beata.zoltowska 05.10.05, 19:52 proszę poweiedzcie coś o szkole 46ej w Gdyni Może macie tam dzieci lub jesteście nauczycielami w tej szkole/ Mój syn za rok rozpoczyna nauke w tej szkole Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Loooookasz Re: Sp nr 46 w Gdyni IP: *.chello.pl 28.11.05, 17:17 JESTEM UCZNIEM TEJ SZKOŁY. NIE RADZE TAM IŚĆ. W SZKOLE NIE LICZĄ SIE Z UCZNIEM. TEORIA I PAMIĘCIOWE NAUCZANIE!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +/-k Re: Sp nr 46 w Gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 14:10 ja skonczylem ta szkole oraz tamtejsze gimnazjum. teraz jestem uczniem 3LO w gdyni. w 46 jest kilku bardzo dobrych nauczycieli, nawet dwojka wybitnych od geografii i fizyki jednak generalnie szkola ta niczym sie szczegolnie nie wyroznia. polecam bardziej SP nr 20 na wielkim kacku, a jesli chodzi o gimnazjum w przyszlosci to jezuitow lub 24 przy 3LO ze wzgledu na wyzszy poziom nauczania. na swoim przykladzie moge powiedziec, ze widac pod absolwentach tych gimnazjow ze sa duzo lepiej przygotowani do nauki w liceum niz uczniowie szkol rejonowych, takich jak np gimnazjum przy SP46. Odpowiedz Link Zgłoś