Gość: Fryderyk IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.10.04, 23:14 Co to było?Czy ktoś może mnie oświecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mazut kabaret IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 11:24 a w zasadzie skecz sceniczny.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieprzysiadalna Re: The Wooster Group na Spotkaniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 18:58 studium klęski. chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitlik Re: The Wooster Group na Spotkaniach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.04, 23:36 juz zescie sie ponapawali? to moze teraz jakas na ten przyklad konstruktywna krytyka albo chociaz uzasadnienie Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: The Wooster Group na Spotkaniach 21.10.04, 00:01 Trudno tu o konstruktywną krytykę,bardziej odpowiednie jest zdziwienie,że mający tak duże możliwości zespół postanowił wybrać się w daleką podróż,żeby zaprezentować poczucie humoru i umiejętność posługiwania się własnym ciałem.Trochę to za mało na podziw ,nie? Czy tylko dlatego,że Grotowski był Polakiem spotkał nas zaszczyt bulenia stówy za bilet? Na szczęście kupiłem wejściówkę,bo miałbym wyrzuty sumienia,gdybym wydał 100zł. za bilet na takie przedstawienie. Odebrałem ten pokaz jako manifestację egocentryzmu. Odpowiedz Link Zgłoś