Dodaj do ulubionych

Iran Porwal 15 Brtyjczykow

23.03.07, 14:22
Oj Bog Izraela wojna Goga i magoga zaczela, potem powstanie Krolewstwo Izrael
od Wisly do Jordanu
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: Iran Porwal 15 Brtyjczykow 23.03.07, 14:24
      :))))))
    • praszczur1 Re: Iran Porwal 15 Brtyjczykow 23.03.07, 15:04
      polani napisał:

> Oj Bog Izraela wojna Goga i magoga zaczela, potem powstanie Krolewstwo Izrael
      > od Wisly do Jordanu
      ..............................................................................
      Fredziu madrośc Wybranego przrez Ciebie przemawia.Ja wiem kiedy sie to stanie i
      zostaniesz Królem.Otóz stare proroctwo głosi:
      Kiedy sęp czarny ,rozzuchwalony na wschód sie zwróci po łupy,
      to wtedy niedzwiedż ze snu zbudzony wsadzi mu łape do d..y.
      Czerwienia zajasnieje niebo i z Wisły wyjdzie Goworek,
      wszyscy bedą krzyczeć: Niech nam żyje !!!A stanie się to we wtorek.

tyle,że nie wiadomo dokładnie w który wtorek, ale poczekamy,
      Wasze Imperatorskije Wieliczestwo.
      • absztyfikant Re: Iran Porwal 15 Brtyjczykow 23.03.07, 15:06
        Fredzio to nowe wcielenie Szymona Bar Kochby, Nasi ha Erec Yisrael Hashlemach:)
        • dana33 Re: Iran Porwal 15 Brtyjczykow 23.03.07, 15:29
          fredzio szeli to prawdziwy wizjoner....
          a ja juz widze moja wyobraznia nasz idf, w zwycieskim marszu na polske.... moze
          tez na ukraine i litwe, jak sie rozpedzimy... :))))
          • absztyfikant Re: Iran Porwal 15 Brtyjczykow 23.03.07, 15:35
            Ja bym sie rozpedzil na Szwajcarie. Mniejsza wprawdzie od Ukrainy, ale
            zasobniejsza w rozne precjoza:)
            • dana33 Re: Iran Porwal 15 Brtyjczykow 23.03.07, 16:51
              szwajcarie to my juz mamy..... okolice na carmelu, kolo haify, nazywamy "mala
              szwajcaria".... oprocz tego miec szwajcarow pod okupacja, to sam uzas.... :)))
              im dac autonomie, to od razu zrobia 30 kantonow jak nic..... no i nie zapominaj
              o schwyzer-dütsch.... nic nie mozna zrozumiec....
              a najgorsze u nich, ze nie umieja swietowac dnia niepodleglosci.... to ich juz
              wogole wyklucza.... :)))))
          • rusek11 Re: Iran Porwal 15 Brtyjczykow 23.03.07, 16:11
            dana33 napisała:

> moze
            >
            > tez na ukraine i litwe, jak sie rozpedzimy... :))))

przesada...

to nie wasze

he...he...
            • dana33 Re: Iran Porwal 15 Brtyjczykow 23.03.07, 16:52
              a wisla nasza? tez nie.... ale jak sie rozpedzimy, to kuniec... to juz lecimy
              na calego.... nasze, nie nasze, okupacja musi byc!!!!!
              • praszczur1 Re: Iran Porwal 15 Brtyjczykow 23.03.07, 17:01
                A co Ty taka agresorka, jaka okupacja ? Fredzio bedzie naszym Polsko Izraelskom
                Królem z naszego wyboru.Was Żydów będziemy trzymać na innym kontynencie w
                jakims Nowym Yorku albo Californii, i tak okupujecie tam giełdę i Hollywood.A
                Fredzio będzie naszym samodzierżcą.
                • dana33 Re: Iran Porwal 15 Brtyjczykow 23.03.07, 17:40
                  ja agresorka, okupantka, morderczyni dzieci i najgorsze z najgorszych, ja
                  syjonistka.. zadna california i inny hollywood, ukraina i litwa.... a jak mnie
                  praszczur zdenerwujesz tymi kaliforniami, to dotrzemy tez do uralu.... :))))
                  • praszczur1 Re: Iran Porwal 15 Brtyjczykow 23.03.07, 17:58
                    dana33 napisała:

> ja agresorka, okupantka, morderczyni dzieci i najgorsze z najgorszych, ja
                    > syjonistka.. zadna california i inny hollywood, ukraina i litwa.... a jak
                    mnie
                    > praszczur zdenerwujesz tymi kaliforniami, to dotrzemy tez do uralu.... :))))
                    .............................................................................
                    Potrzeba gołebia w naszej skotłowanej rzeczywistości.Takiego jak Fredzio nasz
                    Orzeł.Przez Wildsztajna mieliśmy prawie taką wojnę, że wasza szesciodniowa to
                    manewry harcerskie.
                    Jeden Żyd w Polsce wystarczy, może nim być Lejb Fogelman mężczyzna ozdobny,
                    majętny i dusza warszawskiej socjety.A wy sobie w Californii, krećcie filmy i
                    zarzadzajcie giełdą na Wall Street aby Fredzio miał finansowy i medialny back
                    up.Ja licze u niego po cichu na stanowisko Wielkigo Wezyra.No zresztą
                    niekoniecznie Wielkigo, forma nieważna zawrtośc się liczy jak mawiał mój kolega
                    sączac Martella z musztardówki.A Ty z tym syjonizmem chcesz mi wszystko
                    zepsuć.Nie ma zgody.
        • polani Re: Iran Porwal 15 Brtyjczykow 23.03.07, 17:52
          Szymona Bar Kochby nie udalo sie Polin wyzwolic od rzymian
    • j-k state kidnaping? 23.03.07, 15:37
      czy jak ? :)))
      • dana33 Re: state kidnaping? 23.03.07, 16:57
        oczywiscie, j-k...... przeciez juz rozlupaniec gdzie indziej napisal, ze
        wszystko z blogoslawienstwiem rzadu.... :)))

a ty slyszales ten dowcip, ktory krazyl po israelu po wojnie 6-dniowej?
        gerald ford dzwoni do goldy:
        golda, ty widzisz co sie dzieje w wietnamie? klopotow mam mase..... a ty masz
        dobre wojsko, moze mi pozyczysz jakas brygade?
        brygade? pyta sie golda, chcesz zdoby chiny?

ty sobie tylko wyobraz, j-k, jak greater israel bedzie od jangtze przez wisle
        do jordanu.... :)))))
    • praszczur1 Fredzio na Wawel !!!! 23.03.07, 17:06
      jw.
      • polani Re: Fredzio na Wawel !!!! 23.03.07, 17:55
        a palac Krolewski w . waie i Wilanow mi sie tez podoba mam tam kolo wlasnych
        200 ciegiel
        • praszczur1 Re: Fredzio na Wawel !!!! 23.03.07, 18:02
          polani napisał:

> a palac Krolewski w . waie i Wilanow mi sie tez podoba mam tam kolo wlasnych
          > 200 ciegiel
          ...........................................................................
          Fredziu bedziesz mieszkał gdzie chcesz, nawet Hiltona z tą intencją w Warszawie
          postawili tylko zgódz się być Królem Oazo Spokoju.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka