Gość: obcy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.11.03, 19:17 Zeby nie to ostatnie zdanie to artykul nie mial by "wartosci informacyjnej". A swoja droga to gdzie sie inni ambasadorzy podziali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robertson dezinformacja IP: *.client.comcast.net 13.11.03, 08:13 Pani Magdo, niech Pani mnie nie zawodzi, po co Pani rozpowszechnia (na lamach tak szanownej gazety) dezinformacje? Czy ja ma teraz z dystansem podchodzic do wszystkich Pani artykulow? Otoz tak - w Erewaniu w tym samy czasie przebywal minister obrony, nie spraw zagranicznych Rosji. Plus - nie bylo zadnej (przynajmniej publicznie) obecnosci tego ministra przy rozmowach pomiedzy Koczarianem a Abasszidze. www.armenialiberty.org/armeniareport/report/en/2003/11/C563FCCC-A250-48D1-9E3A-89184179C035.ASP Prosze nast. raz o sprawdzenie informacji, szczegolnie takiej - lekko sensacyjnej. W koncu to GW... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: dezinformacja IP: 195.94.201.* 13.11.03, 10:31 Tak czy siak, Armenia słynie z tego, iż jest bastionem rosyjskich wpływów na zakaukaziu, niestety... Gość portalu: robertson napisał(a): > Pani Magdo, niech Pani mnie nie zawodzi, po co Pani > rozpowszechnia (na lamach tak szanownej gazety) dezinformacje? > Czy ja ma teraz z dystansem podchodzic do wszystkich Pani artykulow? > > Otoz tak - w Erewaniu w tym samy czasie przebywal minister > obrony, nie spraw zagranicznych Rosji. Plus - nie bylo zadnej > (przynajmniej publicznie) obecnosci tego ministra przy rozmowach > pomiedzy Koczarianem a Abasszidze. > www.armenialiberty.org/armeniareport/report/en/2003/11/C563FCCC-A250-48D1-9E3A-89184179C035.ASP > Prosze nast. raz o sprawdzenie informacji, szczegolnie takiej - > lekko sensacyjnej. W koncu to GW... > > Pozdrawiam! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robertson Re: dezinformacja IP: *.client.comcast.net 14.11.03, 09:20 > Tak czy siak, Armenia słynie z tego, iż jest bastionem > rosyjskich wpływów na zakaukaziu, niestety... Obawiam sie, ze Armenia nie bardzo ma wybor. Albo turecko-azerski jatagan, albo manewrowanie pomiedzy silnymi tego swiata w w alce o przetrwanie. Zas Ameryka i Europa nie raz zdradzali Ormian - pozostaje jedynie Rosja. Taki juz jest los Ormian od wiekow... Mam nadzieje, ze zdajesz sobie z tego sprawe. Co do wizyty Abaszidze, nie wiem jak do tego ma Rosja (nie ma zadnego ministra spraw zagranicznych Rosji w Erewaniu przygladajacego sie romowam Koczarian-Abaszidze). Z Erewania Abaszidze wylecial do Baku - ciekaw jestem kto bedzie obecny na jego spotkaniu z Alijewym... czyzby Powell? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MNK Re: dezinformacja IP: 213.157.194.* 13.11.03, 15:56 Drogi Panie, Taka wiadomosc podaly wczoraj gruzinskie media. z powazaniem MNK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robertson Re: dezinformacja IP: *.client.comcast.net 14.11.03, 09:14 > Taka wiadomosc podaly wczoraj gruzinskie media. > z powazaniem Pani Magdo, ja naprawde bardzo sobie cenie Pani artykuly i Pani stanowisko w wielu kwestiach dot. Zakaukazia, zas najbardziej to, ze partycypuje Pani w forum GW i przysluchuje sie Pani opinii czytelnikow. Jedynie prosze o wieksza ostroznosc przy podaniu "sensacyjnych" wiadomosci z tej czesci swiata. Pani pewnie wie lepiej ode mnie jak bardzo zolta jest prasa w republikach postradzieckich. Profesjonalne i niezalezne rzetelne media maja tam dopiero pojawic sie wraz z demokratyzacja spoleczenstwa oraz z rozwojem ekonomicznym. Tak wiec nie warto powolywac sie na "media gruzinskie" i niejako (mam nadzieje, ze niechcaco) dezinformowac czytelnikow jednej z najbardziej powaznych gazet Polskich. Zbyt duza odpowiedzialnosc lezy na Pani ramionach. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: Opozycja gruzińska protestuje, prezydent Szew IP: *.crowley.pl 13.11.03, 08:15 Gruzini maja prawo byc w desperacji - od ponad 10 lat zyja w wielkim kryzysie gospodarczym - brak swiatla, gazu, ogrzewania...I tak dziwie sie, ze zareagowali tak pozno. Nie wierze w transformacje moralna "czerwonego" Szewardnadze.Tam liczy sie tylko kasa i wladza. Odpowiedz Link Zgłoś