Dodaj do ulubionych

Liz ma już paranoję

07.09.15, 19:57
Na niego nazwisko Duda działa niczym czerwona płachta na byka.
Będzie na zmianę atakował raz PAD, to znów P Dudę.
Tego człowieka trzeba chyba leczyć.
www.fakt.pl/polityka/piotr-duda-szef-solidarnosci-plawi-sie-w-luskusach,artykuly,571310.html

www.solidarnosc.org.pl/aktualnosci/wiadomosci/kraj/item/11603-newsweek-atakuje-piotra-dude-oswiadczenie
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Liz ma już paranoję 07.09.15, 20:09
      To ma swoj sens... Solidarnosc popiera PAD, wiec trzeba zdyskredytowac Solidarnosc.
      • czarek_sz Re: Liz ma już paranoję 07.09.15, 20:22
        Duda tak się pławi w luksusach jak ja. Po latach pracy. Był gość /tajniak/ widział co i jak ? psy gończe wywęszyli ale nie u Tuska czy Kopacz tylko u Piotra Dudy. Jebać ich do kości. Te psy gończe smile
        • rena-ta49 Szambo wybiło 07.09.15, 20:30
          https://pbs.twimg.com/media/COUfI9zUEAA2hYe.png
          twitter.com/hankbukow/status/640952762260410368?lang=pl
          • czarek_sz Re: Szambo wybiło 07.09.15, 20:38
            Jak patrzę na Michnika to na wymioty mnie zbiera. Za kogo ja dupę nadstawiałem ? za takie mendy lata całe narażałem siebie i swoją rodzinę. Straszny ból.
            • rena-ta49 Re: Szambo wybiło 08.09.15, 13:17
              forum.gazeta.pl/forum/w,50394,158658197,158658197,W_Ciesla_autor_art_o_Dudzie_to_hiena_roku_2009.html
          • cb456cc Re: Szambo wybiło 08.09.15, 18:22
            rena-ta49 napisała:

> https://pbs.twimg.com/media/COUfI9zUEAA2hYe.png
            > rel="nofollow">twitter.com/hankbukow/status/640952762260410368?lang=pl

A jednak od lat jesteś częścią tego szamba,nie masz w sobie tyle siły by odejść z forum gazety,czy nie masz innego sposobu na życia?
            • rena-ta49 Re: Szambo wybiło 09.09.15, 06:55
              Nic mądrzejszego nie udało się tobie wymyślić.
              Powtarzasz się .
              Pomyliły się czasy,kiedy to za komuny można było tylko chwalić.
              • cb456cc Re: Szambo wybiło 10.09.15, 18:13
                rena-ta49 napisała:

> Nic mądrzejszego nie udało się tobie wymyślić.
                > Powtarzasz się .
                > Pomyliły się czasy,kiedy to za komuny można było tylko chwalić.

Nie rozumiesz i chyba nigdy nie zrozumiesz,,,siedzisz na forum gazety i plujesz na nią i jej właściciela,więc po co siedzisz w tym szambie? Widocznie lubisz szambo,a skoro lubisz to po co plujesz tym jadem na Michnika i Gazetę ?
                • rena-ta49 To ty nic nie rozumiesz 10.09.15, 19:04
                  "Nie rozumiesz i chyba nigdy nie zrozumiesz,,,siedzisz na forum gazety i plujesz na nią i jej właściciela,więc po co siedzisz w tym szambie? Widocznie lubisz szambo,a skoro lubisz to po co plujesz tym jadem na Michnika i Gazetę ? "

Ty uważasz ,że jak Michnik ma gazetę ,to wolno go tylko chwalić,coś ci się w główce poprzestawiało chyba ,to nie są czasy jedynie słusznej PZPR ,ani tez jedynie słusznej Gazety!
                  Zapamiętaj to może na przyszłość!
                  Ty chwal ,a ja będę korzystać z przysługującego mi w Konstytucji prawa do wolności słowa!
                  Szambo bee nazywać szambem!
                  Dzięki m/n mnie Michnik zarabia na reklamach które nam tu zamieszcza!
                  • cb456cc Re: To ty nic nie rozumiesz 10.09.15, 19:12
                    rena-ta49 napisała:

> "Nie rozumiesz i chyba nigdy nie zrozumiesz,,,siedzisz na forum gazety i plujes
                    > z na nią i jej właściciela,więc po co siedzisz w tym szambie? Widocznie lubisz
                    > szambo,a skoro lubisz to po co plujesz tym jadem na Michnika i Gazetę ? "
                    >
                    > Ty uważasz ,że jak Michnik ma gazetę ,to wolno go tylko chwalić,coś ci się w gł
                    > ówce poprzestawiało chyba ,to nie są czasy jedynie słusznej PZPR ,ani tez jedyn
                    > ie słusznej Gazety!
                    > Zapamiętaj to może na przyszłość!
                    > Ty chwal ,a ja będę korzystać z przysługującego mi w Konstytucji prawa do wolno
                    > ści słowa!
                    > Szambo bee nazywać szambem!
                    > Dzięki m/n mnie Michnik zarabia na reklamach które nam tu zamieszcza!
                    >

Pokaż choćby jeden wątek,jeden post w którym to robię w którym chwalę,,,co innego krytyk,o której masz blade pojęcie,,,a co innego bezmyślne plucie jadem i obrażanie, a to czynisz nagminnie,,,powtórzę widocznie lubisz taplać się w szambie skoro tak nazywasz miejsce w którym tkwisz od lat.
    • rena-ta49 Re: Liz ma już paranoję 08.09.15, 13:10
      Uderzenie w Piotra Dudę było zaplanowane także jako uderzenie w Andrzeja Dudę. Nie mam co do tego wątpliwości.
      Czemu Lis i Krzymowski nie zainteresowali się faktem wynajęcia przez Komorowskiego apartamentu cztery razy taniej?
      https://pbs.twimg.com/media/COX_fLdWcAAxnSr.jpg
      • rena-ta49 Re: Liz ma już paranoję 08.09.15, 13:31
        https://pbs.twimg.com/media/COXxw8rXAAAlLbE.png
        • czarek_sz Re: Liz ma już paranoję 08.09.15, 13:37
          Lis jest skończony. Po tym czym się popisał jest skończony jako dziennikarz. Dawno był skończony ale teraz przekroczył miarkę. Biorąc jego miarę tak jakby mnie urodzonego na warszawskiej Woli powiedział że Wola to qrwa. Poszedłbym siedzieć ale zabiłbym gnoja za te słowa.
          • rena-ta49 Re: Liz ma już paranoję 08.09.15, 13:51
            Liza zatrudniają Niemcy,wiec nie wiem czy skończony.
            O tym musi decydować wydawca,a im jest to na rękę.
    • tadeusz_ski.51 Re: Liz ma już paranoję 08.09.15, 17:07
      A ja z szaleńcami się nie zadaję. Za kilka miesięcy czubka wywalą. Więc niema sensu kruszyć kopii i zajmować się bzdetami. Do sądu, niech przywali karę finansową redakcji, to udziałowcy w mig pozbędą się gostka
      • czarek_sz Re: Liz ma już paranoję 08.09.15, 18:11
        Do jakiego sądu człowieku !!! do sądu na telefon ? przeorać to środowisko na metr w głąb to mało będzie Żeby to szambo oczyścić. Tam ojciec ubek na synu syn na ojcu i na dziadkach siedzą - i jebią Polaków. Siekiera motyka na nich inaczej dupa blada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka