Gość: Wiesław Burak IP: *.lublin.tpsa.pl 31.03.03, 20:39 Plik z wiadomościami o publicznych liceach jest uszkodzony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna Re: Wybierz liceum IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 10:10 Minęło ponad dwa tygodnie i w dalszym ciągu plik z publicznymi liceami jest uszkodzony!!! Gazeto, popraw się!!! Dziś jest 16 kwietnia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LICEALISTKA NAPRAWCIE PLIK Z LICEAMI PUBLICZNYMI. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 13:44 CHCEMY GO PRZECZYTAĆ WRESZCIE. TO BARDZO WAŻNE DLA KANDYDATÓW DO LICEÓW I DLA ICH RODZICÓW. DLACZEGO GAZETA NIC NIE ROBI W TYM KIERUNKU ? DZWONIŁAM,P ISZŁAM I NIC. ZUPEŁNA INDOLENCJA I IGNORANCJA NAS-CZYTELNIKÓW TZW. GAZETY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Wybierz liceum IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.03, 21:36 eeee... taaamm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Wybierz liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 13:08 Dla syna wybieram najlepsze- VI Lo. Jestem jego absolwentką, w tym roku mature w VI LO zdaje moja córka. Dobre zdanie o tej szkole mam od lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Wybierz liceum IP: *.it-net.pl 22.05.03, 14:28 Cześć! Czy ktoś coś wie o XVIII LO na ul. Przyjaźni w Lublinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczęszczająca do piątki Re: Wybierz liceum IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 22:54 Ale i tak V LO rzadzi! Odpowiedz Link Zgłoś