Dodaj do ulubionych

Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami

• Gość: Tomek Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 20:43
      Mitting- ja odpadam z Białowieży:/ Nie chodzi o pogodę niestety tylko o
      finanse. Z wypłaty, po uregulowaniu niektórych długów zostało mi cholerne 500
      zł. Na cały miesiąc to oznacza ograniczenie jazdy motocyklem tylko do pracy.
      Dodatkowo wkrótce ślub siostry, więc kolejny wydatek. Cholernie żałuję ale nie
      dam rady:/ Ciułam pieniądze i czekam na następną zorganizowaną akcję. Dobrej
      zabawy i szerokosci na drodze!
    • Gość: mitting Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 21:50
      napewno nie bedzie lalo ja ruszam ale i tak dziekuje za dobre checi wszystkim
      jak kto morze to czekam na umuwionym miejscu czyli dworzec warszawa wschodnia
      od strony lubelskiej godz 10 czekam 30min pozdrawjam mitting
      • Gość: andrzej Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.aster.pl 08.07.07, 12:49
        następnym razem dotrzymuj słowa. Rok organizować i ? Dopowiedz sobie sam.
        • Gość: Derik Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 12:58
          Odpadłem z powodu choroby :(
          Jak było ? Jakieś zdjęcia ?
          • Gość: Andrzej Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.aster.pl 09.07.07, 21:35
            Byłem na dworcu Warszwa Wschodnia o 10-tej czekalem 15 minut nikt się
            niezjawił. Wyruszyłem sam do Białowieży. W Białowieży nie spotkałem w godzinach
            13-14 żadnego motocyklisty. Wróciłem z niesmakiem do Warszawy. Wracacałem trasą
            Hajnówka Kleszczele ,Siemiatycze, Drohiczyn, Węgrów też nie było Bandytów.
            Słowa, słowa, słowa organizowanie a potem bańka mydlana. Następnym razem długo
            będę się zastanawiał jeżeli ktoś zaproponuje podobną imprezę.
            • Gość: Tomek Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: 83.238.160.* 10.07.07, 09:30
              Panowie, to jakaś masakra jest!
              • Gość: Sinhead B12K5 Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 01:35
                panowie - nie wiem dlaczego ale oprócz Uzika, który przytoczył się ze śląska nie
                łapnąłem się z nikim - dzwoniłem w sobotę wieczorem do Mitynga ale on się już
                zdążył na ostro zakotwiczyć w Hajnówce więc chłopa nie nękaliśmy, tym bardziej
                że przyciągnąłem ze sobą parę osób (m.in. kolega Michał na DR800, którego mocno
                pozdrawiam) tak jak mówiłem mieliśmy zarezerwowane pole namiotowe i tam właśnie
                polegliśmy.....byliśmy na imprezie - było trochę magicznie, trochę kosmicznie
                ale koniec końców na mazury nie pognaliśmy...

ale wiecie co jest najlepsze? To, że to był zajebiście udany wyjazd dla nas,
                tych którzy sie nie przerazili że mogą troszkę zmoknąć, i mimo pogody (którą
                zamówiłem dawno temu więc na miejscu już BYŁA) dotarli na miejsce.

wiem że jak się jedzie samemu to trochę niewyjściowo jest ale to chyba też
                kwestia determinacji trochę a może umiejętności radzenia sobie ze stresem czy
                nieprzewidzianymi sytuacjami, tak czy owak szkoda że nie było nas więcej

nie wiem jak wy (pewnie jednak już nie) ale ja z ekipką pojawimy się tam za rok
                tylko po to żeby się spotkać i konkretnie zmiażdżyć

także bez tragedii proszę w stylu "dlaczego nikogo nie było" - fakt w białowieży
                pojawiłem się po godz 20 ale takie spotkanie to nie spektakl teatralny, że
                trzeba być na konkretną godzinę - wiadomo było że się będziemy zjeżdżać przez
                cały dzień.

przelatajcie ten sezon bezpiecznie i do zobaczenia jak nie tam to gdzieś indziej

pzdr
    • Gość: mitting Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: 213.77.90.* 27.07.07, 10:02
      bardzo pszepraszam zato ale mocno popilem w hajnowce strach bylo stracic prawko
      a mam mocne a b c+e d+e ale naprawie to jade do szaniec hitlera spotkaimy sie
      tam
    • Gość: hub Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: 81.15.171.* 05.09.07, 17:02
      Posiadam bandziora 1200N z 2000r. Motocykl mocny, raczej miękko
      zawieszony, dla wprawnego jeźdźca. Wyposażony w kufry i tankbag
      idealny do turystyki. Miałem kilka szlifierek, mocne enduro i lekką
      sv-kę - bandzior jest moim docelowym moto. Pozdrawiam wszystkich
      motocyklistów a tych na gsf-ach szczególnie.
    • Gość: Paluch Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 11:44
      Widze ze spotkanie nie wypalilo. Powiem tylko, ze trafił mi sie wyjazd Litwa Łotwa Estonia w tym terminie.Długo sie nie zastanawiałem co wybrac :-).
      Ale tyle sie nasłuchałem o tej magicznej nocce w Białowieży, ze nie omieszkam sie tam pojawic(moze za rok). I tym razem bez obietnic, umawiania sie na forum, czy zbędnej organizacji.
      Moze kazdy z nas wspomni tegoroczne fiasco i bez zobowiązan stawi sie na miejscu spotykając kolegów z tego forum :-)!!!
      Wszystkich Bandziorów pozdrawiam.

ps. Chciałem dodac trochę wigoru mojemu 1200N K3. Jesli macie ciekawe linki odnosnie usprawienia naszej maszyny(najlepiej w jez. polskim) prosze o umieszczenie ich na forum!!!
    • Gość: b12 Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 15:46
      Czesc !

Gdzie dobry serwis do b12 w kujawsko-pomorskim (Toruń, Bygdoszcz,
      Inowrocław)-chodzi o zaworki, czyszczenie i synchro gaźników.
      Jak ktoś ma sprawdzony proszę o namiary.

Może znacie ceny tych przyjemności?

Szerokości!
    • Gość: SZYMEK Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.cable.ubr01.soli.blueyonder.co.uk 11.12.07, 11:11
      Witam , mam do sprzedania Suzuki Bandit 1200 s z 2004 roku z
      przebiegiem 5000 km , ksiazka serwisowa ,faktura zakupu , moto jest
      jak nowe i bezwypadkowe . Wiecej info na te. 074/6464559

Mozliwosc sprawdzenie motocykla w dowolnym serwisie .
      Sprzedaje tylko dlatego ze jednak jest dla mnie zbyt ciezki .
    • Gość: Joga82 Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 13:55
      Od czerwca tego roku jestem włąscicielem wymarzonego Bandita 1200 w
      wersji N. Moto okazało się jak dla mnie idealne mozna się
      maksymalnie powsciekać "koło" itd ale można tez wybrać się na nie
      męczaca spokojna weekendową przejażdzke i za to kocham to moto jest
      tak uniwersalne jak żadne inne nikt mi tu chyba nie zaprzeczy
      pozatym trwałość bandita nie ustępuje owianej nim
      legendzie...naprawde polecam ten moto może nie odrazu początkujacym
      ale nie że też jakimś maksymalnie wprwnym rajdowcą "jak juz spaść to
      z dobrego końia" czego nikomu nie życze. Polecam naprawde warto ;)
    • Gość: rider Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 22:59
      www.suzi-rider.freehost.pl/
    • Gość: Tomek Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 21:45
      mam problem z moim banditem1200s przez rok mnie nie bulo w polsce i
      teraz mam problemy z odpaleniem kupilem nowy akumulator i swiece nie
      pomoglo swiece ciagle zalewa jesli nie jest palony przez 3 tygodnie
      moze to gazniki synchronizacja no nie wiem pomozcie
      • Gość: baba_zanetti Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.subscribers.sferia.net 08.03.08, 23:09
        a kiedy mu robiłeś jakiś przegląd? Zawory itp? Bandit jak i
        wszystkie olejaki łatwo zalewa świece po czym dostają one przebica,
        poza tym może okaże sie że potrzebne jest czyczenie gaźników, po
        takim przestoju np zaworki mogą nie domykać dobrze i się moto
        zalewa, albo Ci sie jakieś myszy zalęgły w filtrze powietrza:)
        (widzialem raz jak w filtrze F2 zamieszkala wiewiórka:D)
    • Gość: Zielo Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.chello.pl 14.04.08, 21:27
      jestem szczęśliwym posiadaczem Bandita 1200 S z `97 od 2 lat,
      regularnie go serwisuje i mam do niego 100% zaufanie że mnie nie
      zawiedzie. Miałem nim już traski gdzie woda przelewała mi się przez
      konież a Bandit wiózł mnie dalej. Następny też będzie Bandit tylko
      jeszcze nie wiem czy nowszy 1200 czy może już 1250.
    • Gość: kogut Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: 195.116.250.* 20.09.08, 16:37
      mam pytanko -ile morze pociągnąc olej bandit 1200 na 1000 km przy
      jezdzie mieszanej
      • Gość: paluch Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.centertel.pl 27.09.08, 15:42
        Mój Bandzior 1200n K4 od wymiany do wymiany w cyklu mieszanym jakieś
        0,4l(6000km). W długiej trasie złużycia oleju nie zaobserwowałem
        wogóle. Jeżdżę na półsyntetyku Motula5100. Ale na następny sezon
        spróbuję pełen syntetyk. Może ktoś jakieś propozycje? Pozdrawiam.
    • Gość: serwis/import/Łódź Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 19:34
      MOTOIMPORT SERWIS!
      Sprowadzamy z USA motocykle na indywidualne zamówienie.Dodatkowo
      prowadzimy serwis motocyklowy.ATRAKCYJNE CENY (istnieje rowniez
      mozliwosc NEGOCJACJI:) )!!!!!!

692-459-429
      Łódź,ul.Brzezińska 59
      Bartek :)
    • Gość: junak63 serwis/import/Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 19:34
      MOTOIMPORT SERWIS!
      Sprowadzamy z USA motocykle na indywidualne zamówienie.Dodatkowo
      prowadzimy serwis motocyklowy.ATRAKCYJNE CENY (istnieje rowniez
      mozliwosc NEGOCJACJI:) )!!!!!!

692-459-429
      Łódź,ul.Brzezińska 59
      Bartek :)
    • zielo_1 Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami 02.10.08, 22:49
      kogut mnie na 3000 km wziął ok 0,25 l, w tym roku przeszedłem z
      syntetyka Castrol R4 na półsyntetyk GPX. Przy syntetyku brał na 6 -
      7 tyś km ok. 0,5 l.
    • Gość: Adrian Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.popl.cable.ntl.com 02.10.08, 23:10
      Witam kupiłem niedawno Gsf 650.Motor jest po slizgu i potrzebowałbym
      troche czesci do niego. Ostatnio natrafiłem na zegary ktore sa
      najwazniejsze do wymiany. Mam pytanie wie ktos moze czy od GSf 1200
      SA pasuja do gsf 650? bo mam okazje kupic. Prosze o odpis na forum
      lub na meila adrian_nowak1@vp.pl. Pozdrawiam wszystkich miłośnikow
      jednośladów:)
      • zielo_1 Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami 05.10.08, 20:15
        nie chciałbym wprowadzać w błąd, wizualnie mogą być podobne ale
        myślę że spytaj się w ASO
        • cezar0607 Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami 08.10.08, 14:19
          Witam wszystkich "bandziorkowców". Miło mi, że od niedawna mogę dołączyć do Waszego zacnego grona. Drogą kupna-sprzedaży nabyłem wymarzonego Bandita 1200S , ciułałem 3 lata, odkładałem grosz do grosza, od ust sobie odejmowałem, w podartych portach chodziłem, ale teraz, po pierwszych jazdach na moim wytęsknionym, wywzdychanym Bandziorku mogę z ręką na sercu powiedzieć, że niestety, ale WARTO BYŁO!!! :) . Moto zajefajne, stabilne na drodze jak transatlantyk, łoi zakręty jak sport (trochę podnóżki przeszkadzają, ale...), z zestawem kufrów pakowne jak małe kombi, ekonomiczne, ojej, co tu się rozpisywać, po prostu sprzęt dla kogoś, kto potrzebuje moto na co dzień i w dalszą trasę aczkolwiek nie pozbawione sportowego ducha. Małe pytanko, jako, że jest to pierwszy mój sprzęt z łańcuchem (do tej pory jeżdziłem na moto z kardanem) jaki powinien byś optymalny luz łańcucha? Pozdrawiam serdecznie i życzę tyluż powrotów, ile wyjazdów
          • Gość: Paluch Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.centertel.pl 07.04.09, 23:24
            Łańcuch powinien być naciągnięty tak, by mierząc w dół od wahacza na wysokości
            rantu tylnej opony, był on oddalony od wachacza ok. 4cm. To najprostszy sposób.
            Pamiętaj o smarowaniu co 400 km. a co trzeci raz o umyciu przed smarowaniem:).
            Pozdrawiam i gratuluję wyboru motocykla.
            • Gość: cezar0607 Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 18:02
              Dzięki serdeczne Paluch i sorki, że dopiero teraz odpisuję ale dawno
              tu nie zaglądałem. Wynika, że naciągnąłem dobrze ale ciut za rzadko
              smaruję. Pozdrawiam i szerokości :)
    • sztetunio Suzuki GSF 600 Bandit. Bandyta z zasadami 11.02.09, 21:06
      witam mam zamiar kupic bandita 600 z 98r ma nakrecone 51.000tys.km.
      na co zwrucic uwage przy zakupie??
    • sztetunio Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami 11.02.09, 21:12
      witam mam zamiar kupic bandita 600 z 98r ma nakrecone 51.000tys.km.
      na co zwrócic uwage przy zakupie??
      • cezar0607 do Sztetunia :) 25.02.09, 08:22
        Witam, ja tam szpecem nie jestem, ale kiedy kupowałem swojego B12 to
        przede wszystkim zwracałem uwagę na jego "powypadkową" przeszłość
        czyli stan ramy (czy nie ma pęknięć bądż jakiś innych perforacji) i
        stan ogranicznika skrętu- czy nie jest wykruszony. Poza tym
        oczywiście obadałem te elementy motocykla, które w jakikolwiek
        sposób zweryfikowałyby przebieg moto (klocki,stan tarcz hamulcowych,
        przewody, rocznik opon, stan łańcucha, zębatek, lakier) i w sumie
        przy zakupie to wszystko bo nie wydaje mi się, żeby sprzedający dał
        Ci grzebać w trzewiach maszynki. No i ostatnia, wydaje mi się , że
        ważna rada- do zakupu trzeba podchodzić na spokojnie, nie grzać się,
        nie "podniecać" bo w końcu od tego w jakim stanie kupisz moto będzie
        zależało Twoje bezpieczeństwo na drodze. Szerokości i trafnego
        wyboru, hejka!!
        • Gość: Paluch Napęd IP: *.centertel.pl 07.04.09, 23:43
          Jestem przed wymianą napędu. Może jakieś rady. Czy ktoś z Was zakładał któryś z
          tych zestawów: JT sprockets + DID530VM(570zł kpl.), jt sprockets + RK 530GXW
          XW-ringowy(630zł) lub jt spr. + DID 530 ZVM XX-ring(750zł sic!). Dajcie znać
          zwłaszcza w przypadku tych tańszych bo nie ukrywam, że cena jest dla mnie ważna:).
          Pozdrawiam i miłego sezonu życzę.
    • brzanik Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami 18.04.09, 12:11
      Mam pytanko czy ktoś nie ma czasem instrukcji obsługi/serwisówki do Suzuki
      Bandit 1200. Proszę o kontakt na maila brzanik1@o2.pl
    • Gość: rider Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 09:48
      suzukibandit.phorum.pl
    • Gość: wojti666 Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.139.146.100.koba.pl 29.04.09, 10:39
      witam ,mam do sprzedania motocykl suzuki bandit 1200 z 2001r
      sprowadzony,posiada dyno-jet sportowy glosny basowy wydech (jak ktos
      chce orginalny cichy wydech gratis) dwie sakwy boczne firmy oxford
      +pokrowce przeciwdeszczowe dodatkowe halogeny z przodu dla
      zainteresowanych wiecej zdjec na mejla info tel 696-897-
      077 ,lokalizacja bialystok
    • Gość: wojti666 Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.139.146.100.koba.pl 29.04.09, 10:44
      cena 8500
    • Gość: JANEK Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.lgs.com.pl 23.05.09, 22:20
      WITAM MAM SWOJEGO BANDITA 1200 S OD POL ROKU I CHCIALBYM SIE P0DZIELIC SWOIMI
      SPOSTRZEZENIAMI.MOTOCYKL POCHODZI Z ROKU 2006 I BYL KUPIONY W POLSCE OD
      DEALERA.MA SWOJE WADY I ZALETY.MIMO IZ BYL NA HAMOWNI TO WYDAJE SIE CZASAMI
      PODCZAS JAZDY ZE JEST JAKBY ZDLAWIONY.TZN CZASAMI NA 4 I 5 BIEGU NIE MA
      SILY,TRZEBA GO ROZBUJAC NA TROJCE I POTEM PPOZOSTALE BIEGI.WTEDY MASZYNKA DAJE Z
      SIEBIE WSZYSTKO.A BYWA I TAK JAK TO OSTATNIO BYLO , ZE WLASNIE SZEDL JAK RAKIETA
      Z 4 A NA 3 SIE DLAWIL.MOJ KOLEGA STWIERDZIL ZE TRZEBA ODBLOKOWAC I WTEDY BEDZIE
      OK.MA MPYTANIE ILE KONI MA BANDIT 1200 S .MI NA HAMOWNI WYSZLO JAKIES 95 , A
      POWINIEN MIEC CHYBA ZE 115 LUB 120 .POPROSZE O JAKIES DANE JEZELI KTOS JE
      ZNA.MOZE MOJ MOTOCYKL JEST OK .POZDRAWIAM JANEK-SUZUKI.MOJ E MAIL
      JANEK.SUZUKI@GMAIL.COM
      • Gość: Adaś. Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.09, 21:34
        1200 S ma 95 ;).
        • nyssan Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami 26.05.09, 14:56
          Mam do sprzedania oryginalne owiewki do Bandziora 1250 2008(nie śmigane, zdjęte
          do założenia gmoli) w fabrycznym malowaniu(srebrno-szary?)-te dolne.
          I jeszcze pytanie czy oryginalna szyba 0d 2008 pasuje do 2005?
          • nyssan Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami 26.05.09, 14:57
            Kontakt:nyssan@gazeta.pl
    • Gość: rider Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 12:38
      www.suzi-rider.yoyo.pl/
    • Gość: orka Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.10, 01:51
      poszukuję instrukcji obsługi/serwisówki do Suzuki Bandit 1200s z 2005r. jak
      ktoś ma jakieś namiary albo możliwość przesłania czegoś to był bym wdzięczny ,
      też trochę latam na b12 - od sierpnia 2009 do teraz nakręciłem ponad 10tyś ,
      co prawda z trzema glebami ale jest ok , czegoś się nauczyłem :) - świetny
      sprzęt do zabawy
      pozdro i z góry dzięki LwG - orka8akro@interia.pl
      • Gość: banditka Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.igib.uw.edu.pl 20.07.11, 15:45
        Ma ktoś książkę serwisową po POLSKU do Bandziora 1200 z 2005??? Plis :) podróż przed nami i lepiej uniknąć zaskoczenia :)
        ginger20@poczta.onet.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka