Gość: Tomek Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 20:43 Mitting- ja odpadam z Białowieży:/ Nie chodzi o pogodę niestety tylko o finanse. Z wypłaty, po uregulowaniu niektórych długów zostało mi cholerne 500 zł. Na cały miesiąc to oznacza ograniczenie jazdy motocyklem tylko do pracy. Dodatkowo wkrótce ślub siostry, więc kolejny wydatek. Cholernie żałuję ale nie dam rady:/ Ciułam pieniądze i czekam na następną zorganizowaną akcję. Dobrej zabawy i szerokosci na drodze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitting Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 21:50 napewno nie bedzie lalo ja ruszam ale i tak dziekuje za dobre checi wszystkim jak kto morze to czekam na umuwionym miejscu czyli dworzec warszawa wschodnia od strony lubelskiej godz 10 czekam 30min pozdrawjam mitting Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.aster.pl 08.07.07, 12:49 następnym razem dotrzymuj słowa. Rok organizować i ? Dopowiedz sobie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Derik Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 12:58 Odpadłem z powodu choroby :( Jak było ? Jakieś zdjęcia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.aster.pl 09.07.07, 21:35 Byłem na dworcu Warszwa Wschodnia o 10-tej czekalem 15 minut nikt się niezjawił. Wyruszyłem sam do Białowieży. W Białowieży nie spotkałem w godzinach 13-14 żadnego motocyklisty. Wróciłem z niesmakiem do Warszawy. Wracacałem trasą Hajnówka Kleszczele ,Siemiatycze, Drohiczyn, Węgrów też nie było Bandytów. Słowa, słowa, słowa organizowanie a potem bańka mydlana. Następnym razem długo będę się zastanawiał jeżeli ktoś zaproponuje podobną imprezę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: 83.238.160.* 10.07.07, 09:30 Panowie, to jakaś masakra jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sinhead B12K5 Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 01:35 panowie - nie wiem dlaczego ale oprócz Uzika, który przytoczył się ze śląska nie łapnąłem się z nikim - dzwoniłem w sobotę wieczorem do Mitynga ale on się już zdążył na ostro zakotwiczyć w Hajnówce więc chłopa nie nękaliśmy, tym bardziej że przyciągnąłem ze sobą parę osób (m.in. kolega Michał na DR800, którego mocno pozdrawiam) tak jak mówiłem mieliśmy zarezerwowane pole namiotowe i tam właśnie polegliśmy.....byliśmy na imprezie - było trochę magicznie, trochę kosmicznie ale koniec końców na mazury nie pognaliśmy... ale wiecie co jest najlepsze? To, że to był zajebiście udany wyjazd dla nas, tych którzy sie nie przerazili że mogą troszkę zmoknąć, i mimo pogody (którą zamówiłem dawno temu więc na miejscu już BYŁA) dotarli na miejsce. wiem że jak się jedzie samemu to trochę niewyjściowo jest ale to chyba też kwestia determinacji trochę a może umiejętności radzenia sobie ze stresem czy nieprzewidzianymi sytuacjami, tak czy owak szkoda że nie było nas więcej nie wiem jak wy (pewnie jednak już nie) ale ja z ekipką pojawimy się tam za rok tylko po to żeby się spotkać i konkretnie zmiażdżyć także bez tragedii proszę w stylu "dlaczego nikogo nie było" - fakt w białowieży pojawiłem się po godz 20 ale takie spotkanie to nie spektakl teatralny, że trzeba być na konkretną godzinę - wiadomo było że się będziemy zjeżdżać przez cały dzień. przelatajcie ten sezon bezpiecznie i do zobaczenia jak nie tam to gdzieś indziej pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitting Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: 213.77.90.* 27.07.07, 10:02 bardzo pszepraszam zato ale mocno popilem w hajnowce strach bylo stracic prawko a mam mocne a b c+e d+e ale naprawie to jade do szaniec hitlera spotkaimy sie tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hub Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: 81.15.171.* 05.09.07, 17:02 Posiadam bandziora 1200N z 2000r. Motocykl mocny, raczej miękko zawieszony, dla wprawnego jeźdźca. Wyposażony w kufry i tankbag idealny do turystyki. Miałem kilka szlifierek, mocne enduro i lekką sv-kę - bandzior jest moim docelowym moto. Pozdrawiam wszystkich motocyklistów a tych na gsf-ach szczególnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paluch Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 11:44 Widze ze spotkanie nie wypalilo. Powiem tylko, ze trafił mi sie wyjazd Litwa Łotwa Estonia w tym terminie.Długo sie nie zastanawiałem co wybrac :-). Ale tyle sie nasłuchałem o tej magicznej nocce w Białowieży, ze nie omieszkam sie tam pojawic(moze za rok). I tym razem bez obietnic, umawiania sie na forum, czy zbędnej organizacji. Moze kazdy z nas wspomni tegoroczne fiasco i bez zobowiązan stawi sie na miejscu spotykając kolegów z tego forum :-)!!! Wszystkich Bandziorów pozdrawiam. ps. Chciałem dodac trochę wigoru mojemu 1200N K3. Jesli macie ciekawe linki odnosnie usprawienia naszej maszyny(najlepiej w jez. polskim) prosze o umieszczenie ich na forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b12 Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 15:46 Czesc ! Gdzie dobry serwis do b12 w kujawsko-pomorskim (Toruń, Bygdoszcz, Inowrocław)-chodzi o zaworki, czyszczenie i synchro gaźników. Jak ktoś ma sprawdzony proszę o namiary. Może znacie ceny tych przyjemności? Szerokości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZYMEK Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.cable.ubr01.soli.blueyonder.co.uk 11.12.07, 11:11 Witam , mam do sprzedania Suzuki Bandit 1200 s z 2004 roku z przebiegiem 5000 km , ksiazka serwisowa ,faktura zakupu , moto jest jak nowe i bezwypadkowe . Wiecej info na te. 074/6464559 Mozliwosc sprawdzenie motocykla w dowolnym serwisie . Sprzedaje tylko dlatego ze jednak jest dla mnie zbyt ciezki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joga82 Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 13:55 Od czerwca tego roku jestem włąscicielem wymarzonego Bandita 1200 w wersji N. Moto okazało się jak dla mnie idealne mozna się maksymalnie powsciekać "koło" itd ale można tez wybrać się na nie męczaca spokojna weekendową przejażdzke i za to kocham to moto jest tak uniwersalne jak żadne inne nikt mi tu chyba nie zaprzeczy pozatym trwałość bandita nie ustępuje owianej nim legendzie...naprawde polecam ten moto może nie odrazu początkujacym ale nie że też jakimś maksymalnie wprwnym rajdowcą "jak juz spaść to z dobrego końia" czego nikomu nie życze. Polecam naprawde warto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rider Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 22:59 www.suzi-rider.freehost.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 21:45 mam problem z moim banditem1200s przez rok mnie nie bulo w polsce i teraz mam problemy z odpaleniem kupilem nowy akumulator i swiece nie pomoglo swiece ciagle zalewa jesli nie jest palony przez 3 tygodnie moze to gazniki synchronizacja no nie wiem pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.subscribers.sferia.net 08.03.08, 23:09 a kiedy mu robiłeś jakiś przegląd? Zawory itp? Bandit jak i wszystkie olejaki łatwo zalewa świece po czym dostają one przebica, poza tym może okaże sie że potrzebne jest czyczenie gaźników, po takim przestoju np zaworki mogą nie domykać dobrze i się moto zalewa, albo Ci sie jakieś myszy zalęgły w filtrze powietrza:) (widzialem raz jak w filtrze F2 zamieszkala wiewiórka:D) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielo Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.chello.pl 14.04.08, 21:27 jestem szczęśliwym posiadaczem Bandita 1200 S z `97 od 2 lat, regularnie go serwisuje i mam do niego 100% zaufanie że mnie nie zawiedzie. Miałem nim już traski gdzie woda przelewała mi się przez konież a Bandit wiózł mnie dalej. Następny też będzie Bandit tylko jeszcze nie wiem czy nowszy 1200 czy może już 1250. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kogut Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: 195.116.250.* 20.09.08, 16:37 mam pytanko -ile morze pociągnąc olej bandit 1200 na 1000 km przy jezdzie mieszanej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paluch Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.centertel.pl 27.09.08, 15:42 Mój Bandzior 1200n K4 od wymiany do wymiany w cyklu mieszanym jakieś 0,4l(6000km). W długiej trasie złużycia oleju nie zaobserwowałem wogóle. Jeżdżę na półsyntetyku Motula5100. Ale na następny sezon spróbuję pełen syntetyk. Może ktoś jakieś propozycje? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serwis/import/Łódź Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 19:34 MOTOIMPORT SERWIS! Sprowadzamy z USA motocykle na indywidualne zamówienie.Dodatkowo prowadzimy serwis motocyklowy.ATRAKCYJNE CENY (istnieje rowniez mozliwosc NEGOCJACJI:) )!!!!!! 692-459-429 Łódź,ul.Brzezińska 59 Bartek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junak63 serwis/import/Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 19:34 MOTOIMPORT SERWIS! Sprowadzamy z USA motocykle na indywidualne zamówienie.Dodatkowo prowadzimy serwis motocyklowy.ATRAKCYJNE CENY (istnieje rowniez mozliwosc NEGOCJACJI:) )!!!!!! 692-459-429 Łódź,ul.Brzezińska 59 Bartek :) Odpowiedz Link Zgłoś
zielo_1 Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami 02.10.08, 22:49 kogut mnie na 3000 km wziął ok 0,25 l, w tym roku przeszedłem z syntetyka Castrol R4 na półsyntetyk GPX. Przy syntetyku brał na 6 - 7 tyś km ok. 0,5 l. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.popl.cable.ntl.com 02.10.08, 23:10 Witam kupiłem niedawno Gsf 650.Motor jest po slizgu i potrzebowałbym troche czesci do niego. Ostatnio natrafiłem na zegary ktore sa najwazniejsze do wymiany. Mam pytanie wie ktos moze czy od GSf 1200 SA pasuja do gsf 650? bo mam okazje kupic. Prosze o odpis na forum lub na meila adrian_nowak1@vp.pl. Pozdrawiam wszystkich miłośnikow jednośladów:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielo_1 Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami 05.10.08, 20:15 nie chciałbym wprowadzać w błąd, wizualnie mogą być podobne ale myślę że spytaj się w ASO Odpowiedz Link Zgłoś
cezar0607 Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami 08.10.08, 14:19 Witam wszystkich "bandziorkowców". Miło mi, że od niedawna mogę dołączyć do Waszego zacnego grona. Drogą kupna-sprzedaży nabyłem wymarzonego Bandita 1200S , ciułałem 3 lata, odkładałem grosz do grosza, od ust sobie odejmowałem, w podartych portach chodziłem, ale teraz, po pierwszych jazdach na moim wytęsknionym, wywzdychanym Bandziorku mogę z ręką na sercu powiedzieć, że niestety, ale WARTO BYŁO!!! :) . Moto zajefajne, stabilne na drodze jak transatlantyk, łoi zakręty jak sport (trochę podnóżki przeszkadzają, ale...), z zestawem kufrów pakowne jak małe kombi, ekonomiczne, ojej, co tu się rozpisywać, po prostu sprzęt dla kogoś, kto potrzebuje moto na co dzień i w dalszą trasę aczkolwiek nie pozbawione sportowego ducha. Małe pytanko, jako, że jest to pierwszy mój sprzęt z łańcuchem (do tej pory jeżdziłem na moto z kardanem) jaki powinien byś optymalny luz łańcucha? Pozdrawiam serdecznie i życzę tyluż powrotów, ile wyjazdów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paluch Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.centertel.pl 07.04.09, 23:24 Łańcuch powinien być naciągnięty tak, by mierząc w dół od wahacza na wysokości rantu tylnej opony, był on oddalony od wachacza ok. 4cm. To najprostszy sposób. Pamiętaj o smarowaniu co 400 km. a co trzeci raz o umyciu przed smarowaniem:). Pozdrawiam i gratuluję wyboru motocykla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar0607 Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 18:02 Dzięki serdeczne Paluch i sorki, że dopiero teraz odpisuję ale dawno tu nie zaglądałem. Wynika, że naciągnąłem dobrze ale ciut za rzadko smaruję. Pozdrawiam i szerokości :) Odpowiedz Link Zgłoś
sztetunio Suzuki GSF 600 Bandit. Bandyta z zasadami 11.02.09, 21:06 witam mam zamiar kupic bandita 600 z 98r ma nakrecone 51.000tys.km. na co zwrucic uwage przy zakupie?? Odpowiedz Link Zgłoś
sztetunio Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami 11.02.09, 21:12 witam mam zamiar kupic bandita 600 z 98r ma nakrecone 51.000tys.km. na co zwrócic uwage przy zakupie?? Odpowiedz Link Zgłoś
cezar0607 do Sztetunia :) 25.02.09, 08:22 Witam, ja tam szpecem nie jestem, ale kiedy kupowałem swojego B12 to przede wszystkim zwracałem uwagę na jego "powypadkową" przeszłość czyli stan ramy (czy nie ma pęknięć bądż jakiś innych perforacji) i stan ogranicznika skrętu- czy nie jest wykruszony. Poza tym oczywiście obadałem te elementy motocykla, które w jakikolwiek sposób zweryfikowałyby przebieg moto (klocki,stan tarcz hamulcowych, przewody, rocznik opon, stan łańcucha, zębatek, lakier) i w sumie przy zakupie to wszystko bo nie wydaje mi się, żeby sprzedający dał Ci grzebać w trzewiach maszynki. No i ostatnia, wydaje mi się , że ważna rada- do zakupu trzeba podchodzić na spokojnie, nie grzać się, nie "podniecać" bo w końcu od tego w jakim stanie kupisz moto będzie zależało Twoje bezpieczeństwo na drodze. Szerokości i trafnego wyboru, hejka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paluch Napęd IP: *.centertel.pl 07.04.09, 23:43 Jestem przed wymianą napędu. Może jakieś rady. Czy ktoś z Was zakładał któryś z tych zestawów: JT sprockets + DID530VM(570zł kpl.), jt sprockets + RK 530GXW XW-ringowy(630zł) lub jt spr. + DID 530 ZVM XX-ring(750zł sic!). Dajcie znać zwłaszcza w przypadku tych tańszych bo nie ukrywam, że cena jest dla mnie ważna:). Pozdrawiam i miłego sezonu życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
brzanik Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami 18.04.09, 12:11 Mam pytanko czy ktoś nie ma czasem instrukcji obsługi/serwisówki do Suzuki Bandit 1200. Proszę o kontakt na maila brzanik1@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rider Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 09:48 suzukibandit.phorum.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojti666 Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.139.146.100.koba.pl 29.04.09, 10:39 witam ,mam do sprzedania motocykl suzuki bandit 1200 z 2001r sprowadzony,posiada dyno-jet sportowy glosny basowy wydech (jak ktos chce orginalny cichy wydech gratis) dwie sakwy boczne firmy oxford +pokrowce przeciwdeszczowe dodatkowe halogeny z przodu dla zainteresowanych wiecej zdjec na mejla info tel 696-897- 077 ,lokalizacja bialystok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojti666 Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.139.146.100.koba.pl 29.04.09, 10:44 cena 8500 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANEK Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.lgs.com.pl 23.05.09, 22:20 WITAM MAM SWOJEGO BANDITA 1200 S OD POL ROKU I CHCIALBYM SIE P0DZIELIC SWOIMI SPOSTRZEZENIAMI.MOTOCYKL POCHODZI Z ROKU 2006 I BYL KUPIONY W POLSCE OD DEALERA.MA SWOJE WADY I ZALETY.MIMO IZ BYL NA HAMOWNI TO WYDAJE SIE CZASAMI PODCZAS JAZDY ZE JEST JAKBY ZDLAWIONY.TZN CZASAMI NA 4 I 5 BIEGU NIE MA SILY,TRZEBA GO ROZBUJAC NA TROJCE I POTEM PPOZOSTALE BIEGI.WTEDY MASZYNKA DAJE Z SIEBIE WSZYSTKO.A BYWA I TAK JAK TO OSTATNIO BYLO , ZE WLASNIE SZEDL JAK RAKIETA Z 4 A NA 3 SIE DLAWIL.MOJ KOLEGA STWIERDZIL ZE TRZEBA ODBLOKOWAC I WTEDY BEDZIE OK.MA MPYTANIE ILE KONI MA BANDIT 1200 S .MI NA HAMOWNI WYSZLO JAKIES 95 , A POWINIEN MIEC CHYBA ZE 115 LUB 120 .POPROSZE O JAKIES DANE JEZELI KTOS JE ZNA.MOZE MOJ MOTOCYKL JEST OK .POZDRAWIAM JANEK-SUZUKI.MOJ E MAIL JANEK.SUZUKI@GMAIL.COM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś. Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.09, 21:34 1200 S ma 95 ;). Odpowiedz Link Zgłoś
nyssan Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami 26.05.09, 14:56 Mam do sprzedania oryginalne owiewki do Bandziora 1250 2008(nie śmigane, zdjęte do założenia gmoli) w fabrycznym malowaniu(srebrno-szary?)-te dolne. I jeszcze pytanie czy oryginalna szyba 0d 2008 pasuje do 2005? Odpowiedz Link Zgłoś
nyssan Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami 26.05.09, 14:57 Kontakt:nyssan@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rider Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 12:38 www.suzi-rider.yoyo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orka Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.10, 01:51 poszukuję instrukcji obsługi/serwisówki do Suzuki Bandit 1200s z 2005r. jak ktoś ma jakieś namiary albo możliwość przesłania czegoś to był bym wdzięczny , też trochę latam na b12 - od sierpnia 2009 do teraz nakręciłem ponad 10tyś , co prawda z trzema glebami ale jest ok , czegoś się nauczyłem :) - świetny sprzęt do zabawy pozdro i z góry dzięki LwG - orka8akro@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banditka Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.igib.uw.edu.pl 20.07.11, 15:45 Ma ktoś książkę serwisową po POLSKU do Bandziora 1200 z 2005??? Plis :) podróż przed nami i lepiej uniknąć zaskoczenia :) ginger20@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś