natala43 26.10.05, 11:36 czy zna ktoś dobrą podstawówke w zakopanym?. będe wdzieczna za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afilipinka Re: szkoła zakopane 29.10.05, 20:51 zajrzyj tutaj : www.posa.z-ne.pl to jest Państwowa Ogólnokształcąca Szkoła Artystyczna. Córka mojej znajomej jest tam w piątej klasie i bardzo sobie chwali szkołę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natala43 Re: szkoła zakopane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 11:38 bardzo ci dziękuję jesteś pierwszą osobą która potraktowała mnie normalnie.Byliśmy w tej szkole szkoła ma bardzo wysoki poziom właśnie o to nam chodziło jest mały problem bo syn. musi przejść w połowie roku ale mam nadzieje że się uda.Bardzo dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afilipinka Re: szkoła zakopane IP: 213.155.184.* 31.10.05, 13:10 Nie przejmuj sie glupimi komentarzami na forum Zakopane,niektorzy z glupoty albo z nudow nie wiedza jak sie jeszcze popisac w necie. A wracajac do szkoly, na pewno jest niezla (chociazby z uwagi na ilosc dzieci w klasach), ale niestety wiem, ze szkola nie jest wolna od patologii typu: znajomy pani dyrektor jest "nasz", a jak cos sie komus nie podoba to awansuje na wroga nr 1. Ale generalnie wiecej plusow niz minusow. Pozdrawiam i zycze powodzenia w tym zimnym miescie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natala43 Re: szkoła zakopane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 15:57 przepraszam że pytam ale czy mieszkasz może gdzieś blisko zakopanego?Bo ja właśnie mam zamiar się tam przeprowadzić za ok 2 miesiące więc jeśli masz ochote pogadać to odezwij się domnie na gg będzie mi miło to mój numer 7049864 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afilipinka Re: szkoła zakopane IP: 213.155.184.* 02.11.05, 09:43 Przykro mi, bo pewnie fajnie byloby sie poznac :) ale mieszkam calkiem w "druga" strone - w Szczecinie. Szkole zakopianska znam dlatego, ze moja serdeczna przyjaciolka przed laty przeniosla sie do Zakopanego (tak nas obie "miotnelo" po studiach, jestesmy wroclawiankami a jedna wyladowala w Zakopanem a druga w Szczecinie:)) )i jej cora chodzi do tej szkoly. Poza tym, maz ma rodzine w Zakopanem i ich dzieci tez konczyly te szkole. Aa to co pisalam o dyrektorce juz nieaktualne - zrobiono "czystke" i mam nadzieje, ze na korzysc dla szkoly. Serdecznie pozdrawiam i jak bedziesz miala jeszzcze jakies problemy w Zakopanem np. sluzba zdrowia, to pisz, pomozemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natala43 Re: szkoła zakopane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 21:56 bardzo dziękuję do usłyszenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: szkoła zakopane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 16:56 Proponuje szkołę Podstawową nr3 sam chodzę i muwię ci że jest super aż nie chce mi się odchodzić z niej za rok! Odpowiedz Link Zgłoś
afilipinka Re: szkoła zakopane 10.11.05, 20:59 dobra, tylko popracuj nad ortografią i interpunkcją, żebyś miał gdzie przejść za rok :) Odpowiedz Link Zgłoś