Dodaj do ulubionych

Pisanie tekstów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 23:00
Witam mam do zaoferowania to co robię najlepiej

Czyli pisanie tekstów

Nie ważne czy na środę musisz mieć wypracowanie, albo w parafii chcesz głosić kazanie. Opisy w allegro to dla mnie nie problem a moje biznesplany są nagradzane noblem. Pomogę w promocji dużej grupie, napiszę wszystko z palcem w(…) nosie.Jak chcesz to mogę zrobić też ładne logo, bo czasem po prostu lubię być sobą.

Gotowe teksty wysyłam na maila, byle nie alfabetem braila.Specjalne projekty takie jak powieści wymagają od ciebie pieniędzy teczki.

Najczęściej jednak piszę wiersze na dowolny temat mogę też maznąć jakiś poemat.

Nie wszystkim jednak przypadam do gustu, może dlatego bo nie mam biustu.

Poczekam teraz na licytujących i idę się najeść środków uspakajających.

Napiję się teraz dobrego piwa, mam nadzieje że pisanie to praca uczciwa.

Oczywiście nie wszystko piszę wierszem ponieważ w poważnych instytucjach czasem nie jest to wskazane. Jeśli nie masz akurat weny twórczej ja rozwiąże twój problem. Mogę napisać wypracowanie, hasło reklamowe, wierszyk, esej, poemat, w zasadzie wszystko co ma związek z literkami. Często na allegro widzimy ludzi opisujących swój telefon w taki sposób że po skończeniu aukcji wcale nie dziwimy się że nikt go nie kupił. Sprzedałem na allegro mnóstwo telefonów i nigdy nie miałem sytuacji że wystamiony przedmiot się nie sprzedał. Sztuką jest kreowanie naszego produktu takim jakim on w rzeczywistości nie jest, ale w taki sposób żeby nikt się nie mógł przyczepić. Wszystkie aukcje były uczciwe o czym świadczą moje same pozytywne komentarze.

Jeszcze jedno: Wiadomo że każdy artysta ma swoich zwolenników i przeciwników. Nie będę pytał komu z Was podoba się wiersz pt. ,,ukradli mi piec’’ faktem jednak jest że znalazł on się w szkolnych podręcznikach. Nigdy więc nie wiadomo co spodoba się naszym słuchaczom i czytelnikom, faktem jednak jest to iż za 5zł możesz mieć teoretycznie arcydzieło i warto się nad tym zastanowić.

marek_mika@tlen.pl
Obserwuj wątek
    • karo-l33 Re: Pisanie tekstów 22.02.10, 20:19
      www.php-mysql-kurs.rady.biz/
      www.hull.polska-pl.net/
      www.polska-pl.net/
      www.sklep-monopolowy-radom-alkohole.rady.biz/
      www.interaktywnemiasto-norwich.com/
      www.rady.biz/
    • Gość: mysz Re: Pisanie tekstów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.10, 10:46
      Może ty i piszesz z palcem w d., ale zasad interpunkcji nie znasz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka