Dodaj do ulubionych

szkoła zakopane

26.10.05, 11:36
czy zna ktoś dobrą podstawówke w zakopanym?. będe wdzieczna za informacje
Obserwuj wątek
    • afilipinka Re: szkoła zakopane 29.10.05, 20:51
      zajrzyj tutaj : www.posa.z-ne.pl to jest Państwowa Ogólnokształcąca Szkoła
      Artystyczna. Córka mojej znajomej jest tam w piątej klasie i bardzo sobie
      chwali szkołę
      • Gość: natala43 Re: szkoła zakopane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 11:38
        bardzo ci dziękuję jesteś pierwszą osobą która potraktowała mnie
        normalnie.Byliśmy w tej szkole szkoła ma bardzo wysoki poziom właśnie o to nam
        chodziło jest mały problem bo syn. musi przejść w połowie roku ale mam nadzieje
        że się uda.Bardzo dziękuję i pozdrawiam
        • Gość: afilipinka Re: szkoła zakopane IP: 213.155.184.* 31.10.05, 13:10
          Nie przejmuj sie glupimi komentarzami na forum Zakopane,niektorzy z glupoty
          albo z nudow nie wiedza jak sie jeszcze popisac w necie. A wracajac do szkoly,
          na pewno jest niezla (chociazby z uwagi na ilosc dzieci w klasach), ale
          niestety wiem, ze szkola nie jest wolna od patologii typu: znajomy pani
          dyrektor jest "nasz", a jak cos sie komus nie podoba to awansuje na wroga nr 1.
          Ale generalnie wiecej plusow niz minusow.
          Pozdrawiam i zycze powodzenia w tym zimnym miescie!
          • Gość: natala43 Re: szkoła zakopane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 15:57
            przepraszam że pytam ale czy mieszkasz może gdzieś blisko zakopanego?Bo ja
            właśnie mam zamiar się tam przeprowadzić za ok 2 miesiące więc jeśli masz
            ochote pogadać to odezwij się domnie na gg będzie mi miło to mój numer 7049864
            pozdrawiam
            • Gość: afilipinka Re: szkoła zakopane IP: 213.155.184.* 02.11.05, 09:43
              Przykro mi, bo pewnie fajnie byloby sie poznac :) ale mieszkam calkiem
              w "druga" strone - w Szczecinie. Szkole zakopianska znam dlatego, ze moja
              serdeczna przyjaciolka przed laty przeniosla sie do Zakopanego (tak nas
              obie "miotnelo" po studiach, jestesmy wroclawiankami a jedna wyladowala w
              Zakopanem a druga w Szczecinie:)) )i jej cora chodzi do tej szkoly. Poza tym,
              maz ma rodzine w Zakopanem i ich dzieci tez konczyly te szkole. Aa to co
              pisalam o dyrektorce juz nieaktualne - zrobiono "czystke" i mam nadzieje, ze na
              korzysc dla szkoly. Serdecznie pozdrawiam i jak bedziesz miala jeszzcze jakies
              problemy w Zakopanem np. sluzba zdrowia, to pisz, pomozemy!
              • Gość: natala43 Re: szkoła zakopane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 21:56
                bardzo dziękuję do usłyszenia
            • Gość: miki Re: szkoła zakopane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 16:56
              Proponuje szkołę Podstawową nr3 sam chodzę i muwię ci że jest super aż nie chce
              mi się odchodzić z niej za rok!
              • afilipinka Re: szkoła zakopane 10.11.05, 20:59
                dobra, tylko popracuj nad ortografią i interpunkcją, żebyś miał gdzie przejść
                za rok :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka