ciekawy jestem (a wlasciwie jestem prawie pewien) jak zaglosuja Irakijczycy w pierwszych wolnych wyborach, wiedzac ze gdzies tam ich wielki wodz patrzy co dzieje sie w jego kraju. I chocby niewiem co mowili ich nowi przyjaciele Amerykanie, chocby niewiem co robili to oni beda wiedziec swoje - Saddam zyje, a to oznacza, ze nie mozna byc pewnym jutra. Nic tylko wspolczuc biednym Irakijczykom tej nowej "wolnosci". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inny gość Re: Arabski dziennik otrzymał przesłanie Saddama IP: *.teta.com.pl 30.04.03, 11:40 Taaa... Sto lat Saddie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swiadek Boleslaw Chrobry zyje! IP: *.nsw.bigpond.net.au 30.04.03, 11:45 Boleslaw Chrobry wyslal mi list, w ktorym potwierdza, ze zyje i co wiecej zna fakty z przyszlosci(!): "Czuje sie swietnie, gratuluje z okazji wygrania II wojny swiatowej, za tydzien znowu sie odezwe Boleslaw Chrobry" Ha! I co niedowiarkowie? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Re: Boleslaw Chrobry zyje! 30.04.03, 11:59 Zajrzyjcie, prosze (nie ty, Austriaku, bo NORMALNE media widziales!), na pierwsza strone brytyjskiej BBC. news.bbc.co.uk/ Jest tam, ze Rumsfeld leci do Bagdadu (de facto powinien juz doleciec), o wczorajszym zamachu bombowym w pubie w Tel Avivie (czemu nie widze w GW), o ujeciu mordercy miejscowej nauczycielki, o raporcie Chin w sprawie SARS, co nie wyglada tak optymistycvznue hjak w GW, nawet rewalacyjny tekst o "Propagandowym Alim" - kultowej postaci Zachodu (on ponoc nie jest nawet aresztowany, go nie chciano aresztowac, choc sie poddawal! Powiedzmy, ze prawno-formalnie on "przebywa z Amerykanami"): inaprawde polecam. Al;e nie ma slowa o faksie Husseina (moze jeszcze nie ma, ja i BBC nie ufam). Coz, BBC jako medium PUBLICZNE szanuje "publik" Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey A CO przegapilam? Literowki -horror, fakt. 30.04.03, 13:05 Widze tez, ze jaja sobie z tego faksu robicie - i to zdrowe. Ale ja choc podaje inne wesole informacje, jak ta o wyeliminowaniu narodowosci angielskiej przez biurokratow Blaira czy przezabawny tekst o "Medialnym Alim". A wy? Co za przerazajacy brak fantazji i wyobrazni. Nb. informacji o zamachu w Tel Avivie w headlinach GW nie bylo, chodza stare brednie. To samo nt. spotkania Blair-Putin: konferencja prasowa obu w.w. to bylo rwanie Blaira obcegami i przypalanie ran - az jezyka w gebie zapomnial, co zupelnie nie-Blairowskie, az mi sie "pudla pana Busha" zal zrobilo, bo obrywal za kolege. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Prasa klamie, Gabi nigdy ! IP: *.ny325.east.verizon.net 30.04.03, 14:34 gabrielacasey napisała: > Zajrzyjcie, prosze (nie ty, Austriaku, bo NORMALNE media > widziales!), na pierwsza strone brytyjskiej BBC. > > news.bbc.co.uk/ > Jest tam, ze Rumsfeld leci do Bagdadu (de facto powinien juz > doleciec), o wczorajszym zamachu bombowym w pubie w Tel Avivie > (czemu nie widze w GW), o ujeciu mordercy miejscowej > nauczycielki, o raporcie Chin w sprawie SARS, co nie wyglada tak > optymistycvznue hjak w GW, nawet rewalacyjny tekst > o "Propagandowym Alim" - kultowej postaci Zachodu (on ponoc nie > jest nawet aresztowany, go nie chciano aresztowac, choc sie > poddawal! Powiedzmy, ze prawno-formalnie on "przebywa z > Amerykanami"): inaprawde polecam. Al;e nie ma slowa o faksie > Husseina (moze jeszcze nie ma, ja i BBC nie ufam). Coz, BBC jako > medium PUBLICZNE szanuje "publik" Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Re: Boleslaw Chrobry zyje! 30.04.03, 13:12 Gość portalu: Swiadek napisał(a): > Boleslaw Chrobry wyslal mi list, w ktorym potwierdza, ze zyje > i co wiecej zna fakty z przyszlosci(!): > "Czuje sie swietnie, gratuluje z okazji wygrania II wojny > swiatowej, za tydzien znowu sie odezwe > Boleslaw Chrobry" > > Ha! I co niedowiarkowie? Widac jak na dloni, ze to falszywka. Polska nie wygrala zadnej wojny. OE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: Boleslaw Chrobry zyje! IP: *.ny325.east.verizon.net 30.04.03, 14:38 old.european napisał: > Gość portalu: Swiadek napisał(a): > > > Boleslaw Chrobry wyslal mi list, w ktorym potwierdza, ze zyje > > i co wiecej zna fakty z przyszlosci(!): > > "Czuje sie swietnie, gratuluje z okazji wygrania II wojny > > swiatowej, za tydzien znowu sie odezwe > > Boleslaw Chrobry" > > > > Ha! I co niedowiarkowie? > > Widac jak na dloni, ze to falszywka. Polska nie wygrala zadnej > wojny. > > OE Tak. Dostalismy w d...od margrabiego Hodona, od Krzyzakow pod Grunwaldem, pod Chocimiem od Turkow, od Rosjan jak spalilismy Kreml w XVII wieku, pod Tobrukiem i Monte Cassino i wieleu innych miejscach, a ponadto dostalismy po glowie od Starego Europejczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: Boleslaw Chrobry zyje! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.04.03, 18:43 Jak sie masz Gość portalu: NYorker napisał(a): > Tak. Dostalismy w d...od margrabiego Hodona, od Krzyzakow pod > Grunwaldem, pod Chocimiem od Turkow, od Rosjan jak spalilismy > Kreml ---polacy kremla nie podpalili nigdy, czesc kremla splonela w czasie gdy minin i porzarski go zdobywali. Obrona kremla i dzielnicy zajetej przez polakow to jedna z malo znanych i niezwykle bohaterskich (Zadnej szansy na odsiecz) obron w historii. Tym niemniej moskwianie nie zamordowali mniszchowny tylko zeslali ja do klasztoru na zeslanie. Wtedy jeszcze mieli honor. Smolensk owszem spalilismy, ale moskwa przedtem tez go spalila dwa razy, zebysmy zgliszcza dostali. > w XVII wieku, pod Tobrukiem i Monte Cassino i wieleu > innych miejscach, a ponadto dostalismy po glowie od Starego > Europejczyka. ---stary europejczyk nie ma pojecia o tym gdzie sie zaczyna i gdzie konczy europa, trudno miec do niego pretensje. To biedny czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Saddam IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.03, 12:26 zapowiedział, oczywiście, zwycięstwo - ale chyba tylko z przyzwyczajenia. A może sam zechciałby zostać zabytkiem archeologicznym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UMARŁ ELVIS NIECH ŻYJE SADAM Re: Arabski dziennik otrzymał przesłanie Saddama IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.03, 12:28 CI SPRYTNI AMERYKANIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niedowiarek Re: Arabski dziennik otrzymał przesłanie Saddama IP: *.fzk.de 30.04.03, 12:42 Jak mozna sprawdzic wiarygodnosc podpisu w liscie przeslanym faxem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista Saddam zyje a BMR nadal nie ma ... IP: *.147.186.195.dial.bluewin.ch 30.04.03, 12:55 www.panstwozla.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatar Re: Arabski dziennik otrzymał przesłanie Saddama IP: *.noname.net.icm.edu.pl 30.04.03, 12:58 Szukajcie a znajdziecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: © Al-Jazeera and Saddam IP: *.cm-upc.chello.se 30.04.03, 13:07 www.albawaba.com/news/index.php3?sid=248256&lang=e&dir=news www.albawaba.com/news/printArticle.php3?sid=248256&lang=e www.albawabaforums.com/list.php3?f=3 Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Chalabi says: nigdy nie krasc, zadnych "frauds"... 30.04.03, 13:10 A jedzie mi tu czolg? I to Abrams? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey NB. Lord Lawrence of Arabia wiecznie zywy !!! 30.04.03, 13:15 MI 5 sie klania. I pozdrawia wiernych wspolpracownikow w Szwecji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: NB. Lord Lawrence ....do Gabi IP: *.cm.chello.no 30.04.03, 13:55 Nie wiadomo czyji to wspolpracownicy.Duzo jest arabow w Szwecji.Wielu z nich studiowalo kiedys n polskich uniwersytetach stad tadobra znajomosc j,polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Najarany Re: Arabski dziennik otrzymał przesłanie Saddama IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.03, 13:01 Gość portalu: Saddam Hussain napisał(a): > Zyje! :) Jeśli nawet żyje, to wnosząc z treści listu jest bardzo ciężko ranny w głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *©*©* przesłanie dla Saddamitow IP: *.cm-upc.chello.se 30.04.03, 13:16 www.albawabaforums.com/read.php3?f=3&i=23165&t=23165 www.albawabaforums.com/read.php3?f=3&i=23175&t=23164 www.albawabaforums.com/read.php3?f=3&i=23053&t=23053 Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Lawrence of Arabia wiecznie zywy! MI 5 sie klania. 30.04.03, 13:21 Co ty wiesz o Chalabim? Co ty wiesz o publishers? Sadzac po twoich reakcjach, to guzik. Oj, naiwni, naiwni, naiwni... A moze mamy dzisiaj Dzien Dowcipow o Iraku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LeokadiaS BBC- to najbardzie komuszy syf z TV jewropejskich IP: *.nas1.hendersonville1.nc.us.da.qwest.net 30.04.03, 16:48 Nawet w USA nazywaja to jaczejka sow-bolszewicka! Przy nich CNN- to nieomal ze prawicowa!!he!he! LeokadiaSmolajn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Arabski dziennik otrzymał przesłanie Saddama IP: *.apoteket.se 30.04.03, 13:13 saddam stul pysk ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Saddam ? IP: *.cm-upc.chello.se 30.04.03, 13:33 www.gulf-news.com/Articles/news.asp?ArticleID=86006 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unclefucker no i co z tego? IP: *.nat.visnet.pl 30.04.03, 13:31 Fakt, ze Amerykanie wygraja te wojne byl oczywisty od samego poczatku. Ten list mogl zostac napisany rok temu i absolutnie niczego nie dowodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedak Bogacz IP: *.alma.biz.pl 30.04.03, 13:41 Gdybym miał 20 miliardów dolarów to mieszkałbym 25 metrów obok białego Busha domu i nikt by mnie nie rozpoznał !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom A mnie sie wydaje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.03, 13:51 ze i Saddam od kilku tygodni i Osama od dawna sa juz pogrzebani. A to ze jakies gazety, telewizje wyciagaja rozne sensacje to jest normalne - w koncu media z tego zyja a ludzie maja radoche!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KarkoL Re: A mnie sie wydaje... IP: 62.93.97.* 30.04.03, 13:57 Gość portalu: Tom napisał(a): > ze i Saddam od kilku tygodni i Osama od dawna sa juz pogrzebani. A to ze jakies > > gazety, telewizje wyciagaja rozne sensacje to jest normalne - w koncu media z > tego zyja a ludzie maja radoche!!! .. i prowadzą bezproduktywne dyskusje na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alibaba Allah jest wielki IP: *.dip.t-dialin.net 30.04.03, 14:12 i jeszcze pokaze niewiernym barbarzyncom gdzie ich miejsce na swiecie.Wedrowki ludow mamy dawno za soba,lecz wojownicza krew dzikich Hunow i ubogich Slave zowu kipi i pcha do wojenki.Allah jest wielki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zez Re:Taki list moze pomieszac szyki USA, hihihi IP: *.proxy.aol.com 30.04.03, 14:43 Teraz to potrwa dlugo egzystencja amerykanska w Iraku, szukali broni chemicznej a teraz trzeba zajac sie odnalezieniem Saddama. Zostaje jeszcze odbudowa i porzadek, oj potrwa to jeszcze.Narod Iraku jest nie posluszny, zoldacy USA moga stracic ponownie nerwy i zabawic sie w strzelanie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Arabski dziennik otrzymał przesłanie Saddama IP: *.acn.pl / 10.65.0.* 30.04.03, 14:09 czego to ci idioci spod znaku Saddama nie wymysla. Oczywiscie on ten list napisal tak jak podaja a nie na dwa trygodnie przed wybuchem wojny. Niech zyja zidiocilai nazipacyfisci ktorzy takie pomysly podaja tym parszywym sadamistom. Bolszewicy byli odrobine madrzejsi bo oni klamali w zywe oczy a ci spod znaku Saddama wymyslaja bajeczki i smieszaja sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek z Kanady Gabrieli do sztambucha - czesc III IP: *.vn.shawcable.net 30.04.03, 14:58 Kobito - znow z niedowierzaniem krecilem glowa czytajac twoje wypociny wczoraj. Przestan wreszcie wymachiwac tym brytyjskim paszportem. Czy to naprawde twoje najwieksze osiagniecie zyciowe? Chocbys jeszcze mieszkala tam 50 lat Anglicy zawsze beda traktowac cie z uprzejmym poblazaniem gdy bedziesz ich usilowac przekonac, ze jestes jedna z nich. Angielka ne bedziesz nigdy chocby ci nawet ten paszport sama Krolowa wystawila. Przestan wreszcie nas wszystkich obrazac tylko za to, ze jestesmu dumnymi Polakami. Jestes co najwyzej z takiej samej gliny ulepiona. I jeszcze jedno - w odpowiedzi nie proboj mnie obrazac. Nigdy nie pracowalem na czarno, a paszportu brytyjskiego bym nie wzial nawet gdyby mi go wciskali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobo polonusi z Kanady :-) IP: *.ne.client2.attbi.com 30.04.03, 18:07 Chcecie zobaczyc i POSLUCHAC polonusow z Kanady? Proponuje zagladnac na strone telewizji polonijnej z Calgary: www.foka.com, by ogladnac program "TV Foka". Bedziecie mogli POSLUCHAC "jezyka polskiego" jakim posluguja sie tamtejsi rodacy. Naprawde warto zagladnac, niezle sie usmialem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: polonusi z Kanady :-) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.04.03, 19:07 A mozna wiedziec z czego sie tak usmiales? Jesli z tego, ze ludzie wciaz chca mowic po polsku, a nie bardzo im sie to udaje to ... zal mi ciebie wlasnie. Zebys ty wiedzial jakie to chamstwo poprawiac, naprzyklad angielszczyzne (nie do zrozumienia) bylego obywatela indii, albo chin to bys wiedzial jakim chamem jestes i raczej bys sie przerazil. Gość portalu: nobo napisał(a): > Chcecie zobaczyc i POSLUCHAC polonusow z Kanady? Proponuje > zagladnac na strone telewizji polonijnej z Calgary: > www.foka.com, by ogladnac program "TV Foka". Bedziecie mogli > POSLUCHAC "jezyka polskiego" jakim posluguja sie tamtejsi > rodacy. Naprawde warto zagladnac, niezle sie usmialem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobo smiech to zdrowie :-) IP: *.ne.client2.attbi.com 30.04.03, 20:17 "A mozna wiedziec z czego sie tak usmiales?" Ano z tego co uslyszalem :-) Ale taki byl chyba zamiar osob, ktore realizowaly ten material, czy nie? :-) "Jesli z tego, ze ludzie wciaz chca mowic po polsku..." Nie, absolutnie nie z tego. Mlodzi ludzie prowadza ten program i widac, ze chca naprawde dobrze. A to ze lepiej mowia po angielsku niz polsku, no coz..... "Zebys ty wiedzial jakie to chamstwo poprawiac, naprzyklad angielszczyzne (nie do zrozumienia) bylego obywatela indii, albo chin" (Indii; Chin ;-) Stosujac Twoje kryterium moznaby stwierdzic, ze 95% Amerykanow to chamy, bo poprawiaja nawet tych, ktorzy mowia POPRAWNIEJ gramatycznie od nich (mam na mysli ludzi z roznych stron swiata, takze rodowitych Brytyjczykow ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PS Re: Arabski dziennik otrzymał przesłanie Saddama IP: *.salford.ac.uk 30.04.03, 14:59 Uwielbiam takie taksty ksztaltujace swiatopoglad: >Saddam apeluje w nim, by rodacy stawili opór armii >amerykańskiej, która zajęła Irak i obaliła jego reżim powodzenia w praniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Arabski dziennik otrzymał przesłanie Saddama IP: *.atr.bydgoszcz.pl 30.04.03, 16:07 Głupek się cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anza No chyba nie zyje, tylko istnieje IP: *.prodigy.net.mx 30.04.03, 18:10 No moze i zyje, ale gdzie sie podziewa, podczas gdy pozostawil swoich ludzi na pastwe losu, bez zolniezy, i chowajac tylek gleboko w piachu. Taki przywódca nie warty jest niczego. Nawet nie przychodzi mu do glowy, zeby napisac cos porzadnego. Pakuje tylko ludziom do lba glupoty fanatycznej wiary. Ciekawe, czy juz robi plany, ilu ludzi zmaltretuje po powrocie na dawny stolek. Odpowiedz Link Zgłoś