Gość: Aga IP: 194.146.128.* 13.04.04, 21:19 Wiem, że kończył wawską AT rok temu, bo go pamiętam z dyplomowych "Biesów". A czy teraz gra w jakimś teatrze, czy tylko serial mu został? Ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paulina Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 22:14 Gra w Dramatycznym: w Zimie i Obsługiwałem angielskiego króla. Poza tym studiuje reżyserię. Sympatyczny chłopak, szkoda, że taki niski... Chyba nie ma 170 cm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziecko Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość IP: *.icpnet.pl 14.04.04, 16:49 wcale nie studiuje reżyserii; doinformuj się lepiej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosy Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość IP: *.visp.energis.pl 06.05.04, 12:39 mam 177 cm nara-bosy vel Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.04, 10:40 Marcin jest swietny,chciałabym go kiedys poznac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgc Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.04, 12:42 gra w warszawskim Dramatycznym w 'Obsługiwałem angielskiego króla' Hrabala. strasznie wrzeszczy bez przyczyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiawu Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość IP: *.acn.pl 06.05.04, 21:58 widzialam go w "bramie".. taki niski (wirklich 177 cm!?!) oldskulowy.. ale kto nie jest teraz oldskulowy(?).. a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość IP: *.proxy.mas.lu.se / *.skane.se 06.05.04, 23:39 Co to znaczy oldskulowy? Brzydki nie jest.Chociaz nie w moim typie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mewa Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 02:10 Przeczytała, że Marcin jest niestety związany z aktorką Moniką Pikułą, która gra Skierkę w Balladynie w Teatrze Polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszmaciejewski Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość 22.07.04, 17:32 Szkada że taki niski. najwyżej 1,60 Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_lorafen Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość 22.07.04, 19:49 Zapewniam Cie, ze wyzszy, ale co to za roznica ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leeloo Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 00:03 Znam Marcina ze szkoly sredniej- i rzeczywiscie ma tyle wzrostu, ile pisze, ze ma. Poza tym jest bardzo sympatycznym czlowiekim z akotrstwem we krwi i pasja w calym sobie. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość 18.08.04, 12:51 dlaczego "niestety"? czyżbyś marzyła o związku z aktorem, np. takim jak M. Bosak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka gl Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość IP: 195.136.191.* 12.09.04, 18:16 Ja tam uważam, że jest przystojny, ale przystojnych facetów jest na świecie wielu =P Z pewnością miał dużo szczęścia (albo znajomości??),że trafił do serialu - przynajmniej pewna kasa na jakiś czas. Acha - oczywiście z tym szczęściem nie chodzi mi o to, że nie jest zdolny - owszem jest, tylko, że niewielu zdolnych pojawia się w telewizji, niestety =( P.S. Ja też bym chciała być aktorką, ale chciec, a móc to różnica =D Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość 14.09.04, 21:10 nie chcij niech lepiej inni będą aktorami np. marcin bosak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 20:16 jak dla mnie to zarozumiały bufon z pryszczami na mordzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aina Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 22:10 A ja sobie myślę,że taki M.Bosak naprawdę MUSI już być aktorem. Przecież to na kilometr widać,że on aktorstwo ma we krwi.A szczególnie pasuje do roli furiatów- zresztą podejrzewam,że w życiu przywatnym taki właśnie może być. Ale oczywiście mogę się mylić:) Jestem zachwycona jego rolą w "Scenach z powstania warszawskiego",mimo,że grał wstrętnego bydlaka...Ale za to z jaką pasją!!! Szacuneczek dla talentu! POZDROWISKA LUDZISKA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 17:57 Jako aktor świetnie gra furiata. Bo na tym polega jego zawód, że gra, a nie jest. Jeśli ktoś podejrzewa, że on taki jest na życie, to nie ceni jego umiejętności, a osobowość. Czy ktoś z was go widziałw "Żegnaj Judaszu"? w "Biesach"? W "Obsługiwałem angielskiego króla"? Odpowiedz Link Zgłoś