polani 23.03.07, 14:22 Oj Bog Izraela wojna Goga i magoga zaczela, potem powstanie Krolewstwo Izrael od Wisly do Jordanu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
praszczur1 Re: Iran Porwal 15 Brtyjczykow 23.03.07, 15:04 polani napisał: > Oj Bog Izraela wojna Goga i magoga zaczela, potem powstanie Krolewstwo Izrael > od Wisly do Jordanu .............................................................................. Fredziu madrośc Wybranego przrez Ciebie przemawia.Ja wiem kiedy sie to stanie i zostaniesz Królem.Otóz stare proroctwo głosi: Kiedy sęp czarny ,rozzuchwalony na wschód sie zwróci po łupy, to wtedy niedzwiedż ze snu zbudzony wsadzi mu łape do d..y. Czerwienia zajasnieje niebo i z Wisły wyjdzie Goworek, wszyscy bedą krzyczeć: Niech nam żyje !!!A stanie się to we wtorek. tyle,że nie wiadomo dokładnie w który wtorek, ale poczekamy, Wasze Imperatorskije Wieliczestwo. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Iran Porwal 15 Brtyjczykow 23.03.07, 15:06 Fredzio to nowe wcielenie Szymona Bar Kochby, Nasi ha Erec Yisrael Hashlemach:) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Iran Porwal 15 Brtyjczykow 23.03.07, 15:29 fredzio szeli to prawdziwy wizjoner.... a ja juz widze moja wyobraznia nasz idf, w zwycieskim marszu na polske.... moze tez na ukraine i litwe, jak sie rozpedzimy... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Iran Porwal 15 Brtyjczykow 23.03.07, 15:35 Ja bym sie rozpedzil na Szwajcarie. Mniejsza wprawdzie od Ukrainy, ale zasobniejsza w rozne precjoza:) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Iran Porwal 15 Brtyjczykow 23.03.07, 16:51 szwajcarie to my juz mamy..... okolice na carmelu, kolo haify, nazywamy "mala szwajcaria".... oprocz tego miec szwajcarow pod okupacja, to sam uzas.... :))) im dac autonomie, to od razu zrobia 30 kantonow jak nic..... no i nie zapominaj o schwyzer-dütsch.... nic nie mozna zrozumiec.... a najgorsze u nich, ze nie umieja swietowac dnia niepodleglosci.... to ich juz wogole wyklucza.... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 Re: Iran Porwal 15 Brtyjczykow 23.03.07, 16:11 dana33 napisała: > moze > > tez na ukraine i litwe, jak sie rozpedzimy... :)))) przesada... to nie wasze he...he... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Iran Porwal 15 Brtyjczykow 23.03.07, 16:52 a wisla nasza? tez nie.... ale jak sie rozpedzimy, to kuniec... to juz lecimy na calego.... nasze, nie nasze, okupacja musi byc!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Iran Porwal 15 Brtyjczykow 23.03.07, 17:01 A co Ty taka agresorka, jaka okupacja ? Fredzio bedzie naszym Polsko Izraelskom Królem z naszego wyboru.Was Żydów będziemy trzymać na innym kontynencie w jakims Nowym Yorku albo Californii, i tak okupujecie tam giełdę i Hollywood.A Fredzio będzie naszym samodzierżcą. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Iran Porwal 15 Brtyjczykow 23.03.07, 17:40 ja agresorka, okupantka, morderczyni dzieci i najgorsze z najgorszych, ja syjonistka.. zadna california i inny hollywood, ukraina i litwa.... a jak mnie praszczur zdenerwujesz tymi kaliforniami, to dotrzemy tez do uralu.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Iran Porwal 15 Brtyjczykow 23.03.07, 17:58 dana33 napisała: > ja agresorka, okupantka, morderczyni dzieci i najgorsze z najgorszych, ja > syjonistka.. zadna california i inny hollywood, ukraina i litwa.... a jak mnie > praszczur zdenerwujesz tymi kaliforniami, to dotrzemy tez do uralu.... :)))) ............................................................................. Potrzeba gołebia w naszej skotłowanej rzeczywistości.Takiego jak Fredzio nasz Orzeł.Przez Wildsztajna mieliśmy prawie taką wojnę, że wasza szesciodniowa to manewry harcerskie. Jeden Żyd w Polsce wystarczy, może nim być Lejb Fogelman mężczyzna ozdobny, majętny i dusza warszawskiej socjety.A wy sobie w Californii, krećcie filmy i zarzadzajcie giełdą na Wall Street aby Fredzio miał finansowy i medialny back up.Ja licze u niego po cichu na stanowisko Wielkigo Wezyra.No zresztą niekoniecznie Wielkigo, forma nieważna zawrtośc się liczy jak mawiał mój kolega sączac Martella z musztardówki.A Ty z tym syjonizmem chcesz mi wszystko zepsuć.Nie ma zgody. Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Iran Porwal 15 Brtyjczykow 23.03.07, 17:52 Szymona Bar Kochby nie udalo sie Polin wyzwolic od rzymian Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: state kidnaping? 23.03.07, 16:57 oczywiscie, j-k...... przeciez juz rozlupaniec gdzie indziej napisal, ze wszystko z blogoslawienstwiem rzadu.... :))) a ty slyszales ten dowcip, ktory krazyl po israelu po wojnie 6-dniowej? gerald ford dzwoni do goldy: golda, ty widzisz co sie dzieje w wietnamie? klopotow mam mase..... a ty masz dobre wojsko, moze mi pozyczysz jakas brygade? brygade? pyta sie golda, chcesz zdoby chiny? ty sobie tylko wyobraz, j-k, jak greater israel bedzie od jangtze przez wisle do jordanu.... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Fredzio na Wawel !!!! 23.03.07, 17:55 a palac Krolewski w . waie i Wilanow mi sie tez podoba mam tam kolo wlasnych 200 ciegiel Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Fredzio na Wawel !!!! 23.03.07, 18:02 polani napisał: > a palac Krolewski w . waie i Wilanow mi sie tez podoba mam tam kolo wlasnych > 200 ciegiel ........................................................................... Fredziu bedziesz mieszkał gdzie chcesz, nawet Hiltona z tą intencją w Warszawie postawili tylko zgódz się być Królem Oazo Spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś