Dodaj do ulubionych

czy mozecie pisać nie sepleniąc ja niemowlaki?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 20:22
jak w topicu
Obserwuj wątek
    • Gość: wojtekk1000 Re: czy mozecie pisać nie sepleniąc ja niemowlaki IP: *.wroclaw.mm.pl 14.01.05, 20:36
      Jasne - moZemy - (odpowiadając na twoje pytanie "czy moZemy [...]").
    • Gość: MJ Re: czy możecie pisać nie sepleniąc ja niemowlaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 21:06
      Ja zawsze piszę używając polskich znaków diakrytycznych.
      A co kto pisze, to świadczy o nim. Nikt nikomu niczego nie każe.
      • Gość: MJ Re: czy możecie pisać nie sepleniąc ja niemowlaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 21:07
        A propos - niemowlaki nie seplenią, bo jak sama nazwa "niemowlak" wskazuje nie
        mówią, więc jak mają seplenić?
        • Gość: lingwista Re: czy możecie pisać nie sepleniąc ja niemowlaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 22:03
          brawo:): pozdrawiam
          • Gość: sly 11 Re: czy możecie pisać nie sepleniąc ja niemowlaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 22:17
            kolego odsyłam na powrót gdziekolwiek,oszczędz sobie nerwów to nie jest forum
            miodkopodobnych eurydytów.pozdro
            • Gość: lingwista motocykl Re: czy możecie pisać nie sepleniąc ja niemowlaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 22:33
              Na tym forum takie bzdetne tematy sa potrącane ;),ze jeden więcej nie
              zaszkodzi.To z braku aktywności pryszczatych na forum;)).Nudno.prwnik sie nie
              odzywa,lysy wyjechał,kojot zdołowany :) ,wiec co kolego?
              • Gość: Renatka Re: czy możecie pisać nie sepleniąc ja niemowlaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 10:47
                Z tego co wiem Łysy nigdzie nie wyjechał(chyba,że jego sobowtórowi robiłam
                dziś... śniadanie) ,a i z Kojotem wszystko si,więc co ty pleciesz?????
                • kojotkurier Re: czy możecie pisać nie sepleniąc ja niemowlaki 15.01.05, 11:40
                  pan linwista chybaq tez pochlal z panem miodkiem i ma dzisiaj metlik w
                  glowie .A na marginesie jezeli tylko potrafisz normalnie gadac to jest ok a jak
                  masz tak pier... jak prawnik to nie pogadamy kojot
    • Gość: szynszyll Re: czy mozecie pisać nie sepleniąc ja niemowlaki IP: *.krzeszow.sdi.tpnet.pl 15.01.05, 23:17
      wykrwaw sie wieprzu, nie masz zmartwien?
      • Gość: szynszyll Re: czy mozecie pisać nie sepleniąc ja niemowlaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 23:20
        żeby to było jasne:to do kojota
        • Gość: Div Re: czy mozecie pisać nie sepleniąc ja niemowlaki IP: *.aquanet.pl / 194.24.238.* 15.01.05, 23:27
          I znów jadą sobie po rajtuzach a ja mam problem z kluczem do wymiany
          uszczelniaczy w Kawasaki zepchyr 1100 może ktoś mi odpowie?
          • Gość: beniamin55 Re: czy mozecie pisać nie sepleniąc ja niemowlaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 13:17
            Do DIV odnośnie klucza do zawieszenia, uśmiejesz się ale ja poradziłem sobie za
            pomcą trzonka od motyki do kopania ziemniaków.Zadziałało bez problemów.
        • Gość: MJ O Matko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 23:49
          > żeby to było jasne:to do kojota

A za co tak ostro?
          • Gość: reggie Re: O Matko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 10:11
            Gość portalu: MJ napisał(a):

> > żeby to było jasne:to do kojota
            >
            > A za co tak ostro?

Tez nie wiem dlaczego,przeciez Kojot nic nie napisał nie tak ???????
            Nastepny debil :/
            Zeby było jasne to nie o Kojocie :)
            • Gość: MJ Re: O Matko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 13:04
              Właśnie nie wiem czy debil (chodzi o Szynszylla), bo do tej pory dało się z Nim
              poważnie i fachowo porozmawiać. Albo ktoś się podszył, albo mają jakiś zatarg
              nieznany z forum, albo gościowi odwaliło.
              • Gość: MJ & & #35; 62; & & #35; 62; & & #35; 62; Do Szy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 13:06
                Chyba że Szynszyll to ten Prawnik.
                Szynszyll! Czym Kojot Ci tak podpadł, bo to woła o pomstę do Nieba?!
                • Gość: MJ Do Szynszylla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 13:09
                  (Wysyłam jeszcze raz, bo jakieś cyrki z tytułem się porobiły.)

Chyba że Szynszyll to ten Prawnik.
                  Szynszyll! Czym Kojot Ci tak podpadł, bo to woła o pomstę do Nieba?!

• Gość: reggie Re: Do Szynszylla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 13:11
                    Podpadł czy nie,nie ma prawa go obrażać!!!! A zachwuje się tak jakby conajmniej
                    Kojot wydymał mu laske. Szymszyla ostatnio tu nie było wudać,wiec gdyby prawnik
                    chciał sie podszyć to by to zrobił pod kogoś z nas.Na moje odwala gościowi i
                    tyle:/ To smutne...
                    • matej23 Re: Do Szynszylla 16.01.05, 13:43
                      Dziwne dla mnie jest to, że dwa posty "tego samego" autora pochodzą z różnych
                      źródeł: jedno to sieć neostrady, a drugie sdi.
                      • Gość: reggie Re: Do Szynszylla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 14:07
                        O mamo faktycznie,dopiero zwróciłam na to uwage :/ Wiecie co?Wku..ające juz
                        jest to podszywanie sie pod innych!!!!! ja pier**le czy wy nie macie lepszych
                        zajęć,nudzi wam sie????? Moze wreszcie ktos wytłumaczy po co sie podszywa??? Dla
                        jaj?To nie jest zabawne!!!!!!!
                        • Gość: MJ Re: Do Szynszylla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 15:56
                          Ale jeśli którykolwiek był od prawdziwego Szynszylla to i tak przegięcie.
                          • iza_belka Re: Do Szynszylla 21.01.05, 14:39
                            Jeżżżżżżżuuuuuuu... Co tu się dzieje?? A było kiedyś tak fajnie... Chyba czas
                            spadać...
                            • kojotkurier Re: Do Szynszylla 21.01.05, 18:52
                              moje zdanie jest takie nie znam szenszyla ale mysle ze by do mnie nie napisal
                              takich zeczy przeciez to kumpel kolektora jak sie nie myle a kolektor jest
                              wpozadku wiec taki moj wniosek ze to nie byl szenszyl pozdrawiam kojot P.S a
                              burak prawnik sie cieszy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka