Dodaj do ulubionych

Wybierz sobie liceum w Bielsku-Białej

IP: 213.77.102.* 14.10.05, 12:19
Dzieki temu artykułowi o liceach dowiedziałam się,że jest w Bielsku liceum
wojskowe. Teraz w nim jestem i jest po prostu super. Dzieki :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Zaintereesowana Re: Wybierz sobie liceum w Bielsku-Białej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 10:07
      Ja bardzo chętnie bym tam poszla ale zależy czy ta szkoła jest płatna.
    • Gość: Desperat :P Re: Wybierz sobie liceum w Bielsku-Białej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 00:25
      Siema moze ktos cos wiecej powiedziec o tym liceum ? zasady rekrutacjii..
      jakies testy wytrzymałościowe..... no i jak wyglada nauka w takim Liceum...
      Serdecznie pozdrawiam i z góry dzieki za odpowiedź...:)
      • Gość: załamana Re: Wybierz sobie liceum w Bielsku-Białej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 13:32
        wiecie co???? Chyba zawalilam egzamin!!!!! Marzę o Asnyku ale nie wiem czy się
        dostanę!!!!!! wiecie może mniej więcej ile trzeba mieć punktów??????? Fajnie by
        było jak by ktoś napisał!!! z góry dzięks!!!!! mój mail jak co soadka@poczta.fm
        • Gość: wariatka =) Re: Wybierz sobie liceum w Bielsku-Białej IP: *.c27.msk.pl 13.06.06, 23:32
          Jutro wyniki egzaminów, ale nie moich:( pisałam póxniej więc jeszcze musze
          czekac prawie 2 tygodnie. Też boje sieże zawaliłam i również chciałabym iść do
          Asnyka na prof humanistyczny. Bez egzaminu mam 58 punktów.. nie wiem ile
          trzeba, ale mam 2 4 wiec troche zawaliłam:(
          Potem zostaje Ken i Medyk. Kopernik mi sie podoba i najchętniej
          zarejestrowałabym sie do 4 szkół i odłożyła tę decyzję na później.
          Będzie ok. Musi być.
          Pozdro dla wszystkich rekrutantów ;)

green_mary_jane@o2.pl
      • Gość: Ona z MAGO Szkoła wojskowa ;/ IP: 212.203.141.* 13.06.07, 19:49
        Mago jest najgorszym Liceum w Bielsku!Chodziłam tam dwa lata i dziekuje ;/ szkoła jest okropna niczego nie ucza mature zdało na 15 osob tylko 5 :/ NIE IDZI DO TEJ SZKOŁY BO NIE MASZ PRZYSZŁOSCI!!!ZERO WOJSKA I WOGOLE;/
        • Gość: Justi Kopaliński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 13:28
          Kopaliński to największe dno, chodziłam tam i mówie wam, że dyra to oszustka,
          która, pod czas rozmowy z wami napie.. o niestworzonych rzeczach, których w
          życiu w tej szkole nie będzie, np. wymiany z Turcją( śmiechu warte), wszyscy
          nauczycielowie znają angielski na poziomie CAE, chyba tylko 2 native speakerze,
          z których jeden się zwolnił w tym roku i teraz biedna Rebecca musi oblatywać
          wszystkie klasy, w szkole nie ma dostępu do internetu, a obóz narciarski to dwa
          dni wyjazdu i wygląda dwa dni: czwartek wyjazd o 8.00 powrót o 13.00, piątek
          wyjazd o 8.00 powrót o 13.00( wyjazd do Szczyrku), pozieździć się nie da bo
          instruktor nie póści, japoński wykłada pani, która wogóle go nie zna, a co
          powiedzieć o biologi i chemii to już kompletna siara, niejaka pani Pabiś wogóle
          nie ma pojęcia o co w tym chodzi i uczniowie muszą to robić za nią, a
          nauczyciele cię lubią jak przyniesiesz kwiatki albo bomboniere, a dyra jak
          zasponsorujesz szkołę, ODRADZAM TEJ SZKOŁY, KTÓRĄ PROWADZI WIEŚNIARA Z BULOWIC,
          POZDRO
        • Gość: xyz Re: Szkoła wojskowa ;/ IP: *.bsb.vectranet.pl 18.09.07, 22:23
          jestem pewna ze to o mago ze tam nic nie ucza pisała pani zaneta m ktora jest tak tepa ze nie da sie tego opisac, 3 raz jest w pierwszej klasie a ma sie za madra to co sie dziwic...
        • Gość: wiking1 Re: Szkoła wojskowa ;/ IP: *.du.xdsl.is 04.12.07, 23:49
          Witam.Przeczytałem Twoją opinię o Mago i jestem bardzo zaniepokojony
          ponieważ syn chodzi do tej szkoły.Jeżeli możesz napisz mi coś więcej
          o nauczycielach i nauce.Z góry dzięki.
    • Gość: poldek Re: Wybierz sobie liceum w Bielsku-Białej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.08, 14:16
      hmmm a gdzie jest ta szkoła;;podaj adres??
    • Gość: sarenka Re: Wybierz sobie liceum w Bielsku-Białej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.08, 17:55
      Jestem bardzo zainteresowana Asnykiem i Koperem... moglby ktos napisac ile mniej
      wiecej pkt trzeba aby sie dostac?? dziekuje z góry:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka