Dodaj do ulubionych

Numer 2/2005

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 15:26
PYTANIE:
Obserwuj wątek
    • Gość: Barteq Numer 2/2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 15:27
      PYTANIE: czy w nr 2 jest umieszczony kalendarz na 2005 (ale nie ten z
      imprezami tylko normalny)??????????
      z gory dzieki za odpowiedz :)
      • cien1100 Re: Numer 2/2005 21.01.05, 15:31
        Nie ma
    • Gość: roller Re: Numer 2/2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 13:42
      No ja nie wiem czy najbardziej pożądane motory w polsce to Yamaha XV 535 Virago i Kawasaki EN 500 ja np. bardzo lubie motory terenowe i takich sie trzymam.
      Jeśli chodzi o gazetke to jest wszystko OK :-).
      • Gość: nero Re: Numer 2/2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 23:05
        Ty śmigasz na enduro, innych cieszą choppery, supersporty itp. Virago i ten
        rodzaj maszyn ma wielu zwolenników :-).

• bigadam Re: Numer 2/2005 i wszystkie inne (do Szymona D.) 26.01.05, 14:03
      Kiedy jakis artykuł o VTR-ce ???????
      1000F najlepiej.
      Piszecie ciągle o GSXR, ZXR, CBR , a o twinach nic. A może VTR albo TL nie są
      warte przeprowadzenia testu i zamieszczenia artykułu....(?)

Z checią zobaczyłbym np test porównawczy SUZUKI TL S i Hondy VTR F, oraz VTR
      SP1 i TL R

Będę wdzieczny jeśli cos takiego się ukaże (myśle ze nie tylko ja)

pzdr
      Krzysiek
      VTR1000F
      • vlaad1 Re: Numer 2/2005 i wszystkie inne (do Szymona D. 14.02.05, 18:36
        Test porółnawczy można zrobić, jeżeli ma się motocykle do porównania. Jeżeli
        nikt z redakcji nie ma dostępu do takich motocykli to porównania nie będzie,
        zwłaszcza jeżeli chodzi o motocykle używane. Jak temu zaradzić? No cóż, moja
        VFR-ka została opisana - dostarczyłem ją do testu.
    • Gość: krzysiek Re: Numer 2/2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 13:10
      Jestem stałym czytelnikiem (prawie od początku istnienia gazety) i z
      przykrością stwierdzam że czasopismo coraz mniej mi się podoba.Rozumiem że w
      dzisiejszych czasach nie da sie obeijść bez reklam...ich ilość w ŚM mnie już
      przeraża!Poza tym nieco ''pierdołowate'' nowinki i ''niesamowite historie'' na
      początkowych stronach każdego numeru w/g mnie tylko zajmują cenne miejsce
      bardzo ciekawych artykułów z dawnych numrów ŚM.Konkurs fotograficzny jest wręcz
      żałosny... Oczywiście jest to tylko moje zdanie (choć myśle że duża część
      stałych czytelników je podziela) POZDRAWIAM
      • Gość: marek Re: Numer 2/2005 IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 06.02.05, 04:09
      • Gość: marek Re: Numer 2/2005 IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 06.02.05, 04:17
        popieram w swiecie motocykli jest stanowczo za duzo reklam bardzo mnie to
        denerwuje gdy kupuje czsopismo o motocyklach otwieram i cala pierwsza strona
        zawalona jest reklamami ostatnia tez a i jeszcze jedno dlaczego zlikwidowano z
        ostatnich stron historyjki to nie byl glupi pomysl awiec mniej reklam wiecej
        wiadomosci dotyczacych techniki.
        • Gość: Olaf XTZ 750 Re: Numer 2/2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 18:24
          Popieram kolegów!! W gazetce dużo się pozmienialo, to już nie to co kiedyś.
          Kupuję ją bardziej z przyzwyczajenia niż z chęci poczytania o czymś ciekawym.
          ( przeglądnijcie np. niemiecką prase o tematyce moto. ;)
          Pozdrawiam!!
      • dzierzba2 Re: Numer 2/2005 15.02.05, 14:16
        Zgadzam sie! W ostatnim czasie jakośc tego pisemka mocno sie pogorszyła. Ilośc
        reklam wzrosła dramatycznie. Kiedyś przynajmniej były to reklamy choć trochę
        związane z motocyklami. W gazetce właściwie promuje się teraz tylko sport
        motocyklowy, a artykuły dotyczące innych tematów są rzadko lub bez sensu(np.
        cykl o ruskich bokserach-przecież wyszła książka dosyć dokładnie opisująca ta
        problematyke!!!). Ostatnia próba ratowania sytuacji artykułem o Junaku wydaje
        sie żałosna. Dołączane do gazety filmiki demonstrują właściwie jak w najszybszy
        sposob zakończyć życie przy użyciu motocykla. Mnie się taka forma nie podoba,
        dlatego moim noworocznym postanowieniem jest nie kupować więcej "ŚM". No ale
        cóż, od czasu przejecia przez Agorę gazetka nie jest już -jak pewnie
        zauważyliście-"czasopismem wszystkich motocyklistów"
    • Gość: ktoś Re: Numer 2/2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.05, 10:39
      "ŚWIAT MOTOCYKLI" TERAZ TO TYLO BIULETYN REKLAMOWY.GDYBY MOGLI NIE PISALIBY O
      MOTOCYKLACH TYLKO DAWALI REKLAMY.
    • Gość: Dawid Re: Numer 2/2005 i reszta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 18:27
      Kiedy będzie artykuł o YZF-R1??? I teścik porównawczy Hayabusa vs R6 ??? ;]
      Jak dla mnie-->zajebista gazeta;)!!! pozdro
      Dawid
    • Gość: D@wid Re: Numer 2/2005 i cała reszta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 18:35
      Nadal piszcie o CBR-kach,R1,Hayabusie .Sądzę (chyba nie tylko ja) ,że mogły by
      sie pokazywać z numerami(częściej ;] )płytki VCD z ciekwaymi filmikami .
      Dawid pozdro dla całej załogi ŚM ;]
    • Gość: wasz fan Re: Numer 2/2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 15:50
      Wasza gazeta jest generalnie ok! jest to najlepsza gazeta o motocyklach na
      rynku.Jednak moglibyście pisać kiedy wychodzi następny numer.
    • Gość: Wasz fan Do Redakcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 16:05
      Wasza gazetka jest ok.niczego w niej nie brakuje oprócz jadnej rzeczy-
      mianowicie tego kiedy ukaże się następny numer.chyba to niewiele?prosze o
      rozważenie mojej uwagi. pozdrawiam całą redakcję "Świata Motocykli"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka