Dodaj do ulubionych

Ktorzy z Was dzis na motorze polatali? Zgloscie !

29.09.04, 17:37
Ale czy planujecie dzis wieczorem?

Ja siedzie w pracy a za oknem deszcz leje...WRRRRRRRR

PZDR - Tomek
Obserwuj wątek
    • Gość: honda_cg Re: Ktorzy z Was dzis na motorze polatali? Zglosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 19:48
      Ja dzisiaj sobie troszke posmigalem. Chmury byly nieciekawe ale wytrzymalo bez
      deszczu. Niestety juz zimno! Trzeba korzystac z koncowki sezonu! Jak ja ta zime
      przetrzymam to nie wiem. Tyle czasu bez motoru :(
      Pozdrawiam
      • motodawca1 O du.. obić... 29.09.04, 21:25
        we poniedzialek zdalem egzamin i wieczorem kiedy wracałem do domu zatrzymałem
        sie na chwilę, by pogadać z kolegą, a tu...jak nie przeleci jakaś honda....
        żal tyłek ścisnął, aż na jądrach poczulem....
        potem w drodze powrotnej mialem jakis atak, który wziąłem za atak wyrostka
        robaczkowego, a który okazał sie kamykiem schodzącym sobie z nerki (prawej)
        (tak sie czasem dzieje po lekach jakie przyjmowałem po wypadku) no i zamiast
        wczoraj pojechałem dzisiaj do Wojewódzkiego Ośrodka Medycyny Pracy, gdzie
        dostałem skierowanie na początku września od jakiejś durnej cipy pracującej w
        urzędzie komunikacji. CHodziło o to że policja wyrazila zaniepokojenie moim
        stanem zdrowia i UK wysłał mnie do WOMP na zbadanie moich zdolności do
        kierowania pojazdami mechanicznymi.
        W zasadzie nie było problemu, aż do czasu wizyty u ortopedy.
        Jak zobaczył zdjęcia i opis i mój boski gorsecik to powiedział ze mam sobie
        wybić samochód z głowy na min 9 miesięcy (czyli od dziś na 6) a motor nawet na
        dłużej.....
        POmyślałem sobie: "TAKIEGO PENISA!" (tzn pomyślałem dobitniej)
        Ale pozostaje obawa ze mi zawieszą prawo jazdy na jakiś czas co mnie bardzo
        niepokoi, ponieważ i tak i tak bede jeździł gratem (tym z 4 i tym z 2 kołami).
        NA razie szykuję sie do walki na odwołania od decyzji administracyjnej (o ile
        taka bedzie)...
        ALe do tematu:
        Gdy wychodzilem z WOMP jak nie przeleci jakaś SUKA.... Kur*A! Mówię Wam,
        oddalbym jądro żeby sie moturem śmignąć....
        Nabije w tym tygodniu całą masę km (szkoda ze samochodem), a jak widze
        motocyklistów, to wręcz budzą we mnie agresję - tak Wam zazdroszczę.
        3mcie kciuki za moją wygrana w walce (o ile bedzie) z organem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka