kocyk78 06.07.04, 13:58 cześc , czy ktoś z was zna profesjonalne zakłady prostujące alufalgi motocyklowe, jeśli tak to prosze o kontakt kocyk25@wp.pl napiszcie też gdzie trzaskają lipę żebym sie nie wpakowal . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
motodawca1 Re: POLEćCIE DOBRY ZAKŁAD PROSTUJĄCY FELGI 06.07.04, 15:16 co na skrzynke? forum to forum - każdy chce wiedzieć O widzicie - tajemnice mają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lysout Re: POLEćCIE DOBRY ZAKŁAD PROSTUJĄCY FELGI 07.07.04, 07:56 Gniezno, ul. Asnyka Robią dobrze i tanio Pozdrawiam, Lysout PS. A jak napiszesz, skąd jesteś, to może ktoś ci poda adres z Twojej okolicy :p Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: POLEćCIE DOBRY ZAKŁAD PROSTUJĄCY FELGI 07.07.04, 11:33 jeszcze nie wiem czy mi to będzie potrzebne - nie podnosiłem moto na centralą stopkę i nie wiem czy coś stało się z felgami, ale wiedza nie zaszkodzi: Mieszkam na Podkarapaciu pomiędzy St. Wolą a Biłgorajem. Do Rzeszowa mam ok 65 km, do Lublina 124 km do Zamościa 83 km Za namiary będę wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
lysout Re: POLEćCIE DOBRY ZAKŁAD PROSTUJĄCY FELGI 07.07.04, 11:40 mi się wygięła przednia fela przy wjechaniu w dziurę gł. 5 cm i prędkości 80- 100 na godzinę, tak więc możesz mieć którąś do roboty. Masz jakieś fotki gsxfy po glebie? Podeślij, zobaczymy jak to wygląda. PS. Wracaj na drogi Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: POLEćCIE DOBRY ZAKŁAD PROSTUJĄCY FELGI 08.07.04, 01:26 wysłałem Ci (Lysout) fotki na serwer gazety.pl - na ten drugi nie chcą dojść - dostaję wiadomość z serwera, że niewłaściwa domena (tak jakby nie było Twojego konta na tym serwerze). Bycmoże trafiłem na czas konserwacji serwera i dlatego nie chcial mail dojść. Mam nadzieję, zenie robię kłopotu. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś