Dodaj do ulubionych

Czyje to slowa ??? ,...

21.12.07, 22:12
Jakiegos mantally deranged redneck'a w przescieradle , szalenca z
wasikiem czy moze jego szefa propagandy ??? ,...

====================================================================

"Our race is the Master Race. We are divine gods on this planet. We
are as different from the inferior races as they are from insects.

In fact, compared to our race, other races are beasts and animals,
cattle at best. Other races are considered as human excrement.

Our destiny is to rule over the inferior races. Our earthly kingdom
will be ruled by our leader with a rod of iron. The masses will lick
our feet and serve us as our slaves." ,...

)
Obserwuj wątek
    • cs137 Re: Napisałem Ci, kto zmał w Seattle 21.12.07, 23:31
      Zauważyłeś? (nie domagam sie podziekowań, ale chcę miec pewnośc, ze to has not
      escaped your attention - patrz, ja tez umiem tak zgodnie z obyczajami z Jackowa
      angielskie wtręty wsadzac w polskie zdania, hi, hi!).

Nie dawaj złego przykładu, bo innych zachecisz! Ne nos inducas in tentationem!
      (to akurat nie angielski wtręt, ale, jako katolik, powinienes go dobrze znać,
      hihihi!).
      • spit_me Re: Napisałem Ci, kto zmał w Seattle 22.12.07, 00:01
        Czasem brakuje mi polskiego odpowiednika okreslajacego scene czy
        sytuacje to wtykam co mi pasuje w tutejszym - Masz problem ??? ,...

Zuwazylem , zauwazylem nawet ci napisalem co mi wpadlo na mysl po
        przeczytaniu :))) ,... Szkoda , co ??? ,...
        ==================================================================
        Zauważyłeś? (nie domagam sie podziekowań, ale chcę miec pewnośc, ze
        to has not escaped your attention - patrz, ja tez umiem tak zgodnie
        z obyczajami z Jackowa angielskie wtręty wsadzac w polskie zdania,
        hi, hi!).

• cs137 Re: Napisałem Ci, kto zmał w Seattle 22.12.07, 01:12
          spit_me napisał:

> Masz problem ??? ,...

Ja?!!!!

Chyba ktos inny ma:

> Czasem brakuje mi polskiego odpowiednika okreslajacego scene czy
          > sytuacje ...

Bo mnie nigdy nie brakuje. Polski język ma dużo bogatszy słownik w dziedzinie
          pewnych określeń. Jak np. powiesz: "Ty ch... rybi na kaczych nogach!" po angielsku?
          • spit_me Re: Napisałem Ci, kto zmał w Seattle 22.12.07, 01:16
            Nie zawracaj glowy , wyroslem z takich expresji daaawno temu ,...
            ==================================================================
            Jak np. powiesz: "Ty ch... rybi na kaczych nogach!" po angielsku?

• cs137 Re: Akurat tam wyrosłes 22.12.07, 02:10
              Przecie kurdupel jesteś.
              • spitme Re: Akurat tam wyrosłes 22.12.07, 16:12
                Nie kazdemu Bozia dala 199 plus 3/4 centymetra , jak tobie (sic) ja
                sie zadowole tym co mnie dala bo jestem w lepszej formie i wygladam
                lepiej niz ty cwierc wieku temu - O wlosach nie wspomne :))) ,...

Wzial bys sie za siebie , wieprzu , bo wstyd - Zrzuc na oko jakies
                75 kilo nadwagi , machnij se jakis przyzwoity hair piece i bedziesz
                mogl gadac o moim wzroscie ,...

Polecam : Custom hair systems delivered to your door - Cut , styled
                and ready to wear ,...
                ===================================================================
                Przecie kurdupel jesteś.
                • dana33 rozlupanczyk.... 23.12.07, 20:13
                  nie na temat, ale farsztejst.... nie mam pojecia, jak mi sie znow
                  udalo wkrecic wczoraj na bliski wschod, bo normalnie to ja tam
                  zabanowana na amen, na swiecie moge sie dopisac, ale nowego watka
                  otwierac nie moge, a przeciez musze sie jakos z toba kontaktowac,
                  nie? bez tego po prostu nie idzie zyc, i mam nadzieje, ze w ramach
                  milosci do blizniego w wieczor przed bozym narodzeniem, to kropka
                  sie spojrzy lagodniej, i nie wylece stad z hukiem, zanim nie
                  przeczytasz... :)))
                  wiec tak..... ty przeciez wiesz nie od dzisiaj, ze ja nie bujam,
                  wiec nie rozumiem, dlaczego miales wogole watpliwosci co do drzewek,
                  jako tez masz dalej co do zyczen swiatecznych.... sa, sa... spoko..
                  natomiast nie mam pojecia, skad wziales te tylko 1000 drzewek.... i
                  wiesz co? nawet jak tylko tysiac.... ostatecznie przeciez wystarczy
                  jedno na rodzine, nie? jesli, jak piszesz jest 150 tys chrzescijan w
                  israelu, to to przeciez nie 150 tys rodzin, zlotko, prawda?
                  i juz na samym koncu, bo wiem, ze dla ciebie to nie ma zadnego
                  znaczenia, ale dla nas, israelczykow, ma ogromne: te 1000 drzewek
                  zostalo zasadzonych reka czlowieka... tak jak 99% drzew w calym
                  israelu.... dla nas sciecie kazdego drzewa to bol serca,
                  rozlupanczyk, bo nie rosna u nas jak oszalale tak jak w polsce i
                  usa... tak ze wiesz... chociaz dzien przed bozym narodzeniem byc
                  wyrozumialy.... w autonomii lub jakimkolwiek innym arabskim kraju,
                  ktos daje choc 1 drzewko jakiejs chrzescijanskiej rodzinie??
                  a tu masz link do bozego narodzenia w jerozolimie... :))))
                  newsblaze.com/story/20071219080758tsop.nb/newsblaze/ENTERTAI/Entertainment.html

wesolych swiat, rozlupanczyk i polepszenia w nowym roku... :))))
                  • spitme Re: rozlupanczyk.... 23.12.07, 21:26
                    Z zyczeniami pokickalo ci sie chyba z postem dedykowanym wiedzmie
                    Walters ktory polecial na osla bo jakze , czepiam sie Zydowki ,...

To byla aluzja w relacji do tej wiedzmy Walters i kontrascie tego
                    adwokata i ciebie - Dlaczego drze morde ze prezydent nie "uszanowal"
                    jej (zydowskich) feelings i narazil ja na emocjonalny stress ??? ,..

Zyje sobie bitch (i to dobrze) w kraju ktory budowali Chrzescijanie
                    na fundamencie chrzescijanskiej tradycji i dostaje sraczki na widok
                    paru slow od prezydenta , wzietych z Biblii ,...

Podziekowala by grzecznie za pamiec , nawet jak jej cos nie gralo
                    i stulila by pysk bo ostatecznie jest to jej osobista sprawa a nie
                    widzow i stacji , dla ktorej pracuje ,...

Cus ci powiem , gdybym byl Zydem oburzyla by mnie jeszcze bardziej ,
                    bo osoba na tej pozycji powinna wiedziec ze takim zachowaniem nie
                    przysparza Zydom przyjaciol , no mom ,...

Heheh , interwencje kropki rowniez :))) ,...
                    jako tez masz dalej co do zyczen swiatecznych....

• dana33 Re: rozlupanczyk.... 23.12.07, 21:50
                      kurrrka, rozlupanczyk..... jedna taka wiedzma jak ja ci nie
                      wystarcza? musisz leciec na nastepna? oszczedzaj sie troche,
                      kurrrrka... :))))

nu, rozlupanczyk.... chrzescijanie budowali ci te ameryka i zydy
                      tez...
                      nie chce cie przed bozym narodzeniem przyprawic o atak serca, ale
                      popatrz tutajm a propo kolumba..... :)))))

Part of this community included Christopher Columbus, a man
                      dedicated to his Christian faith, but who by ancestry was most
                      likely Jewish.
                      www.maranathachapel.org/about/ray/articles/was_christopher_columbus_jewis.html
                      • spitme Re: rozlupanczyk.... 23.12.07, 22:40
                        Nie interesuje mnie kogo jakis Sherlock probuje doszukac sie w
                        Kolumbie - On uwazal sie za Chrzescijanina i to mi wystarczy ,...

Z ta wiedzma nie przesadzaj , przyzwyczailem sie i chyba zloze
                        wniosek do samego Szechtera , (niech mi) zeby cie odbanowal bo
                        zamiast donosic na mnie na moderacje , bedziesz miala zajecie ,...
                        dedicated to his Christian faith, but who by ancestry was most
                        likely Jewish.

• dana33 Re: rozlupanczyk.... 23.12.07, 23:10
                          nu, rozlupanczyk.... ty pomysl przez chwile trzezwo.... po co
                          mialambym donosic na ciebie??? to z kim bym wymieniala zdania o
                          ilosci choinek rozdawanych w jerozolimie, ty mnie powiedz?
                          bysmy sie oba zanudzili na smierc wspolna.... polsko-zydowska, jesli
                          moge sie tak wyrazic... (pochowali by nas na komunalnym czy
                          kibucowskim cmentarszu? to musialoby byc jednoczesnie.... wiesz...
                          nie wychodzi mi z glowy od lat co ty bys inaczej zrobil na moim
                          grobie... ))).....
                          nu, u mnie juz pozno.... a gite nach, rozlupanczyk i swietuj ladnie
                          i smacznie... (pomoz zonie w zmywaniu.... nie len sie... )
                          • spitme Re: rozlupanczyk.... 24.12.07, 01:26
                            Przymierzam sie do pasztetu z zajaca , wlasciwie to z bunnies , bo
                            po zajaca musial bym jechac na druga strone Cascades a wild bunnies
                            mam z 2 tuziny na backyard i dzieciaki nawet nie zauwaza ze im cos
                            ubylo z trzodki ,... Przy okazji sprawdze siem , czy cos jeszcze
                            trafie z luku , bo ostatnio nie praktykuje i zardzewialem ciut ,...
                            a gite nach, rozlupanczyk i swietuj ladnie i smacznie... (pomoz
                            zonie w zmywaniu.... nie len sie... )

Na kibucowski sie nie pisze bo tam kamienie zamiast kwiotkow i
                            jeszcze mi jakis na glowe spadnie ,...

Nie przypominam sobie zebym tobie to obiecywal - Owszem ,
                            biecywalem to wyjatkowo zlosliwym gnidom i podtrzymuje ,
                            jesli mnie beda "o zdrowie" pytac ,...

a gite nach to you too , peace !!! ,...
                            wiesz... nie wychodzi mi z glowy od lat co ty bys inaczej zrobil na
                            moim grobie... ))).....

• marouder.eu Re: rozlupanczyk.... 24.12.07, 13:20
                              Za ktora raza trafiles tego krolika?
                              ..sie pytam, bo jak za pierwsza, to moglbys ze srangerkiem zapisac sie do Śuksow.

PS. Dzieci napewno nie widzialy zabojstwa gryzonia, bo bys mial przekichane?
                              • spitme Re: rozlupanczyk.... 24.12.07, 18:59
                                3 out of 3 za pierwszym razem - Dwa przybilem do ziemi a z 3-cim
                                troche gorzej bo uciekl w maliny i musialem prosic psa zeby mi go
                                przyniosl ,... Nasze bunnies nie takie rozmiarem jak wasze zionce
                                nasze proporcjonalnie jak ja do cees'a , tego 199 plus 3/4 :))) ,...

Wlasnie je miele :))) ,...
                                Za ktora raza trafiles tego krolika? ..sie pytam, bo jak za
                                pierwsza, to moglbys ze srangerkiem zapisac sie do Śuksow.

• spitme Re: rozlupanczyk.... 24.12.07, 23:21
                                Dwa zginely na miejscu , trzeciego nie musialem osobiscie dobijac ,
                                przekonalem juniora ze to zionc a nie zaden bunny i sam podgryzl mu
                                gardlo :))) ,...
                                PS. Dzieci napewno nie widzialy zabojstwa gryzonia, bo bys mial
                                przekichane?
                                • dana33 Re: rozlupanczyk.... 24.12.07, 23:50
                                  hahahahahaha...... to rozumiem porzadne wychowanie i przygotowanie
                                  do zycia... :)))))
                                  tym razem, rozlupanczyk, rozbawiles mnie super, i pisze to bez
                                  najmniejszej ironii.... ty wiesz, ja mam fantazje i od razu sobie
                                  wyobrazilam twojego, z zebami w szyji zioncowatego bunny.... :)))

aaaaa, on ma jeszcze mleczne zeby, czy juz miesne? :))))
                                  • spitme Re: rozlupanczyk.... 25.12.07, 18:47
                                    Smiej sie smiej , nie ma to jak chichoczacy przeciwnik w malinach ,
                                    zanim co to ja tu blond blue eyed arian anty-tego , lethal weapon
                                    wychowam i zobaczymy kto sie bedzie smial ostatni ,...

Ooo , czy juz wspomnialem ze moja piekniejsza pociecha specjalizuje
                                    sie w rozbrajaniu adversaries ??? Wyobraz se ze ta rozbraja oczami ,
                                    jedno spojrzenie i po delikwencie , denat , mowie ci ,...

Po tym zabiegu zostaje jej tylko wypatroszyc , obedrzec ze skory ,
                                    spice it (wedle smaku) i na pasztet ,...

Nie wspomnialem ??? Nu to pewnie dlatego ze ona to moja secret
                                    weapon w tandemie z juniorem w planowanej przezemnie rozprawie
                                    z gryzoniami pustoszacymi moja spizarnie - I tego ,...
                                    hahahahahaha...... to rozumiem porzadne wychowanie i przygotowanie
                                    do zycia... :))))

• dana33 Re: rozlupanczyk.... 26.12.07, 21:21
                                      hahahahaha..... nu, ja tez tu blond, blue eyed jew..... a to dla
                                      zmylenia przeciwnika.. :)))
                            • dana33 Re: rozlupanczyk.... 24.12.07, 15:16
                              ty mnie nie obiecywales??? jestes pewien?
                              nu, ale niech bedzie dzisiaj peace.. :)))

kwiotki na kibucowym sa, daje slowo.... ale tez mam dzisiaj
                              lagodniej, to niech bedzie komunalny... :))))

rozlupanczyk... przyjemnego wieczora i mam nadzieje, ze znalazles
                              jeszcze pare groszy na ladne prezenty dla dzieciakow i zony... :)))
                              • spitme Re: rozlupanczyk.... 24.12.07, 17:26
                                Heheh , kwiotki i kamienie - Na kibucowy i tak mnie mnie wpuszcza ,
                                tam tylko sami swoi , you know that :))) ,...
                                kwiotki na kibucowym sa, daje slowo....

Heheh, myslisz bede Zydom kase nabijal i to kiedy, na Christmas ???

No way , ciucius , po Swietach sami beda mnie prosic zebym kupil to
                                samo za 1/4 ceny :))) ,...
                                i mam nadzieje, ze znalazles jeszcze pare groszy na ladne prezenty
                                dla dzieciakow i zony... :)))
                                • dana33 Re: rozlupanczyk.... 24.12.07, 17:33
                                  jezuuuuuu, rozlupanczyk..... ty mnie idziesz powiedziec, ze ty tylko
                                  w zydowskich sklepach kupujesz? innych nie ma? nie? NIE??????????????
                                  jezuuuuuu, cale seattle pelne zydow??????
                                  bidula ty moj.....
                                  ja dla ciebie, i to tylko dzisiaj, mam propozycja nie do odrzucenia,
                                  herzelach..... ty w samolot i do jeruszalajma!!!!
                                  tu masz oprocz zydow:
                                  arabow i cala reszte swiata (niemcow, francuzow, anglikow, wlochow,
                                  grekot i nawet hamerykancow znajdziesz, czego jak widac w seattle
                                  nie ma... :)))))
                                  • spitme Re: rozlupanczyk.... 24.12.07, 18:45
                                    A ile tam grajdolek w podatkach zdziera ??? Tam bym zion-com kase
                                    nabijal a to ryzykowne dla zdrowia :))) Dzieki ci za oferte , ale
                                    poczekam na tutejsze SALE :))) ,...
                                    =================================================================
                                    ty w samolot i do jeruszalajma!!!! tu masz oprocz zydow: arabow i
                                    cala reszte swiata (niemcow, francuzow, anglikow, wlochow, grekot i
                                    nawet hamerykancow znajdziesz, czego jak widac w seattle nie ma... :)

• dana33 Re: rozlupanczyk.... 24.12.07, 22:07
                                      nu, rozlupanczyk.... co ty..... grajdolek nic z turystow nie
                                      zdziera... ja ciebie odstapie balkonik, rzuce ci tam spiwor i nawet
                                      zydowskoisraelski hotel z ciebie nie zedrze i na tobie nie
                                      zarobi.. :))))
                                      przeciez nic nie mowilam ze na zawsze.... pare tygodni... zwiedzisz
                                      israel, a na koniec pojedziesz do autonomii zwiedzac..... :)))
                        • marouder.eu Re: rozlupanczyk.... 24.12.07, 13:17
                          Alez p. Columb byl Zyd. Po prostu! Nawet na swoje stateczki wzial na zalogantow
                          kilkoro mlodych zydowskich chlopakow, ktorzy inaczej, jako biedni, zgineliby w
                          rozpoczynajacej sie wlasnie w zaleconej przez krolewne hiszpanska Ize (nie myla
                          sie skubana, gdyz Matce Boskiej slubowala brudna chodzic) wyprowadzce Zydow z
                          Hiszpanii.
                          • dana33 Re: rozlupanczyk.... 24.12.07, 15:13
                            wiedzialam, nu wiedzialam... czulam to moim zydowskim nosem, ze on
                            zyd.... i wogole jak sie patrze na jego portreta, to nic tylko u
                            niego nos taki, nu, odpowiedni... :)))))
                  • za-blokowany gruba........ 24.12.07, 00:13
                    masz tu link do proxy przez co ja pisze i bedziesz mialaspokoj od
                    michnikoidalnych kreatur.Nie wszystkie pracuja ale pstrykaj az na dobry trafisz.

www.freeproxy.ru/en/free_proxy/cgi-proxy.htm
                    Mozesz sobie obrac na poczatek nick>oblakana33< juz cie i pod tym znamy a jest
                    jeszcze wolny.Wiesz pracuje totak:
                    Oni cie automatycznie wysadzaja trzy razy za czwartym razem podsuwaja ci
                    netykiete do przypomnienia sobie co wolno a co nie a nastepnie juz wykidajlo do
                    konca.
                    Otwierasz nowy login normalnie nie poprzez proxy a nastepnie poprzez proxy juz
                    idziesz aby sie zalogowac i apiat od nowa.Mozeszsobie za drugi login obrac
                    <Rottenchild> a jak juz nie bedziesz miec swoich to napisz podsune ci pare napewno.
                    • marouder.eu Re: gruba........ 24.12.07, 13:21
                      Juz Dance proponowalem skorzystanie z roznych technologii antycenzorskich ale
                      pozostala nieugieta, jako legalistka:(
                      • dana33 Re: gruba........ 24.12.07, 15:18
                        marudzinski.... jak ja bym wlazila przez rozne takie technologiczne
                        antycenzorskie, to na moderacji by sie zanudzili.. ja dbam o
                        nich... :))))
                • cs137 Re: Akurat tam wyrosłes 24.12.07, 04:50
                  spitme napisał:

O wlosach nie wspomne :))) ,...

Na jajkach może. Akurat nie trafiłęs. Mylisz mnie z kimś innym, kolego.
                  >
                  > Wzial bys sie za siebie , wieprzu , bo wstyd - Zrzuc na oko jakies
                  > 75 kilo nadwagi , machnij se jakis przyzwoity hair piece i bedziesz
                  > mogl gadac o moim wzroscie ,...

Dobra, dobra. Spraw Ty se koturny lepiej, niziołku!

Znów mylisz mnie z kims innym. Gdybym odchudził sie maksymalnie, tzn. został ze
                  mnie sam goły szkielet, który stanowi ok. 20% wagi człowieka, to bym schudł
                  tylko o 65 kg.

Co do formy, to sie możemy pościgac na nartach.
                  • marouder.eu Re: Akurat tam wyrosłes 24.12.07, 13:23
                    A mnie remekk ze splitem przekonywali, ze ja z moim 180 cm, to przy splicie
                    kurdupel jestem.
                    • spitme Re: Akurat tam wyrosłes 24.12.07, 18:31
                      Ano jestes , jakby sie ktos pytal ,... Umyslowym !!! ,...

Jesli to cie pocieszy to ja cale 10 cm krotszy od ciebie i
                      chyba juz sie kurcze , wierzac fachowcom , wiec masz podwojna
                      satysfakcje ,..
                      A mnie remekk ze splitem przekonywali, ze ja z moim 180 cm, to przy
                      splicie kurdupel jestem ,...

• rijselman12.0 Re: Czyje to slowa ??? ,... 24.12.07, 11:47
      Widze,ze forum na psy spada...-Oswiec,prosze ,niklosc mych szarych
      komorek i odpowiedz,o kim mowa.....
      • spitme Re: Czyje to slowa ??? ,... 24.12.07, 17:45
        "Our race is the Master Race. We are divine gods on this planet. We
        are as different from the inferior races as they are from insects.

In fact, compared to our race, other races are beasts and animals,
        cattle at best. Other races are considered as human excrement.

Our destiny is to rule over the inferior races. Our earthly kingdom
        will be ruled by our leader with a rod of iron. The masses will lick
        our feet and serve us as our slaves." ,...
        • dana33 Re: Czyje to slowa ??? ,... 24.12.07, 22:05
          rozlupanczyk..... przeciez mnie znasz, herzerlach..... git, begin
          powiedzial.... ty znalazles... daj mi jeszcze link do tej
          wypowiedzi, git? :))))
    • kremldown G... kogo obchodzi,czyje to slowa... 25.12.07, 18:53
      DZISIAJ W BOZE NARODZENIE KACAPSTWO WALI Z RAKIET BALISTYCZNYCH.CO ZA GNOJ,CO ZA
      CHLEW... GARDZE KACAPSTWEM!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka