Gość: MATHEW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 13:33 czesc wiecie może jak wstawić zdjęcia do postu. Z gróy dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniulka;* Re: Problem z zdjęciami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 14:16 Co do zdjęc to tez miałam problem ale skorzystałam z pomocy technicznej zamieszczonej przez organizatorów...znajduje sie ona w kolumnie po prawej stronie na stronie głównej szkoły z klasa..i chyba jest nawet wytłuszczonym drukiem...i tam jest wszystko.. wpadnij do mnie na uczenzklasa.gazeta.pl/keuczniowie1/ i napisz jak ci poszło..powodzenia !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pajkam Re: Problem z zdjęciami IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.11.06, 00:16 Właśnie my też mamy z tym problem. Prosimy, o pilny kontakt na e-mail enlisa@gazeta.pl ... Prosimy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Problem z zdjęciami IP: *.agora.pl 22.11.06, 11:59 A czy czytaliscie instrukcję. Niektóre przegladarki IE wersja 6.0 w różnych podwersjach mają klopot z wyświetlaniem plików, które wgraliście sobie do bloga (przycisk "Pliki") - jeśli też tego nie widzicie to wgrajcie nową wejsję IE albo skorzystajcie ze sposobu nr 2 w instrukcji Jak wstawiać zdjęcia na stronie programu, w pomocy technicznej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wp1994 Re: Problem z zdjęciami 22.11.06, 14:49 musisz zdjęcie dodaćdo plików a potem jak piszesz posta to klikasz dodaj zdjęcie i to zdjęcie se dodajesz Odpowiedz Link Zgłoś