Gość: loko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 15:43 Arabusy, nie podoba się, to w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.ć na pustynię. Nikt tu was nie potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mikroos a gdzie wolnosc?! IP: 217.98.49.* 09.11.03, 15:46 maja prawo do pokazywania swojej religijnosci!! katolikowi sie nie zabroni nosic krzyzyka to dlaczego do cholery muzulmanki maja nie miec prawa do chusty? to sie w praktyce nazywa FASZYZM... Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus to sie nazywa inaczej:))) 09.11.03, 15:50 nazwa tego brzmi "jak jestes w gosciach to jak ci sie nie podoba to wypier..laj" :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Więc co robisz tu na forum wśród ludzi głupia IP: *.ds.pg.gda.pl 12.11.03, 20:46 krasulo? marcus_crassus napisał: > nazwa tego brzmi "jak jestes w gosciach to jak ci sie nie podoba to > wypier..laj" :))))) Dlaczego, kupo krowiego łajna, nie wypowiadasz się w takim tonie o Amerykańcach na bliskim wschodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: a gdzie wolnosc?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 15:50 Gość portalu: mikroos napisał(a): > maja prawo do pokazywania swojej religijnosci!! katolikowi sie > nie zabroni nosic krzyzyka to dlaczego do cholery muzulmanki > maja nie miec prawa do chusty? Bo Europa jest chrześcijańska. Jakaś arabska menda doprowadziła już do zdjęcia krzyża we włoskiej szkole. Ciekawe, co by się stało, gdyby jakaś niearabka postanowiła wejść do meczetu? to sie w praktyce nazywa > FASZYZM... To się nazywa obrona przed arabstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Nie masz pojecia o swiecie: biegaj z krzyzem w Arabii IP: *.nott.cable.ntl.com 09.11.03, 16:17 Saudyjskiej, to bedziesz krotszy o glowe! Ja tez nie zabraniam Arabkom nakrywania glowy w KRAJACH ISLAMU, nawet w burke moga sie schowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Muzułmanier nie mają takich rozterwk IP: *.class146.petrotel.pl 09.11.03, 17:26 Zawieś sobie Jezusa i pospaceruj po Bagdadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: Francuzi nie chcą mu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 15:47 Nawet żabojady mają ich już dość. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 Re: Francuzi nie chcą mu 09.11.03, 15:52 A gdzie wolnosc slowa i wyznanie panie Chirac ? I kogo Chirac chce uczyc demokracji. Polecalbym mu zaczac od siebie ale jak sie jest takim starcem to na wszelka nauke za pozno. A poza tym juz niedlugo we Francji to Arabusy beda ustalac prawo bo to oni beda stanowic wiekszosc kochani Francuzi. Chcecie ich to ich kochajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peer Re: Francuzi nie chcą mu IP: *.dip.t-dialin.net 09.11.03, 16:32 galaxy2099 cos ci sie pomieszalo z pojeciem demokracji. TO WIEKSZOSC Francuzow jest przeciwko chusteczkom. A w demokracji decyduje wiekszosc. Faktem jest ze przez te swoje "wielkomocarstwowe" podejscie do swiata maja problem z obywatelami bylych kolonii francuzkich ktorzy maja paszporty fancuzkie i moga poruszac sie po calej Unii. Toz to konkurencja dla nas a wiec Twoje wzburzenie jest calkiem zrozumiale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Francuzi nie chcą mu IP: *.w81-248.abo.wanadoo.fr 09.11.03, 17:07 Gość portalu: Peer napisał(a): > galaxy2099 > cos ci sie pomieszalo z pojeciem demokracji. > TO WIEKSZOSC Francuzow jest przeciwko chusteczkom. > A w demokracji decyduje wiekszosc. > Faktem jest ze przez te swoje "wielkomocarstwowe" > podejscie do swiata maja problem z obywatelami bylych > kolonii francuzkich ktorzy maja paszporty fancuzkie > i moga poruszac sie po calej Unii. Obywatele bylych kolonii maja paszporty swoich krajow, a nie francuskie. A poza tym ta ustawa nie zakazalaby noszenia tego typu zewnetrznych znakow religijnych, ale noszenia ich w pewnych miejscach, ktore z zalozenia powinny byc religijnie neutralne, jak na przyklad szkoly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: Francuzi nie chcą mu IP: *.sympatico.ca 10.11.03, 03:05 Gość portalu: x napisał(a): > Gość portalu: Peer napisał(a): > > > galaxy2099 > > cos ci sie pomieszalo z pojeciem demokracji. > > TO WIEKSZOSC Francuzow jest przeciwko chusteczkom. > > A w demokracji decyduje wiekszosc. > > Faktem jest ze przez te swoje "wielkomocarstwowe" > > podejscie do swiata maja problem z obywatelami bylych > > kolonii francuzkich ktorzy maja paszporty fancuzkie > > i moga poruszac sie po calej Unii. > > Obywatele bylych kolonii maja paszporty swoich krajow, a nie > francuskie. > A poza tym ta ustawa nie zakazalaby noszenia tego typu > zewnetrznych znakow religijnych, ale noszenia ich w pewnych > miejscach, ktore z zalozenia powinny byc religijnie neutralne, > jak na przyklad szkoly. To oczywiste, ze obywatele bylych kolonii maja swoje obywatelstwa. Rowniez, ze imigraci z bylych kolonii maja francuskie. Francja dymala sto (100) lat kraje Maghreby (Tunezja, Algieria, Maroko) - a wszystko w swiecie kosztuje. Tak jak czarni w USA. Teraz latwo brzeczec. Kolonia dobra jest, sa jednak skutki picia tej wutki (w sensie dobr, nie wody zycia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Francuzi nie chcą mu IP: *.fastres.net 10.11.03, 21:09 Dymala 100 lat i ma placic przez ile, a Araby dymaly Israel przez 805 lat i ile lat powinni placic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gloubiboulga Dla Galax IP: *.proxy.aol.com 09.11.03, 19:59 Peer napisal ze pani sie pomieszalo.Jest dobrze wychowany. Ja napisze ze pani sie popierdolilo w glowie i nizej. "Jezus Maria, co on mowi!!" Panski Walesa byl wiecej wart od Chirac'a, tak? Nie potrafil dwoch zdan "enchaîner". Kto bedzie stanowil wiekszosc, to zobaczymy. Niestety, zaczyna miec pani racje. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 Re: Dla Galax 10.11.03, 07:01 Tylko dlatego, ze bardzo mnie rozsmieszyl twoj pokraczny jezyk polski nie bede cyniczny. Walesa moze nie mowil tak pieknie jak Chirac ale daleko mu bylo do klamstw jakie pieknie tenze Chirac wypowiada. Mimo wszystko wole Walese. Gość portalu: gloubiboulga napisał(a): > Peer napisal ze pani sie pomieszalo.Jest dobrze wychowany. > > Ja napisze ze pani sie popierdolilo w glowie i nizej. "Jezus Maria, co on > mowi!!" > > Panski Walesa byl wiecej wart od Chirac'a, tak? Nie potrafil dwoch > zdan "enchaîner". > > Kto bedzie stanowil wiekszosc, to zobaczymy. Niestety, zaczyna miec pani racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gloubiboulga Re: Dla Galax IP: *.proxy.aol.com 10.11.03, 21:04 No, mowie po polsku jak Walesa... Nie moge pisac po francusku przeciez! Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 Re: Dla Galax 11.11.03, 00:45 Nie schlebiaj sobie...daleko ci do Walesy. Za to zdecydowanie blizej do Philippe Pétain. Ale akurat dla ciebie to pewno powod do dumy. Gość portalu: gloubiboulga napisał(a): > No, mowie po polsku jak Walesa... Nie moge pisac po francusku przeciez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gloubiboulga Re: Dla Galax IP: *.proxy.aol.com 11.11.03, 21:06 A moze? Maj 1945 Francja 570.000 zabitych Maj 1945 Polska 6.000.000 zabitych.............. Mozemy jeszcze podyskutowac dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 Re: Dla Galax 12.11.03, 00:16 A ty z ktorej choinki sie urwales ? Teraz dla odmiany bawimy sie w cyferki ??? A jakies konkretne cyferki cie interesuja czy ot tak palnales co ci slina na jezyk przyniosla ? 6000000 > 570000 i to ma byc dobrze czy zle i dla kogo dobrze a dla kogo zle? A moze sam nie wiesz. Ja dorzuce jeszcze jedna cyfre z tego samego ogrodka jesli juz sie bawimy w cyferki Maj 1945 ZSRR 20.000.000 zabitych Gość portalu: gloubiboulga napisał(a): > A moze? > Maj 1945 Francja 570.000 zabitych > Maj 1945 Polska 6.000.000 zabitych.............. > > Mozemy jeszcze podyskutowac dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gloubiboulga Re: Dla Galax IP: *.proxy.aol.com 12.11.03, 19:27 My wszyscy przegralismy ten "mecz". Jedni wiecej, inni mniej. Powracajac do Pétain, to on wygral pod Verdun w 1916. I tak zakonczymy na cmentarzu, WSZYSCY! Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 Re: Dla Galax 13.11.03, 01:16 I na Verdun mogl zakonczyc swoja "kariere". Bylby bohaterem. A tak swiat zapamietal go jako szmaciarza. A tym, ktorzy zakonczyli ten "mecz na mniej" my Polacy teraz nie ufamy i dziekujemy tym panom za ich gwarancje bezpieczenstwa. Wolimy gwarancje tych za woda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gloubiboulga Re: Dla Galax IP: *.proxy.aol.com 13.11.03, 12:55 Bylby bohaterem, gdyby hitlerowcy zaatakowali "ligne Maginot". Nie przeszliby (prawdopodobnie). Weszli do neutralnego kraju, Belgii. Pétain, po rzezni w Verdun, Chemin des Dames, bitwy o Marne i o "Somme", zauwazyl, ze kawaleria nie moze walczyc z czolgami (moze "dzieki" inwazji Polski. I sie poddal. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 Re: Dla Galax 13.11.03, 15:35 Hitlerowcy musieliby by idiotami na potege. Hitlerowcy nimi nie byli ale Petain tak i to z bardzo mala wyobraznia. Petain bylby bohaterem gdyby uderzyl na Niemcow w tym czasie gdy oni walczyli w Polsce. I znowu zabraklo mu wyobrazni. O zlamaniu umowy miedzynarodowej nie wspomne. Ale honor i swiadomosc obowiazkow nigdy nie byla silna strona Francuzow. A poza tym Vichy. Toz to dopiero francuski diamencik w koronie glorii i chwaly. Gość portalu: gloubiboulga napisał(a): > Bylby bohaterem, gdyby hitlerowcy zaatakowali "ligne Maginot". Nie przeszliby > (prawdopodobnie). Weszli do neutralnego kraju, Belgii. > > Pétain, po rzezni w Verdun, Chemin des Dames, bitwy o Marne i o "Somme", > zauwazyl, ze kawaleria nie moze walczyc z czolgami (moze "dzieki" inwazji > Polski. > I sie poddal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Francuzi nie chcą afiszowania się religią. IP: 212.244.107.* 09.11.03, 16:19 Ja też jestem za tym. Nie powinno się pozwalać na afiszowanie się swoją religią, choć prowadzi to do ogłoszenia walki o "wolność" przez religijnych dostojników. Łatwo jest wmówić zwykłym wyznawcom, że noszenie oznak przynależności religijnej jest miłe Bogu. Znajdzie się mnóstwo "męczenników", którzy będą chcieli w ten sposób pokazać jak bardzo kochają swego Boga. W ten sposób będą chcieli zostać "świętymi". Dostojnicy będą się cieszyć bo to kolejny symbol podnoszący "wiarę". Tak jest od początku świata. Może kiedyś zmądrzejemy i zaczniemy naprawdę przestrzegać praw Boskich a nie kościelnych, które mają za zadanie Utrzymać przy kościele wiernych i nie zawsze są prawdziwym wyznaniem wiary w Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Francja juz wkrotce krajem muzulmanskim! IP: *.cvx.algx.net 09.11.03, 16:58 Niedlugo trzeba bedzie wydalic Francje z UE jako kraj NIe europejski, a przyjac Turcje, gdzie za noszenie chust, czarczafow i propagande religijna idzie sie do pierdla.! Co za ironia! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Wcale mi Francji nie zal-sami sobie winni... IP: *.rasserver.net 09.11.03, 17:12 ...szmaciarze.Niech ich araby ruchaja ile wejdzie...Odgrodzic sie od tego muzulmanskiego syfu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: Wcale mi Francji nie zal-sami sobie winni... IP: *.sympatico.ca 10.11.03, 03:06 Gość portalu: hihi napisał(a): > ...szmaciarze.Niech ich araby ruchaja ile wejdzie...Odgrodzic > sie od tego muzulmanskiego syfu... Widze, ze idea plotu/muru wiecznie zywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gloubiboulga Re: Wcale mi Francji nie zal-sami sobie winni... IP: *.proxy.aol.com 10.11.03, 21:06 Masz racje, hihi. Tylko ja bede zyl statystycznie dluzej od ciebie, bo my mamy lepsza medycyne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gloubiboulga Dla Meercat'a. IP: *.proxy.aol.com 09.11.03, 19:54 Widze, ze pan sobie wycial swoje czyraki z du... Caly rozum pan stracil przy tej okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Gdzie rozum ,a gdzie Czyrak? IP: *.cvx.algx.net 09.11.03, 20:56 Rozum to maja Zydzi, a nie czyraki. Dupa sie Panu z glowa pomylila, ale to czeste we Francji, wiec wybaczam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gloubiboulga Re: Gdzie rozum ,a gdzie Czyrak? IP: *.proxy.aol.com 10.11.03, 21:02 Pan ma rozum, panie Meercat, czyli pan jest Zydem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Re: Gdzie rozum ,a gdzie Czyrak? IP: *.cvx.algx.net 10.11.03, 23:44 NIe kazdy Zyd jest naprawde inteligentny, ale kazdy czlowiek prawdziwie inteligentny czuje sie zydem czytajac zydozercze komentarze tutejszych polaczkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Francja juz wkrotce krajem muzulmanskim! IP: *.fastres.net 10.11.03, 21:12 Oj panie Meerkat, Turcja nie jest w praktyce jak ja chcial Ata Turk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Re: Francja juz wkrotce krajem muzulmanskim! IP: *.cvx.algx.net 10.11.03, 23:45 Ale i tak, Panie Jarku, duzo lepsza od Arabii Saudyjskiej, sam Pan przyzna? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson A czy katolikom ktoś zabrania nosić krzyżyki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 01:23 czy jakieś medaliony z różnymi matkami boskimi czy papieżem? Co innego krzyż wiszący w publicznym miejscu jakim jest szkoła, a co innego oznaki religijne na ciele wolnego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 Re: A czy katolikom ktoś zabrania nosić krzyżyki 11.11.03, 06:57 Tomson, probujesz byc jeszcze glupszy niz jestes, czy co ??? Sam chetnie wycialbys wszystkie oznaki religijne jako czerwony ludek-ateista. Widzisz czerwony ludku jak krzyzyk na szyi ucznia przeszkadza w zajeciach W-F to nauczyciel nakazuje go zdjac i uczen to czyni. Ale jak chusta na twarzy muzulmanki nie pozwala jej uczestniczyc w tychze zajeciach W-F i nakazuje sie jej ja zdjac to sie robi wielki szum i obraza. Odrazu tez pojawia sie jedyny sprawiedliwy czerwony ludek Tomson, ktory oczywiscie staje w obronie muzulmankich symboli aby tylko okazac jak bardzo pogardza religia chrzescijanska. Dla mnie szuja. Gość portalu: Tomson napisał(a): > czy jakieś medaliony z różnymi matkami boskimi czy papieżem? > Co innego krzyż wiszący w publicznym miejscu jakim jest szkoła, a co innego > oznaki religijne na ciele wolnego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Wyciąłbym tylko te które są w instytucjach IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 13:31 państwowych i oddzieliłbym religię od państwa, ale to co każdy nosi na sobie to jego prywatna sprawa. galaxy2099 napisał: > Sam chetnie wycialbys wszystkie oznaki religijne jako czerwony ludek-ateista. > Widzisz czerwony ludku jak krzyzyk na szyi ucznia przeszkadza w zajeciach W-F > to nauczyciel nakazuje go zdjac i uczen to czyni. Ale jak chusta na twarzy > muzulmanki nie pozwala jej uczestniczyc w tychze zajeciach W-F i nakazuje sie > jej ja zdjac to sie robi wielki szum i obraza. No to na W-Fie niech zdejmują tak samo jak zejmuje się wisiorki, ale katofanatycy chcą zabronić noszenia ich wszędzie. > Odrazu tez pojawia sie jedyny sprawiedliwy czerwony ludek Tomson, ktory > oczywiscie staje w obronie muzulmankich symboli aby tylko okazac jak bardzo > pogardza religia chrzescijanska. > Dla mnie szuja. CZY JA KIEDYKOLWIEK CZEPIAŁEM SIĘ ŻE KTOŚ NOSI KRZYŻYKI I MEDALIONY Z RÓŻNYMI BOŻKAMI?!?!?!?!?!?!?!?!!? NIE! Nie czepiałem się tego nigdy, bo ja walczę z religią tylko wtedy kiedy wcina się ona w państwową rację stanu, a moje podatki ją sposorują. A jeśli ktoś chce sobie uprawiać kulty religijne za własne pieniądze to jego sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Czy katolikom ktoś zabrania nosić krzyżyk-OWSZEM ! IP: 152.75.142.* 11.11.03, 14:50 Owszem, Tomsonie nieuczony. Jest to zakazane w w krajach arabskich, a w Arabii saudyjskiej za noszenie krzyża na szyi wędruje się prosto do pierdla.! Spróbuj, to zobaczysz! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Zabrania tego reżim popierany i traktowany bardzo IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 15:42 po przyjacielsku przez USA. A ty proamerykaniec śmiesz pisać złe słowa o swych sojusznikach? Amerykanie sprzedają im nie tylko latające trumny F16, ale nawet AWACSy, Saudowie pozwalają amerykańskim firmom na ogromne udziały w handlu ropą, ogromną kasę trzymają w US-bankach i na US-giełdzie, a ty śmiesz sobie nimi mordę wycierać, twymi sprzymierzeńcami??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Zabrania tego reżim popierany i traktowany ba IP: 63.82.101.* 11.11.03, 21:24 A ile to tych "latajacych trumien" spadlo dotychczas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Ile F-16cie spadło? IP: 152.75.142.* 12.11.03, 20:40 Tyle samo co Migów-35 czy mniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson F16 nie dorównuje nawet Migowi29 IP: *.ds.pg.gda.pl 12.11.03, 20:43 Gość portalu: meerkat napisał(a): > Tyle samo co Migów-35 czy mniej? Chodziło ci zapewne o Su35 ignorańcie. Między Su35 a F16 jest przepaść technologiczna, na korzyść Su rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Laicyzm a kretynizm 12.11.03, 20:01 Laiicyzm oznacza neutralność państwa wobec religii. NIE oznacza natomiast szykanowania żadnej z nich, dopóki nie narusza ona prawa lub wolności innych obywateli. Jeżeli np jakaś religia nakazuje palenie wdowy na stosie (pewne odłamy hinduizmu), to należy takie praktyki ścigać. Ale komu przeszkadza chustka na głowie dziewczyny ? I DLACZEGO ? Dopóki nie zobacze przekonującego uzasadnienia, będę z przykrością uważał, że kogoś we Francji ogarnął pseudolaicki amok. Moja przykrość jest tym większa, że jestem frankofilem, mam we Francji przyjaciół i spędziłem tam 10 urlopów. Ale na takich sekciarzy sie nie natknąłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Uwierz mi że to nie laicy tak się wypowiadają, IP: *.ds.pg.gda.pl 12.11.03, 20:50 a kato-fundamentaliści którzy na swój typowo obłudny sposób starają się wykorzystać laickość do swych celów, robiąc przy okazji wodę z mózgu co bardziej podatnym laikom. indris napisał: > Laiicyzm oznacza neutralność państwa wobec religii. NIE oznacza natomiast > szykanowania żadnej z nich, dopóki nie narusza ona prawa lub wolności innych > obywateli. Jeżeli np jakaś religia nakazuje palenie wdowy na stosie (pewne > odłamy hinduizmu), to należy takie praktyki ścigać. Ale komu przeszkadza > chustka na głowie dziewczyny ? I DLACZEGO ? Dopóki nie zobacze przekonującego > uzasadnienia, będę z przykrością uważał, że kogoś we Francji ogarnął > pseudolaicki amok. Moja przykrość jest tym większa, że jestem frankofilem, mam > we Francji przyjaciół i spędziłem tam 10 urlopów. Ale na takich sekciarzy sie > nie natknąłem. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony.kapturek Re: Laicyzm a kretynizm 13.11.03, 14:10 Moim zdaniem odpowiedz jest bardzo prosta: chustka na głowie stała się obiektem walki o władzę islamistów nad innymi muzułmanami. Na paryskich przedmieściach dziewczyny (arabki) w dżinsach są wyzywane od kurew, zaś bracia próbują zmusić siostry do podporządkowanie się tradycyjnym wzorom islamu. I nie daj boże, aby umówiła się z nie-muzułmanem! Także powoli i te, co bardzo wierzą, i te, co się „tylko” boją, zaczynają musieć nosić chusty ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox DEWOTYZM !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.w81-51.abo.wanadoo.fr 13.11.03, 14:58 Te mlode DEWOTY muzulmanskie za glupie sa zeby ruszyc mozgiem ! za tymi chustami kryje sie doktryna islamu, ktory za wszelka cene chce wejsc do szkoly laickiej i swieckiej. te DEWOTY ze odmawiaja udzialu lekcjach gimnastyki czy plywania ( basen jest objety programem szkolnym w gimnazjum ) to pryszcz ! Te DEWOTY sa w swietny sposob poiformowane jakich lekcji maja unikac i z rabanem opuszczac klase ! - Teoria Darwina jest zabroniona dla tych chuscianych dewot - dziela Voltaire'a maja omijac szerokim lukiem ! - przysposobienie do zycia w rodzinie - nie maja prawa uczestniczyc ! W takim razie tym mlodym DEWOTOM proponuje kilku miesieczny staz w Pakistanie, Afganistanie Arabii Saudyjskiej ! Niech posmakuja zycia wyemancypowanej Arabki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gloubiboulga Re: DEWOTYZM !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 13.11.03, 15:47 Widze, ze piszemy z Francji. Zgadzam sie z panem w 90%. Natomiast "sa glupie" do nich nie pasuje.Przepraszam, ale musze przejsc na francuski. Ils (elles) sont malins et font semblant d'être plus cons, qu'ils ne sont. Des débiles, il y en a partout. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: DEWOTYZM !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.w81-51.abo.wanadoo.fr 13.11.03, 16:58 pod haslem " le voile" kryje sie hipokryzja i obluda religii muzulmanskiej . Nie dalej jak m-c temu glosna byla afera "assistante sociale" w Paryzu, ktora w imie islamu zaczela nosic chuste, odmawiac podania dloni mezczyznom. Druga strona medalu - kiedy postulowala na to stanowisko, przedstawila sie do rozmowy kwalifikacyjnej ubrana jak kazda Europejka - bez ostentacyjnego afiszowania swych przekonan religijnych. Okres probny 3 m-ce nie zdradzila w najmniejszym szczegole swych przekonan religijnych, natomiast kiedy zostala zatrudniona na pelny bezterminowy etat do pracy rozpoczela swa chusciano- muzulmanska kampanie ! wiarygodny przyklad dwulicowosci i hipokryzji tej religii ! zostala bezapelacyjnie zwolniona z pracy. Obecnie przed Prud-homme oskarzyla swego pracodawce o dyskryminacje !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gloubiboulga Re: Laicyzm a kretynizm IP: *.proxy.aol.com 13.11.03, 15:43 Dziekuje Cz.Kapturkowi za odpowiedz dla Indrys'a. (Sam bym lepiej po francusku nie napisal). Ja mieszkam we Francji od 1966 i widze roznice w "zachowaniu" sie imigrantow z za Morza Srodziemnego. Pokolenie niepodobne do pokolenia! (Ja spedzilem za to 10 urlopow w Polsce.) Odpowiedz Link Zgłoś