Gość: enduro IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 18.10.04, 13:18 Czy zna ktoś w polskim internecie jakieś forum o motocyklach terenowych? Na razie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Crazy Russian Re: Forum Off-Road IP: *.htl.com.pl / *.crowley.pl 18.10.04, 15:09 zerknij na forum.motocyklistow.pl a nastepnie odpowiednia zakladke pzdr Crazy Russian Odpowiedz Link Zgłoś
blade_rr Re: Forum Off-Road 18.10.04, 20:27 No mozemy przeciez TU gadac na temat off-roadu. Szczerze mowiac brakuje tu "błotnych ludzi":-) pogadalbym chetnie z kims lubiacym off-road. Wiec wal smialo jakis temat pogadamy. Nara. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
dadi0 Re: Forum Off-Road 24.10.04, 12:32 Tamto forum jest do dupy!!!!!!!!!!!!! Nie idźcie tam!!!! Moderator się wszystkiego czepia!! Za posty daje ostrzeżenia a później blokuje na tym forum jest luz :) tu jest OK!!!!!! NIE IDŹCIE TAM DOBŻE WAM RADZE!!!! Jak mnie odblokują to będe cały czas najeżdżał na moderatora (on sie nazywa Icea_PL) Wszystkiego się czepia że 2 posty pod żąd itp. Co o tym sądzicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Icea_PL DO --> DADI0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 15:04 Witam! Uzytkownik Dadi0 zostal zablokowany ze wzgledu na typowe zasmiecanie forum. Gdy kulturalnie dostal upomnienie na PW, odpowiedzial chamskimi odzywkami i pyskówka. Dodatkowo notorycznie lamal zasady obowiazujace na 4um - np. zakladanie tematow z ogloszeniami w nieodpowiednim dziale. Oczywiscie po upomnieniu (juz chyba 2 czy 3) zostalem bezczelnie zapytany: "Czy nie mam okresu"... sorry ale po mojej osobie zaden gnojek nie bedzie sobie jezdzil bezkarnie... Oto link do jego profilu - sami ocencie [ostatnie rekordy glupoty juz zostaly usuniete]: forum.motocyklistow.pl/search.php?search_author=dadi0 ----------------------------------------- Tymczasem wszystich dojzalych ludzi zapraszam na forum: forum.motocyklistow.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
dadi0 Re: DO --> DADI0 24.10.04, 17:35 Jeszcze nie widziałeś chamskich odzywek i pyskówki !! Odpowiedz Link Zgłoś
dadi0 Re: Forum Off-Road 24.10.04, 17:22 Ty tutaj!! Spadaj na to swoje głupie forum!! nie chcesz już być moderatorem na tamtym forum?? Na tamtym forum pisałem to samo co na tym i tu jest Dużo lepiej!! papapa A co pisać normalnych rzeczy nie można?? papapa Odpowiedz Link Zgłoś