Dodaj do ulubionych

Teatr Rozrywki w Chorzowie

10.07.02, 20:58
Kto lubi do niego chodzić? Ja uwielbiam!
"The Rocky Horror Show" to dla mnie klasyka.
Należy też wspomnieć "Skrzypka na dachu", "Evitę"...
ech, długo by wymieniać...
Obserwuj wątek
    • artur422 Re: Teatr Rozrywki w Chorzowie 10.07.02, 21:14
      Moim zdaniem ten teatr jest trochę "zagłaskiwany" a to nie tylko kotu nie
      wychodzi na dobre.
      • Gość: beznazwy Re: Teatr Rozrywki w Chorzowie IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 10.07.02, 22:50
        kiedy jest Rocky Horror po raz setny????Moze byc niezla impreza...
        • luteczek123 Re: Teatr Rozrywki w Chorzowie 11.07.02, 16:08
          Gość portalu: beznazwy napisał(a):

> kiedy jest Rocky Horror po raz setny????Moze byc niezla impreza...

Podobno w okolicach Helloween, tak slyszalem :)
          • devojce Re: Teatr Rozrywki w Chorzowie 11.07.02, 18:33
            "The Rocky Horror Show" to moj ulubiony musical. Zdecydowanie! Niestety na zywo widzialam go tylko
            raz. Na szczescie moj wspanialy i nieoceniony kolega nagral mi na video "The Rocky Horror Picture
            Show". Musze jendak przyznac, ze wersja chorzowska bardziej mi sie podobala.
            OStatnio w Media Markt udalo mi sie kupic CD z pioseneczkami z tego przedstawienia, oczywiscie po
            angielsku ale tez dobre.

POzdrawiam
            Devojce

P.S.: To co Luciu, jedziemy na setnego Rocky'iego?
    • Gość: pan_laga Re: Teatr Rozrywki w Chorzowie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 00:49
      nucleus napisał:

> Kto lubi do niego chodzić? Ja uwielbiam!
      > "The Rocky Horror Show" to dla mnie klasyka.
      > Należy też wspomnieć "Skrzypka na dachu", "Evitę"...
      > ech, długo by wymieniać...

co to jest za teatr ? co tam wystawiają - jakiego rodzaju sztuki ? powiedzcie o
      tym teatrze coś więcej....................
      amen
      pan laga
      • frene Re: Teatr Rozrywki w Chorzowie 11.07.02, 03:52
        www.teatr-rozrywki.pl

Ja za tym teatrem nie przepadam...
        Wolę Corez'a,
        a tak już zupełnie to wolę niezależne grupy teatralne, np. teatr OKNO z Supraśla, zna ktoś ?
    • Gość: Jarosz Re: Teatr Rozrywki w Chorzowie IP: *.vogel.pl 11.07.02, 12:29
      Widziałem niegdyś jedno z chorzowskich przedstawień - i to skrajnie nie
      pokrywające się z typowym repertuarem Teatru Rozrywki. Myślę o
      autorskich "Śladach" Józefa Szajny. Pamiętam, że było ciężko - to trudna w
      odbiorze inscenizacja, ale dająca sporo wizualnej satysfakcji ;-)))
      • artek500 Re: Teatr Rozrywki w Chorzowie 11.07.02, 17:00
        Mnie najbardziej podobała się "Evita" . Działają mi natomiast na nerwy chałtury
        w wykonaniu Jandy i Gajosa.
        • Gość: Rebeca Re: Teatr Rozrywki w Chorzowie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 19:56
          No coz... Mam zupelnie odmienne zdanie... W teatrze tym zadne (!), przedstawienie
          muzyczne mi sie nie podobalo. Evita - koszmarnie zrobiona (juz lepiej zostala
          zrobiona w Gdyni). Kiepska choreografia, ponura scenografia... Rocky... najgorsza
          wersja jaka w zyciu widzialam tego musicalu... Kordek na odstrzal, wokalnie;
          wszyscy ponizej jakiejkolwiek krytyki, inscenizacja; nuda, nuda... a jak juz w
          ramach show dla publicznosci zaczeto mnie polewac woda - myslalam ze zapadne sie
          pod ziemie, gdyz bylam z francuskimi goscmi, ktorzy wyszli z tego przedstawienia
          z bardzo zdegustowanymi minami... Mysle, ze dopuki publicznosc Slaska nie bedzie
          miala porownania z zachodnimi produkcjamu musicali, doputy moga im sie podobac
          produkcje z Chorzowa. Sorry, ale to co sie tam dzieje wola o pomstwe do nieba! Na
          scenie kroluje prywata (aktorstwo jakies strasznie niedorobione) a pojedyncze
          wybitne nazwiska nie sa w stanie zmienic ogolnie zlego wrazenia jakie sie wynosi
          z tego teatru. Jedynym wyjatkiem bylo przedstawienia "Slady" - ale to nie bylo
          przedstawienie muzyczne...
          • nucleus Re: Teatr Rozrywki w Chorzowie 13.07.02, 08:29
            Rebeco!!! Widzę, ze Twoje podniebienie jest bardzo wrażliwe
            i nie wkładasz do ust byle czego - ja też tak robię.
            Jednak sam kawior też nie wystarczy...
            • Gość: Godybonus ze Zgierza Re: Teatr Rozrywki w Chorzowie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 23:38
              Widzialem pare przedstawien w tym teatrze. Koszmar!!! Zasciankowosc!!! Fatalne
              aktorstwo i wokalistyka!!! Fatalna rezyseria!!!!!!! Nawet dobra orkiestra - ale
              to nie zmienia mojego mniemania o tym teatrze... Slady Szajny - to bylo dobre
              przedstawienie!!!!!! Ale tylko :-( Evita - profanacja gatunku!!! Rocky...
              dno!!! Podobno maja wystawic FAME - ciekaw jestem czy tez sknoca...
              Ludzie!!!!!!!!!!!!! Czy Wy wiecie co to dobry musical?!! Ja k nie - to nie
              piszcie takich bzdur o tym teatrze! W Polsce widzialem jeden dobry musical -
              Crazy For You ( no moze przesadzilem - Fame tez mi sie podobal no i nie
              widzialem Miss Saigon i Jezusa). Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji :-)
              • mallina Re: Teatr Rozrywki w Chorzowie 20.07.02, 15:32
                Jezus?
                podobalo sie..szczegolnie M.Balcar w roli tytulowej..

nucleusie a ty czesto tam zachodzisz?(do teatru rozrywki..)
                • Gość: Redakcja Re: Teatr Rozrywki w Chorzowie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.02, 11:00
                  Redakcja tez tam czasem chodzi...
                  • mallina Re: Teatr Rozrywki w Chorzowie 23.07.02, 18:24
                    no mnie to nie dziwi..przeciez Redakcja ma blisko...:-)
                  • Gość: Devojce Re: Teatr Rozrywki w Chorzowie IP: 64.49.133.* 23.07.02, 20:17
                    Gość portalu: Redakcja napisał(a):

> Redakcja tez tam czasem chodzi...

No i co redakcja mysli? NIech sie redakcja podzieli z szarymi forumowiczami
                    swoja opinia.

A ja moze i jestem bezguscie ale mnie sie Rocky podobal i juz! A co! Wolno mi
                    przeciez.

POZdrawiam z daleka
                    Devojce
                    • Gość: Redakcja Re: Teatr Rozrywki w Chorzowie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 16:27
                      Redakcji też się Rocky podobał...

pzdr
    • Gość: beznazwy Zmarl Marcel Kochanczyk IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 28.07.02, 15:18
      Podobno zmarl Marcel Kochanczyk - rezyser Evity Rockyego i Jezusa...szkoda
      wielka szkoda...
      • Gość: eve Re: Zmarl Marcel Kochanczyk IP: *.pl 28.07.02, 15:39
        Tak, to prawda 15.07. zmarł M.Kochańczyk. Nie doczekał setnego
        ROCKIEGO...myślę, że pozostanie w naszych myślach na długo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka