Dodaj do ulubionych

Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość

IP: 194.146.128.* 13.04.04, 21:19
Wiem, że kończył wawską AT rok temu, bo go pamiętam z dyplomowych "Biesów". A
czy teraz gra w jakimś teatrze, czy tylko serial mu został? Ktoś wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Paulina Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 22:14
      Gra w Dramatycznym: w Zimie i Obsługiwałem angielskiego króla. Poza tym
      studiuje reżyserię. Sympatyczny chłopak, szkoda, że taki niski... Chyba nie ma
      170 cm...
      • Gość: dziecko Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość IP: *.icpnet.pl 14.04.04, 16:49
        wcale nie studiuje reżyserii; doinformuj się lepiej ;-)
      • Gość: bosy Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość IP: *.visp.energis.pl 06.05.04, 12:39
        mam 177 cm nara-bosy vel Kamil
    • Gość: gabi Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.04, 10:40
      Marcin jest swietny,chciałabym go kiedys poznac :)
      • Gość: mgc Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.04, 12:42
        gra w warszawskim Dramatycznym w 'Obsługiwałem angielskiego króla' Hrabala.
        strasznie wrzeszczy bez przyczyny
    • Gość: asiawu Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość IP: *.acn.pl 06.05.04, 21:58
      widzialam go w "bramie".. taki niski (wirklich 177 cm!?!) oldskulowy.. ale kto
      nie jest teraz oldskulowy(?)..
      a.
      • Gość: MICHAL Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość IP: *.proxy.mas.lu.se / *.skane.se 06.05.04, 23:39
        Co to znaczy oldskulowy?
        Brzydki nie jest.Chociaz nie w moim typie.
    • Gość: Mewa Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 02:10
      Przeczytała, że Marcin jest niestety związany z aktorką Moniką Pikułą, która
      gra Skierkę w Balladynie w Teatrze Polskim.
      • lukaszmaciejewski Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość 22.07.04, 17:32
        Szkada że taki niski. najwyżej 1,60
        • cafe_lorafen Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość 22.07.04, 19:49
          Zapewniam Cie, ze wyzszy, ale co to za roznica ?
        • Gość: leeloo Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 00:03
          Znam Marcina ze szkoly sredniej- i rzeczywiscie ma tyle wzrostu, ile pisze, ze
          ma. Poza tym jest bardzo sympatycznym czlowiekim z akotrstwem we krwi i pasja w
          calym sobie.

Pozdrawiam serdecznie!
      • axur Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość 18.08.04, 12:51
        dlaczego "niestety"?

czyżbyś marzyła o związku z aktorem, np. takim jak M. Bosak?
      • Gość: olka gl Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość IP: 195.136.191.* 12.09.04, 18:16
        Ja tam uważam, że jest przystojny, ale przystojnych facetów jest na świecie
        wielu =P
        Z pewnością miał dużo szczęścia (albo znajomości??),że trafił do serialu -
        przynajmniej pewna kasa na jakiś czas. Acha - oczywiście z tym szczęściem nie
        chodzi mi o to, że nie jest zdolny - owszem jest, tylko, że niewielu zdolnych
        pojawia się w telewizji, niestety =(
        P.S. Ja też bym chciała być aktorką, ale chciec, a móc to różnica =D
        • axur Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość 14.09.04, 21:10
          nie chcij

niech lepiej inni będą aktorami
          np. marcin bosak
          • Gość: bleble Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 20:16
            jak dla mnie to zarozumiały bufon z pryszczami na mordzie...
          • Gość: aina Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 22:10
            A ja sobie myślę,że taki M.Bosak naprawdę MUSI już być aktorem. Przecież to na
            kilometr widać,że on aktorstwo ma we krwi.A szczególnie pasuje do roli furiatów-
            zresztą podejrzewam,że w życiu przywatnym taki właśnie może być. Ale
            oczywiście mogę się mylić:) Jestem zachwycona jego rolą w "Scenach z powstania
            warszawskiego",mimo,że grał wstrętnego bydlaka...Ale za to z jaką pasją!!!
            Szacuneczek dla talentu!
            POZDROWISKA LUDZISKA!!
            • Gość: Cypis Re: Marcin Bosak - Kamil z M jak miłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 17:57
              Jako aktor świetnie gra furiata. Bo na tym polega jego zawód, że gra, a nie
              jest. Jeśli ktoś podejrzewa, że on taki jest na życie, to nie ceni jego
              umiejętności, a osobowość. Czy ktoś z was go widziałw "Żegnaj Judaszu"?
              w "Biesach"? W "Obsługiwałem angielskiego króla"?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka